Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin öğretmenler işlemedikleri konulardan yazılı yapıyomu?
ateşcimm nasıll sorularr sormuşş canımmm bazılarınıı yazabilirmisinnnn
arkadaşlar şansımıza bundan önceki öğretmende şimdiki de işlemedikleri konulardan soruyor. Bende çok istiyorum bir hafta içinde işlediklerinden sorsun ama maalesef bizde bu konuda şans yok
2. sınıfta önceki öğretmeni yapardı buda kısmen aynısını yapıyor, bunun sebebide hazır test kullanmaları herhalde, oturup kendileri çıkarmıyorlar testi, bizim zamanımızda öğretmenler kendileri yazarlardı. Sizinkisi hazır yaprak test, yada bilgisayardan çıkartılmış hazır test miAllah Allah :uhm: işlemediği, çocukların bilmediği bir konu da nasıl yazılı yapar ki.bi kere sonuçlar sağlıklı olmaz.
2. sınıfta önceki öğretmeni yapardı buda kısmen aynısını yapıyor, bunun sebebide hazır test kullanmaları herhalde, oturup kendileri çıkarmıyorlar testi, bizim zamanımızda öğretmenler kendileri yazarlardı. Sizinkisi hazır yaprak test, yada bilgisayardan çıkartılmış hazır test mi
allahtan ben çalıştırıyorum da herşeyden haberdar oluyor yavrum yoksa çok üzülecek
arkadşlar bende 3.sınıf öğrewtmeniyim bence cocuklarınızı daha bu yaştan kursa filan göndrmeyin yazık
sonradan hevesleri kırılabilir okul derslerine calığıp ek kitap alın cözün
hayat bilgisinden dengeli ve düzenli beslenmeden, bayramlardan,bilinçli tüketiciden , krokiden, okulumuzun tarihçesinden vb. sormuş.
türkçeden bol bol deyim ve atasözü, sözlükte sırslsma, yazım yanlışları birde eylemlerden sormuş
arkadşlar bende 3.sınıf öğrewtmeniyim bence cocuklarınızı daha bu yaştan kursa filan göndrmeyin yazık
sonradan hevesleri kırılabilir okul derslerine calığıp ek kitap alın cözün