cok iyi gidiyorsun nurceng neredeyse haftada 4 kilo tam ideal olani ha gayret
su an zaten sitede sorun var kimse ekleyemiyor ticker sanirim
ben dershanede calistim
zaten mezun oldum evlendim, evlendim hamile kaldim, bir yil calisabildim o da hamile iken dershanede calistim
canımbenden bahsediyosun galiba doğumdan sonra adet oldum ilk defa 2 kilo indim birde 2 haftadır diyet başladı ve egzersiz yapıyorum göbk eritme yarışmasına da katıldım onları yapıyorum tatlım.ama en kötüsü ben emzirdiğim için çok fazla kısmıyorum yani sabah öğle sizinki gibi ama akşamları mutlaka yiyorum ben yoksa sütüm gider
2.TAKIM
akrep33 ( 71,3 / 69,4 / 1,9 / 2,66%)
Poseidon83 ( 61,5 / 61,3 / 0,2 / 0,33%)
neslihan (78,5 / 78,0 / 0 / 0.5/0.64%)
minnoş prenses ( 69,7 / 69,1 / 0,6 / 0,86%)
karamel_guzel ( 68,3 / 66.5 / 1.8 /2.63 %)
oztrk ( 69 / 69,5 / -0,5 / -0,72%)
lolo( 86,1 / 86,2 / -0,1 / -0,12)
banusultan(80 /79 / 1 / 1,25)yeni uye
turab571( 65,5 / 64,3 / 1,2 / 1,83%)yeni uye
nurceng( 68,5 / 65 / 3,5 / 5,11%)yeni uye
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 504,2 / )
http ile başlayıp adresin sonuna kadar al canım url ler dışarda kalsın.içini kopyalicaksınofff takvim yaptım ama bu adresin ne ile başlayıp nereye kadar olan yerini yapıştırıyoz kızlar yaaaa... olmuyooo.. url ile başlayıp urlile biten yeri kopyaladım ama takvim yerine yapışmıyoo :84:
medihaay hoşgeldin canım
turab duaların içinçok teşekkürler tatlım seinle yarış yapabiliriz akşamları yemek yiyomusun?
birde bebeğin nasıl dönüyo mu?bu ara benimki çok mızmız dişi çıkmadı gitti eli sürekli ağzında.
haftada 4 kilomu ideal olanıyanlış söyledin sanırım ayda 4kilo dicektin sanırım.. haftada 4 kilo verilemezki herzaman ve ideali de bu değildir ideal olanı haftada 1 bilemedin 2 kilodur turabcım.
offf takvim yaptım ama bu adresin ne ile başlayıp nereye kadar olan yerini yapıştırıyoz kızlar yaaaa... olmuyooo.. url ile başlayıp urlile biten yeri kopyaladım ama takvim yerine yapışmıyoo :84:
http ile başlayıp adresin sonuna kadar al canım url ler dışarda kalsın.içini kopyalicaksın
teşekkürler akrepçim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?