• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 2.sınıfı bitirip 3e geçenler yeni dönemde burada buluşalım

biz şimdi evde test çözme tablosu oluşturduk , kaç soru kaç doğru kaç yanlış günlük olarak yazıyoruz, ve hata yaptığı soruları deftere yazıyoruz
birde arkadaşlar şimdi kendimiz günlük plan hazırlıycaz bu uygulamayı yapan varsa paylaşabilirmiyiz nette var ama pek hoşuma gitmedi.

benimde oğlum 3. sınıfa başladı.bu sene öğretmeni değişti ve bocaliyor.bizimkilerde matemetikte çözümlemedeler.karabiber01 öğretmeniniz yaptığı çok güzel bir şey.böylece çocuklar daha çok kitap okuyorlar.bizim geçen seneki öğretmenimizde sınıfın duvarına öğrencilerin adını yazdı.okuduğu ve okuduğu hikayeyi anlatana bir yıldız koydu.oğlumda arkadaşlarıda resmen birbirleriyle yarıştıkitap okumada.bu yüzden öğretmenlerin çocukları hırslandıracak bu tip şeyleri çoğaltması gerekiyor.benim oğlumda dahil kitap okumayı sevmeyen çocuklar yıldız almak için bol bol kitap okudular.yeni eğitim öğretim yılımız başladı.bizlere de çocuklarada hayırlı olsun.

dün hayat bilgisinden test oldu bizimkiler.25 soru 1 yanlışı var.full çıkıracakmış sıpa ama, doğru işaretlediğini geri dönüp yanlış diye düzelteyim demiş,o da yanlış olmuşkaydirigubbakcemile3

sizin öğretmenler işlemedikleri konulardan yazılı yapıyomu?

ateşcimm nasıll sorularr sormuşş canımmm bazılarınıı yazabilirmisinnnn

arkadaşlar şansımıza bundan önceki öğretmende şimdiki de işlemedikleri konulardan soruyor. Bende çok istiyorum bir hafta içinde işlediklerinden sorsun ama maalesef bizde bu konuda şans yok

ateşcimm nasıll sorularr sormuşş canımmm bazılarınıı yazabilirmisinnnn

inan aklımda yok tam olarak sorular.yazılı kağıdını da gönderdik.bir bölümde metin vermiş, o metinden 10 tane soru sormuş. diğerleri de iyi bir dinleyici ve etkili iletişim kurma ile ilgiliydi.

arkadaşlar şansımıza bundan önceki öğretmende şimdiki de işlemedikleri konulardan soruyor. Bende çok istiyorum bir hafta içinde işlediklerinden sorsun ama maalesef bizde bu konuda şans yok

Allah Allah :uhm: işlemediği, çocukların bilmediği bir konu da nasıl yazılı yapar ki.bi kere sonuçlar sağlıklı olmaz.

Allah Allah :uhm: işlemediği, çocukların bilmediği bir konu da nasıl yazılı yapar ki.bi kere sonuçlar sağlıklı olmaz.
2. sınıfta önceki öğretmeni yapardı buda kısmen aynısını yapıyor, bunun sebebide hazır test kullanmaları herhalde, oturup kendileri çıkarmıyorlar testi, bizim zamanımızda öğretmenler kendileri yazarlardı. Sizinkisi hazır yaprak test, yada bilgisayardan çıkartılmış hazır test mi
allahtan ben çalıştırıyorum da herşeyden haberdar oluyor yavrum yoksa çok üzülecek

2. sınıfta önceki öğretmeni yapardı buda kısmen aynısını yapıyor, bunun sebebide hazır test kullanmaları herhalde, oturup kendileri çıkarmıyorlar testi, bizim zamanımızda öğretmenler kendileri yazarlardı. Sizinkisi hazır yaprak test, yada bilgisayardan çıkartılmış hazır test mi
allahtan ben çalıştırıyorum da herşeyden haberdar oluyor yavrum yoksa çok üzülecek

hazır test hiç olmadı şimdiye dek.bilgisayarda hazırlanmış testler.ve her test işledikleri konuları kapsıyor.siz bu konuyu öeğretmeninizle bir görüşseniz CADIARZU

hayat bilgisinden dengeli ve düzenli beslenmeden, bayramlardan,bilinçli tüketiciden , krokiden, okulumuzun tarihçesinden vb. sormuş.
türkçeden bol bol deyim ve atasözü, sözlükte sırslsma, yazım yanlışları birde eylemlerden sormuş

arkadşlar bende 3.sınıf öğrewtmeniyim bence cocuklarınızı daha bu yaştan kursa filan göndrmeyin yazık
sonradan hevesleri kırılabilir okul derslerine calığıp ek kitap alın cözün

arkadşlar bende 3.sınıf öğrewtmeniyim bence cocuklarınızı daha bu yaştan kursa filan göndrmeyin yazık

size katılıyorum önereceğiniz test,kaynak kitap varmı

hayat bilgisinden dengeli ve düzenli beslenmeden, bayramlardan,bilinçli tüketiciden , krokiden, okulumuzun tarihçesinden vb. sormuş.
türkçeden bol bol deyim ve atasözü, sözlükte sırslsma, yazım yanlışları birde eylemlerden sormuş

çok sağol canımm

Çok sağoll canımmm
sizee sorumm olacakk bizee önerebileceğinizii iyii dediğinizz bir soru bankasııı kitabıı adıı verebilirmisiinizz evdee benn de ilgilenmek istiyorumm

dersler yoğun heralde kimseden ses seda yok nerelerdesiniiiiiiz

öğretmenimizle soğuk ve belli belirli savaşımızdan hariç bir sorunumuz yok çok şükür.:nazar:bu hafta matematikten roma rakamlarını, türkçeden eş-zıt anlamlı kelimeler işliyorlar.

Back