sende hergun 200 mekik cekersin o zaman:) senin hedefin nedir?
ben 64.3 um hedefim 63 u gormeden en az 62.9 olmak
eger bu hedefime ulasamazsam her aksam 200 hundred yapacagim
ben hic mekik cekemedigim cin hundred i tercih ettim istersen google dan bir bak plates hareketleri icinde gosteriyordur.
200 mekik offf sağlam cezaa
işte buldummmkilo veremeyen arkadaşlar buyrun 200 mekiğeee
tamam hadi yarisalimbenim tartım dijital değil yeni tartı alana kadar tam kilo olacak bu hafta 1-1.5 kilo vermek istiyorum
birinci olmuşsunuz kızlaaaarrrrrrrr tebrik ederim
nurcengçim seni de tebrik ediyorum tatlımmm
spor yapmayalımmı???
kuşum sen sevinçten şaşırdın galiba
ayy aramızda sadece 100 gr var şekercim..sen de süpersin bu bayrak hepimize kızlar:92::92:
karamel sevincik olmus darisi basima yarabbimm valla tebrik ederim yanliz iyi kilo vermiss
sende iyi vermissinde hic iyi yapmammissin ya insan azicik sabit durur beni bekler dimii
akrepcim tamam kız dediğin gibi yapıcam
bak vitaminlerimi eksik etmemem lazım
yeşil çayın bi zararı olmaz dimi
çünkü ben kolay kolay hamile kalamıyorum kalırsamda düşük riskim çok oluyo bunun için dikkatli beslenmem lazım
ve tabiki bir an önce kilo vermeliyyim
sen öyle san şekercimm..senin vücut direnci kırıldı..bu hafta tıngırdadı haftaya uçar iyice..yalnız tam teşekküllü devam edicen şekercim.bak bu hafta senle elma yada kayısı iksiri yapalım..sen aldınmı dün kayısı.ben de kayısı kalmamış da elmam var ama.hemde kepek elma var 2-3 tane hiç sevmem kepek elmayı..böyle yapıp değerlendiricem artık..
bak canım sabahları süt içicez mutlaka peynirden atıcaz ağzımıza hemen..yada 1 yumurta haşlicaz evde atıcaz ağzımıza..kalkarkalkmaz sıcaksuyu unutma ballı olanından..kahvaltı öncesi de bir meyve.
öğlen de tavuk haşlama felan yeriz..hamur işinden uzak dururuz.yoğurt ayran salata..hem tok tutar..
akşam da yeşil elma alalım onu hüpletelim.ve yeşilçayımızı.tamammı..bu hafta tam teçhizatlı hazırlanıyoruz unutma..sporumuzda tam gaz devam..misafirdi şuydu buydu deme..yemiceksen çağır misafirini..yoksa bak yılbaşına tonton minnoş olarak girersin ona göre..şöölleee mankenler gibi salınmak varken incecik incecik..ayy eşlerimiz miyavlar artıkım bizi ööleee şık şık cicilerin içinde görünce..hele bir de süslü gecelik olursa oyy nasıl olurlar bilemiyorum artıkım
ayy şekercim benim çizelgeyide hesaplarmısın tekrardan pek heyecanlandırıyor bu hesap beni..
bana acaip gaz veriyor yahuu
amaaaa en güzeliii gözlemlerime göre bu hafta takım olarak birinciyiz kızlar eveeett hani nerde bizim kilo verme bayraklarımız :92::92::92::92:
Hoşbulduk kızlar.. Bu arada takımı tebrik ediyorum birincilik için. Bu performans aynen haftaya da devam.
Yaa ne güzel bir gün bu gün. Bugün bu diyeti bozmadımya artık bozmam herhalde. Süper gidiyor. Akşam bir ara dayanamayacak gibi oldum. Sonra aklıma takım geldi. Hayır bırakamam dedim. Siz beni hep böyle motive edin olurmu?
minnos nasil gidiyor diyet?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?