merhaba bayanlar bende lazer yaptırıyorum fakat makina IPL kimsenin bundan menun kaldığını duymadım paket olarak aldım yani ücreti peşin ödedim 8 seans için 950 lira verdim ya herkes olumsuz konuşuyor ben vazgeçmek istiyorum simdilik sadece 2 seans oldu ama ben başlarken anlaşma imzaladım sizce iptal ettrmem mümkün mü birde
"rohy" siz güzellik merkezlerinde yaptırmak yasak demişsiniz benim gittiğim yer güzellik merkezi doktor falan yok çalışanlar sadece sertifikalı bunu bir koz olarak kullanabilirmiyim ??
ayrıca bana gittiğim yer sen kıllarını alma kesinlikle buraya seansa geldiğinde biz alıcaz dediler sonradan bir kaç kişiye sordum kimsenin gittiği yer öyle birsey demiyor herkes evinde temizleyip öyle gidiyormuş ve benim normalde kıllarım çok geç uzuyor bana 20 günde bir seans vereceklerini söylediler ama 20 gün olduğunda benim tüylerim nerdese daha hiç uzamamıştı bende geç gittim bide genital bölgemede yaptırıyorum dudak kısmında dökülme olmadı hiç ilk seanta diğer yerlerde oldu bunu yapan kişiye söyledğimde orası ıslak bölge oldugu için daha gec dökülme olur dedii hiç tatmin edici cevaplar değil bunlar yaaa ayrıca seans arası kontrol amaçlı tarama yapmıyorlar offf çok moralim bozuk bana yardımcı olursanız çok memnun olurum bayanlar
ben yeni üye oldum kkne lazere daha erken başlamıştım bilseydim hiç gitmezdim oraya off yaa