• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Selam kızlar bugünkü menüm
kahvaltı 07:30 maydonoz peynir 3 tane zeytin domates salatalık 1 dilim tam buğday ekmeği
öğle 16:00 1 elma 2 fındık
17:30 nescafe

akşam 20:30 1 tabak kuru fasulye salata yoğurt

22:00 yarım nar yarımayva

23:30 türk kahvesi
:71: iyi geceleeerr:56::56:

günaydın kızlar
birazdan oğlumun dershanesi var havada çok soğuk nasıl götürcem bilemiyorum

acaba folik asit kilo yapan bi vitaminmi içmem gerekiyomuş ama içersemde kilo yapıyomu bilimki ona göre yemeği biraz daha kısarım

akrebim önceki yazıdada yazmıştım bebek için kolları sıvadığımızı ama tam okumamışın galiba yazımı

çok sağol inşallah olur bu sefer

birinci olmuşuz çok sevindim benim bi katkım olmadı bu hafta ama inşallah haftaya benimde birinciliğimize katkım olur

günaydın kızlar

acaba folik asit kilo yapan bi vitaminmi içmem gerekiyomuş ama içersemde kilo yapıyomu bilimki ona göre yemeği biraz daha kısarım

folik asit kilo aldırmaz.ben de gebeliklerimden önce sürekli kullandım.bebek için sayısız faydasını sen de biliyorsundur.ben de çok zor ve riskli 3 gebelik geçirdim.allah yardımcın olsun arkadaşım.

Yaaa gece gece yapılırmı bu bana.. eşim benden elmalı pasta istedi. Tam da gününü buldu. Kırk yılda bir bişey ister onun için yapamam diyemedim. Neyse yaparken de buraları okuyorum bir yandan yememek için irademi koruyayım diye. Ama yemeyeceğim söz.
Banusultan ısırgan çayını bende denemek istiyorum. Marankinin dediğine göre anne sütünü arttırıyormuş. Tadı nasıl çok acıysa içemeyebilirim.
Bugünün menüsü şöyle;
09:00 - 1 Dilim Beyaz Ekmek, 1 Dilim Peynir, 2 Adet Zeytin.
11:00 - 1 Adet Elma
12:00 - 1 Adet Mandalina
13:30 - 1 Dilim Beyaz Ekmek, 1 Küçük Kase Barbunya, 2 Kaşık Yoğurt
15:30 - 1 Adet Elma
17:00 - 1 Kase Yoğurt
20:00 - 1 Bardak Humana Bitki Çayı (Bu Emziren anneler için), 1 Çay Bardağı Süt
Bugün yaklaşık 2,5 litre su içtim. Yatarken ılık suyumu içip bugünü bitireceğim.:95:
humana söylendiği kadar arttırmıyor anne sütünü .bence ısırgan ve rezene beraber daha iyi oluyor.tadı yeşilçaydan daha iyi.istersen dene.

anamm birinci olmuşuz kızlar :65::nazar::62:yuppiiii:74::74::74::74::74::92::92::92: nurcengim tebrikler kuşumm:71::nazar:

184. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
3 ARALIK-10 ARALIK

:46: :71: :nazar: :54:

BİRİNCİ 1.41 % 2. TAKIM
İKİNCİ 1.13 % 8. TAKIM
ÜÇÜNCÜ 0.85 % 7.TAKIM

184. ETAP BİREYSEL DERECELERİ
3 ARALIK-10 ARALIK​

:46::71: :nazar: :54:

BİRİNCİ 5.11 % nurceng 2. TAKIM
İKİNCİ 4.35 % kumsal 7. TAKIM
ÜÇÜNCÜ 2.86 % elimphia 8. TAKIM

Yeni arkadaşlara açıklama:

Tabloda isimlerinizin yanına mutlu/üzgün suratları önümüzdeki hafta görebileceksiniz. Sözkonusu ifadeler; bir önceki haftaya göre iniş veya çıkışta olduğunuzu gösteriyor.
Ancak; takımın kupasını toplamda en çok kilo veren aldığı için yeni arkadaşımız nurceng bu hafta verdiği kiloyla kupayı kaptı..

Takım olarak daha ince günler diliyorum.. :64:

Buyrun bu haftaki tablonuz kızlar:

:62::62::62::62::62:yupppiii yüzüm de gülmüş bu hafta:66::66::66::66::92::92:yalnıs o kupayı ben alcam kararlıyım arkedeşler:66::66:hadi bakem kupa yarışı yapıyorus hepimiz haftaya kupayı kim kapcek görelim:8::8::8::8::8::8::8::82:
püskütüm tatlı şekercim ellerine ve o güzel yüreğine sağlık..ben seni çoook seviyorum:69:hızıma hız kattığın için de ayrıca kucak dolusu paptyalı teşekkürler meleğim:71::71::16::16:

Yaaa gece gece yapılırmı bu bana.. eşim benden elmalı pasta istedi. Tam da gününü buldu. Kırk yılda bir bişey ister onun için yapamam diyemedim. Neyse yaparken de buraları okuyorum bir yandan yememek için irademi koruyayım diye. Ama yemeyeceğim söz.
Banusultan ısırgan çayını bende denemek istiyorum. Marankinin dediğine göre anne sütünü arttırıyormuş. Tadı nasıl çok acıysa içemeyebilirim.
Bugünün menüsü şöyle;
09:00 - 1 Dilim Beyaz Ekmek, 1 Dilim Peynir, 2 Adet Zeytin.
11:00 - 1 Adet Elma
12:00 - 1 Adet Mandalina
13:30 - 1 Dilim Beyaz Ekmek, 1 Küçük Kase Barbunya, 2 Kaşık Yoğurt
15:30 - 1 Adet Elma
17:00 - 1 Kase Yoğurt
20:00 - 1 Bardak Humana Bitki Çayı (Bu Emziren anneler için), 1 Çay Bardağı Süt
Bugün yaklaşık 2,5 litre su içtim. Yatarken ılık suyumu içip bugünü bitireceğim.:95:
süpersin kuşumm süpersinn:46::46::46::46::46::46::65::92::92:
selam kızlar bırıncı olmusuzz yıhuhuhu:74::74::74::74::74:
ay nekadar cok sevındım ınsallah allahım buhaftada bırıncı oluruz
ben bu aksam dayanamadım akrebım hıcte elma yıyesım yoktu oglen yemegınden
sonra saat 3 te cubuk kreker yedım ara ogun nıyetıne 5-6 tane
5 te eve gelınce kocama gozleme yaptım bende bır bardak sut ıctım
hemen kactım evden yemıyım tadına bıle bakmıyım dıye
pılatesten geldım saat 8 cok acıkmıstım ama napıyımm
yarım nar -yarım muz - boyle 4te bır kadarda elma yedım
yanı elmanın yarısı curumustu dıger yarısını ıkıye boldum ıste bırazı kocama bırazı
bana cok mu oldu akrebım ne dersın

bağırsakların kitlenirse sorarım sana :20::20::20:bak tamam anlaşalımm..kayısı hoşafı yapıyosun anlattığım gibi.akşam meyvenden 15 dk sonra sıcak sıcak 1 kase içiyosun.sonrası yeşil çay içersin artık istediğin zaman..:7::7::7::68:
birdeee o öğleden sonra çubuk mubuk noluyo güzelimm:20::20:şişkomu kalmak istiyon sen de bakimm ordan burdan yağların sarksınmı eşine karşı utanmanı sağlasınmı o yağlar:19::19: bak sana alternatif o çubuklar yerine..yanına biderciden beyaz leblebi al koy çantana.acıktığında yersin bir avuç kadar üstüne içersin bitki çayı.acaip tok tutar hem de bağırsak çalıştırır.ama beyaz olucak haa:87::87:
sakın sarı leblebi almayasın:50:sarı leblebi kabız yapar:51::51:beyazıda yumuşatır kakayı afedersin:25::25: kolay çıkarır wc ye..:89::89::89:hem kalorisi az hem tok tutar hem wc ye kolay çıkarır:86::86: daha ne olsun demi şekercimm:86::86:sen takıl bana tabii çıtır çerez minnoş olmak istiyorsan:34:

akrebim önceki yazıdada yazmıştım bebek için kolları sıvadığımızı ama tam okumamışın galiba yazımı

çok sağol inşallah olur bu sefer

birinci olmuşuz çok sevindim benim bi katkım olmadı bu hafta ama inşallah haftaya benimde birinciliğimize katkım olur

kuşum okudum okumazmıyım..Allahım hayırlı bebekler nasip etsin inşallah..folik asit çok iyi..ben de kullanmıştım hamilelik öncesi..kızımdan önce 4 düşük yaptım ben.biri narkozla alındı biri normal kürtajla ikisi kendiliğinden..her birinde fazlasıyla kan kaybettim.ve hamileliğimde çok zorlu geçti düşük tehlikesi olduğu için devamlı yatıyordum.işim rahat olunca bırakmadım işimide ara ara yatıyordum müsaitti yerim.
hareketsizlikten zaten çok fazla kilo aldım.54 tüm hamile olmadan önce sonrası ise 80:75::75::43:
oyy ne kadan uzattım yaa:1:uzun lafın kısası sen kullan canım folikini asitini kilo yapmaz.kilo yapanlar hamurlu tatlılar hamur işleri ve şeker..sen monti sayfasına bir göz gezdir arada istersen ordaki gıdalar hem sağlıklı hem yağ yaktıran gıdalar şekercimm:71::71:

humana söylendiği kadar arttırmıyor anne sütünü .bence ısırgan ve rezene beraber daha iyi oluyor.tadı yeşilçaydan daha iyi.istersen dene.

Humana bencede çok etkili değil ama az da olsa etkisini görüyorum. Ama yeterli değil. Isırgan ve rezeneyi deneyeceğim. İnşallah etkisi çok olur. Süper yeşil çaydan iyiyse tadı içebilirim. saol.

süpersin kuşumm süpersinn:46::46::46::46::46::46::65::92::92:

bağırsakların kitlenirse sorarım sana :20::20::20:bak tamam anlaşalımm..kayısı hoşafı yapıyosun anlattığım gibi.akşam meyvenden 15 dk sonra sıcak sıcak 1 kase içiyosun.sonrası yeşil çay içersin artık istediğin zaman..:7::7::7::68:
birdeee o öğleden sonra çubuk mubuk noluyo güzelimm:20::20:şişkomu kalmak istiyon sen de bakimm ordan burdan yağların sarksınmı eşine karşı utanmanı sağlasınmı o yağlar:19::19: bak sana alternatif o çubuklar yerine..yanına biderciden beyaz leblebi al koy çantana.acıktığında yersin bir avuç kadar üstüne içersin bitki çayı.acaip tok tutar hem de bağırsak çalıştırır.ama beyaz olucak haa:87::87:
sakın sarı leblebi almayasın:50:sarı leblebi kabız yapar:51::51:beyazıda yumuşatır kakayı afedersin:25::25: kolay çıkarır wc ye..:89::89::89:hem kalorisi az hem tok tutar hem wc ye kolay çıkarır:86::86: daha ne olsun demi şekercimm:86::86:sen takıl bana tabii çıtır çerez minnoş olmak istiyorsan:34:

Bu arada herkese günaydınlarrr...
Akrep bu kayısı hoşafını nasıl yapıyorsun banada anlatırmısın???

günaydın kızlar

Canım folik asit kilo aldırmaz, çocuğun sağlığı açısından çok önemli. Allah yardımcın olsun, hayırlı olur inşallah.

dun guzeldi sonunda 8 den sonra bir sey yememeyi basardim ama cok zorlandim kirilgan ve uzgundum
bu diyet bazen psikolojimide etkiliyor sanirim
en kotusu sut azaldi kizim surekli emmek istedi :(
ama ben onu beslenmemden cok morale bagliyorum (zaten besleyici seyler yiyorum sadece abartmiyorum)
aslinda asil moralimi bozan sey evlilik yuzugumu kaybetmis olmam :43: gunlerdir ariyordum dun evde olmadigina emin oldum
demekki bir seye moralim bozulsa diyet bana cok agir gelecek
insaallah yuzugumu kayinalidemde unutmusumdur insaallah bulurum
benim icin manevi kiymeti var :43:

ıyı gıdıyor galıba turabcım kendımı boyle ıncecık hıssedıyorum
senınle yarısıyorum ya dusundude hıcc sana soylemeden ben hergece 200
hundred yapayımda senı geceyım barı bu hafta:60::60:

bende her gece yatmadan 400 yapayim o zaman
minnos cok umitliyim bir kac ay var surada hedefe
hadi kurtulalim agirliklarimizdan

dun guzeldi sonunda 8 den sonra bir sey yememeyi basardim ama cok zorlandim kirilgan ve uzgundum
bu diyet bazen psikolojimide etkiliyor sanirim
en kotusu sut azaldi kizim surekli emmek istedi :(
ama ben onu beslenmemden cok morale bagliyorum (zaten besleyici seyler yiyorum sadece abartmiyorum)
aslinda asil moralimi bozan sey evlilik yuzugumu kaybetmis olmam :43: gunlerdir ariyordum dun evde olmadigina emin oldum
demekki bir seye moralim bozulsa diyet bana cok agir gelecek
insaallah yuzugumu kayinalidemde unutmusumdur insaallah bulurum
benim icin manevi kiymeti var :43:

Canım kilo vermek güzel ama dikkat et fazlada kaptırma kendini çünkü çocuklarımızın anne sütüne çok ihtiyacı var yavaş yavaş veririz çok acele etme elinden eleni yap tatlım

Back