bu başlıktan sorunumu paylaşmya karar verdim.
ben aralık ayından beri kollar hariç geri kalan yerlerime laser yaptırmaya başladım.
koltukaltı ve bikini bölgesi sorunsuz bir şekilde halloldu,neredeyse bitti.
anca bacak bölgemde ölü tüyler çıkıp dökülmüyor,her hafta kes yyapıyorum,yararı oluyor ama çııp dökülmüyor hepsi.
gittiğim yerde de şaşıp kaldı herkes.
kızlar peeling etkisi yapan,dökülmeyi hızlandıran bir yöntem biliyor musunuz acaba?
ponza taşı işe yarar mı?
Seni çok iyi anlıyorum,muhtemelen bacak bölgenizin bazı bölümleri özellikle dökülmüyor olabilir kök tahrip olmasına rağmen. Ben 3-4 seans öyle olmuştum,peelingler keseler ponzataşları keza..
Fakat olmadı ,belki kolaylaştırdı ama neticeye ulaşmama yetmedi.Tek tek cımbızla baş etmeye çalıştım. Fakat burada dikakt edilmesi gereken cımbızla çekerken veya elle çekerken kesinlikle zorlanmaması. Zaten anlarsınız,kökünden koparak mı çıkıyor yoksa kökü zaten kopmuş ve rahatlıkla deriden mi ayrılıyor. Aksi takdirde kökünden almış olursunuz ve diğer seans için çıkmamış olur,kıl çıkana dek beklenmesi gerekir,bu da seansları aksatır,tüy dengenizi bozar,işlemi uzun vadeye yayar.
rohy merhaba bir kaç sorum olcak cvp verirsen çok memnun olurum.. bn ilk seansımı şubatta son seansımıda haziran ayının başında oldum yani toplamda 4 seans oldum.. paket olarak gidiyorum kollar bacaklar genital koltuk altı falan yani :)) ama benim gittiğim yerde kontrol seansı olmuyor.. paket programa girdiğim için kontrol seansına gerek yok dedi.. 8 seansına 2 bin tl ödedim.. hazirandan bu yana dökülme olup bittikten sonra koltuk altım kollarım bacaklarım genital çıkmaya başladı yani bakdığımda gözle görülür bi azalma var ama istediğim ölçüde değil.. belkide 4 seans bnm için daha erken.. gerçi daha 4 seansım var.. bnm sorum mağlum yaz ayları olduğu için sürekli jilet yapmak istemiyorum.. bidaki seansımıda yani, 5. seansımıda ekim gibi düşünüyorum yada eylül.. ozaman kdr ağdayla alsam 5. seansma gtmeden 3 4 hafta kdr öncesinden almayı bıraksam.. gittiğim bu 4 seans boşamı gtmş olurum? yada herhangi bir önerin varmı? şimdiden teşekkrüler cnm..
Merhaba, herkeste tüy yapısı, hormonel yapı ,ten rengi farklıdır. Buna göre netice alma süresi farklılık arzeder. Normalde vücut için en fazla ama en fazla 8 seans diye duydum,ideali ise 4-6 seans.(yüz bölgesi farklıdır)
Bir de benim dermatoloğum kol tüylerinin de biraz farklı olduğunu,vücudun diğer bölgelerine göre nispeten 1-2 seans geç sonuç alınabileceğini söyledi.
Hangi lazer ep. uzmanını duyduysam hiç biri ağdayı tavsiye etmiyor, tüy dökücü krem veya trimmer.la kısaltarak rahatsızlığınızı giderin 2 seans arası dönemlerde dedi.
Biraz belki karışık olacak ama, sebebi şu: tüylerin 3 aşaması var. O aşamalardan biri tüyün aktif dönemidir. İşte lazer ışını ancak o aktif dönemi yakaladığında o tüy bir daha çıkmıyor. Normalde seanstan sonra hepsi dökülüyor biliyoruz ki, fakat senas ancak o bahsettiğim devresine denk geldiğinde o kılı kalıcı olarak tahrip ediyor. iz ağdayla aldığınızda eğer bahsettiğim devrede olmayan tüyse(ki illa ki o tüylerden en az %40ı öyle olacak),3 veya 4 ay içerisinde 'o devreye' gelecek ve tahrip olup seanstan olumlu netice alma süreniz uzayacak. Çünkü o 3 aşama 6 ayda bir tur yapıyor. Yani 6 ay içinde 3 devre dönüyor. Sonra yeniden diğer 6 ay içerisinde döngü başlıyor.Umarım anlatabildim :)