Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar
birazdan oğlumun dershanesi var havada çok soğuk nasıl götürcem bilemiyorum
acaba folik asit kilo yapan bi vitaminmi içmem gerekiyomuş ama içersemde kilo yapıyomu bilimki ona göre yemeği biraz daha kısarım
humana söylendiği kadar arttırmıyor anne sütünü .bence ısırgan ve rezene beraber daha iyi oluyor.tadı yeşilçaydan daha iyi.istersen dene.Yaaa gece gece yapılırmı bu bana.. eşim benden elmalı pasta istedi. Tam da gününü buldu. Kırk yılda bir bişey ister onun için yapamam diyemedim. Neyse yaparken de buraları okuyorum bir yandan yememek için irademi koruyayım diye. Ama yemeyeceğim söz.
Banusultan ısırgan çayını bende denemek istiyorum. Marankinin dediğine göre anne sütünü arttırıyormuş. Tadı nasıl çok acıysa içemeyebilirim.
Bugünün menüsü şöyle;
09:00 - 1 Dilim Beyaz Ekmek, 1 Dilim Peynir, 2 Adet Zeytin.
11:00 - 1 Adet Elma
12:00 - 1 Adet Mandalina
13:30 - 1 Dilim Beyaz Ekmek, 1 Küçük Kase Barbunya, 2 Kaşık Yoğurt
15:30 - 1 Adet Elma
17:00 - 1 Kase Yoğurt
20:00 - 1 Bardak Humana Bitki Çayı (Bu Emziren anneler için), 1 Çay Bardağı Süt
Bugün yaklaşık 2,5 litre su içtim. Yatarken ılık suyumu içip bugünü bitireceğim.:95:
Yeni arkadaşlara açıklama:
Tabloda isimlerinizin yanına mutlu/üzgün suratları önümüzdeki hafta görebileceksiniz. Sözkonusu ifadeler; bir önceki haftaya göre iniş veya çıkışta olduğunuzu gösteriyor.
Ancak; takımın kupasını toplamda en çok kilo veren aldığı için yeni arkadaşımız nurceng bu hafta verdiği kiloyla kupayı kaptı..
Takım olarak daha ince günler diliyorum..
Buyrun bu haftaki tablonuz kızlar:
süpersin kuşumm süpersinn:92::92:Yaaa gece gece yapılırmı bu bana.. eşim benden elmalı pasta istedi. Tam da gününü buldu. Kırk yılda bir bişey ister onun için yapamam diyemedim. Neyse yaparken de buraları okuyorum bir yandan yememek için irademi koruyayım diye. Ama yemeyeceğim söz.
Banusultan ısırgan çayını bende denemek istiyorum. Marankinin dediğine göre anne sütünü arttırıyormuş. Tadı nasıl çok acıysa içemeyebilirim.
Bugünün menüsü şöyle;
09:00 - 1 Dilim Beyaz Ekmek, 1 Dilim Peynir, 2 Adet Zeytin.
11:00 - 1 Adet Elma
12:00 - 1 Adet Mandalina
13:30 - 1 Dilim Beyaz Ekmek, 1 Küçük Kase Barbunya, 2 Kaşık Yoğurt
15:30 - 1 Adet Elma
17:00 - 1 Kase Yoğurt
20:00 - 1 Bardak Humana Bitki Çayı (Bu Emziren anneler için), 1 Çay Bardağı Süt
Bugün yaklaşık 2,5 litre su içtim. Yatarken ılık suyumu içip bugünü bitireceğim.:95:
selam kızlar bırıncı olmusuzz yıhuhuhu
ay nekadar cok sevındım ınsallah allahım buhaftada bırıncı oluruz
ben bu aksam dayanamadım akrebım hıcte elma yıyesım yoktu oglen yemegınden
sonra saat 3 te cubuk kreker yedım ara ogun nıyetıne 5-6 tane
5 te eve gelınce kocama gozleme yaptım bende bır bardak sut ıctım
hemen kactım evden yemıyım tadına bıle bakmıyım dıye
pılatesten geldım saat 8 cok acıkmıstım ama napıyımm
yarım nar -yarım muz - boyle 4te bır kadarda elma yedım
yanı elmanın yarısı curumustu dıger yarısını ıkıye boldum ıste bırazı kocama bırazı
bana cok mu oldu akrebım ne dersın
akrebim önceki yazıdada yazmıştım bebek için kolları sıvadığımızı ama tam okumamışın galiba yazımı
çok sağol inşallah olur bu sefer
birinci olmuşuz çok sevindim benim bi katkım olmadı bu hafta ama inşallah haftaya benimde birinciliğimize katkım olur
humana söylendiği kadar arttırmıyor anne sütünü .bence ısırgan ve rezene beraber daha iyi oluyor.tadı yeşilçaydan daha iyi.istersen dene.
süpersin kuşumm süpersinn:92::92:
bağırsakların kitlenirse sorarım sana bak tamam anlaşalımm..kayısı hoşafı yapıyosun anlattığım gibi.akşam meyvenden 15 dk sonra sıcak sıcak 1 kase içiyosun.sonrası yeşil çay içersin artık istediğin zaman..
birdeee o öğleden sonra çubuk mubuk noluyo güzelimmşişkomu kalmak istiyon sen de bakimm ordan burdan yağların sarksınmı eşine karşı utanmanı sağlasınmı o yağlar bak sana alternatif o çubuklar yerine..yanına biderciden beyaz leblebi al koy çantana.acıktığında yersin bir avuç kadar üstüne içersin bitki çayı.acaip tok tutar hem de bağırsak çalıştırır.ama beyaz olucak haa:87::87:
sakın sarı leblebi almayasınsarı leblebi kabız yaparbeyazıda yumuşatır kakayı afedersin kolay çıkarır wc ye..:89::89::89:hem kalorisi az hem tok tutar hem wc ye kolay çıkarır:86::86: daha ne olsun demi şekercimm:86::86:sen takıl bana tabii çıtır çerez minnoş olmak istiyorsan
günaydın kızlar
birazdan oğlumun dershanesi var havada çok soğuk nasıl götürcem bilemiyorum
acaba folik asit kilo yapan bi vitaminmi içmem gerekiyomuş ama içersemde kilo yapıyomu bilimki ona göre yemeği biraz daha kısarım
ıyı gıdıyor galıba turabcım kendımı boyle ıncecık hıssedıyorum
senınle yarısıyorum ya dusundude hıcc sana soylemeden ben hergece 200
hundred yapayımda senı geceyım barı bu hafta
dun guzeldi sonunda 8 den sonra bir sey yememeyi basardim ama cok zorlandim kirilgan ve uzgundum
bu diyet bazen psikolojimide etkiliyor sanirim
en kotusu sut azaldi kizim surekli emmek istedi
ama ben onu beslenmemden cok morale bagliyorum (zaten besleyici seyler yiyorum sadece abartmiyorum)
aslinda asil moralimi bozan sey evlilik yuzugumu kaybetmis olmam gunlerdir ariyordum dun evde olmadigina emin oldum
demekki bir seye moralim bozulsa diyet bana cok agir gelecek
insaallah yuzugumu kayinalidemde unutmusumdur insaallah bulurum
benim icin manevi kiymeti var
Humana bencede çok etkili değil ama az da olsa etkisini görüyorum. Ama yeterli değil. Isırgan ve rezeneyi deneyeceğim. İnşallah etkisi çok olur. Süper yeşil çaydan iyiyse tadı içebilirim. saol.
medihaay kızın kaç aylık