2 senemi 'çalan' adama yaptığım müstehak mı sizce?

Adam nasıl bir abazan ki profilini ekleyen birine anında mesaj atıp yüzünü bile görmeden buluşmaya gidiyor? Şaştım kaldım vallahi. Hele de söylediğin kadar popüler birinin buna ihtiyaç duyması. Enteresan. İçin soguduysa iyi yapmışsın, önemli olan da bu.

İlk ekledigim profil fake de olsa içinde fotograf olan bir profildi ben burayı düzgün belirtmedim galiba.
Siz bir de bana sorun, bu adam o adam mı diyordum her mesajda. İçim soğumak ne kelime, sokakta görsem yüzüne bakmam

Zagen bu olayı yapanın ipek oldugunu bilse sizce benle aylar sonra buluşur muydu? :))

Bilemeyeceğim vicdan yapmıştır belki siz fake hesapla kendinizi bir hatırlatınca. Ama saksı düşmüş etkisi yarattığını hiç sanmıyorum. O otel ayarladım falan da palavra hiç görmediği bir insan için kimse o masrafa girmez, fake olmanızı geçtim belki değmeyecek düzeyde "çirkinsiniz".

Fake olan kişi ile alakalı benden şüphe duymadıgından eminim.
Havaalanına gitmesi, otel ayarlaması dedigim gibi ben onun yalancısıyım. Gidip görüp teyit etmedigim için bilemeyecegim.
Kendş çapımda ders vermek istedim. Ama başarılı oldum ama olmadım, bilemem. Tek bildigim onu tamamen unutmama vesile oldu.

Onu demek istemedim fake hesapla kendinizi de sorup hatırlatmışsınız ya adamın öyle aklına gelip vicdan yapmasına neden olmuş olabilirsiniz. Öyle der size tabi ama yapmış mıdır, hayır abaza da olsa salak değil o kadar masrafa girecek kadar.

Anladım:)
Zaten sizlerşn yorumu olmasa ben kesin oteli ayarladı havaalanına gitti diyodum akıl akıldan üstündür sizler diyince doğru yapmamış da olabilir ben onun yalancısıyım. İşte buna inanacak kadar salak mıyım aotal mıyım bilmiyorum :)

Cool luktan ödün vermemek için ben olaya aktif bşr şekilde dahil olmadjm, yönettim :)

yönettin iyi hoş birde aktif olarak oynasaydın sen o zaman coolluğu görecektin
adam seni görünce, coolluğun ağababasını yaşayacaktın.. ben öyle yapardım heralde, bilemedim :)

Kendine aptal demene bile hayran kaldım :) Harikasın

Vallahi iyi yaptın yaaa bide ismini ifşaetsen iyi olcak pek bi meraklandım
: -)

tamamını okumadım da zaten sevgili dğeilmişsiniz adam en başında niyetini belli etmiş. ben olsam uğraşmazdım. işsiz insan işleri.

Helal olsun kiz:) benimde böyle bir maceram var 3 ay oyalayabildim sonra izmir'e yolladim:)) sesimi bile duymadi:))

Duymak istediklerini söyleyin bu adamlar her yere gidiyorlar koşa koşa hemde:) ben zaman kaybı olarak düşünmüyorum bunun gibilere herşey müstahak:) hem eğlenceli:))

Seninle hiç ilişki yaşamadığını iyi bir kız olduğunu söylediği yere kadar okudum bu. İyi en azından böylesi bir adamın çapkınlık listesindeki kızlardan biri olmak istemem o sağ ben selamet öç te almam ne gerek var karma onu bulur
Şükret 2 yıl kötü bir adam tanımışsın deneyim işte ya 20 yılın gitseydi

Benimde kalp kirikligima bi el atsan hahha süpersin

valla ben gülmedim. hatta şöyle yazayım. bu adam senin 2 seneni senden zorla almadı, yani calmadı.
ilişki biter ve herkes yoluna devam eder.

Bana katılıp katılmayabilirsiniz saygı duyarım. Ama bir adama ya biz neyiz diye sorup ben seni ğzerim cevabını alıyorsanız, görüşmeme kararı alıp da çok çok 1 hafta sonra tekrar sizi arayıp kafanızı karıltırıyorsa ben gayet de çalan derim:)

Hayatımda ilk ve son defa böyle bişe yaptım. Eğlendim, sucluluk duydum belki de vicdanımı rahatlatmak için de bu itirafı yaptım.

Herkese aşk acısı çekmedigi iyi günler diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…