• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar bıse sorucam sımdı ben oglen makarna yedım ya aaksam ne yesemkı bunu
erıtse de sabaha wcye cıkabılsem dersınız? yarın da tartı gunu ya 50-100 gr oynasaydım keskem
wc ıcın ne yapmam lazım sabaha hepsı cıksın dıye kızlar

minnoşçum,nasıl eritirim diye tasalanmaktan çoktan yakmışsındır sen o makarnayı canım.

kızlar bıse sorucam sımdı ben oglen makarna yedım ya aaksam ne yesemkı bunu
erıtse de sabaha wcye cıkabılsem dersınız? yarın da tartı gunu ya 50-100 gr oynasaydım keskem
wc ıcın ne yapmam lazım sabaha hepsı cıksın dıye kızlar

kayısı hoşafı yap canım kabuk tarçın da at içine bomba gibi düşer bağırsaklara..sıcak sıcak iç ama olurmu

ayy valla yedım karamelım kac gundur kocam ıkıdebır makarna yapıyor makarna askıyla
yanıyorum oglen yemzsem kesın aksama yapardım yanı bılıyorum cunku kendımı homını gırtlak mınnos
oldugum ıcın neysem oglen yedım ya oda ıyı yarın tartı gunu buaksam sabaha kadar kossam belkı
bırkac gr gıder ay ıyıce sıkılmaya basladım artık bu dıyet ısınden neyse ben sabah berı oyalanıyorum
bırazcıkta ıs yapayım barı :1::1:
afiyet olsun canımcım bunu nasıl eritirim diye sormulsun kayısıyı önerecektimki baktım akrepçim zaten önermiş
iyi fikir bende cok severim kabagi
ama esim sebze dusmani ben bugun oglen yemegi yemeyecegim aksamada o yemez
yarin oglene pisirecegim dolabimdaki kabaklari
benimkide aynı valla akşam "yarın kabak yapıcam" dedimde "yapma yaa yada kendin için yap"dedi bende öğlen için 2 kabakla yaptım kenndime .. ama nefisti nefis..

ben Neena and Veena diye ikiz kardeslerin gobek dansi egzersizlerini yapiyorum coooooooook memnumun cok keyifli
ilk zayiflamaya karar verdigimde bir B fit e gitmek istedim baktim bebekle cok zor olacak ilk gun kapisinin onune kadar gidip geri dondum.
sonra gittim ebru salli plates cd si, topu ipi vs si herseyini aldim ama onu yapamadim cunku Ebru Salli cok kunusuyor ben tempo, hareket ve ter atmak istiyordum. ve belly dance a basladim bir bucuk ay once basladim hergun istisnasiz yapiyorum(keyifle)
o cd yi kazakistandan almistim Turkiyede varmi bilmiyorum ama internetten arastirabilirsiniz
kime onerdiysem cok memnun kaldi
hareketler platese benziyor dans ve egzersiz karisimi birsey
en keyifli yani, fonda surekli hareketlere uygun muzik olmasi
hareketler vucuda estetik kazandiriyor
ve ikiz kardesler surekli bir hareketten digerine geciyor hareketleri anlatan fonda farkli hos bir ses( ingilizce ve rusca)
30 ar dk ayri ayri 4 parca var toplam 2 saat her part ayri bolgeleri calistiriyor.
evet ya ebru şallının çenesi çok düşük durmadan konuşuyo TV8 deki programına oyüzden bakmıyom bide durmadan üfflüyo :)) şu belly dansa baktım biraz da bi kız dansöz kıyafetiyle figürleri öğretiyodu ama müzik yoktu biraz daha araştırayım bakalım müzikli olanından varmı

ben Neena and Veena diye ikiz kardeslerin gobek dansi egzersizlerini yapiyorum coooooooook memnumun cok keyifli
ilk zayiflamaya karar verdigimde bir B fit e gitmek istedim baktim bebekle cok zor olacak ilk gun kapisinin onune kadar gidip geri dondum.
sonra gittim ebru salli plates cd si, topu ipi vs si herseyini aldim ama onu yapamadim cunku Ebru Salli cok kunusuyor ben tempo, hareket ve ter atmak istiyordum. ve belly dance a basladim bir bucuk ay once basladim hergun istisnasiz yapiyorum(keyifle)
o cd yi kazakistandan almistim Turkiyede varmi bilmiyorum ama internetten arastirabilirsiniz
kime onerdiysem cok memnun kaldi
hareketler platese benziyor dans ve egzersiz karisimi birsey
en keyifli yani, fonda surekli hareketlere uygun muzik olmasi
hareketler vucuda estetik kazandiriyor
ve ikiz kardesler surekli bir hareketten digerine geciyor hareketleri anlatan fonda farkli hos bir ses( ingilizce ve rusca)
30 ar dk ayri ayri 4 parca var toplam 2 saat her part ayri bolgeleri calistiriyor.

evet canım youtube dan baktım.gerçekten bir süre sonra aerobik hareketleri sıkıyor.insan daha estetik bir şeylere ihtiyaç duyuyor.ben herhangi bir dans dersi almak istiyorum.müziği ve ritmi sevdiğim için tür çok farketmiyor.ama tam bir profesyonel olmalı öğreten kişi.belly de iyi hoş ta kızlar pek çirkin şekerim ya.

benimkide aynı valla akşam "yarın kabak yapıcam" dedimde "yapma yaa yada kendin için yap"dedi bende öğlen için 2 kabakla yaptım kenndime .. ama nefisti nefis..

evet ya ebru şallının çenesi çok düşük durmadan konuşuyo TV8 deki programına oyüzden bakmıyom bide durmadan üfflüyo :)) şu belly dansa baktım biraz da bi kız dansöz kıyafetiyle figürleri öğretiyodu ama müzik yoktu biraz daha araştırayım bakalım müzikli olanından varmı[/QUOTE]

ben ozellikle benim ikiz kizlari tavsiye ediyorum lightlife
"hollywood belly dancers veena and neena" olarak bak
benim en iyi arkadaslarim oldular evde hergun en az bir saat beraberiz
arada bende ebru salliyla yapayim diyorum yok tahammul edemiyorum

aa niye oyle diyorsun kizlarima:) soldaki guzel ama:)
ben kilo vermezsem cok ayip ederim arkadaslar
martta hedefime ulasmamis olursam beni ortaniza alip yuhlayin
benim istanbulda hic akrabam arkadasim olmadigi icin akraba, arkadas gunleri, ikramlari reddetme kendine hakim olma derdim yok,
esim asla hamur isi yemez yapmami istemez ne kek ne borek
kayin validem bile hamur isi yapmaz yemez yedirmez
yani bir onune gele guzel bir yiyecegi reddetmesi var birde onu hic pisirmemek var
birincisi daha guclu bir irade gerektirir

iki defa gondermisim benim bilgisayara bir seyler mi oldu site mi degisti?
ben alinti yapmadan mesaj yazamiyorum su an. boyle birsey yasayan varmi?

bende yaşıyorum ama sol alttaki konu cevaplama panelini tıklarsan ozaman alıntı yapmadan yazılabiliyor.
ayrıca saat 19:30 da site bakıma giricek ve tahmini 2 saat boyunca kapalaı olucak bilginize kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr

evet ya ebru şallının çenesi çok düşük durmadan konuşuyo TV8 deki programına oyüzden bakmıyom bide durmadan üfflüyo :)) şu belly dansa baktım biraz da bi kız dansöz kıyafetiyle figürleri öğretiyodu ama müzik yoktu biraz daha araştırayım bakalım müzikli olanından varmı

ben ozellikle benim ikiz kizlari tavsiye ediyorum lightlife
"hollywood belly dancers veena and neena" olarak bak
benim en iyi arkadaslarim oldular evde hergun en az bir saat beraberiz
arada bende ebru salliyla yapayim diyorum yok tahammul edemiyorum[/QUOTE]

dur ona da bakim ozaman

bugunku yaptiklarimida paylasayim arkadaslar
6.30-7.15 egzersiz
7.30 bir ceyrek simit bir dilim ekmek bir yumurta peynir ve bal
12.30 bir kase sutlu special K ( 1 muz ve 1/2 armut dogranmis)
14.30 2 kupa yesil cay 2 hurma 10 pizza kraker 12 badem
17.00 bir tabak pilav iki parca haslanmis et ve bir kase yogurt
19.00 2 incir ve yesil cay
arda bir saat daha egzersiz yaptim yani belly dance:)

Son düzenleme:
aa niye oyle diyorsun kizlarima:) soldaki guzel ama:)
ben kilo vermezsem cok ayip ederim arkadaslar
martta hedefime ulasmamis olursam beni ortaniza alip yuhlayin
benim istanbulda hic akrabam arkadasim olmadigi icin akraba, arkadas gunleri, ikramlari reddetme kendine hakim olma derdim yok,
esim asla hamur isi yemez yapmami istemez ne kek ne borek
kayin validem bile hamur isi yapmaz yemez yedirmez
yani bir onune gele guzel bir yiyecegi reddetmesi var birde onu hic pisirmemek var
birincisi daha guclu bir irade gerektirir

sorma canım.gittiğimizde yediğimiz yetmiyormuş gibi kapıya gelen tatlı tuzlu ikramları,biriken komşu tabakları,onları boş göndermeme sıkıntısı.of of...

sorma canım.gittiğimizde yediğimiz yetmiyormuş gibi kapıya gelen tatlı tuzlu ikramları,biriken komşu tabakları,onları boş göndermeme sıkıntısı.of of...
benim kaynana bana börek çörek tatlı vs getirme veya malzemeyi getirip yaptırma konusunda muhteşemdir..

bu gün yediklerimi yazayım. sabah 1 bardak ılık su.kahvaltı 1 kase cornflakes[ öyle kuru kuru yiyorum sütsüz,süt hiç sevmiyorum],kuşluk-öğlen yarım simit,1 kk peynir,5 zeytin,çay.ikindi 1 kase ev yoğurdu
[günlük mayalıyorum enfes oluyor].akşamsa balık ve çook bol az yağlı salata.ilk defa yeşil çay aldım.o ne tat öyle yahu.suratım buruştu resmen.tevekkeli çinlilerin yüzü hep düşük çay sebebiyleymiş.

Back