2 senelik evliydim, Boşandim...

Ben 2. Sayfada size yorum yaptim okumadiniz sanirim
Ama siz cok sinirlisiniz herkese kızıyorsunuz
Ben dalga gecmiyorum arkadasın yaptıgı yoruma hak verdigimi belirttim
Siz çok dolmuşsunuz bi hayli sinirlisiniz belli ama bunun sinirini buradaki üyelerden cıkarmayın

Çaresiz kaldığında ona başka türlü yardım ettim gidebileceği bir yer varsa yardım edebilirim dedim siz ila biriin sevmeniz için yaşa mı bakarsınız kndisi 28 yasndyken ben 23 yaşndydm çokmu yaş farkı var sizce anlamadığım ben hiçbirşey içn zorlamadm kndisi bana beni seviyormusun dedi evt dedim çıkma teklifin hala geçrlimi dedi evet ama kendine zaman ver mantıklı düşün ondan snra cvbını ver dedim kabul edince ben bütün ailemi arkama alıp ona sahip çıktım.

Hayır bir de ne bekliyordunuz merak ettim. Burdaki kadınların "Ay çok pişman olur, senin gibi adamı nasıl bırakır nankör" falan demesini mi? Dışardan bir göz olarak yorum yapabiliriz sadece.

Bi kadın kolay kolay yuvasını terk etmez
Hele bi de bahsettiğiniz kadar her dediği olan huzur dolu bir yuvaysa bu

Yani evet yaşa bakarım. Duruma bakarım. Sevmeyi denedim olmadı demiş. Sizce yalan mı söylüyor yani? Bize sorduklarınızı ona sormadınız mı? 1,5 yıldır karı kocayız, işten gelince boynuma atlardın ve bunlar hep rol müydü demediniz mi?

Belki de sevdi ama artık sevmiyor olamaz mı ? Sonuçta bu da evliliğin bitirilmesi için geçerli bir sebep bence . Bir çok erkek var yılları yaşanmışlıkları hiçe sayıp üstelik başka bir kadın için " artık seni sevmiyorum " deyip karısını terk eden .
Artık kadınlarında sırf vefa duygusu yüzünden evliliklerini zoraki şekilde sürdürdükleri dönem bitti , erkeklerde bunu bilerek yaşamalılar .

sebep şu benle tanışmadan önce aklında kalbinde başka biri varmış o çocuk zamanında ona sırtını dönmüş oda babasından hakaret ve dayaktan snra kendi ayaklarının üstünde durmaya karar veririken çevresindeki bütün arkdaşları ona sırtını dönünce o arada benmlede görüşüyrdu snra aradı bana herşeyi anlattı ve nereye gideceğini bilmediğini soyledi bnde ona para gönderim seni azda olsa idare eder ama böyle olmaz evine dönmelisin dedim oda hayır hiçbiryere gidemem dün gece kaldığım inşaata geri giderim deynce bnde insanlık görevimi yaptım yanıma getrdim yanıma gtrdim dedisem yengemin yanına getrdm 1 aya kadr kaldı o rada ara sıra görüşyrduk ve herşey çok çabuk glişti benm onu svediğimi bilyrdu ve herşey kendi isteğyle oldu, ynai çıkma evlenme evin eşyalarını bile kendisi secti ben ona herkonuda destek oldum ama bir gün çıkıp bana senden soğudum flaan deynce bnde gruruma yediremedm dedesini aradm gönderdim onların yanına anlaşmalı boşanmayla boşandık işte

benimle evlenmesi tamamen belki bir umut ile sevebilirm mantığıymış. benim hatam yok ona evlenmeden öncede boşanma kararı alana kadar hep sevgi saygı ve güven verdim inanın hiç ama hiç hatam yok

dedim herşeyi soyledm kızın piskolojisi bozuk geçmişte neler yaşadığını burda anlatsam olamz ben sadece kendi sevgimle onun çaresizliğini birleştirdim ve ona çıkma teklifnde daha snra evlenme teklifnde bulndm sonuçta erkeğim evet ama zor durumda kalmış bir kızı da zorla birşeylere ikna etmedim kendisi konuşunca konştm görüşmek isteynce görüştm hiçbir zaman baskı yapmadım

Anlıyorum ama bütün bunlar çok anlamsız, 2 yıl sonra bitiyorsa tetikleyen bir şey olmuş olması lazım. O ortamda bir kız düşünüyorum, evden kovulmuş, bir gece inşaatta kalmış, tüm arkadaşları sırt çevirmiş, sonra biri gelip tüm dertlerini silmiş. Eğer 2 yıl evli kaldıysanız cidden denemiş demektir. Ama boşanmaya iten bir şeyler olmuş olması lazım. Yani bir sabah kalkıp bu adamdan boşanmalıyım dememiştir sanırım.

Neyse pişman olup olmaması bundan sonraki hayatına bağlı. Kendi ayakları üzerinde durabilirse pişman olmaz muhtemelen çnkü boşanmak onun tercihiymiş. Ama eski sıkıntılar devam ederse pişmanlık yaşar. Ama bu gene sizi mutlu etmesin. Pişmanlık yaşadığı konu sadece sizin ona verdiğiniz rahat ortamı özlediği için olur. Yoksa sizi özlediği için değil.

İşte çalışmayı bana yardım etmeyi isiyordu kırmDIM dene dedim zaten işe girdikten snra böyle bu durumlara geldik ben buna bağlıyorum snra 2 ay boyunca tlf sessize almalar fln dedmkli tlf nye sesizde şarjı bitmesn deynce bn o anda benden bişyler sakladğnı hissettm ama konunu üstne fzla gtmedm taki vodafone self servisnden geçmiş arama kaytlarına bktğmda (artık güvenmiyordum) eski çıkmadığı ama görüştüğü erkek arkdaşıyla son zamnlrda sürekli konuşmalar mesajlaşmalar olduğunu gördüm o çucukla da tlf görüştm bna abi beni özel numaradan aradı falan dedi deynce ipler zaten koptu yani onun yüzüne vurnca ağladı bende bu ev bu yuva ve ben sana fazla geldim herhlde dedm evden kovdum

6 sayfanın sonunda ancak bir yere gelebildik. Evet sizinle sizi sevmeden bir çaresizlik anında evlenmiş hata yapmış, zamanla kendine güveni gelmiş, işe girip kendi ayakları üzerinde de durunca sizi istememiş. İşte bu noktada eğer size gelip boşanmak isteseydi ne ala, ama o arkanızdan iş çevirme yoluna gitmiş. İşte bunu yapmamalıydı. İlahi adalet diye bir şey var. Kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmıyor. Siz onu Allah'a havale edin. Siz de daha gençsiniz karşınıza sizi seven birileri çıkacaktır. Çocuk mocuk olmadan gerçek yüzünü gördüğünüz için sevinin bence.

cocugunuz fln olmadan kurtuldugun icin sanslisin bu forum cocugu oldugu halde kocasina degil sevgilisind sevgililer gunu hediyesi bakan kadin da gordu.
aldatilmadan kurtuldugun iyi olmus sen kovmasan belki de habersiz boynuzu yiyip oturacaktin.

millet de erkek üye konu açsa da laflasak diye bekliyormuş :44:

Valla en çok yorumu ben yaptığımdan üzerime alındım. Laflamak nasıl bir tabirdir? Lak lak mı ediyoruz burda konu sahibiyle? Bir derdim var bölümüne konu açmış biri sadece benim için. Binlerce yorum yaptığım insanlardan biri.

kadınlar kulübünde bir erkek bayan profiliyle hesap açıyo bunu bile bile millet de yorum yapıyo. yuh yani. öte yanda bi kız bi derdini anlatsa yerden yere vuruyosunuz ama tebrikler !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…