Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8.soru c şıkkı olacak 11 yani. 10.soru da c şıkkı yani 60 ceviz. pazartesi türkçeden yazılı olacaklar acaba kaç yanlışım çıkacak diye söylenip duruyor bugün.bu da beni üzüyor.
karabiber seni ve kızını tebrik ederim, gayet güzel bir sonuç bence.Allah bozmasın canım.
Oh maşallah erkek olduu yaniinazar boncuğumuzuda takalımmmkızlar iyi tatiller hepinize, oğlanı sünnet ettirdikte fazla yazamadım size ,tudemden sonuç beklediğimiz gibi geldi kardeşine üzülünce sonuç arada kaynadı gitti okullarında 1. olmuş sınıf arkadaşlarını geçmek onu biraz sevindirdi. İyi geceler....
kızlar iyi tatiller hepinize, oğlanı sünnet ettirdikte fazla yazamadım size ,tudemden sonuç beklediğimiz gibi geldi kardeşine üzülünce sonuç arada kaynadı gitti okullarında 1. olmuş sınıf arkadaşlarını geçmek onu biraz sevindirdi. İyi geceler....
arkadaşlar matematik dersinde açıları işliyoruz.sizinkiler hangi konuda.oğlumun sınıfının geride kaldığını düşünüyorum ve bilgi verirseniz sevinirim.teşekkürler