- 3 Ocak 2011
- 8.806
- 6.091
- 35
- Konu Sahibi ezgigizem_
Görüştünüz mü yüz yüze telefon dışında? yokluktadır yalnız kalmamak için oyalıyordur psikolojileri normal olmuyor zor bi meslek o yüzden ciddiye alma yarın başkasını bulur ilk sırtını döndüğü sen olursun .2 3 aydır hayatımda diğerlerine nazan daha iyi ve ahlaklı birisi var galiba. Ama adam komando. Biz tanışırken mülakatlara vs girdi. 2 haftadır da eğitimde. Çok iyi anlaşıyoruz iyiyiz vs ama maalesef istediğimiz gibi iletişim kuramıyoruz. Gitmeden önce her gün saatlerce konuşurduk vs. Oda dün bunu dile getirdi. Saatlerce konuştuğumuz günleri özledim vs. Bazı günler doğru düzgün yarım saat bile telde konuşamıyoruz sadece sms. Bunları da geç adam evlenmek istiyor. Tabi beni daha görmeden nasıl anladın olacağını diyorum bbilmiyorum diyor orası ayrı da. Bu konuyu detaylı konuşmak lazım farkındayım. Sevgiliği geçtim zaten çarşı izni falan aktif olunca giderim görüşürüz de. Adamla evlensem 5 sene sınır dışı görevi var. Ben iletişimi çok seven biriyim. Çocuklarımız olsa babasız büyücek nasıl olur hiç anlamıyorum. Tüm işlerimi kendim yapıcam hep yalnız olucam vs. Evet anlaşıyoruz ama bunları düşününce ayrılasım bırakasım geliyor. Bir sorun olmadan da ayrılmak çok kötü karşı taraf için ama kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım?