2 senelik evliydim, Boşandim...

Basina gelenler bu sitede kadin uyeleri tersleme hakkini veriyor mu sizce?

beni haksız bulanlara sözüm sizede kızın evden gitmeden önce günlüğüne kndi el yazısıyla yazdığı kağıdın resmini mi illa çekip burda paylaşım diyorki umut (ben) elinden gellen herşeyi yaptı onu daha fazla üzmeye hakkım yok onuda kendimide mutsuz ediyorumevet seviyor saygı gösteriyor ona çok güveniyorum bir gün olsun bana yalan söylemedi ama ben sevemiyorum işte. '' diye yazmış önyargılı olmaya devam edin bence kişiliğinizi sevdim...

Aynısını bir kadın yazsa ahlanıp vahlanırsınız ama erkeği dinleyelim demezsiniz.
Yapmayın bu çifte standart resmen.
Biz hep bundan şikayetçi değil miyiz,sizin yaptığınız ne şimdi arkadaşlar..
Konuya gelince istediği hayatı yaşayamazsa elbet gelir ama mutlu olursa üzgünüm..

LG-P710 Tapatalk

benim zaten burda kendimi savunabileceğim tek kanıt onun günlüğündeki yazılarıdır başka türlü beni hep önyargılarıyla suçlyrlar suçum hatam olsa burda derdimi niye anlatim herkese tektek niye cvp verim kırlsamda yineden önyargılı olanlara bunu ispat ederim diyrm kanıtlayamayacağım hiçbirşeyin burda yazılara kelimelere dökmem.

neyse sen benim diyeceklerimi demişsin, ben birşey yazmayayım o konuda..

Konu sahibi abi, kurtulmuşsun git bir sadaka falan ver, yol yakınken gitmiş.. allah korusun bir de 2 çocukla başına bunlar gelebilirdi.. tahmin ediyorum daha gençsin, mutlu olursun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…