Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selam sekerler neoldu bu sıteye yaa alıntı yapmadan yazılmıyor bıseler olmuss yınee
turabçım senin neden kimin kimsen yok oralarda.nerden gelin geldin sen istanbul a.üzüldüm bak şimdi.kabul edersen bizi arkadaşın say.kader arkadaşı sayılırız zaten.

banucum güldürdün beni yaaaa

kızlar bugun evı sıldım supurdum. sabah kahvaltı ettım ogle yemegı yerıne de kahvaltı ettım.
ıns. aksam yemegı yemıcem. ama karnıyarık yapıcam aksama.
ıns. yarına kılo almam
inşallah canım
nrden biliyosun kııs
ilahiii.ilk içiyosan öle gelir canım..ama sonra alışıyosun
gelin kaynana toprağından olur derler.biz de bizimkiyle öyleyiz.bir araya gelir gelmez ne pişirsek diye bakışıyoruz.

ne demekki bu anlamadım.bakışmanız iyi bişiimi yanii:26:

selam sekerler neoldu bu sıteye yaa alıntı yapmadan yazılmıyor bıseler olmuss yınee

sol altta cevaplama paneli var canım ona tıklarsan yazabilirsin..
ben de her alıntı yaptığımda dah önceki alıntılarda çıkıyor siliyorum her defasında gıcık bi durum :97:

turabçım senin neden kimin kimsen yok oralarda.nerden gelin geldin sen istanbul a.üzüldüm bak şimdi.kabul edersen bizi arkadaşın say.kader arkadaşı sayılırız zaten.

ben izmirden geldim istanbula
bir bucuk yillik evliyim
esiminde akrabalari diyarbakirda, kayinvalidem var bana yakin oturuyor
birde gecen yil calistigim dershaneden ogretmen arkadaslarim vardi onlarda cok mesguller gorusemiyoruz
ya ben yalnizim ben. ama sizler varsiniz tabi arkadaslarimsiniz, var olun

selam kızlarr bugünkü menümü yazayım barii
kahvaltı 07:30 light peynir+3 zeytin+maydonoz+1 dilim tam buğday ekmeği+şekersiz çay

öğle 12:00 1 tabak kabak yemeği+yoğurt+4biber

ara 16:00 1 elma

akşam 17:30 1 tabak ıspanak+yoğurt

20:00 1 adet kuru kayısı

yarım saat yürüyüş

22:30 1 elma gönül alma

akrepçim nerden mi biliyorum beni sayarlar severler bu sitede :82: namı duyulmuş birisiyim :82: dedilerki lightçım iznin olursa bakım yapacağız bende dedimki hopppss noluuyosss öyle kafanıza göre muhabbeti kesip bakım neyin yapamazsınız size saat vericem o saatte ve verdiğim süre içinde bakımmı neyse işte yaparsınız yoksa kırarımkemiklerinizi tamam abla deyip elpençe oldular hahahahh
bu arada bu smileyi yeni farkettim

günaydın kızlar.çok mutluyum.çünkü 79 kiloyum.geçen cumadan beri 1 kilo vermişim.hem de bu hafta hiç bir aktivite yapamamama rağmen.ufak bir bel sorunu yaşıyorum da.zorlamıyorum ki çabuk geçsin.spora başlayınca snuç nasıl olacak bakalım.60 lı kilolardaki kızlar savulun ben geliyorum.

Günaydın arkadaşlar
Bugün diyet ve spor başlangıcımın 1. günü. İnşaallah bugünden itibaren bende sizlerleyim.
Size kilo geçmişimden bahsedeyim biraz. Ben 62 kg ile hamileliğe başladım ve bu süreçte tam 25 kg aldım 87 kg ile hamileliği tamamladım. Şu anda 74 kiloyum.
Uzun zamandır kendimle mücadele ediyordum diyete başlama konusunda. Ama bir türlü başarılı olamıyordum. Dün bütün gün bu sayfalarda dolaştım ve kendimi bugüne hazırladım. Gerçekten işe yaradığını hissediyorum. Bugün çok kararlı ve dinç başladım güne.
Kızımı okula, eşimi işe gönderdim, 1 büyük bardak ılık suyumu içtim. Şu anda oğlumu uyutuyorum. Sonrasında Saat 09:00 da kahvaltımı yapıp 10.30 da ebru şallı ile plates yapmayı planlıyorum.
Hadi hayırlısııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…