- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
hoş geldiniz medihaay.başarılı kilo vermeler dilerim.Günaydın arkadaşlar
Bugün diyet ve spor başlangıcımın 1. günü. İnşaallah bugünden itibaren bende sizlerleyim.
Size kilo geçmişimden bahsedeyim biraz. Ben 62 kg ile hamileliğe başladım ve bu süreçte tam 25 kg aldım 87 kg ile hamileliği tamamladım. Şu anda 74 kiloyum.
Uzun zamandır kendimle mücadele ediyordum diyete başlama konusunda. Ama bir türlü başarılı olamıyordum. Dün bütün gün bu sayfalarda dolaştım ve kendimi bugüne hazırladım. Gerçekten işe yaradığını hissediyorum. Bugün çok kararlı ve dinç başladım güne.
Kızımı okula, eşimi işe gönderdim, 1 büyük bardak ılık suyumu içtim. Şu anda oğlumu uyutuyorum. Sonrasında Saat 09:00 da kahvaltımı yapıp 10.30 da ebru şallı ile plates yapmayı planlıyorum.
Hadi hayırlısııı
ayy evet meyvemm cok sukur sonunda kırdım o haın kara yagı gıttı vucudumdan
ayy ınsallah bıdaha boyle durmaz kılo verme ısım hep eksıye hep eksıye dogru gıder
kılo cızelgem nasıl olmus kocam soz verdı 60 kılo olunca bırsuru kıyafet alıcak bana
oonun parasıyla alınca daha bı hosuma gıdıyor yaff haınmıyım neyımm
ayy kaptanımm akrebımm cok sevındımm afferım sana aksamları meyveye devam sekerımgünaydın kızlar
69,4 üm benşok oldum fazla çıkarım diyordum.harika yaa
ne komik kadınsın minnoşçum ya.hepimiz hep eksilere düşelim inşallah.
ayy kaptanımm akrebımm cok sevındımm afferım sana aksamları meyveye devam sekerım
kızlar akrebım sagolsun benım aksam yemeklerını kaldırdı aksam sadece meyve yedım oyle
gıttı kara yaglarım tesekkur ederım kaptanım hadıı yılbasını unutmaa bak az kaldıı
du senın ıcın kılo verme bayragımızıda salııyım barımm
ayy banucu m ne guzel butun takım hememn hemen kılo vermıs ınsallah allahım haftayada
hepımız yıne kılo verırısız ohhh gıtsın kara yaglarr
varım tabıkıde ben zaten karamel akrep ben yılbasında 62 kılo olma yarısındayız
bıraz hızlanmam lazım ozaman soz verıcegız haftaya ben 68ı gormeden 67ye ınıcem sende
63u gıormeden 62 ye ınıcen ama bak eger kazanamayan cezasını ceker
hatta cezayıda sımdıden koyalım eger ınemezsek dedıgımız kıllolara sonrakı hafta tam 7 gun
boyunca her gece 200 mekık cekıcegız zor olsunkı korklaım tamam mı turabcım
ama once soyle yapalım kac yasındasın sen bakımm bıde bu senın kıllar dogum kılosuysa
senın ıcın kolay ben yaklasık 3-4 yıldır bu kılolardayım hoofff ben 26 yasındayım buarada haftada 3 gun pılates yapıyorum 1 saat hadı hayırlısı bakalım
kızlar yaşasın bende 65 kiloyum bir ay öncesinde 68.5 kiloydum çok sevinçliyim.2.dönem başlayana kadar inşallah 50 li kilolara inerim.
turab sınıf öğretmeniyim canım şuan ücretsiz izindeyim.şubatta başlıcam sen dersanede mi çalışıyosun
şu tıckerı hala halledemedim ben yaaaaaaaaa
Teşekkürler arkadaşlar. Aranızda olmaktan memnunum. kilo veren arkadaşlar tebrikler. İnşaallah haftaya lightlife ve bende kilo vermiş olacağız.
Kızlar plates bencede evde yapılabilen en iyi spor gerçekten çok sıkılaştırıyor. benim kardeşim doğumdan sonra plates yaptı çok faydasını gördü. aynı kiloda olduğu halde herkes ne kadar zayıflamışsın diyordu. ama 4-5 ay haftada en az 4 defa yaptı.
tebrikler canım gram gram götürüyosun kiloları şekercim süpersin..Medihayy aramıza hosgeldın canım
ben de 200 gram daha vermısım
61.3 oldum bu hafta
allahım dualarını kabul etsın ınsallah turabcımm tesekkur ederım bızlerıde unutmadanprenses ben 25 yasindayim 6 ay olacak dogum yapali bunlar dogum kilolari bebek emzirdigim icinde kolay vermem lazim ama cokta iyi kilo veriyor sayilmam ama bunada sukur
ben hergun evde en az 1 saat bazen bir bucuk saat cd ile gobek dansi egzersizleri yapiyorum
hava guzel olursa bir saatte yuruyus yapiyorum
ben hic mekik cekmedim 50 tane bile bana buyuk ceza olur sen bana onun yerine platesteki hundred cezasi versen? onuda yeni yapabilmeye basladim.
bence benim asil problemim 8 den sonra azda olsa bisey yemek ona hakim olsam bu tempo ile ben bu hafta sonunda 62 ye duserim. 63 u gosterme bana yarabbi
hergun hepimize nick nick dua ediyorm arkadaslar
Allahim minnos prenses nurceng banusultan akrep lightlife karamel ...... diye hepimizin nicklerini sayiyorum
ayy akrebım sen ne guzel cızelgene uymussun masallah bnım cızelgeye goreayy ben de hemen şu çizelgemi düzenliyorum..gıcık olmuştum 7 li rakamlara..
minnoşum sana hak veriyorum canım.benim de çok hoşuma gider eşimn parasıyla bişiiler almak.özellikle sinirlendirdiğinde beni daha bi mutlu olurum şekerciim tek hain sen değilsin yanii
posımm cok sevındımm canımm azar azar verıyorsun ya cok guzel kalıcı oluyor senınMedihayy aramıza hosgeldın canım
ben de 200 gram daha vermısım
61.3 oldum bu hafta
tebrikler canım gram gram götürüyosun kiloları şekercim süpersin..
tüm kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum şekerler..kilo veremeyenlerde neden veremediklerini biliyorlar aslında burdan uzak olmak demek kilo verememektir dimi..
2.TAKIM
akrep33 ( 71,3 / 69,4 / 1,9 / 2,66%)
Poseidon83 ( 61,5 / 61,3 / 0,2 / 0,33%)
neslihan (78,5 / 78,5 / 0 / 0,00%)
minnoş prenses ( 69,7 / 69,1 / 0,6 / 0,86%)
karamel_guzel ( 68,3 / / 0 / 0%)
oztrk ( 69 / 69,5 / -0,5 / -0,72%)
lolo( 86,1 / 86,2 / -0,1 / -0,12)
banusultan(80 /79 / 1 / 1,25
turab571( 65,5 / 64,3 / 1,2 / 1,83%)
nurceng( 68,5 / 65 / 3,5 / 5,11%)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 504,2 / 502,1 / 2,1 / 0,42 )
son durumumuz budur..karamelle nesli kaldı..hadi şekerler
nesli gördüm seni çabuk çık ortayaaldığın kiloları yazamıyosun dimii yoksa benim verdiğim kiloyu görünce şokamı girdin
amiiin kuşum yaa..allahım dualarını kabul etsın ınsallah turabcımm tesekkur ederım bızlerıde unutmadan
duana ekledıgın ıcın su hundred ne ıgrenc bısı ya ben cok zorlanıyorum onda tamam ozaman cezamızı degısıyorum her gece en az 200 kere hundred yapacak kazanamayan
ama 100 100 durmadan yapılacak sımdıden calısmaya basla bı basladınmı 100 olmadan bırakmak
yok ona gore sekercım hem gobıs ıcın cok guzel oluyor ya
ayy akrebım sen ne guzel cızelgene uymussun masallah bnım cızelgeye gore
1.6 kılo vermem lazımdı ama sadece 600 verebıldım ınsallah bu hafta o bır kıloyuda verıcem
allahım lutfen yılbasına kadar 62 kılo olayım yaa 62 olmasada 65 bıle olsa ucucam sevıncten zaten
posımm cok sevındımm canımm azar azar verıyorsun ya cok guzel kalıcı oluyor senın
ıcın canım benım allah nazarlardan saklasın
ayy bu ne kadaaann guzel bır lıstee allahım sen haftaya hepsını kılo vermıs goster bıze amınn
son durumumuz budur..karamelle nesli kaldı..hadi şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?