Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sen öyle san şekercimm..senin vücut direnci kırıldı..bu hafta tıngırdadı haftaya uçar iyice..yalnız tam teşekküllü devam edicen şekercim.bak bu hafta senle elma yada kayısı iksiri yapalım..sen aldınmı dün kayısı.ben de kayısı kalmamış da elmam var ama.hemde kepek elma var 2-3 tane hiç sevmem kepek elmayı..böyle yapıp değerlendiricem artık..
bak canım sabahları süt içicez mutlaka peynirden atıcaz ağzımıza hemen..yada 1 yumurta haşlicaz evde atıcaz ağzımıza..kalkarkalkmaz sıcaksuyu unutma ballı olanından..kahvaltı öncesi de bir meyve.
öğlen de tavuk haşlama felan yeriz..hamur işinden uzak dururuz.yoğurt ayran salata..hem tok tutar..
akşam da yeşil elma alalım onu hüpletelim.ve yeşilçayımızı.tamammı..bu hafta tam teçhizatlı hazırlanıyoruz unutma..sporumuzda tam gaz devam..misafirdi şuydu buydu deme..yemiceksen çağır misafirini..yoksa bak yılbaşına tonton minnoş olarak girersin ona göre..şöölleee mankenler gibi salınmak varken incecik incecik..ayy eşlerimiz miyavlar artıkım bizi ööleee şık şık cicilerin içinde görünce..hele bir de süslü gecelik olursa oyy nasıl olurlar bilemiyorum artıkım

kızlar şu zayıflamaya yardımcı tamamen yan etkisiz denen tabletlerden alayım dedim .önce bir içerik ve referansları araştırdım.anında vazgeçtim.aman aman neler varmış onlarda öyle.demek ki her zaman bildiğin yoldan gideceksin.çünkü kestirme bir yere giden en uzun yoldur.

ayy şekercim benim çizelgeyide hesaplarmısın tekrardan pek heyecanlandırıyor bu hesap beni..
bana acaip gaz veriyor yahuu

ayy şekercim benim çizelgeyide hesaplarmısın tekrardan pek heyecanlandırıyor bu hesap beni..
bana acaip gaz veriyor yahuu

hazırlarım tabıkıde kaptanımm
69,40- 62,00 = 7,4 kg yılbasına kadar gıdeecek olann pıss kara yaglar

7,4 / 21 gun = 0,352 gr gun basına verılmesı gereken

0,352 * 7 gun = 2,464 kg bır haftada verılmesı gereken kılo

kaptanım aksamları sadece 1 elma yıyoruz dıyorsun yanı
kayısı alamadım cunku eve evdede yaklasık 5 kılo elma var nerdeyse buhafta
yeter bana oglenlerım zor oluyor benım eve gıdıp hazırlamam zor oluyor ben pazar gunu
hazır edeyım herseyı oglenlerı hemencecık yıyıp gelıyım yanlızca kahvaltıda tam bugday ekmegı
yıyelım kaptanımm gıdıcek demı bu bendekı yaglar kırıldı artıkım cokk sukurrr

Son düzenleme:
2.TAKIM

akrep33 ( 71,3 / 69,4 / 1,9 / 2,66%)
Poseidon83 ( 61,5 / 61,3 / 0,2 / 0,33%)
neslihan (78,5 / 78 / 0,5 / 0,64%)
minnoş prenses ( 69,7 / 69,1 / 0,6 / 0,86%)
karamel_guzel ( 68,3 / 66,5 / 1,8 / 2,64%)
oztrk ( 69 / 69,5 / -0,5 / -0,72%)
lolo( 86,1 / 86,2 / -0,1 / -0,12%)
banusultan(80 /79 / 1 / 1,25%)
turab571( 65,5 / 64,3 / 1,2 / 1,83%)
nurceng( 68,5 / 65 / 3,5 / 5,11%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 718,4 / 708,3 / 10,1 / 1,41 )

amanıınnnn ben bunu hemen düzeltmeye koşuyorummm

Son düzenleme:

nasıl oldu bu hataa

Son düzenleme:
turab cım dediğin cezayı bilmiyorum ki ben

sende hergun 200 mekik cekersin o zaman:) senin hedefin nedir?
ben 64.3 um hedefim 63 u gormeden en az 62.9 olmak
eger bu hedefime ulasamazsam her aksam 200 hundred yapacagim
ben hic mekik cekemedigim cin hundred i tercih ettim istersen google dan bir bak plates hareketleri icinde gosteriyordur.

200 mekik offf sağlam cezaa
işte buldummm kilo veremeyen arkadaşlar buyrun 200 mekiğeee

nasıl oldu bu hataa

şeyy kemm kümmm
ne biliiimki kuşum sevindirik oldum sanırsam..hiç de demiyorum yahu sen zaten vermişsin hemen hemen 2 kilo ee nurceng 3.5 kilo vermiş sadece ikimizn kilosu bile 4,4 ten fazla yahuu diğer verenlerin kilosu hiç yok ortada
bir de işini çabucak bitirip gezmeye giden ev hanımları gibi takımlara laflamaya çıkıyorum

amaaaa en güzeliii gözlemlerime göre bu hafta takım olarak birinciyiz kızlar eveeett hani nerde bizim kilo verme bayraklarımız :92::92::92::92:

:92::92::92::92::92:

yıhuhuhuuuu bayraklarımızı cıkaralımm kızlar
ayrıcada 200 mekık cezasını ben buldum kaptanım nasılım ama
kılo veremeyen onundekı hafta boyunca hergece 200 mekık yada 200 hundred yapacak gıdıcek kara yaglarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…