Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Selam kızlar bugünkü menüm
kahvaltı 07:30 maydonoz peynir 3 tane zeytin domates salatalık 1 dilim tam buğday ekmeği
öğle 16:00 1 elma 2 fındık
17:30 nescafe

akşam 20:30 1 tabak kuru fasulye salata yoğurt

22:00 yarım nar yarımayva

23:30 türk kahvesi
iyi geceleeerr

günaydın kızlar
birazdan oğlumun dershanesi var havada çok soğuk nasıl götürcem bilemiyorum

acaba folik asit kilo yapan bi vitaminmi içmem gerekiyomuş ama içersemde kilo yapıyomu bilimki ona göre yemeği biraz daha kısarım

akrebim önceki yazıdada yazmıştım bebek için kolları sıvadığımızı ama tam okumamışın galiba yazımı

çok sağol inşallah olur bu sefer

birinci olmuşuz çok sevindim benim bi katkım olmadı bu hafta ama inşallah haftaya benimde birinciliğimize katkım olur

folik asit kilo aldırmaz.ben de gebeliklerimden önce sürekli kullandım.bebek için sayısız faydasını sen de biliyorsundur.ben de çok zor ve riskli 3 gebelik geçirdim.allah yardımcın olsun arkadaşım.

humana söylendiği kadar arttırmıyor anne sütünü .bence ısırgan ve rezene beraber daha iyi oluyor.tadı yeşilçaydan daha iyi.istersen dene.

anamm birinci olmuşuz kızlar yuppiiii:92::92::92: nurcengim tebrikler kuşumm

184. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
3 ARALIK-10 ARALIK

BİRİNCİ 1.41 % 2. TAKIM
İKİNCİ 1.13 % 8. TAKIM
ÜÇÜNCÜ 0.85 % 7.TAKIM

184. ETAP BİREYSEL DERECELERİ
3 ARALIK-10 ARALIK​

BİRİNCİ 5.11 % nurceng 2. TAKIM
İKİNCİ 4.35 % kumsal 7. TAKIM
ÜÇÜNCÜ 2.86 % elimphia 8. TAKIM

yupppiii yüzüm de gülmüş bu hafta:92::92:yalnıs o kupayı ben alcam kararlıyım arkedeşlerhadi bakem kupa yarışı yapıyorus hepimiz haftaya kupayı kim kapcek görelim:82:
püskütüm tatlı şekercim ellerine ve o güzel yüreğine sağlık..ben seni çoook seviyorumhızıma hız kattığın için de ayrıca kucak dolusu paptyalı teşekkürler meleğim

süpersin kuşumm süpersinn:92::92:

bağırsakların kitlenirse sorarım sana bak tamam anlaşalımm..kayısı hoşafı yapıyosun anlattığım gibi.akşam meyvenden 15 dk sonra sıcak sıcak 1 kase içiyosun.sonrası yeşil çay içersin artık istediğin zaman..
birdeee o öğleden sonra çubuk mubuk noluyo güzelimmşişkomu kalmak istiyon sen de bakimm ordan burdan yağların sarksınmı eşine karşı utanmanı sağlasınmı o yağlar bak sana alternatif o çubuklar yerine..yanına biderciden beyaz leblebi al koy çantana.acıktığında yersin bir avuç kadar üstüne içersin bitki çayı.acaip tok tutar hem de bağırsak çalıştırır.ama beyaz olucak haa:87::87:
sakın sarı leblebi almayasınsarı leblebi kabız yaparbeyazıda yumuşatır kakayı afedersin kolay çıkarır wc ye..:89::89::89:hem kalorisi az hem tok tutar hem wc ye kolay çıkarır:86::86: daha ne olsun demi şekercimm:86::86:sen takıl bana tabii çıtır çerez minnoş olmak istiyorsan

kuşum okudum okumazmıyım..Allahım hayırlı bebekler nasip etsin inşallah..folik asit çok iyi..ben de kullanmıştım hamilelik öncesi..kızımdan önce 4 düşük yaptım ben.biri narkozla alındı biri normal kürtajla ikisi kendiliğinden..her birinde fazlasıyla kan kaybettim.ve hamileliğimde çok zorlu geçti düşük tehlikesi olduğu için devamlı yatıyordum.işim rahat olunca bırakmadım işimide ara ara yatıyordum müsaitti yerim.
hareketsizlikten zaten çok fazla kilo aldım.54 tüm hamile olmadan önce sonrası ise 80
oyy ne kadan uzattım yaauzun lafın kısası sen kullan canım folikini asitini kilo yapmaz.kilo yapanlar hamurlu tatlılar hamur işleri ve şeker..sen monti sayfasına bir göz gezdir arada istersen ordaki gıdalar hem sağlıklı hem yağ yaktıran gıdalar şekercimm

humana söylendiği kadar arttırmıyor anne sütünü .bence ısırgan ve rezene beraber daha iyi oluyor.tadı yeşilçaydan daha iyi.istersen dene.

Humana bencede çok etkili değil ama az da olsa etkisini görüyorum. Ama yeterli değil. Isırgan ve rezeneyi deneyeceğim. İnşallah etkisi çok olur. Süper yeşil çaydan iyiyse tadı içebilirim. saol.

Bu arada herkese günaydınlarrr...
Akrep bu kayısı hoşafını nasıl yapıyorsun banada anlatırmısın???

Canım folik asit kilo aldırmaz, çocuğun sağlığı açısından çok önemli. Allah yardımcın olsun, hayırlı olur inşallah.

dun guzeldi sonunda 8 den sonra bir sey yememeyi basardim ama cok zorlandim kirilgan ve uzgundum
bu diyet bazen psikolojimide etkiliyor sanirim
en kotusu sut azaldi kizim surekli emmek istedi
ama ben onu beslenmemden cok morale bagliyorum (zaten besleyici seyler yiyorum sadece abartmiyorum)
aslinda asil moralimi bozan sey evlilik yuzugumu kaybetmis olmam gunlerdir ariyordum dun evde olmadigina emin oldum
demekki bir seye moralim bozulsa diyet bana cok agir gelecek
insaallah yuzugumu kayinalidemde unutmusumdur insaallah bulurum
benim icin manevi kiymeti var

ıyı gıdıyor galıba turabcım kendımı boyle ıncecık hıssedıyorum
senınle yarısıyorum ya dusundude hıcc sana soylemeden ben hergece 200
hundred yapayımda senı geceyım barı bu hafta

bende her gece yatmadan 400 yapayim o zaman
minnos cok umitliyim bir kac ay var surada hedefe
hadi kurtulalim agirliklarimizdan

Canım kilo vermek güzel ama dikkat et fazlada kaptırma kendini çünkü çocuklarımızın anne sütüne çok ihtiyacı var yavaş yavaş veririz çok acele etme elinden eleni yap tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…