2 senemi 'çalan' adama yaptığım müstehak mı sizce?

Kadının fendi erkeği yendi
Çok iyi yapmışsın çok eğlenerek okudum o intikamı ben almiscasina
2 senen gitti belki ama artık aynı tuzaklara düşmeyecek kadar tecrübelisin tebrik ederim

Kadının fendi erkeği yendi
Çok iyi yapmışsın çok eğlenerek okudum o intikamı ben almiscasina
2 senen gitti belki ama artık aynı tuzaklara düşmeyecek kadar tecrübelisin tebrik ederim
Tecrübeli olmak bir işe yaramıyor bence araya duygular girince:) ama daha katıyım sanki artık, polyanna gibi şöyledir böyledir diyip kendimi kandırmıyorum artık.

Kızzzz Allahhh ömrünü güzel yazsın emiii :)))) Öyle kör gibi gelecek :))) Sefkilim beni iplemiyo üzgün surat aaaayyy kahkahaa attırdın banaa... Çokk yaşaa güzell yaşa senn harikasınn

Bence şunu kabullenirsek hayat daha kolaylaşacak. Kimse bizden birşey çalmıyor, biz ellerimizle yıllarımızı veriyoruz. Sonra adam suçlu adam densiz. İntikam denen şey çok saçma geliyor bana bu yüzden...

Bir kadin bir erkwgi mahvetmeye larar verdiyse gercekten eder bir erkek bir kadini mahhvetmeye karar versiyse icer kendine eder.
Iyi yapmissin cakma breat pitte

Dünyayı erkeklere dar etmenin vakti geldi de geçiyor.

Çok iyi yapmışsın. Kızlar X vb. Kızlardan olmayın böyle akıllı kadınlardan olun. Bu tarz adamlarla ciddi bir şey yaşamayın.

Açıkçası çok zaman harcamışsınız bu adama ama yine de eğlenmedim dersem yalan olur :) Bazen soğumak çok zor olabiliyor gerçekten, ne kadar pislik biri olduğunu net bir şekilde görünce daha kolay oluyor. Asıl aptal kim aslında bir daha düşünmek lazım, büyümemiş hiç.
Yalnız sevgilileri test etmek için açılan ortak fake hesap da çok garibime gitti :)

Bence şunu kabullenirsek hayat daha kolaylaşacak. Kimse bizden birşey çalmıyor, biz ellerimizle yıllarımızı veriyoruz. Sonra adam suçlu adam densiz. İntikam denen şey çok saçma geliyor bana bu yüzden...
Kesinlikle haklısınız. O yüzden defalarca kendime aptal dedim zaten. Ama işte söz geçiremiyorsunuz kendinize, vazgecememek fena şey. Adam dealarca geri dönmekte suçlu, ben de her degasında bile bile belki düzelir demekle daha sucluyum :)

Ona verdigim zamanı kendime harcasaydım keşke:) soğumak için yapacagım son sey buydu, yaptım.
O ortak hesaptan benim habrrim yoktu, arkadaslar verdi bana da. Ama mesah kutusunu görseniz, herkes kendi adamını denemiş, yüzlerce mesaj

Şimdi hiç yakıştı mı size. Bu ne hareketler çocuk gibi fake hesaplar kandırmacalar. Belki adamın bir sorunu var belki bir çeşit hastalık sonucu bu kadar kıza karşı ilgi besliyor. Gerçekten pes yani bu kadar olmaz. Çok ayıpladım sizi dersem hiçbirine inanmayın çok ta güzel yapmışsınız ellerinize sağlık hak ettiğini bulmuş sizden de korkulur valla
.
.
.
.:))))

Bu kadar çapkın bir adamın görmediği etmediği bir kız için otel ayarlaması inandırıcı gelmedi bana. Mirc döneminde değiliz bir resim bile görmeden neden uğraşsın bu kadar.

Adsgjsşfg dedim koca bir taş geliyor bana :))
Vala kızlar dert okuya okuya bi hal olduk, az biraz da olsa güldürebildiysem ne mutlu bana :)

Bu kadar çapkın bir adamın görmediği etmediği bir kız için otel ayarlaması inandırıcı gelmedi bana. Mirc döneminde değiliz bir resim bile görmeden neden uğraşsın bu kadar.
Arkadaslar o konuya yorumlar arasında açıklık getirdik. İlk ekledigim fake hesapta zaten normal bir kişinin fotografı vardı. Ve o fake hesap gayet aktif bir hesaptı. Anonim bir hesap kim açmış kim ilgilenmiş bilemem ama ellerine sağlık:)
Otel ayarladım dedi ama ben o ortamda bulunmadıgım için onun yalancısıyım. Bilemem ayarladı mı ayarlamadı mı:)

On yüz bin tane öptüm alnından şeker kız. Çok iyi olmuş eline sağlık

Ahhhaaaahhaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…