2 senemi 'çalan' adama yaptığım müstehak mı sizce?

İnanın havaalanına gitmedigim için gerçekten gitti mi oteli ayarladı mı bilmem. Ben de onjn yazdıgı kadarıyla biliyorum.
Fotograf görmemiş olayına gelince, ilk ekledigim gake hesapta bildiginiz birinin fotografı falan vardı zaten. Adamı önce gerçek bir hesaptan eklemiş ve konuşmuş gibi yaptım yani. Bu ayrıntıyı kaçırmayalım şütfen
Sevip sevmeme durumuna gelince, öyle bir iltifat eder, öyle bir bakar gözün içine eriyip gidersin. İşte bir de insan salak olunca böyle oluyor :)

İki seneni çalan adama yaptığın az ama yine de caizdir tez kellesi vurula

Salak değil de toy diyelim. Bu adam biraz saflığını almıştır. Bir de iltifat etmesi gözlerinin içine bakması sevdiğinin göstergesi olamaz bence yani en azından benim için. Gözler de yalan söyler sezgin açık olmalı. Tecrüben var artık kanmazsın iyi düşün bence :)

Artık kurt oldum desem de en ufak ilgide bocalıyorum. Beni böyle yapanlar utansın :)

Edit kısmı daha bir güzel olmuş
Biz kadinlar şu kaçan kovalanir olayini bilmemize ragmen seviyorken yapamıyoruz nedense. Acemi kazanova muma dönmüş yahu

Ben anlamadım hem işlettiğin hesapta adın İpek? Hem normalde mi? Resmen atmışsın da bari ismi tuttursaydın :) Ama neden böyle bir şey atma gereği duydun anlamadım?

Edit kısmı daha bir güzel olmuş
Biz kadinlar şu kaçan kovalanir olayini bilmemize ragmen seviyorken yapamıyoruz nedense. Acemi kazanova muma dönmüş yahu
İşte galiba dersini verdim, paketledim yeni sevgilisine yolladım. Adam nişanlandı :)

Bende eski esime yaptim o kdar rahatladim ki gozumde sinek kadar degeri yok.19 yasinda kiz profili yaptim kendinden 13 yas kucuk kiza asildi yok memurum(halbuki degil),kpss den 85 almis ( yalan), yok iyi ki ayrilmisim kurtuldum ondan( halbu ki bende ayrilmamak icin o kadar ugrasti ki anlatamam kac kisiyi devreye soktu 10 kilo verdi simdi gel desem kapimda biter) kiza oyle bi konusyor ki sirf ayarlamak icin ama cok eglenmistim hala bilmiyor tabi benim oldugumu

İçiniz rahatladıysa, mutlu ettiyse iyi yapmışsınız ama adam zaten yüzsüz, güya playboyumsu bir tip hani sizin yaptığınız çok rezil etmemiştir, "Tüh yav İpek de beni çok rezil ettiydi" dediğini sanmıyorum. Yine aynı stil devam ediyordur. Onun pişmanlığı çok sonra, yalnız kaldığında olacak.

Bana hiç inandırıcı gelmedin kusura bakma! Ama gerçekte olabilir tabi. Boşa vakit kaybı bir de üstünden 1 yıl geçmiş.
Nasıl anlıyorsanız, siz bilirsiniz. Evet aradan 1 sene geçti, sıcago sıcagına da yazamadım buraya kusura bakmayın:)
İnandırıcı olmak için ne yapim özelden isinleri verim kontrol edin isterseniz:)
En basında yazdım zaten zaman aşımına ugramış benim konum diye. Aklıma geldi eglenceli olsun diye yazdım. Bir derdim yok bu konu ile ilgili, isterseniz kapatadabilirsiniz konuyu :)

Zagen bu olayı yapanın ipek oldugunu bilse sizce benle aylar sonra buluşur muydu? :))

Allah erkeğin çirkefinden korusun. Ben zaten bu haltı yapıp bir de dua ettim Allahım şükür olsun sana beni bir pislikten kurtardın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…