Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızz neslı tamm ben de ortalıgı ayaga kaldırıcktımm bu neslı nerde dıyee gıttımı krayaglar bakıyım yoksam yenı karalarımı ekledın yanlarınaa offf off neslım ne sopalıksın senn dur yarını beklıyımde oyle doveyım senıı
ayy posım ben cok gec gordum nasılsa cevap vermıslerdır dedım kusura bakma tatlısım yaa yusufuda öp benım ıcın olurmu mucukkk
dediğim ipler rengarenk yani ebruli renkteydi araştırırsanız bulursunuz güzel duruyo bilekte..
önerilerin için teşekkürler tatlım.
günaydın milleeeetttt
bu sabah tartı beni çok mutlu etti
ayyy ben de ıstıyorum rengarenk ıplık yarın oglen gıdıp alıyımm off belkım banada etkı eder
yaa bu tartı benı bıde sevındırmez bugun dıye cıkmadım ben bugun ayy ınsallah yarın benıde sevındırır yaa
ayy canım benımm yasasın pılatesss cok sevındım tatlım benım ama yarın ben ıddayı kaybedersem okadarda sevınmem belkı sımdıden soylıyım yanı ay ınsallah yarınnda yıhuhu deyıp bayraklarımızı sallarız kılo verme bayraklarıı
canım benımm bu acıklamalar ıcın cok tesekkur ederım bu vesıleyle bende hepınızın asure gununu kutluyorum kızlarr allahım dualarınızı kabul etsın
canım pılates guzelde sezeryanla baslayanların bazı karın hareketlerını cok zorlamadan yapması gerekıyor tatlım neolur dıkkat et fazla yapma bazılarını
sendee kırmızılı pılatescı akrep olucaksın sonunda kaptanım bıdee bır gun gerıden alıntılayıp cevaplar verdın dunde bugunde tatlısım gunluk msjlarımada cevap ver doverım bakk
amınn canım benım

az bısıdaha spor yap yatmadan once yapılan spor yattıktan sonra bıle kalorı yakmaya devam edıyormus ayy yarına hepınızden bayrak beklıyorum kızlar tabı bendende ınsallah hadı bakalım hayırlısı

[
lolocumm doktorun ıyı cıkmasına sevındım en azından ıcın rahat edr dımı canım

slm kızlarr..

bu kırmızı ip olayı nedir merak ettim :44:

meyvemm ıste sana kırmızı ıpın sırrı meyvenulumm merakla yarını beklıyorum bugun ne yaptınn ne ettın detoks nasıl gectı ınsallah kılo vermıssındır canım benımm

bugunkı maceramı anlatıyım kızlar saat 9 da yola cıktımm arazıye ınsaatın oldugu yere tam tamına 12 de ulastıkk nyese su bu ısler falan fılan saat 4 te yola cıktık saat 6 da evdeydım gerı donus hızlı oldu bıraz ddaha .yollar cok karlı degıldıde bazı yerlerde acayıp buzlanma vardı neyse cok sukur gıttık geldık kızlarr. ama bugun oglenn bır yedım bır yedım ama ınanamazsınızz aclıktanmı rakım yukseklıgındenmı ne zaten yemek yıycek yer yokta ıste koy ekmegıı kasar zeytın domates yedık cayla bırlıkte ama ekmek cok yedım yaa oyuzden eve geldım aksama yemege hıcbısey yemedım bır tane ayva yedımm ınsallah yarına kılo vermıs olurum cunku bugun cokk super bır wc operasyonu yasadım umutluyum yanııı hadı bakalım ınsallah kızlar hepımızz kılo vermıs oluruzz

darisi benim basima ben normalde hergun cikardim bugun bir terslik yasandi sanirim tamda tarti gunu oncesi yaff

lolocum moralinin duzelmesine cok sevindim
bakarsin hic biseyin kamlamis turp gibi olmussun

kiyamam sana banusultan yemedigin mamalari hazirlayip duruyorsun
sanada hareket oluyor aslinda sevinmelisin
ben evde yapacak bisey bulamiyorum
istanbulda olsan arada ben yapar gonderir yardimci olurdum sana
buarada yerli mali haftasida tam asure gunune denk gelmis

sezeryanli iken plateste zorlanan varmi diye merak ettim o yuzden sordum.
ama sen baslamadin sanirim, plates yapiyormusun?
insaallah iyi biri ile karsilasirsiniz. sen calismaya baslamadan yanina alip taniyacaksin sanirim
cokta iyi edersin. en kiymetli varligini, cocugunu teslim edeceksin.

insaallah ucumuzde almayiz nurcengcim,
alirsakta ceza sayesinde haftaya kesin gider karayaglar
guzellikle vermeyen zopa ile verecek. hafifliyoruz :92:

Merhaba arkadaşlar. Muharrem ayınız mübarek olsun. Rabbim dualarımızı kabul etsin İnşaallah.

Ben öncelikle bugünkü menümü vereyim;
08:00 1 Adet Yumurta Beyazı, 1 Adet Zeytin, 1 Dilim Peynir, 1 Dilim Ekmek
09:00 Yarım Mandalina
12:00 1 BArdak Greyfurt Suyu
13:30 1 Kase Nesfit
16:00 1 Porsiyon Haşlanmış Brokoli,Karnıbahar ve Kırmızı biber üzerine bol sarımsaklı Yoğurt
18:00 2 Kaşık Prinç Pilavı, 2 Kaşık Sebze Yemeği (ayy ben bunu yemeyecektim meyve yiyecektim ama çöpe dökmeye kıyamadım yedim sonrada pişman oldum )
20:30 3-4 Adet Yaprak Sarması (misafirliğe gittik diyetteyim demek istemedim, ayıp olmasın diye de yemek zorunda kaldım maaleseff)

4 litre su

45 dk Plates, 15 dk Yürüyüş, 8 kat çıkış, 16 kat iniş

Haftanın son gününü de böylece bitirmiş oldum, varya yarın istediğim kiloyu verememiş olursam çok canım sıkılacak tartılmaya korkuyorum hiç tartılmak istemiyorum beenn yaws. Hayırlısı bakalım sabah göreceğiz artık.

canım benim ne güzel böyle plates günleri diğer altın günlerinden çok daha iyiymiş dimi

cidden yakıyormu bu kadar plates yahuu:26::26:

canımsım öyle bir yakıyorki denemeni tavsiye ederim. Uzun vadede gerçekten çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Turabcım bende iki doğumumuda sezaryen ile yaptım maalesef. Ama ben plates yaparken sıkıntı çekmiyorum çok şükür.

bende bugunku menumude paylasayim
sanirim bu grupta en cok yiyen benim
sabah kalkinca 2sb su
08 00 1 kk peynir, 2 salatalik, 2 tek sekerli cay, 1çb akrep hoşafı,1 dilim köy ekmeği
12 00 2 hurma, 2 incir, 15gr leblebi, 3 bardak yeşil çay
15 30 4 kaşık pilav, 1 kepçe sebze yemegi, 1 tabak salata
19 00 1 bardak süt, bir muz, bir parça üzüm pestili, 4 badem
20 30 bir bardak sut
45 dk plates ardindan 30 dk belly dance

Son düzenleme:
sağol turabçım.hazırlamak zor gelmiyor da şimdi insan içine çıkacak,tatmadan nasıl gönderirsin.sevmediğim bir şey bile pişirsem illa kalite kontrol yaparım.nitekim choclade cips cookie yapmışım tadılmaz mı.valla atıverdim ağzıma.bereket küçüktü,o yüzden hiç suçluluk hissetmiyorum.üstüne de sırf su ve kayısıyla yaptığım hoşafı içtim.bir artı bir eksiyi götürür umarım.

turab teşekkür ederim canım inşallah

herkeze günaydın
bu gün biraz işlerim var evi hızlı bi şekilde toplayıp hastaneye gidicem kan vericem

2 haftadır bi arkadaşıma gidecektim hep bi aksilik çıktı gidemedim
bu günde kan işi çıktığı için gitmicektim
illa gel dedi arkadaşıma gidicem kan vedikten sonra
dünden yemeklerimi yapmıştım bir tek ev toparlanıcak fazla oyalanmadan işe koyulmam lazım

ayrıca kilom 85.3

kızlar bu aralar bana bişey oldu
çok fazla uyumaya başladım
halbuki ben pek uykuyu sevmezdim noldu bilmiyorum
bu günde eşim aramasa okula gidemicekti oğlum saat 7.11 geçmiş ben hala uyuyorum
bide uykumu alsam gam yemicem sabaha kadar abuk sabuk rüyalar görüyorum ve başım ağrıyo uyandığımda

gunaydınn kızlarrr yıhuhu sonunda 68,6 ı gordummm
ayy cok mutluyum yaa turabla lan ıddıamı kaybettım ama olsunn tam tamına 4 haftadır 69 daydım cok sukur yerınden oynattımm ayy cok mutluyum sekerlırım ınsallah hepımız vermısızdır kılo hadı bakalım beklıyorum sızın bayraklarıda

Son düzenleme:
biliyorum bnde bigün sizin gibi sevinicemmm

herkese günaydın.inşallah 2.takım için de çok hayırlı bir gün olur.bu haftaki faydam 1 kilocuk maalesef.gerçi bu sağlıklı olan ama geçen hafta sporsuz 1 kilo gitmişti,bu hafta full spor yine 1 kilo.demek ki kas yapmışım.79 dan 78 e indim.neyse haftaya daha çok gider umarım.

benimde kilom 68,5 dün sabahtan bu yana vermemişim hiç..akşam yemekten aldım bi kaç kaşık..hep bizimkinin yüzüne sinirlendirdi beni tartıştık elim gitti işte kaşığa Allahtan kolumdaki ipi gördüm de iki kaşıkla kaldı yoksa gitmişti gümbürtüye tüm verdiklerim.sinirlendiğimde hırsımı yemekten alıyorum ben özellikle eşime sinirlendiğimde uff yaa belki bi 500 gram daha giderdi neysem kızlar ben bi kahvaltı yapıcam geliyorum sonra..
ayy dün oku oku bitiremedim 38. sayfayı açmadı kk da bakım var deyip durdu..sonraya kaldı artıkım okumak..
bizim burda çok fecii yağmur yağdı az önce..gerçi bi kaçgündür böyle de akşam durmuştu ama..
ay gökyüzü kapkara oldu birden sanki akşam gibi..bayağı bi tırsdım yolda:18::18:kızımın elini sıkmışım farketmeden:44: ve sonrası çok kötü bir yağmur oldu şimdi azıcık aydınlandı..sel olan yerler oldumu bilmiyorum artık..
kızlar buralardayım ama olaki elektrik felan giderse haber verin bizim şeker meyvemize olurmu..
ben kahvaltıya kaçaar:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…