• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

cok iyi gidiyorsun nurceng neredeyse haftada 4 kilo tam ideal olani ha gayret
su an zaten sitede sorun var kimse ekleyemiyor ticker sanirim
ben dershanede calistim
zaten mezun oldum evlendim, evlendim hamile kaldim, bir yil calisabildim o da hamile iken dershanede calistim

haftada 4 kilomu ideal olanı :20: yanlış söyledin sanırım ayda 4kilo dicektin sanırım.. haftada 4 kilo verilemezki herzaman ve ideali de bu değildir ideal olanı haftada 1 bilemedin 2 kilodur turabcım.

canımbenden bahsediyosun galiba doğumdan sonra adet oldum ilk defa 2 kilo indim birde 2 haftadır diyet başladı ve egzersiz yapıyorum göbk eritme yarışmasına da katıldım onları yapıyorum tatlım.ama en kötüsü ben emzirdiğim için çok fazla kısmıyorum yani sabah öğle sizinki gibi ama akşamları mutlaka yiyorum ben yoksa sütüm gider

evet sensın canım. bu hafta takımın kurtarıcılarındansın;)

aksamları ye tabı sut daha onemlı.

2.TAKIM

akrep33 ( 71,3 / 69,4 / 1,9 / 2,66%)
Poseidon83 ( 61,5 / 61,3 / 0,2 / 0,33%)
neslihan (78,5 / 78,0 / 0 / 0.5/0.64%)
minnoş prenses ( 69,7 / 69,1 / 0,6 / 0,86%)
karamel_guzel ( 68,3 / 66.5 / 1.8 /2.63 %)
oztrk ( 69 / 69,5 / -0,5 / -0,72%)
lolo( 86,1 / 86,2 / -0,1 / -0,12)
banusultan(80 /79 / 1 / 1,25)yeni uye
turab571( 65,5 / 64,3 / 1,2 / 1,83%)yeni uye
nurceng( 68,5 / 65 / 3,5 / 5,11%)yeni uye

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 504,2 / )

bu hafta sırasıyla:

Nurceng, akrep, Karamel, Turab, Banusultan, Mınnos ve Neslihan arkadaslarımızı kılo verdıklerı ıcın tebrık edıyorum :65:

Lolo Arkadasımızın yenı bebek kararını tebrık edıyorum. ıns. bır melegımız daha gelır.:nazar:

Oztrk Arkadasımıza da otekı hafta bol bol kılo vermeler dılıyorum.:3:

cumanbw9.gif

offf takvim yaptım ama bu adresin ne ile başlayıp nereye kadar olan yerini yapıştırıyoz kızlar yaaaa... olmuyooo.. url ile başlayıp urlile biten yeri kopyaladım ama takvim yerine yapışmıyoo :84:
http ile başlayıp adresin sonuna kadar al canım url ler dışarda kalsın.içini kopyalicaksın

bugün burda çok güzel yağmur yağıyor..sabah yağmurla açtık gözümüzü ve tabiki soğukla.tabii öyle mont felan giymedim.penye ve hırka var üzerimde ama ilk defa otururken üşüdüm bugün azıcık klimayı açtım.yağmuru seyretmeye bayılıyorum ben yaa:66::66:

Son düzenleme:
medihaay hoşgeldin canım

turab duaların içinçok teşekkürler tatlım seinle yarış yapabiliriz akşamları yemek yiyomusun?

birde bebeğin nasıl dönüyo mu?bu ara benimki çok mızmız dişi çıkmadı gitti eli sürekli ağzında.

yuz ustu biraktigimda ilerlemeye calisiyor ama kafasi sabit ayaklar dolasiyor yelkovan gibi yani kizim:)yoksa desteksiz donme yok henuz
dis bizdede yok daha belirtide yok.
haftada bir kilo hedefim var gel yarisalim bugun 64.3 tum haftaya 63 u gormeden 62 lere gececegim insaallah
gecemeyenin cezasi 200 hundred hareketi bir hafta boyunca her aksam:)

offf takvim yaptım ama bu adresin ne ile başlayıp nereye kadar olan yerini yapıştırıyoz kızlar yaaaa... olmuyooo.. url ile başlayıp urlile biten yeri kopyaladım ama takvim yerine yapışmıyoo :84:

:1:
senin gibi buradanin mudavimi biri nasil ticker ekleyemez
html olan kismin en altini png ye kadar ekliyorsun
sadece" '' tirnak icini

ayy bu sıtenın sorunu ne bugun kızlar yaa sacama sapan bıseler
oluyor acılmıyor hata verıyor ulen dedım tamda takım olarak super kılo
verdıgımız hafta sıte cokermıss :60::60: kızlar yaa benım bu haftaya en
az 1 kılo vermem lazım kendı cızelgeme gore oyle hatta dur su cızelgemı yenıden
yapayım bakımm
69,1 - 62,0 = 7,1 kg verılecek yılbasına kadar
7,1 / 21 gun = 0,338 gr hergun verılecek olan kara yagg:50:
0,338 * 7 = 2,366 kg haftada verılmesı gereken kılo :52::52::52::52:
amann tanrımm yaa bunu gerceklestırmem galıba artık ımkansızz akrebımm:50::43::43:

Son düzenleme:
Back