- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.137
- 298
- Konu Sahibi reddevil3449
-
6 sayfanın sonunda ancak bir yere gelebildik. Evet sizinle sizi sevmeden bir çaresizlik anında evlenmiş hata yapmış, zamanla kendine güveni gelmiş, işe girip kendi ayakları üzerinde de durunca sizi istememiş. İşte bu noktada eğer size gelip boşanmak isteseydi ne ala, ama o arkanızdan iş çevirme yoluna gitmiş. İşte bunu yapmamalıydı. İlahi adalet diye bir şey var. Kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmıyor. Siz onu Allah'a havale edin. Siz de daha gençsiniz karşınıza sizi seven birileri çıkacaktır. Çocuk mocuk olmadan gerçek yüzünü gördüğünüz için sevinin bence.
Arkadaşlar hepiniz eleştiriyorsunuz ama hepiniz de burdasınız maşallah. Konu sahibi erkek olduğunu saklamamış. Kibleyen oldu mu bilmiyorum banlenir zaten, konusuyla bizimle dalga geçmiyor diğer erkek olup gizliden konu açan insanlar gibi, üslubunda bazı sıkıntılar vardı, o kısımları da yerdne yere vurduk zaten.
cocugunuz fln olmadan kurtuldugun icin sanslisin bu forum cocugu oldugu halde kocasina degil sevgilisind sevgililer gunu hediyesi bakan kadin da gordu.
aldatilmadan kurtuldugun iyi olmus sen kovmasan belki de habersiz boynuzu yiyip oturacaktin.
hala erkek olduğu gerçeği değişmiyo ama :))) istediği kadar samimi anlatsın derdini:))
Kizlar sizin yorumlariniza gercekten ihtihacim var sirf buraya derdimi anlatmak biraz olsun sizlerden en icten samimi cevap almak icin kiz profilinde hesap actim snra kapaticam zaten bir derdim var uzun ama okuyup cvp veririseniz cok sevinirim;
2 senelik evliyim bn 25 eşim 20 yasında onunla tanışmamız sosyal paylşm sitlrinden oldu. Onu 3 ay içinede çok sevdm annesi ve babası 2. Evliliğini yapmış, kız babasından hakaret, el kaldırma ve en sonunda kahvaltıda. Saçından tutup yerden sürükleye dışarı atmış, beni aradı drumu anlattı sevdiğimden alp bize getrdm zamanla duygularımı kendisine anlattım oda hiç düşünmeden kabul etti ve 3 hafta içinde de evlenme teklifi ettim, evlendik ayrı eve onun istediği şekilde eşyalarımızı yerleştirdik 1,5 sene inan çok iyi bir evliliğimiz ve mutlu oldgnu düşünyrdum ama bir gün kendisi benden soğuduğunu artık sevmediğini soyldği an dünyalr başıma yıkldi, insan çaresiz kalsa bile bir umut olur da severim belki mantığıyla evlendiğini bn hiçbir akla mantığa sığmadığını düşünüyorum maddi sıkıntımda yok. İnsan herşeyden önce benim ona yaptığım fedekarlığı babası ailesi arkadaşları hiç biri yapmadı ama gelinen nokta şu ki ben ona hem sevgimi hemde çaresizliğini birleştirdim ona yeni hayat yeni aile herşeyden önce güven, saygı ve sevgi verdim.
Bazı arkadaşlar diyebilir çocuk tipsiz falan olabilirmi hayır ben o hayatıma girmeden önce her istediğim karşıma veya gözüme kestirdiğim her kızla çıkmışımdır. Onu değilde başka birini de seçebilirdim ama onunda bir yuvaya bir aileye mutlu onu sevecek saygı gösterecek birine ihtiyacı olduğunu düşündüm en aZından seviyordum sahip çıkmak ALLAH katında da olsun iyilik yapmayı insanlara el uzatmayı seven bir insanım, uzattım ama sonuç ne oldu evden kovduktan sonra babasının yanına gitmiş hani 3 senedir konuşmadığı ve bana ondan ne kadar çok nefret ettiğini söyleyen kız 3 hafta içinde babasıyla mahkemeye geldlr ve boşandık.
Size sorum şu, Zamanla PİŞMAN olması sadece bunu istiyorum sizcede pişman olurmu? mutlaka yorumlarınızı bekliyorum .s
Buraya üye olmanız konu açmanız yasak ama zor durumdaki bir insan başka insanlardan fikir edinmek ister diye empati kuruyorum.
Artık kendi yolunuza bakın.
Sinirli olduğunuz için geri dönsün pişman olsun sizde onu geri çevirin istiyorsunuz ama artık bunları düşünerek aklınızı yormayın.
Bunu iyi (veya kötü) bir tecrübe olarak görün ve hayatınıza bakın.
Bundan sonra yapacağınız evlilikte karşınızdakinin duygularından emin olun önce.
Gerçi böyle bir durumdan sonra bir sonraki ilişkinize önyargılı yaklaşabilirsiniz ama herkes aynı değildir önce tanımaya çalışın.
Ve evliliği aceleye getirmeyin emin adımlarla yaklaşın, hakkınızda hayırlısı olsun.
Kımı ınsanlar allahın verdıgı aklı kullanamıyo.sızı zor zmanında kullanmş,sonra skılmiş cekmiş gıtmiş.gor bak bı sure sonra ordanda sıkılır sana gerı donum dıye arar.esınız de vefa sorunu var miş ondan adama hayır gelmezzz.
erkekmisiniz
niye bura ingilteremiki
yanlış ülkeye gelmişim
Önceki yorumları okumadım.Eski eşiniz bence sizi sığınak olarak görmüş.Aklı başına gelincede ailesini güvenli liman olarak görmüş sıkılmış sizden.İyiki çocugunuz yokmuş eğer olsaydı durum zorlaşırdı..
zor durumda kalan kadın mı yok size,allasenn..
welcome to Hollanda
şimdi farkettim katılıyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?