Günaydın arkadaşlar
Bugün diyet ve spor başlangıcımın 1. günü. İnşaallah bugünden itibaren bende sizlerleyim.
Size kilo geçmişimden bahsedeyim biraz. Ben 62 kg ile hamileliğe başladım ve bu süreçte tam 25 kg aldım 87 kg ile hamileliği tamamladım. Şu anda 74 kiloyum.
Uzun zamandır kendimle mücadele ediyordum diyete başlama konusunda. Ama bir türlü başarılı olamıyordum. Dün bütün gün bu sayfalarda dolaştım ve kendimi bugüne hazırladım. Gerçekten işe yaradığını hissediyorum. Bugün çok kararlı ve dinç başladım güne.
Kızımı okula, eşimi işe gönderdim, 1 büyük bardak ılık suyumu içtim. Şu anda oğlumu uyutuyorum. Sonrasında Saat 09:00 da kahvaltımı yapıp 10.30 da ebru şallı ile plates yapmayı planlıyorum.
Hadi hayırlısııı
istanbulda kar vaaaarrrrrr
Bu arada ben dün kilo çizelgesi yapmıştım ama görünmüyor nedenki???
Bu arada ben dün kilo çizelgesi yapmıştım ama görünmüyor nedenki???
istanbulda kar vaaaarrrrrr
evet cok soguk yaahu nasil yuruyuse gidecegim ben simdik
günaydın kızlar.çok mutluyum.çünkü 79 kiloyum.geçen cumadan beri 1 kilo vermişim.hem de bu hafta hiç bir aktivite yapamamama rağmen.ufak bir bel sorunu yaşıyorum da.zorlamıyorum ki çabuk geçsin.spora başlayınca snuç nasıl olacak bakalım.60 lı kilolardaki kızlar savulun ben geliyorum.
evet cok soguk yaahu nasil yuruyuse gidecegim ben simdik
minnos prenses benimle yarisa varmisin?
cumaya kadar bende 63 gormeden 62 olmaya niyetliyim.
bol spor yapmaya devam
cok faydasini goruyorum sporun kurbanda fermuarini hic cekemedigim pantalonum dun uzerime oldu vucudumu iyi toparladi egzersizler
minnos prenses benimle yarisa varmisin?
cumaya kadar bende 63 gormeden 62 olmaya niyetliyim.
bol spor yapmaya devam
cok faydasini goruyorum sporun kurbanda fermuarini hic cekemedigim pantalonum dun uzerime oldu vucudumu iyi toparladi egzersizler
valla bende onu düşünüyorum akşama nasıl yürücem diye :18: sadece kar yağsa iyi ya yağmura dönerse ozaman yürünmez işte. tamda vucudum yürümeye alışmaya başlamıştı yaaa..
yeni arkadaş K.K da b problemvar sanırım bende eklemeye çalışıyorum ama kaydetmiyor sonra yeniden denersin.
princess kilo alanlara mekik ve yeşil çay cezası vermişsin ve daha da bişey demişyorumdemişsin ya ben bu sözüne bir de pess diyorumu eklemek istiyorumhahahha..
evet kara bende bayılırımda soğuğu olmasa daha da sevecem
günaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum
minnosum kırmıssın zincirlerini ne güzel -lerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?