Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen yıl genelde fotokopi kağıdında hayat bilgisi, türkçe, matematik ödevleri oluyordu.bazende matematik problemlerini deftere yazıyor ve defterde çözüyorlardı.dün ki ödevi fotokopide ilköğretim ile ilgili bilgi içeren yazıydı.ilköğretim ne demek, amacı nedir vs.bunu hayat bilgisi defterine yazdılar.arıca bu gün yapacakları çalışma için pipet,kendi fotoğrafını ve karton götürdüler.
bizim akşamki ödevimiz ilköğretim haftası ile ilgili şiir yazı veya footoğraf
biz 3 kıtalık şiir yazdık + çarpım tablosonı 1 den beşlere kadar matematik defterine yazılacak
tatilde10 lara kadar ezberlettim allahtan şimdi zorlık çekmeyecek
bizim ödevimiz okul ile ilgili bir şiir ve öğretmen okulda ne işletiyorsa onlarla ilgili 5 örnek ve kitaptan bazı sayfaları veriyor. şiiri kendisi yazacak birde sürekli metin çalışması oluyor bir konu veriyor ve o konu hakkındaki düşüncelerini yazmasını istiyor.
türkçeden eş sesliler, türemiş kelimeler ve bileşik kelimeleri işlediler şu anda pekiştiriyorlar.
hayat bilgisinden arkadaşlık konusunu işliyorlar ,
matematikten ise doğal sayılarda basamak değerlerini işliyorlar
sizinkiler hangi konudalar paylaşırsanız sevinirim
birde türkçe deneme sınavı yaptı 20 soruluk 18 doğruyla birinci olmuş
3kişi ile birinciliği paylaşmışlar
İnanmıyorumm dahaa ilk haftadann testt olmuşşşş çocuklarr
ya bizee bu haftaa kendinizz yap bozz yapınn demişşş çocuklaraa okulaa getirinn
bizde basamak değerlerini gördük bu hafta.hafta sonu içinde çarpım tablosunu iyice çalışın ezberleyin demiş öğretmenimiz.3 ten sonraki açılacak olan okul kursu için hala karar veremedik oğlumla,kafamçokkarıştı yarın belli olacak kursun açılıp açılmayacağı.oğlumda gitmek istemiyor.aslında bende bu yıl gitmesini istemiyorum.ama çoğunluk verirse mecburen gitmesi gerektiğini düşünüyorum.sınıftaki velilerin çoğunluğu kurs istemiyor ama herkesin ağzında aynı şey "çoğunluğa göre hareket edeceğiz" off valla nasıl gerildim bu konudamafoldumben
kızlar kurs açılmazsa yarın akşam hepinize benden kahve :içelim:
selam kızlar iyi pazarlar
bizde matemetikten sayı ve basamak değerlerini işliyoruz
ilköğretim haftasını pazartesi işlemiştik
türkçeden ilk konu ve etkinliklerini yaptık
perşembe günü sınav oldularrr
cumada toplantı vardı bende sınıf zoruyla sınıfannnesi oldum
sınavımızda 48 sorudan 40 net yapmış
yeni okul yeni öğretmen ve yeni arkadaşa göre sınav sonucu bence güzel
tabi eski okulunda olsa 48 de 48 yapardı ama
şimdiki psikolojisine göre çok güzell
neyse başınızı şişirdimmm
görüşmek üzereee
valla canım bizim okuldada açılacakmış geçen sene vermiştim ama
bu sene vermeyi düşünmüyorum
kendim evde tekrar yaptırırım
zati kurstada tekrar yapıyorlar çocuk iyice bunalıyor/B]
günaydın kızlarrrr
bugün yeni bi haftaya başlıyoruz bakalım bu hafta kuzularımızı neler bekliyor???
yardımcı kitap bizdede var
tümdersler-3 ve check-up 3 diye iki kitabımız var
evet, bende o yüzden göndermek istemiyorum.geçen yıl hata yaptım göndermicektim kursa.bu yıl belki hevesli olur kendi gitmek isterdi.benim de niyetim oydu bu yıl.evde tekrar yaptırıp, yardımcı bir de kitap alıp test çözdürmekti.ama bu yıl çoğunluk gider de gitmeyen bir kaç kişi kalırsa, geri kalır diye korkuyorum.ne yapıcam bilmiyorum.yarın belli olacak inşallah.
canım çoğunluk yollarsa sende mecburen yollarsın artık
merhaba benimde 3'e giden bir kızım var,burayada yeni taşındık kızım hem alışmaya hemde burdakilere yetişmeye çalışıyor.kurs açıldı fakat göndermeyi düşünmüyorum çünkü gitmek istemiyor bende onu daha fazla bunaltmak istemiyorum kendim yardımcı olmaya çalışacağım.
canım hoşgeldin.allah yavruna zihin açıklığı versinmerhaba benimde 3'e giden bir kızım var,burayada yeni taşındık kızım hem alışmaya hemde burdakilere yetişmeye çalışıyor.kurs açıldı fakat göndermeyi düşünmüyorum çünkü gitmek istemiyor bende onu daha fazla bunaltmak istemiyorum kendim yardımcı olmaya çalışacağım.
çok rahatladım ekinnaz.hihoyyyten az 15 kişi olması gerekiyordu kursun açılabilmesi için.bugün 13 kişi kursa katılmak için dilekçe vermiş.2 kişi daha verirse kurs açılacakmış.ama bundan ziyade öğretmenin bu sonuç karşısında çocuklara sarfettiği bir cümle beni vicdan azabından kurtardı.burada ifade etmek istemiyorum söylediği cümleyi.bu kurs olayının % 50 si eğitimse %50 si de öğretmenin alacağı ücret olduğunu anladım.genelleme yapmıyorum kesinlikle diğer öğretmen arkadaşlarım alınmasın lütfen.enazından bizim öğretmenimizin kurstan beklediği meydana çıkmış oldu.bu akşamdan evde destek moduna girdik:) hayat bilgisi, türkçe, matematik defterlerine bugün yazdıklarını okudu oğlum, sonrada bana anlattı tekrar ettik.kaydirigubbakcemile2