• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dun guzeldi sonunda 8 den sonra bir sey yememeyi basardim ama cok zorlandim kirilgan ve uzgundum
bu diyet bazen psikolojimide etkiliyor sanirim
en kotusu sut azaldi kizim surekli emmek istedi :(
ama ben onu beslenmemden cok morale bagliyorum (zaten besleyici seyler yiyorum sadece abartmiyorum)
aslinda asil moralimi bozan sey evlilik yuzugumu kaybetmis olmam :43: gunlerdir ariyordum dun evde olmadigina emin oldum
demekki bir seye moralim bozulsa diyet bana cok agir gelecek
insaallah yuzugumu kayinalidemde unutmusumdur insaallah bulurum
benim icin manevi kiymeti var :43:

İnşaallah bir an önce bulursun yüzüğünü canımcım..
Ya bu emzirme işi iyide bebeklerde hiç durmadan emmek istiyor. Süt az olunca da insan psikolojik olarak kendini rahat hissetmiyor, bir taraftanda kilolardan rahatsız oluyoruz. ooooffff oooofff...Tabii en önemlisi bebeğin sağlığı. Hayırlısı bakalım inşaallah ikisini birlikte yürütebiliriz.

İnşaallah bir an önce bulursun yüzüğünü canımcım..
Ya bu emzirme işi iyide bebeklerde hiç durmadan emmek istiyor. Süt az olunca da insan psikolojik olarak kendini rahat hissetmiyor, bir taraftanda kilolardan rahatsız oluyoruz. ooooffff oooofff...Tabii en önemlisi bebeğin sağlığı. Hayırlısı bakalım inşaallah ikisini birlikte yürütebiliriz.

bence sut yapan seyler MORAL ve BOL SIVI

tecrube ile sabittir bebegimin ikinci ayindan sonra ben cok bunaldim evde yapayalniz sonra gogus ucu yaralari derken uzun sure kendime gelemedim ve o sira benim stum cok azaldi
izmire ailemin yanina gittigimde kizim 3 aylikti ve sutum o kadar artti ki geceleri sagmak zorunda kaldim
simdide dikkat ediyorum bazen ac bile kalsam sut oluyor hayret ediyorum
anladim ki moral oldu mu birde bol sivi tuketirsen sut oluyor
o zamanlar sut uretmek icin fazla yemekten kilo aldim maalesef

Selam kızlar bugünkü menüm

kahvaltı 09:30 maydonoz peynir 3 tane zeytin domates salatalık 1 dilim tam buğday ekmeği

öğle 15:00 1 elma

Akşam 19:00 3 ızgara köfte(ekmeksiz), 2 tabak kabaklı domates çorbası,salata,yoğurt

21:00şekersiz çay

22:00 1 ceviz 3 kuru kayısı

23:40 türk kahvesi

:71: iyi geceleeerr:56::56:

Selam kızlar bugünkü menüm

kahvaltı 09:30 maydonoz peynir 3 tane zeytin domates salatalık 1 dilim tam buğday ekmeği

öğle 15:00 1 elma

Akşam 19:00 3 ızgara köfte(ekmeksiz), 2 tabak kabaklı domates çorbası,salata,yoğurt

21:00şekersiz çay

22:00 1 ceviz 3 kuru kayısı

23:40 türk kahvesi

:71: iyi geceleeerr:56::56:

canım dıkkat edıyorumda menuların cok guzel tebrık ederım
senı. ınsallah en kısa zamanda gıdıcek o pıs kara yaglarr:10:

selam kızlar ben geldım bugun akrebım kızıcak ama napıyım annemler geldı
kaptanım merka etme cok fazla bısı yapmadım ayrıcada ben cok yemedım
sen hıc yemıycektın dıyceksın bılıyorum ama olmadı sekerım napıyım ama
neyse gunum cok guzel gectı ama epeydır annemler kardesım falan
boyle guzel oturmamıstık . bugun bıraz fazla kacmıs olabılır dıye bır saat utu yaptım
kızlar ben utumu hep ayakta yaparım oyuzden oraya buraya sallanıyorum sonucta oda
hareket yanı napıyımm yokk yok mınnos cıtır mınnos olucakk:21::21:

bence sut yapan seyler MORAL ve BOL SIVI

tecrube ile sabittir bebegimin ikinci ayindan sonra ben cok bunaldim evde yapayalniz sonra gogus ucu yaralari derken uzun sure kendime gelemedim ve o sira benim stum cok azaldi
izmire ailemin yanina gittigimde kizim 3 aylikti ve sutum o kadar artti ki geceleri sagmak zorunda kaldim
simdide dikkat ediyorum bazen ac bile kalsam sut oluyor hayret ediyorum
anladim ki moral oldu mu birde bol sivi tuketirsen sut oluyor
o zamanlar sut uretmek icin fazla yemekten kilo aldim maalesef

moral zaten her derde deva ınsanın moralı yerınde oldumu
herseyın ustesınden gelebılır bence pozıtıf dusunceyle ınsan hastalıgını
bıle yenebılıyor allahım ıcımıze oyle bır kuvvet vermısskı basım agırıyor dıye
dusundukce daha cok agırıyor amann bırazdan gecer bıbardak sut ıcıyım deyınce
hemen gecıyor halbukı ne alaka sutle bas agrısı yanı.

selam kızlar ben geldım bugun akrebım kızıcak ama napıyım annemler geldı
kaptanım merka etme cok fazla bısı yapmadım ayrıcada ben cok yemedım
sen hıc yemıycektın dıyceksın bılıyorum ama olmadı sekerım napıyım ama
neyse gunum cok guzel gectı ama epeydır annemler kardesım falan
boyle guzel oturmamıstık . bugun bıraz fazla kacmıs olabılır dıye bır saat utu yaptım
kızlar ben utumu hep ayakta yaparım oyuzden oraya buraya sallanıyorum sonucta oda
hareket yanı napıyımm yokk yok mınnos cıtır mınnos olucakk:21::21:
merhaba minnos
aynen bende kardesim burda diye azda olsa bir kac birseyden aldim hic yemeyecegim seyler mesela cips gibi ama cok cok az
bende senin yaptigin gibi mutfakta kendime is cikardim
inan diyet yapmaya basladigimdan beri ev hanimligimi perfect goturuyorum
surekli kendime isler cikartiyorum ki yemekten aklimi alayim diye
evde hersey yoluna girdi bazen yapacak is bulamiyorum bir bucuk yildir ilk kez:
hayatim duzene girdi yaahu
cok memnumum diyetli yasamaktan

benimde misafirim vardı.şimdi uğurladım.yıka ,topla,çocukları yatır derken anca gelebildim.bugün yediklerime gelince sabah her zamankinden,öğlen 1 muz 1 kase yoğurt,arada 1 kase müsli,akşam bol yeşillikli patates salatası.ilk defa saat 7 den sonra 1 dilim kek.haftada bir kez kaçamağa izin veriyorum kendime.hala diyetisyen bulamadım ben.giden arkadaşlar memnuniyetsizliklerini belirtince benim de gidesim kalmıyor o şahsa.bir süre kendim mi götürsem diye düşünüyorum.sonuç alamazsam şansımı denerim.ilk kez diyet yapınca böyle oluyor işte.neyse hepinizi can-ı gönülden selamlıyorum.allah rahatlık versin.

gunaydın kızlar

bız dun ablamı havaalından alıp alısverıs yapıp yuzmeye gıttık

o yuzden dun gıremedım.

dun gece yusufun besıgını kendı odamıza aldık ablam rahat uyusun dıye olmadı. yusuf odada yalnızken uyuyor ama bırı varsa odada uyumuyoır oyun ıstıyıyor. baska bır care bulucaz mecbur.

dunku menumn

sabah: ıkı catal patates kızartması. bıraz ekmek. peynızr. bal. pekmez. azıcık tereyagı ve 1 fıncan sekersız cay.
oglen: bır tabak peynırlı makarna
aksam: yarım pıde ve yarım lahmacun. salata. 2 bardak kola
2 dılım baklava

kızlar bılıyorum aksam abartmısım ama ablam var dıye kola aldık ben de uzun zaman ıcmeyınce dayanamadım. bı de ablam turkuyeden baklava getırmıstı onu da yemeden duramadım :17:

kızlar bugun cuma sabahı dıye herkesler yazmıs yetısemıyorum sıze maasallah Allah bereket versın takımımıza ;)
Lolocum hayırlısıyla 2. bır bebegınız olur ıns. ben de ıstıyorum ama cesaret edemıyorum

valla ılk 3 e gırermıyız bılmıyorum ama aramıza yenı kaktılanlardan o 3 kılo veren arkadas kesın ılk 3 e gırıcek ;)

amin inşallah hayırlısıyla olur

benimkide cesaretten değil artık zamanım geçiyo 30 uma geldim şimdi oldu oldu yoksa bir daha olmucak gibime geliyo zaten benim tedavisiz olmuyo gerçi olacağıda kesin değil ama hayırlısı başladık bakalım inşallah iyi sonuçlanır

bu hafta sırasıyla:

Nurceng, akrep, Karamel, Turab, Banusultan, Mınnos ve Neslihan arkadaslarımızı kılo verdıklerı ıcın tebrık edıyorum :65:

Lolo Arkadasımızın yenı bebek kararını tebrık edıyorum. ıns. bır melegımız daha gelır.:nazar:

Oztrk Arkadasımıza da otekı hafta bol bol kılo vermeler dılıyorum.:3:

teşekkür ediyorum canım inşallah

folik asit kilo aldırmaz.ben de gebeliklerimden önce sürekli kullandım.bebek için sayısız faydasını sen de biliyorsundur.ben de çok zor ve riskli 3 gebelik geçirdim.allah yardımcın olsun arkadaşım.

amin teşekkür ederim

pazartesi folik asit alıp kullanmaya başlıcam

inşallah hayırlısı olur ben elimden geleni yapıyorum

diyetimede daha çok dikkat etmeye başladım

baya bi kilo vermem lazım

kuşum okudum okumazmıyım..Allahım hayırlı bebekler nasip etsin inşallah..folik asit çok iyi..ben de kullanmıştım hamilelik öncesi..kızımdan önce 4 düşük yaptım ben.biri narkozla alındı biri normal kürtajla ikisi kendiliğinden..her birinde fazlasıyla kan kaybettim.ve hamileliğimde çok zorlu geçti düşük tehlikesi olduğu için devamlı yatıyordum.işim rahat olunca bırakmadım işimide ara ara yatıyordum müsaitti yerim.
hareketsizlikten zaten çok fazla kilo aldım.54 tüm hamile olmadan önce sonrası ise 80:75::75::43:
oyy ne kadan uzattım yaa:1:uzun lafın kısası sen kullan canım folikini asitini kilo yapmaz.kilo yapanlar hamurlu tatlılar hamur işleri ve şeker..sen monti sayfasına bir göz gezdir arada istersen ordaki gıdalar hem sağlıklı hem yağ yaktıran gıdalar şekercimm:71::71:

akrepcim benimde düşüklerim oldu ve çok zor hamile kalıyorum doktor tedavisiyle anca

bakalım başladık doktora gitmeye hayırlısıysa olur inşallah
folik asite başlıcam pazartesi günü
salı gününden itibarende yediklerimi yazarım sen montiye uygun olmayanları söylersin bende yemem bi daha
zaten az çok öğrendim sayılır montiyi

dun guzeldi sonunda 8 den sonra bir sey yememeyi basardim ama cok zorlandim kirilgan ve uzgundum
bu diyet bazen psikolojimide etkiliyor sanirim
en kotusu sut azaldi kizim surekli emmek istedi :(
ama ben onu beslenmemden cok morale bagliyorum (zaten besleyici seyler yiyorum sadece abartmiyorum)
aslinda asil moralimi bozan sey evlilik yuzugumu kaybetmis olmam :43: gunlerdir ariyordum dun evde olmadigina emin oldum
demekki bir seye moralim bozulsa diyet bana cok agir gelecek
insaallah yuzugumu kayinalidemde unutmusumdur insaallah bulurum
benim icin manevi kiymeti var :43:

üzülme canım inşallah bulursun yüzüğünü önemli olan kalpten bağlılığınız yüzük bi sembol zaten

gunaydın kızlar

bız dun ablamı havaalından alıp alısverıs yapıp yuzmeye gıttık

o yuzden dun gıremedım.

dun gece yusufun besıgını kendı odamıza aldık ablam rahat uyusun dıye olmadı. yusuf odada yalnızken uyuyor ama bırı varsa odada uyumuyoır oyun ıstıyıyor. baska bır care bulucaz mecbur.

dunku menumn

sabah: ıkı catal patates kızartması. bıraz ekmek. peynızr. bal. pekmez. azıcık tereyagı ve 1 fıncan sekersız cay.
oglen: bır tabak peynırlı makarna
aksam: yarım pıde ve yarım lahmacun. salata. 2 bardak kola
2 dılım baklava

kızlar bılıyorum aksam abartmısım ama ablam var dıye kola aldık ben de uzun zaman ıcmeyınce dayanamadım. bı de ablam turkuyeden baklava getırmıstı onu da yemeden duramadım :17:

akşam baya bi götürmüşsün

o ne öyle lahmacunlar baklavalar havada uçuşmuş

öğlende makarna yemişsin
ohh maşşallah
afiyet olsun löp löp et olsun

Merhaba kızlar ben geldim yine :))

dün evde olamayınca gelemedım malesef.Nasılsınız hepınız ?

konyaya cok güzel kar yağdı.tam kartpostallık bi görüntü var dışarıda.

rejim nasıl gıdıyor kızlar.ben tam gaz devam edıyorum.bi spor konusunda sorun yasıyorum.onada bugün baslıyacam tekrar.

annemde bugün aşure yaptı:( gelde dayan şimdi :(

ama kendimi tutmam lazım.gündüz 1 tabak yesek bişey olurmu acaba kızlar.akşam yesem eritemem belkı ama gündüz yersem eritirim diye düşünüyorum.ne dersiniz?:17::17:

karamelım sanada yaparım tabıkıden

66,5 - 62,0 = 4,50 kilo yılbasına kadar gıdıcek olan kara yaglar:34:

4,50 / 21 gun = 0,214 gr gunde verılmesı gerekenn pıss haınn kılolar:47::47:

0,214* 7 gun = 1,498 kg bır haftada verılmesı gereken kılo sekercım hadı
bısmıllah de basla bakıyım yılbasında 62 kılo olcezzz:32::32:

ayy minnoşum prensesim çok ama çok sağol.yani haftada 1.5 kılo verrsem ortalama 62 kıloyla yenı yıla gırecem demekki süper :D

Back