Lazer Epilasyon 2 Senelik Lazer Epilasyon Tecrübem

Evet yüz bölgesine çene bıyık yaptırıyorumm 86tl,sanıyorumm küçük bir bölge olduğu için rötuş(kontrol) seansı yapılmadı bilemiyorumm ama gerçekten lazer epl.ve iğneli ile ilgili o kdar çok yazı okudum ki fakat sizde biliyorsunuzdur ki heryerde her şey yazılıyor, insanlar bu devirde kime inanacaklarını hakikaten bilemiyor.Bnde en çok sizin anlattıklarınızı samimi bulduğum için size sorulaar soruyorum bu konuda madur olmak çokk acı ki zaten çok mühüm bi mevzu olduğu için tecrübe sahibi biriyleryle konuşmak da çok rahatlatıcı sizinde komşu kızı referansınız varmış bu duyguyu bilirsiniz.. Neyse cvbınız ve özeel msjınız için tekrar teşkkürlerimi iletiyorum.

Merhabalar.Bende ilk kez geçen ay başladım alex.lazere.Genital yaptırıyorum,memnun kalırsam diğer bölgeler içinde düşünüyorum.ama benimde kontrol seansım olmasına rağmen alt bölgeler dökülmedi ve hatta çıkanlar çok sert çıktı..Kontrol seansındaki atış derecesi mi düşüktğ acaba diye düşünmeye başladım.İlk gidişimde 19 la atış yapmışlardı ama kontrolde kaçla yaptıklarına bakmadım.Bi dahaki seansım da tee Eylül ün sonunda.O zamana kadar yine jiletlemeye devam edicem galiba..
Bu arada scout41 sen nereye yaptırıyorsun?

dökülmeyen bölgelere epilasyon işleminden 15-20gün sonra rötuş seansı uygulatmalısınız. Aksi takdirde diğer bölgeler 2.seansa geçmişken bdökülmeyen kıısım daha ilk seansını görüyor olacak.

Arkadaşlarr tüm vucüt etilerde bi güzeelik merkezine 2.5 senedir gidiyorumm ama malesef sonuç yok. artık bütün bölgeleerimi geçtim.. yüzümü mahvettiler.. Yüzüm için istnbul avrupada önerebileceğiniz parası hiç önemli değil.. güzel biyer varmı??? yada yaptırıp memnun kalan arkdslar cvp verirseniz çok sevinirim..:2::2:

Cevap için teşekkürler ama işte sorunda burda zaten.Kontrol seansına gittiğim halde alt bölgeler tamamen dökülmedi.İlk kez gittiğim için tam olarakta bilmiyorum.Acaba lazer oraya etki mi etmedi diye düşünüyorum.2. seansa gidince iyice sorarım artık..

mahvettiler derken? Yanık mı yoksa tüylerde artış -kalınlaşma mı oldu? Ben yüz bölgesine gidiyorum bir yerde,soranlara özel msg.da söyledim.
Tavsiye ettiklerimden gidip de başlayan oldu mu bilmiyorum ama başlayacak olanlar var. Son derece memnunum,kalın olan tüyler hiç çıkmıyor inceler de bitti gibi birşey,1 ay oldu yaptıralı daha hiç çıkan yok,incelerden bile. Sizin acaba hormonel bir probleminiz var d ao yüzden mi iyi sonuç alamadınız?
Çünkü hormonel problemlerde lazer tersi etki yapabiliyor. Önce hormonlarınıza baktırın,sonra da kesinlikle memnun kalabileceğiniz bir yer tavsiye edebilirim.

Dökülmesi lazım canım,sor bence ve daha dikkatli yapsınlar o bölgeye. Üstüne basa basa vurgulayarak uyarmalısın. Aksi takdirde bir sürü müşterisi olan yerler olduğu için es geçebiliyorlar.

canım bende baişlamıştım ama benim gittiğm yer gelmeden 1 gün önce jiletle al dedi bana öle yaptım bende ama 2 inci seansa gitmden hamile oldumu öğrendim bıraktım

canım bende baişlamıştım ama benim gittiğm yer gelmeden 1 gün önce jiletle al dedi bana öle yaptım bende ama 2 inci seansa gitmden hamile oldumu öğrendim bıraktım

evet seanstan önce kısaltılıp gidiliyor . Hamilelere uygulanmıyor,doğru olanı yapmışsın

Rohy canm bna özelden msj atarmısın nerde yaptırdığını? gittiğin yerin ismi adresi telefonu v.s..? hemen gidip başlıyım.. yüzümde tüyler kalınlaştı ve arttı sen kaç seanstır gidiyosun ? kaç seansta donuç almaya başladın? yüzün için

Mrb anca görebildim attığın msjı bn kocaelide (tanınan)özel bi hastaneye gidiyorum.Özelden de msj atamıyorumm ne yazıkki Bu arada tekrar söyleyeyim benim kontrol seansım olmadı ilk seansta lazerin görmediği kılları makaslıyorum ama lazerden etkilenenler 1ay geçtii hala çıkmadı şükür... 2. seansımda eylül başıı ya da ortası kılların durumuna bağlı yanii.. Zamanım olursa İstanbul'a Rohy nin tavsiye ettiği yere uğramayı düşünüyorumm..Bayağı uzak kalıyor bna ama deneyenlerin ve memnun kalanların tavsiyesi çok önmli bnm içinn...Olmadıı gittiğim yere devam edicemm, burası da kaliteli bir yer başlamadan önce çok araştrma yaptım çünkü...

Ben incirli ethica hastanesini düşünüyorum. Sizce orası diğer hastanelerden daha mı iyidr? Ya da kartal umut hastanesi.. Daha tam karar veremedim. Hangisi iyi acaba?? :95: Hangisinde kesin sonuç alırım?

Ben de bir seansa ve kontrole gittim şu ana kadar. Fakat bende özellikle koltuk altlarımda çok fark etti, dökülme çok, kalanlar da uzamıyo zaten öyle kısacık duruyo. bacakalrım da epey döküldü, kalanların bi kısmı kısayken bi kısmı uzuyor. ben de kesiyorum. genital bölge de o şekilde... ben sadece üst bacakta etki görmedim, o da kıl köklerinin inceliğinden sanırım. ayrıca rica ettim, bıyıklarıma da yaptılar ki parayı önceden ödemiştim. ek bişey almadılar, zaten küçücük bi bölge. orda da dökülme pek olmadı ama uzamıyo da... yani şimdilik çok memnunum, tek korkum tekrar çıkması (

selamlar..
banada özelden mesaj lütfen..yada burdan söylesen olmazmı?

royhının yaptırdığı yeri çok merak ediyorumm kızlarr bana bı sekılde yazarmısınız adresını telefonunu fln lütfenn

Rohy cnm bişey daha sorucam.. yüzde nereye kadar yaptırıyosun?? elmacık kemıklere kadar yaptırdınmı??

Canım elbette yazarım:) İzmit Acıbadem'e gidiyorumm. Fiyatlar uyygun bnce.. çene bıyık 86 tl sadece bıyık 43tl diğer bölgeler hakkında bir fikrim yokk ama arayıp sorarsanda her türlü bölge için fiyatları bildiriyorlarr.Kontrol seasnsı neden yok inan hiçbir fikrim yok 2. seansa gidince soracağım.Bu arada kullanılan diod ütüleme lazer.(yüz bölgesi olduğu için). Alex. lazerde varmış kullandıkları cihazlar arasında..

Hımm anladım canım.Ütüleme orda da var demek! Diod yaptılarsa onun için kontrol seansı yoktur,heryeri tarıyor çünkü cihaz..Bende merkezde bi hastaneye sormıştum bu ütülemeyi.genital 150,k.altı 70 demişlerdi ama ben doğumdan beri hala adet görmediğim için yapmadılar.Düzenli adet görmeye başlamam gerekiyormuş.Cevap için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…