Lazer Epilasyon 2 Senelik Lazer Epilasyon Tecrübem

merhaba arkadaşım.ben 2 buçuk sene gıttım alex. raya tum vucut..ama bıtmedi koltukaltım bıyığım fln inceldıler ama çıkıyolar hala .bacaklarım ıyı durumda baya.ama bıraktım ve yenı jelli ye başladım.bundan şuan daha ıyı sonuç alıyorum şimdilik ama.2side bence kesın sonuç değil.en kesini iğneli epilasyon.tecrubemden bunu soyleyebılırım.sevgılerımle :79:

buarada annem de yüzü içingitmişti . yüzünü berbat etti ..çok daha fazla çıktı ve şimdi jelliye başladık işte beraber.şimdi dökülüyolar ama..inş bıtcek kollarım fılan da bıtmedı ayrıca arkadaşlar bılgınız olsun azalma ve ıncelme oldu tabıkı ama yıne çıktılar :79:

bende yaptırıyorumda canım bi sene olcak hala bitmedi daha da artı sanki ince yerleri cogaltı sanki ya jelli derken neyi kastetdin bana da ultrason jeli sürüyolarda yapıyolar ne olcak napım bırakı mi? lütfen bana msj at....lütfen bilgin oldugu için soruyorum...:84:

Benim de 2.5 sene oldu koltuk altı hariç hiç bi yerim bitmedi, göğüs daha da yayıldı. ne çok da severlermiş tüylerim beni

AYnen ya jelli derken neyi kastetmiş arkadaş anlamadım

Merhaba arkadaşlar;

Öncelikle tüylerinin bitmediğini,enazından azalmadığını söyleyenler: Neden gittiğiniz merkeze söylemiyorsunuz sormuyorsunuz? Veya ne diyorlar size? Birincisi ya cihazda sorun vardır( bu sorunlar çok çeşitli olabilir: IPL gibi köke kalıcı tahrip vermeyen lazerler... Seanslara düzenli gitmemek... Size doğru dozu kullanmamaları..Seanslara düzenli gidilmemesi.. Veya Seanslarda lazeri yapan kişinin çok alan atlama yapması..) veya Hormonel bir problem vardır. Tüyleri etkileyen hormonel bozukluklarda tedavi olunmadıkça ne kadar lazer yapılırsa yapılsın kalıcı sonuç alınamaz.Çünkü kıl kökklerinin beslendiği damarlardan geçen kandaki hormonel bozukluk durumu sürekli kıl artışını tetikler..- tıbbi boyutuna fazla girmeyeyim-

Benim tüm vücut (sınırsız olan paket) 2 yıl önce falan -bitene dek garanti kampanyasıyla başladığım yerin ücreti 2.500tl idi. Fakat çok çok memnun değilim.Benim bacaklar ve kollar özellikle komple bitti şükür, fakat koltuk altı ve genital bölgede istediğim neticeyi alamadım- koltuk altı bi derece ama genital yüzde 50 kaldı.. O bölge için 'yüzüm için gfittiğim' son derece güvenilir başka yerde yaptırıcam,biraz bekledm orada genital yaptırmak için çünkü para biriktirmem gerekti. İsteyenlere adresini verebilirim mesajdan, sitesini incelerisinz isterseniz.Oranın tüm vücut(sınırsız) seans başı 600tl, 6 seans gidilse 3.600 tl. yapacak. Biraz pahalı ama kesinlikle değer.

Başka sormak istediğiniz birşey varsa yazın. Tüysüz günler dileklerimle

Buarada jelli derken: Jelli epilasyon oluyor ya ,işte o. Yani soğuk hava üfürmeli olan lazerler değil. Jelliler IPL olanlar diye biliyorum. Bunlar etkinliği olmayan-olsa bile çok az olan lazerler. Netten araştırın.

selam rohy tecrübeli birinin olması benim açımdan iyi bilgi paylaşımı sebebiyle ben koltuk altıma lazer yaptırıyorum 2. seans ve 2. kontrolüm bitti daha 1 hafta kadar önce şimdilik bişey yok ama ilk seansla 2.seans arasında kılların hemen hemen 100 de70i geri çıktı ama biraz zayıflamışlardı 3.seansı bekliyorum artık ama ben cihazın ne olduğunu ne sordum nede biliyorum açıkcası ama jelli değilbana seans aralarını 2 ay kontrolleride 10gün sonrası yapıyorlar sence bu süre uygunmudur er veya geçmi yoksa ayrıca seans sonrası bana 1 hafta sonra kese yapabilirsin dediler doğrumudur bu kıllardan bir an önce kurtulmak için sean öncesi ve sonrası nelere dikkat edelim ve yapalım 3. seansıma gittiğimde chazı öğrenirim ben trabzonda yaptırıyorum umarım sonuç alırım..

harikasınn! aklımda hangi soru varsa yanıtlamı$sın :))

AYnen ya jelli derken neyi kastetmiş arkadaş anlamadım

bana mı soruldugunu anlamadım ama cevaplıyım hani ultrosana gırerken sürülen bi jel var ya..ondan sürüyolar önce.o soğuk zaten oyüzden hissetmiyorum lazeri.igne batması gibi oluyo.kastettgım jel bu arkadaşlar :80:

merhaba bayanlar bende lazer yaptırıyorum fakat makina IPL kimsenin bundan menun kaldığını duymadım paket olarak aldım yani ücreti peşin ödedim 8 seans için 950 lira verdim ya herkes olumsuz konuşuyor ben vazgeçmek istiyorum simdilik sadece 2 seans oldu ama ben başlarken anlaşma imzaladım sizce iptal ettrmem mümkün mü birde
"rohy" siz güzellik merkezlerinde yaptırmak yasak demişsiniz benim gittiğim yer güzellik merkezi doktor falan yok çalışanlar sadece sertifikalı bunu bir koz olarak kullanabilirmiyim ??
ayrıca bana gittiğim yer sen kıllarını alma kesinlikle buraya seansa geldiğinde biz alıcaz dediler sonradan bir kaç kişiye sordum kimsenin gittiği yer öyle birsey demiyor herkes evinde temizleyip öyle gidiyormuş ve benim normalde kıllarım çok geç uzuyor bana 20 günde bir seans vereceklerini söylediler ama 20 gün olduğunda benim tüylerim nerdese daha hiç uzamamıştı bende geç gittim bide genital bölgemede yaptırıyorum dudak kısmında dökülme olmadı hiç ilk seanta diğer yerlerde oldu bunu yapan kişiye söyledğimde orası ıslak bölge oldugu için daha gec dökülme olur dedii hiç tatmin edici cevaplar değil bunlar yaaa ayrıca seans arası kontrol amaçlı tarama yapmıyorlar offf çok moralim bozuk bana yardımcı olursanız çok memnun olurum bayanlar
ben yeni üye oldum kkne lazere daha erken başlamıştım bilseydim hiç gitmezdim oraya off yaa

jel konusunda kafam karıştı biraz,bende 3 seansıma gittim bir hafta önce jelli uygulama oluyo bana..ve 9 haftadır hiç bacaklrımı almadım sadece seans zamanı kısaltıyorum,ve şuanda bana göre %40 lık bi azalma yapan kadına göre %20 lik bi azalma var..fazalsıyla batıklarım var onlarda geçse şu durumda bile gayet memnunu ama ne zaman yorumalrı okusam kafam karışıyo...

Jel açıkklaması için yorulmasaydın ne olduğunu biliyorum .soruyu anlamadın. hangi lazer tipi diye soruyorum.ki rohy cevapladı zaten.teşekkürler rohy.

bende senin gibi Iplzede oldum.vücut on yüz ise on iki seans oldu ama nafile.yani seni karamsarlığa sürüklemek istemem ama ıpl e başlamakla ve ücreti peşin ödemekle iyi ypmamıssın.artık iptal edemezsin.ve de bana bitiş garantili dedikleri halde sözleşme tarihi bitince seansa artık alamayız dediler.hayatımda yaptığım en büyük hatalardan biri.Çok kavga ettim ama sözleşmeyi bhane ediyorlar.bende ne halleri varsa görsünler diyerekten daha fazla uğraşmak istemedim.keşke çok iyi arastırsaydın :/

Arkadaşlar sizleri çok iyi anlıyorum, bakkal açar gibi lazer epilasyon yaptıklarını iddia eden yerler açıldı , farkında mısınız baya çoğaldı.

IPL paket alıp memnun kalmadığını söyleyen arkadaşım, tabi ki eğer verdiğiniz ücretin karşılığını alamadıysanız şikayet hakkınız var,neden olmasın. Sonuçta hormonel bozukluk yoksa tabiki de şikayet edersiniz, madem kılı bitirme iddiaları vardı (üstelik 8 seans! normalde ,olağandışı durum yoksa 4-6 seans kadar sürede vücut bölgesi biter =yüz bölgesi hariç= ) Öncelikle gittiğiniz yerle iyice konuyu konuşun,beklentinizi,sonuçların ne olacağı vs.

Son derece ucuza yapan yerlerin göze çarpan bir sakıncası da: ucuz olduğu için çok kişinin başvurması ve bu sebeple de ilerleyen seans dönemlerinde rahatlıkla randevu alamamanız- yoğunluktan ötürü cihazların sorun çıkarması (sürekli durmadan kullanılınca soğutma sisteminde veya cihaz gücünde azalma meydana geliyor). Veya siz seansa girdiğinizde bir sonraki müşterinin yüzünden (yine yoğunluk yüzünden) 1saat veya 2 saatlik işiniz varken bunun yarısı bir zamanda size uygulama yapılması.. Zaman zaman bunları yaşadım ilk gittiğim yerde.

Çok dikkat edin kızlar.. Neden bir an önce istediğiniz sonuçları almayasınız ki..Bu sektörde çok furyalar dönüyor.

Memnunsanız sorun yok. Zaten gözle görülür azalma 3.seanstan itibaren oluyor çoğunlukla. Yeter ki atlanılan bölge olursa rötuş seans hakkınız kullanın ve seanslarınıza zamanında gidin,araya zzaman girmesin.
Çünkü tüylerin uzaması 3 evredir ,o 3 evreden birinde iken yakalanan tüyün kökü tahrip oluyor,ve tamamen bitiyor. (yine bilimsel tarafı oldu ama okadar çok araştırıp okumuştum ki vakti zamanında.. neyse netten siz de bulabilrsiniz detaylı)

çok pişmanımm çokk keşke başlamasaydımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…