nerden bildin bacim ya hayretler icindeyim bende dedim az kaldi geliyorum akrepe yaklastim diye sevindirik olmustum ama yinz beni sinir etmeyi basardin arkadasim tebriklerr
ben bilirim canımm benimm :94: ordan ööleee bakınca başka ne olabilirkihadi bakem sööle kilonu da ben zevkleneyim şimdi sölee ne kadar aldın bacımm :76:
karamelim hoş geldin..merak ettik seni..hadi bakalım ne kadar verdin sende sööle çıbıkkk:92::92:
evet yaklasık 2 kıloydı akrebım tam hatırlamıyorum bende keısnlıkle haftasonu yokamiiin kuşum yaa..
ben defterimi yanıma almayı unutmuşum..ne kadar kilo vermem gerekiyodu haftada.ben 2 gibi hatırlıyorum..çok şükür 70 lere uğramadan gteçtim 69 a..inşallah haftayada 68 e uğramadan geçerim 67 lere ya rabbim sen duy sesimi inşallah hepimiz verelim şu kiloları kara yağları def edelim üstümüzden..
asla hafta sonu diye kaçamak felan yok..düzenimiz aynen devam minnoşum..akşam meyve çay..ben bu hafta kendi usülümden kayısı hoşafı yada elma iksiri yapıcam inşallah
bende geldim akrebimmm:)
midem ALLAHA çok şükür bugün iyi.sonunda kendime geldim.yemek yemeyi bile özlemişim ya.su dan bile tiksiniyodum 2 gündür.Sağlık kadar önemli bişey yok
neyse 5 dakıka önce tartıldım kızlar kilom 66.5:92::92:
cok mutluyum.yanlız mide ağrısı çekmeden önce tartılmıştım dayanamayıp67.3 gelmiştim yani 1 kılocuğumu rejim ve spor yaparak sağlıklı bir sekılde yağlarımdan verdim ama 3 gündür sağlık sorunlarımdan dolayı yemek yıyemedığım için 800 gr vermişim
büyük ihtimal bu 800 gr kaslardan gıttı.yani pek sağlıklı sekılde gıtmedı.o yüzden bu hafta hem kılo almamaya dıkkat edıcem hemde bol spor yapıp su bende yapışık kalan bir türlü gitmek bilmeyen yağlarımdan kurtulacam şekerler
bu arada kılo veren tümm arkadaşları tebrik ediyorum
aramıza bir arkadaşımız daha katılmış :))
Medihayy canım hoş geldinnnn
vaovvv süpersin kuşum yaabende geldim akrebimmm:)
midem ALLAHA çok şükür bugün iyi.sonunda kendime geldim.yemek yemeyi bile özlemişim ya.su dan bile tiksiniyodum 2 gündür.Sağlık kadar önemli bişey yok
neyse 5 dakıka önce tartıldım kızlar kilom 66.5:92::92:
cok mutluyum.yanlız mide ağrısı çekmeden önce tartılmıştım dayanamayıp67.3 gelmiştim yani 1 kılocuğumu rejim ve spor yaparak sağlıklı bir sekılde yağlarımdan verdim ama 3 gündür sağlık sorunlarımdan dolayı yemek yıyemedığım için 800 gr vermişim
büyük ihtimal bu 800 gr kaslardan gıttı.yani pek sağlıklı sekılde gıtmedı.o yüzden bu hafta hem kılo almamaya dıkkat edıcem hemde bol spor yapıp su bende yapışık kalan bir türlü gitmek bilmeyen yağlarımdan kurtulacam şekerler
bu arada kılo veren tümm arkadaşları tebrik ediyorum
neslımmm helal sana senıde tebrık edıyorumm canımın ıcısı bak gordunmuhahahayytt keyiflendinmi sekerim az kaldi ya bakma sen ben yavas yavass geliyom yanina haberin olsun beklersin daha 9 lu rakamalari
evet yaklasık 2 kıloydı akrebım tam hatırlamıyorum bende keısnlıkle haftasonu yok
herseye meyveye yesılcaya spora devam bu hafta benımde cızelgeme ınmem
lazım ayy allahım neolur yarabbım su 62yı yılbasında goreyım
karamelımmmm canımmın ıcıı ayy bıtanemm tatlım bocegımm tombısım ınanılmazz cok sevındım yaa
66 yı gordun yaa afferın sana canımm benım yaa ay nasıl sevıdnım valla kendım gıbın
sevındım karamelımm bırazı hastalıktan gıttı evet ama benım karamelım sporla onu gerı getırmıycek bu hafta bılıyorum ben butun bayraklar senın ıcın karamelım yıhuhuhu
vaovvv süpersin kuşum yaaevet haklısın bu hafta dikkat etmelisin..
2.TAKIM
akrep33 ( 71,3 / 69,4 / 1,9 / 2,66%)
Poseidon83 ( 61,5 / 61,3 / 0,2 / 0,33%)
neslihan (78,5 / 78,5 / 0 / 0,00%)
minnoş prenses ( 69,7 / 69,1 / 0,6 / 0,86%)
karamel_guzel ( 68,3 / 66,5 / 1,8 / 2,64%)
oztrk ( 69 / 69,5 / -0,5 / -0,72%)
lolo( 86,1 / 86,2 / -0,1 / -0,12%))
banusultan(80 /79 / 1 / 1,25%)yeni üye
turab571( 65,5 / 64,3 / 1,2 / 1,83%)yeni üye
nurceng( 68,5 / 65 / 3,5 / 5,11%)yeni üye
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 504,2 / 500,3 / 3,9 / 0,77 )
son durumumuz budur arkadaşlar..evet neslim assolistim sahne seni bekliyor:90:
hahahayytt keyiflendinmi sekerim az kaldi ya bakma sen ben yavas yavass geliyom yanina haberin olsun beklersin daha 9 lu rakamalari
takıl bana dedim takılmadınki şekercim..benim gibi yap gider kilolar merak yapma..selam kızlar bu gün site çok ağır
zor açıyorum sayfaları
ohh ne güzel benden başka her kez kilo vermiş bi ben yerimde sayıyorum
kilolar elbise gibi oturdu üstüme
kızlar size önemli bişey açıklıcam acil hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermem şart oldu artık
çünküü 2. çocuğa karar verdik
gerçi olursa çarşamba günü başladık doktora gitmeye
inşallah sağlıklı hayırlı bir evladım daha olur
kızlar dua edin benim için
akrebim senden rica etsem bana sağlıklı bi diyet listesi çıkarsan söz dediklerine harfiyen uyucam
cok sağol bitanecik kaptanımm.bu hafta aman beni sık sık uyarın bol bol spor yapmayalımm
akrebim bu arada en fazla kıloyu bu hafta sen verdin en büyük alkışı sen hakedıyorsun:92:tebrik ederimm
ayrıca bu hafta takımımızın maşallahı var.nazar değmesin nerdeyse herkes kılo verdi.inş. ılk 3 e gireriz :17:
ay sagol bacisi senide tebrik ederim valla bu hafta super takim hadi hayirlisi bakalim haftaya daha guzel sonuclarla paylasim alanina gideriz insallahneslımmm helal sana senıde tebrık edıyorumm canımın ıcısı bak gordunmu
kk ya donunce gıdıyor kara yaglar onlar buraya asla gıremez cunkum sekerım
senın ıcınde bayragımızı sallıyorum
yapma bacımm furdun beni taa yüreğimdennne bu yaa çok ümitliydim oysa senin kilo aldığını görücektim yaa kıcıksın işteee
karamel sevincik olmus darisi basima yarabbimm valla tebrik ederim yanliz iyi kilo vermissspor yapmayalımmı???
kuşum sen sevinçten şaşırdın galiba
ayy aramızda sadece 100 gr var şekercim..sen de süpersin bu bayrak hepimize kızlar:92::92:
kızlar bugun cuma sabahı dıye herkesler yazmıs yetısemıyorum sıze maasallah Allah bereket versın takımımıza
Lolocum hayırlısıyla 2. bır bebegınız olur ıns. ben de ıstıyorum ama cesaret edemıyorum
valla ılk 3 e gırermıyız bılmıyorum ama aramıza yenı kaktılanlardan o 3 kılo veren arkadas kesın ılk 3 e gırıcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?