- 18 Ağustos 2009
- 4.864
- 3.282
Jel açıkklaması için yorulmasaydın ne olduğunu biliyorum .soruyu anlamadın. hangi lazer tipi diye soruyorum.ki rohy cevapladı zaten.teşekkürler rohy.
Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle tüylerinin bitmediğini,enazından azalmadığını söyleyenler: Neden gittiğiniz merkeze söylemiyorsunuz sormuyorsunuz? Veya ne diyorlar size? Birincisi ya cihazda sorun vardır( bu sorunlar çok çeşitli olabilir: IPL gibi köke kalıcı tahrip vermeyen lazerler... Seanslara düzenli gitmemek... Size doğru dozu kullanmamaları..Seanslara düzenli gidilmemesi.. Veya Seanslarda lazeri yapan kişinin çok alan atlama yapması..) veya Hormonel bir problem vardır. Tüyleri etkileyen hormonel bozukluklarda tedavi olunmadıkça ne kadar lazer yapılırsa yapılsın kalıcı sonuç alınamaz.Çünkü kıl kökklerinin beslendiği damarlardan geçen kandaki hormonel bozukluk durumu sürekli kıl artışını tetikler..- tıbbi boyutuna fazla girmeyeyim-
Benim tüm vücut (sınırsız olan paket) 2 yıl önce falan -bitene dek garanti kampanyasıyla başladığım yerin ücreti 2.500tl idi. Fakat çok çok memnun değilim.Benim bacaklar ve kollar özellikle komple bitti şükür, fakat koltuk altı ve genital bölgede istediğim neticeyi alamadım- koltuk altı bi derece ama genital yüzde 50 kaldı.. O bölge için 'yüzüm için gfittiğim' son derece güvenilir başka yerde yaptırıcam,biraz bekledm orada genital yaptırmak için çünkü para biriktirmem gerekti. İsteyenlere adresini verebilirim mesajdan, sitesini incelerisinz isterseniz.Oranın tüm vücut(sınırsız) seans başı 600tl, 6 seans gidilse 3.600 tl. yapacak. Biraz pahalı ama kesinlikle değer.
Başka sormak istediğiniz birşey varsa yazın. Tüysüz günler dileklerimle
Merhaba bayanlar, 2senedir lazer epilasyon yaptıran biri olarak tecrübelerimi ve nelere dikakt etmeniz gerektiğini yazıp az da olsa sizleri bilgilendirmek istedim.
Ben tüm vücut bölgesine yaptırıyorum.2 sene oldu,bitmeyen bölgeler var.
Öncelikle jelli epilasyon(ipl) sakın yaptırmayın,emin olun bu kalıcı epilasyon değildir, kesinlikle Alexandrite gibi kıl köküne tahrip edecek şekilde nüfuz eden bir epialsyon değildir.
Büyük alanlara yaptırdığınızda (bacaklar genital kollar vs ) rötuş seansı talep edin(epilasyondan yaklaşık 15-20gün sonraki süreç) çünkü muhakkak gözden kaçan alanlar oluyo,o zaman da seansların uzamasına ve daha geç netice alınmasına sebep oluyor.
Kıllarınızı trimmer gibi aletlerle kısaltın öyle gidin,böylece makine kıl köküne daha rahat ulaşacaktır.
%100 bitiş garantili sözlerine asla inanmayın, tüyler yüzde 100 bitmez bu bilimsel değil, kişiye göre yüzde 80-95 oranında biter ve iyiepilasyon yapılmışsa geriye kalan küçük yüzdelik bölüm ise ayva tüyü şekline dönüşmüş olur.
Hormonel bir probleminiz varsa doktorunuza danışmadan yaptırmayın,yoksa verdiğiniz para boşa gidecek,epialsyon bi işe yaramayacaktır.
Sizinle birebir ilgilenen ve kesinlikle 'dermatolog' veya 'estetisyen' olan kişilere yaptırın, 'güzellik uzmanlarına'değil. En az 3 yıllık lazer tecrübesi olmalı. Zaten 2010 yılındaki yasaya göre güzellik merkezlerinde epilasyon yasak!
Yüz bölgesi geç bitebilen bir bölgedir çünkü yüzdeki tüylerin yapısı vücuttakinden farklıdır.Bununla birlikte,kol bölgesi de diğer alanlara göre daha geç bitebilir.
Yüzünüze asla jilet vurmayın,epilasyon yaptırıyorsanız jileti unutun,trimmer veya makasla kısaltarak rahatsızlığınızı giderin,diğerleri kıl kökünü kuvvetlendirir.(tüy dökücü krem-jilet)
Epilasyon yapılan bölgelere özellikle kese-peeling yapmayı ihmal etmeyin. Böylece dökülecek olan kılların dökülme kolaylığını sağlamış olursunuz ve ölü cildi atarsınız.
Eğer genital bölge gibi çok acı çektiğiniz bölgelere yaptırıosanız emla kremi epilasyondan 1.5 saat kadar önce kullanın,hiçbir sakıncası yok, ve önemli ölçüde acıyı azaltıyor.
En ideal seans zamanı adet bitiminizden 1 hafta sonraki zamandır.
aklıma geldikçe yazacağım.. sorularınız varsa cvp.landırabilirim.
merhaba ben de kac senedırr ugrasıyorum bu dertle benım yuz bolgesınde sarı ve kızıl kıllar var cene bolgesınde daha fazla var epılasyona gıttım ama sonuc alamadım yenı bı cıhaz duydum medlite 6c acaba ne kadar etkılı bı bılgınız var mı sarı ve kızıl koklerı de goruyomus dıye duydum acaba dogru mu ?
canm karamsar olma çünkü herkesin kıl yapısı farklı o nedenel herkeste aynı sonuç olmuoyr am geneli memnun ayrıca gada işini anlamdım genelde jiletle al giür çıksın kıl köklerini belli olsun diyorlar maa.senin ki farklıbende ankaradayım jelli epilasyon yaptırıyorum 2.seansımda yapan uzman bana tüylerin çok iyi dökülmüş artık makinanı değiştirelim dedi ama bana kalırsa hiçte dökülmüyomuş gibi geliyo yalnız 1.seansla 2.seans arasında baya fark var ilk seanstan sonra döküldü epey fakat 2.seansta sonra dökülmedi sonra bana 6.seanstan sonra ağda yapmanı isticez dedi böyle bir uygulama yapan var mı içinizde?aslında ben çok araştırdım bu gittiğim yeri yapan kişilerde 13 15 yıllık yapan kişiler ama bu formda bu konuyla ilgili ne zaman bişey okusam karamsarlığa kapılıyorum:84:
bende ankaradayım jelli epilasyon yaptırıyorum 2.seansımda yapan uzman bana tüylerin çok iyi dökülmüş artık makinanı değiştirelim dedi ama bana kalırsa hiçte dökülmüyomuş gibi geliyo yalnız 1.seansla 2.seans arasında baya fark var ilk seanstan sonra döküldü epey fakat 2.seansta sonra dökülmedi sonra bana 6.seanstan sonra ağda yapmanı isticez dedi böyle bir uygulama yapan var mı içinizde?aslında ben çok araştırdım bu gittiğim yeri yapan kişilerde 13 15 yıllık yapan kişiler ama bu formda bu konuyla ilgili ne zaman bişey okusam karamsarlığa kapılıyorum:84:
ağdayı sormuştum incelen tüyleri ağdayla alınca besliyormuşuzöyle olunca kılkökleri hemen büyüyüromuş ağdadan bir hafta sonra lazer uygulucaz dedi ama bunu 6.seanstan sonra yapıcakmışız,ya ben aslında güveniyorum yani bence iyi yapıyor kadın zaten kendiside üniversitede bu bölümü okumuş oldukça bilgili gelen herkeste onun seansa girmesini istiyor ve gittiğimde ordaki kişilere soruyorum 4.seansı 6.seansıbitenler var memnunlarmış gayet inşallah benmde ve hepimzinde biterya, yalnız ben sarışınım ama siyah tüylerim var fakat bacağımın yarısını yaptırıyorum üstünü hiç almamıştım zaten alt bacağımda da sarı tüyler var onları görmüceği için kalıcak sanırım ondan dolayı muzdaribim