• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yaklasık ıkı aydır duzenlı haftada 3 gun yapıyorum canım 1 saat
bazenlerı eger cok fazla yedıysem haftada 4 e cıkardımm hep cok faydasını gordum ben cok kesınlıkle herkese tavsıye edıyorumm
bende çok istiyorm ama bugün ebru şallının programına bakıcm ondan önce bi hocadan yardm almak istiyorum sakatlamıyım kendimi ama maalesef yakınlarda spor salonu yok sen profesyonel birinden yardım alıyomusn:44:

herkese günaydın.inşallah 2.takım için de çok hayırlı bir gün olur.bu haftaki faydam 1 kilocuk maalesef.gerçi bu sağlıklı olan ama geçen hafta sporsuz 1 kilo gitmişti,bu hafta full spor yine 1 kilo.demek ki kas yapmışım.79 dan 78 e indim.neyse haftaya daha çok gider umarım.
banucum tebrık ederım bır kılo super bır kılo bence canım hem spora basladınya ılk haftalarda ben hıc kılo verememıstım spor yaptıgım halde nıye boyle oldu dıye kızlar hep dedı yagların gıtmıs kas yapmıssındır oyle oyle kendımı devam etmek ıcın ıtıkledım ıste cok sukur sımdı gıdıyor tıkır tıkır kılolar
benimde kilom 68,5 :19: dün sabahtan bu yana vermemişim hiç..akşam yemekten aldım bi kaç kaşık..hep bizimkinin yüzüne sinirlendirdi beni tartıştık elim gitti işte kaşığa Allahtan kolumdaki ipi gördüm de iki kaşıkla kaldı yoksa gitmişti gümbürtüye tüm verdiklerim.sinirlendiğimde hırsımı yemekten alıyorum ben özellikle eşime sinirlendiğimde:47: uff yaa belki bi 500 gram daha giderdi:41::41: neysem kızlar ben bi kahvaltı yapıcam geliyorum sonra..
ayy dün oku oku bitiremedim 38. sayfayı açmadı kk da bakım var deyip durdu..sonraya kaldı artıkım okumak..
bizim burda çok fecii yağmur yağdı az önce..gerçi bi kaçgündür böyle de akşam durmuştu ama..
ay gökyüzü kapkara oldu birden sanki akşam gibi..bayağı bi tırsdım yolda:18::18:kızımın elini sıkmışım farketmeden:44: ve sonrası çok kötü bir yağmur oldu şimdi azıcık aydınlandı..sel olan yerler oldumu bilmiyorum artık..
kızlar buralardayım ama olaki elektrik felan giderse haber verin bizim şeker meyvemize olurmu..
ben kahvaltıya kaçaar:90:
canım yaa olsun yınede super vermıssın bır haftada dur ben senın hesap tablonu yıne yapayım artık cok az kaldı yılbasına ama bellı olmaz demı sekerımm:23:
bende kilomu yazip kahvaltiya gecip geleyim
64.0 olabildim maalesef:(

turabcım canımm olsun ben yıllardır dıyet yapan bırı olarak sana bısey soylıyım oyle bır haftada 300 -500 gr verdıklerımın hıcbırını gerı almadım azar azar gıtsın ama daha gerı gelmesın ınsallah uzulme bende kaybettım ıddıayı sımdı teee bıdahakı cumaya kadar bıze ceza olsun her aksam 500 mekık yada 500 hundred yapılacak yaptıktan sonra buraya ben cezamı yaptımm artıkk fıstık gıbın kızım deyıp bayrak sallıycak not bırakıcak tamam mı sekercımm

benimde kilom 68,5 :19: dün sabahtan bu yana vermemişim hiç..akşam yemekten aldım bi kaç kaşık..hep bizimkinin yüzüne sinirlendirdi beni tartıştık elim gitti işte kaşığa Allahtan kolumdaki ipi gördüm de iki kaşıkla kaldı yoksa gitmişti gümbürtüye tüm verdiklerim.sinirlendiğimde hırsımı yemekten alıyorum ben özellikle eşime sinirlendiğimde:47: uff yaa belki bi 500 gram daha giderdi:41::41: neysem kızlar ben bi kahvaltı yapıcam geliyorum sonra..
ayy dün oku oku bitiremedim 38. sayfayı açmadı kk da bakım var deyip durdu..sonraya kaldı artıkım okumak..
bizim burda çok fecii yağmur yağdı az önce..gerçi bi kaçgündür böyle de akşam durmuştu ama..
ay gökyüzü kapkara oldu birden sanki akşam gibi..bayağı bi tırsdım yolda:18::18:kızımın elini sıkmışım farketmeden:44: ve sonrası çok kötü bir yağmur oldu şimdi azıcık aydınlandı..sel olan yerler oldumu bilmiyorum artık..
kızlar buralardayım ama olaki elektrik felan giderse haber verin bizim şeker meyvemize olurmu..
ben kahvaltıya kaçaar:90:

aman akrepçim yaa zaten biz kadınlar evlenince niye kilo alıyoruz bu herüfler bizi dellendiriyo bizde veriyoz kendimizi yemeğe :95: ama artık öyle olmıcak çıtır olucaz çıtırrrrr :84:
bu arada burda lapa lapa kar yağıyo :119:

selam kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum :16:

minnosum seni cok cok öpüyorum seker :48::48::48: ne güzel vermişsin bu hafta yine :62:

ayy meyvem verdım evet cok sukur artık kırıldı kılom masallah deyın kızlarr:nazar:
ınsallah bundan sonra boyle azar azarda olsa her hafta verırım meyvemm senın durumlar nasıl
nasıl gıdıyor detoks bak bende malzemelerı aldım acaba bugun baslasammı nasılsa kahvaltı yaptım ne dersın canımm

ayy meyvem verdım evet cok sukur artık kırıldı kılom masallah deyın kızlarr:nazar:
ınsallah bundan sonra boyle azar azarda olsa her hafta verırım meyvemm senın durumlar nasıl
nasıl gıdıyor detoks bak bende malzemelerı aldım acaba bugun baslasammı nasılsa kahvaltı yaptım ne dersın canımm

canım inş hep böyle devam edersin..

benim detoks süper gidiyor dün yerken midem patlıcak zannettim ama yinede saatlerni hiç geçirmeden yedim sonuc bu sabah - 800 aslında 100 gr da oynamadaydı baskül bi 60.9 bi 60.8 gösteriyordu ben 60.9 u baz aldım..
yarın için daha heycanlıyım ikinci gün genelde daha cok veriliyormus belkide yarın 5 li bi rakam görürürm :62:

sabah yumurtalı ekmeksiz kahvaltı yapıp güne baslıyorum ben..
gün buyunca zaten buğday yediğim için kahvaltıda da ekmek yemek istemedim..

bence denemelisin. :64:

bende çok istiyorm ama bugün ebru şallının programına bakıcm ondan önce bi hocadan yardm almak istiyorum sakatlamıyım kendimi ama maalesef yakınlarda spor salonu yok sen profesyonel birinden yardım alıyomusn:44:

canım acıkcası ben salona gıdıyorum ama daha once ebru sallaı ıle baslamıstım bızım hocanın boyle bır egıtım aldıgını dusunmuyorum cunku bazı hareketlerı daha yenı baslamıslara yaptırmaya calısıyor ebru sallaı yaparken belı agıran soyle yapsın boynu agıran boyle yapsın dıyorbızımkının bıse dedıgı yok valla ben ebrudan ogrendıgım sekılde belımı koruycak sekılde yapıyorum ınsan kendı vucudunu tanıyor nede olsa ben ebrununda cok guzel egıtım aldıgını dusunuyorum ama tabı sen bılırsın canımm kendı vucudunu tanıyan sensın ben evde olsam hergun yaparım ebruyla cok sevıyorum ben onunla yapmayı daha eglencelı oluyor zaten

4. TAKIM 173. ETAP Etap 7.si

İrem&Özge ( 70,0 /70.9/-0.9/%-1.29 )
meyvenull ( 63 /65.7/-2.7/%-4.29 )
NeKss ( 65,1 / 66/-0.9/%-1.38)
lightlife( 83,0 / 83.0 /0 /%0)geri dönmek üzere ayrıldı
Pandomim ( 62,3 / 62.6/-0.3/%-0.48)
PrensesPeri ( 75,8 /76.3/-0.5/%-0.66 )
kilovermekistiyorum ( 63,7 /62.4/1.3/%2.04 )
lethem ( 51,8 / 51,9/-0.1/%-0.19)
inanna85 ( 56,2 / 54.5/1.7/%3.02)

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( 507.9 / 510.3/-2.4/%-0.47)

en son 173.etapta 4. takımda yer almışım 83 kilo ile ve bugün 87 kiloyum.. geçen hafta 91 ile başlamıştım nasıl yazıcaz kızlar hesaplamayı?
83,0/87,0/-4,0/-4,8 %
yukarıdaki gibi mi olacak acaba:44:

canım inş hep böyle devam edersin..

benim detoks süper gidiyor dün yerken midem patlıcak zannettim ama yinede saatlerni hiç geçirmeden yedim sonuc bu sabah - 800 aslında 100 gr da oynamadaydı baskül bi 60.9 bi 60.8 gösteriyordu ben 60.9 u baz aldım..
yarın için daha heycanlıyım ikinci gün genelde daha cok veriliyormus belkide yarın 5 li bi rakam görürürm :62:

sabah yumurtalı ekmeksiz kahvaltı yapıp güne baslıyorum ben..
gün buyunca zaten buğday yediğim için kahvaltıda da ekmek yemek istemedim..

bence denemelisin. :64:
ayyy cok sevındım meyvem gozun aydın olsun canımcımm allah nazarlardan saklasın:nazar:
ay bendemı yapsam yaa du bakıyım bugun yapabılırım aslında oglen ama haslayamamkı yetısmez
tuhh neyse belkı yarın yaparım hem haftasonu kacamaklarını atlartırım belkı ay bılmıyorum heyecan yaptım sımdı ınsallah yarında ıyı kılo gıder meyvemm 5 lı rakamları gorursun canımcım
sagol minnosum moral veriyorsun
Anlastik ozaman hergun aksam ben 500 hundred yapip buraya notumu birakacagim
ne kadar yavas gidiyor bu kilolar yaff
nurceng senden ne haber?
oooo gunde 500 hundred yaparsak haftaya tas gıbın bır gobekle gelırız buraya turabcımm
yanı gobek derken karın kasları demek ıstedım ayy ınsallah verırız tatlımm
ohhhh gıtsın kara yaglarrr:10::10:

ayyy cok sevındım meyvem gozun aydın olsun canımcımm allah nazarlardan saklasın:nazar:
ay bendemı yapsam yaa du bakıyım bugun yapabılırım aslında oglen ama haslayamamkı yetısmez
tuhh neyse belkı yarın yaparım hem haftasonu kacamaklarını atlartırım belkı ay bılmıyorum heyecan yaptım sımdı ınsallah yarında ıyı kılo gıder meyvemm 5 lı rakamları gorursun canımcım

inş canım yarına süper bi rakam görürüm bide dün aksam 2 mil leslie yapabildim bacağım cok ağrıyor..
bu aksam kendimi zorlayıp 4 mil yapayım diyorum :1:

sende yap hafta sonu bence bu hafta gecti ama haftaya cuma 1 bucuk kilo kadar vermiş olursun :9: :62:

canım acıkcası ben salona gıdıyorum ama daha once ebru sallaı ıle baslamıstım bızım hocanın boyle bır egıtım aldıgını dusunmuyorum cunku bazı hareketlerı daha yenı baslamıslara yaptırmaya calısıyor ebru sallaı yaparken belı agıran soyle yapsın boynu agıran boyle yapsın dıyorbızımkının bıse dedıgı yok valla ben ebrudan ogrendıgım sekılde belımı koruycak sekılde yapıyorum ınsan kendı vucudunu tanıyor nede olsa ben ebrununda cok guzel egıtım aldıgını dusunuyorum ama tabı sen bılırsın canımm kendı vucudunu tanıyan sensın ben evde olsam hergun yaparım ebruyla cok sevıyorum ben onunla yapmayı daha eglencelı oluyor zaten
denemekde fayda var dersim saat 3 de başlıyo zaten:51:

herkese günaydınlaaar oynama yok 69 :2: bugün ebru şallı' yla platesi bnde deniycm
başlangıç kilonu yazmamışsın canım
günaydıııııın nbr:71:
akrebim hiç uğramaz oldun artık kırılıyorum ama:2:
günaydın tatlım..ah canikom bu hafta kendi takımıma bile uğrayamadım ki..çok yoğundum.ama uğrarı sizede üzelme sen olurmu:16:
selam kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum :16:

minnosum seni cok cok öpüyorum seker :48::48::48: ne güzel vermişsin bu hafta yine :62:
sağol canikom hoşgeldin:71:
aman akrepçim yaa zaten biz kadınlar evlenince niye kilo alıyoruz bu herüfler bizi dellendiriyo bizde veriyoz kendimizi yemeğe :95: ama artık öyle olmıcak çıtır olucaz çıtırrrrr :84:
bu arada burda lapa lapa kar
yağıyo :119:
ahh evet canım yaa..onların yüzüne oluyor hep bu kilolar..ama vericez artık yağma yok..kırmızı ipim yardımcı oldu akşam çok şükür.frenledim hemen:45:
tatlım takımdan ayrıldığın kilonu bulabildinmi:26:

2.TAKIM

akrep33 ( 69,4 / 68,5 / 0,9 / 1,30%)
Poseidon83 ( 61,3 / / 0 / 0%)
neslihan (78 / 78 / 0 / 0%)
minnoş prenses ( 69,1 / 68,6 / 0,5 / 0,72%)
karamel_guzel ( 66,5 / / / %)
oztrk ( 69,5 / 69,5 / 0 / 0%)
lolo( 86,2 / 85,3 / 0,9 / 1,04%)
banusultan( 79 / 78 / 1 / 1,27%)
turab571( 64,3 / 64 / 0,3 / 0,47%)
nurceng( 65 / / / %)
lightlife( 91 / 87 / 4 / 4,40%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 729,8 / 722,2 / 7,6 / 1,04 )

şimdilik durumumuz bu kızlar

inş canım yarına süper bi rakam görürüm bide dün aksam 2 mil leslie yapabildim bacağım cok ağrıyor..
bu aksam kendimi zorlayıp 4 mil yapayım diyorum :1:

sende yap hafta sonu bence bu hafta gecti ama haftaya cuma 1 bucuk kilo kadar vermiş olursun :9: :62:

hımm aksamda spor yaptıysan afferın sana meyvemm benım cok sevındım valla senın adına ayy kız sen 5 lı rakamları gor ınsallah bende gelıyorum pesınden yenı yılda gorucem ınsallah:43:
hafta sonu yapıyım yaa ben mısafır falan bıktım hep onlar kıl aldırıyor zaten bana bu hafta sonu yok kacamak falan detoks gunu baslıyor :62::62:
pekı meyvem ben sımdı yapıcaklarımı anlatayım hazır ayrana yapmak ıstıyorum cok tuzsuz yıyeyem cunkum ben. pekı 2 lıtre ayranı seyı hep bıtırdınmı gunde kac bardak ıctın yada kase nasıl ettın en son saat kacta ıctın bıde senın bana verıdgın kılo takıbı sıtesını cokerttım galıba daha acılmıyor yaff ıyı oluyordı ordan kontrol edıyordum kendımı:60::60: neyse haftaya 1 .5 kıl vereceksın vaadıne karsılık butun oylarımı bu secımde sana verıyorum meyvenulumm:60::60:

4. TAKIM 173. ETAP Etap 7.si

İrem&Özge ( 70,0 /70.9/-0.9/%-1.29 )
meyvenull ( 63 /65.7/-2.7/%-4.29 )
NeKss ( 65,1 / 66/-0.9/%-1.38)
lightlife( 83,0 / 83.0 /0 /%0)geri dönmek üzere ayrıldı
Pandomim ( 62,3 / 62.6/-0.3/%-0.48)
PrensesPeri ( 75,8 /76.3/-0.5/%-0.66 )
kilovermekistiyorum ( 63,7 /62.4/1.3/%2.04 )
lethem ( 51,8 / 51,9/-0.1/%-0.19)
inanna85 ( 56,2 / 54.5/1.7/%3.02)

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( 507.9 / 510.3/-2.4/%-0.47)

en son 173.etapta 4. takımda yer almışım 83 kilo ile ve bugün 87 kiloyum.. geçen hafta 91 ile başlamıştım nasıl yazıcaz kızlar hesaplamayı?
83,0/87,0/-4,0/-4,8 %
yukarıdaki gibi mi olacak acaba:44:

tamam canım süpersin..
hesaplamayı şimdi hallederim hemen merak etme şeker..

Back