2 senemi 'çalan' adama yaptığım müstehak mı sizce?

Bugüne kadar duydugum en güzel temenni:) çok teşekkür ederim, en kısa zamanda mutlu olmak istiyorum:)

Ben dinlerim

Ahaha ay çok eğlendim sabah sabah ne güzel yapmışsınız

Anlat kız anlat :)))

Ben de ne zamandır takip ediyorjm hep aldatılma şüphesi, şiddet, ayrılık su bu içim sıkıldı. Bir de kimseye itiraf edemiyorum içimde kalacak halbuki sanat eseri gibi en ince ayrıntısına kadar işledim olayı:)
En bombası da checkinlerden aynı ortamda bulundugumu çaktırmam :))
Durun anlatim o zaman.

Çok fazla mesai harcamışsınız

Ben uğraşamazdım, uğraşmazdım.

Ama adam aynı adam, biraz ara verecek, sonra başka kadınlarla benzer hikayelere devam edecek.

Vallahi ben de bağımlıyım yorum nadir yaparim ama okurum hep. Aldatilma olaylari baya içimi acitir oldu. Eşim şu an çalışmıyor genelde evdeyiz disari ciksak da beraber cikiyoruz ama bi lavaboya gideyim dese bile izlemeye başladım yani didik didik Psikolojim bozuldu. Adamcagiz da anlamıyor bir sey garibim

Nedense resmini bile görmediği kişi için otel parası ödemesine inanmadım.numaranız bile yokmuş, söleseydiniz de yakasına karanfil taksaydı
He ödediyse belki fırsattan istifade başka birini götürmüştür orasını bilemem

:) konular kesinlikle insanı etkiliyor, ama yine de günde 10 kere falan girip okuyorum :)

İnanır mısınız ben de inanmadım. Dedigi bu, ben de onun yalancısıyım :)

İntikamı severim ama değen birinden almak şartıyla :) adam seni sevmemiş zaten ne mal olduğunu hiç bilmiyor muydun da iki yıl harcadın anlamadım orasını kaçırmadıysam. Adam çapkınsa diyelim iki üç kişiyi idare ediyor hiç fotoğrafını görmediği biri için mi kalkıp havaalanlarına gidecek otellerde odalar ayıracak biraz mantık lütfen. Telefon numarası bile almamış yani hayret azılı çapkının yapacağı hatalar değil bunlar
Ya hayalindeki intikamı anlattın ya da bazı yerlerde oynadın çünkü dediğim yer bir çapkının yapabileceği türden bir hata değil. Neyse en azından çapkınlarla uğraşmazsın artık ya da gözünden sağlam pabuç mu değil mi anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…