canım sen öğretmenmiydin..
maşallah çok güzel canım..devamı gelir inşallah
selam sekerler neoldu bu sıteye yaa alıntı yapmadan yazılmıyor bıseler olmuss yıneeaa niye oyle diyorsun kizlarima:) soldaki guzel ama:)
ben kilo vermezsem cok ayip ederim arkadaslar
martta hedefime ulasmamis olursam beni ortaniza alip yuhlayin
benim istanbulda hic akrabam arkadasim olmadigi icin akraba, arkadas gunleri, ikramlari reddetme kendine hakim olma derdim yok,
esim asla hamur isi yemez yapmami istemez ne kek ne borek
kayin validem bile hamur isi yapmaz yemez yedirmez
yani bir onune gele guzel bir yiyecegi reddetmesi var birde onu hic pisirmemek var
birincisi daha guclu bir irade gerektirir
turabçım senin neden kimin kimsen yok oralarda.nerden gelin geldin sen istanbul a.üzüldüm bak şimdi.kabul edersen bizi arkadaşın say.kader arkadaşı sayılırız zaten.
bu gün yediklerimi yazayım. sabah 1 bardak ılık su.kahvaltı 1 kase cornflakes[ öyle kuru kuru yiyorum sütsüz,süt hiç sevmiyorum],kuşluk-öğlen yarım simit,1 kk peynir,5 zeytin,çay.ikindi 1 kase ev yoğurdu
[günlük mayalıyorum enfes oluyor].akşamsa balık ve çook bol az yağlı salata.ilk defa yeşil çay aldım.o ne tat öyle yahu.suratım buruştu resmen.tevekkeli çinlilerin yüzü hep düşük çay sebebiyleymiş.
inşallah canımkızlar bugun evı sıldım supurdum. sabah kahvaltı ettım ogle yemegı yerıne de kahvaltı ettım.
ıns. aksam yemegı yemıcem. ama karnıyarık yapıcam aksama.
ıns. yarına kılo almam
nrden biliyosun kıısbende yaşıyorum ama sol alttaki konu cevaplama panelini tıklarsan ozaman alıntı yapmadan yazılabiliyor.
ayrıca saat 19:30 da site bakıma giricek ve tahmini 2 saat boyunca kapalaı olucak bilginize kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
bu gün yediklerimi yazayım. sabah 1 bardak ılık su.kahvaltı 1 kase cornflakes[ öyle kuru kuru yiyorum sütsüz,süt hiç sevmiyorum],kuşluk-öğlen yarım simit,1 kk peynir,5 zeytin,çay.ikindi 1 kase ev yoğurdu
[günlük mayalıyorum enfes oluyor].akşamsa balık ve çook bol az yağlı salata.ilk defa yeşil çay aldım.o ne tat öyle yahu.suratım buruştu resmen.tevekkeli çinlilerin yüzü hep düşük çay sebebiyleymiş.
gelin kaynana toprağından olur derler.biz de bizimkiyle öyleyiz.bir araya gelir gelmez ne pişirsek diye bakışıyoruz.
selam sekerler neoldu bu sıteye yaa alıntı yapmadan yazılmıyor bıseler olmuss yınee
turabçım senin neden kimin kimsen yok oralarda.nerden gelin geldin sen istanbul a.üzüldüm bak şimdi.kabul edersen bizi arkadaşın say.kader arkadaşı sayılırız zaten.
evet canım öğretmenim
baktım ama Allah'ın gücüne gitmesin kızlar pek çirkin o sebeple ben shakiranın belly dansını tercih ediyorum
lightlife seni az once baska bir topikte gormusler
monti diyeti ile zayiflayanlarin topiginde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?