- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi reddevil3449
-
amaç onunla tekrar birlikte olmak değil ki canını acıtmak değil mi??? pişman olmasını sağlamak değil mi... biz kadınlar kaybetmeden kolay kolay değerini bilmiyoruz çoğu zaman...
ALLAH katında da olsun iyilik yapmayı insanlara el uzatmayı seven bir insanım, uzattım ama sonuç ne oldu evden kovduktan sonra babasının yanına gitmiş hani 3 senedir konuşmadığı ve bana ondan ne kadar çok nefret ettiğini söyleyen kız 3 hafta içinde babasıyla mahkemeye geldlr ve boşandık.
Size sorum şu, Zamanla PİŞMAN olması sadece bunu istiyorum sizcede pişman olurmu? mutlaka yorumlarınızı bekliyorum .s
bu sizin yazınız insanlara iyilik yapmayı seviyorsunuz diye 20 yaşındaki kızı koynunuza almanız gerekmezdi kusura bakmayın..
sevmedi demekki mecburiyetten çoğu türk kadınının yaptığı gibi kurtulluşu bir adamda aradı..
bence okız yeterince problem yaşamış canım problemli ailede büyümüş,bir erkekyüzünden tekrar hiçbir kadının canının yanmasını istemem doğrusu
babasıyla geldiğine göre bize anlatmadığınız bir şeyler olabilirmi
o zmaan daha dikkatli düşünerek yorum yaparsan sevinirim tanımadığın sırf artislik olsun diye birine önyargılı yaklaşma ne demek sakladığı birşey var olsa ben derdimi buraya mı yazarım hatam var kabul eder susarım anladın mı beni ?
yazık değil mi konu sahibi arkadaşa da kullanılmış resmen.. bir erkek bir kadın diye bakmıyorum olaya bilmiyorum. hiç bir insanın başka insanı yarabandı olarak kullanıp işi bitince atması hoş gelmiyor bana.. kadın kadına da olur erkek erkeğe de...
Çok net pişman olur herşey anlattıklarınla sınırlıysa hem de çok pişman olur... Bunu öğrenir misin hiç bi zaman öğrenemeyebilirsin de
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
biz burada yıllardır kadınların sıkıntılarını okuyoruz arkadaşım,kendin anlattın sadece eski eşin tarafından dinlemeden sadece senin anlattıklarınla vah vah diyecek halimiz yok,anlattığına göre kız 20 yaşında kendi ailesinde huzur görmemiş,şimdi senin bu kızdan olgunluk beklemede fantaziden öte bir şey olamaz..
delikanlı 25 yaşında 20 yaşındaki kızdan nekadar olgun olmasını bekliyorduki:44:
Hem kadınlar kulübüyle dalga geçer erkekler, hem de burdan akıl isterler vallahi garipsiniz kardeşim
sadece kullanıldım diye düşünmeyin onun evlendiğiniz zamanlar ailevi problemleri olduğunu biliyormuşsunuz zaten,20 yaşında bir kızdan çok olgun olmasını beklemek normal değil bence,belkide aşık değildi size..
akıl istemiyorum fikrinizi düşüncelerinizi öğrenmek istyrum erkekler deyince bütünü kapsıyor hatrlatırım
Kizlar sizin yorumlariniza gercekten ihtihacim var sirf buraya derdimi anlatmak biraz olsun sizlerden en icten samimi cevap almak icin kiz profilinde hesap actim snra kapaticam zaten bir derdim var uzun ama okuyup cvp veririseniz cok sevinirim;
2 senelik evliyim bn 25 eşim 20 yasında onunla tanışmamız sosyal paylşm sitlrinden oldu. Onu 3 ay içinede çok sevdm annesi ve babası 2. Evliliğini yapmış, kız babasından hakaret, el kaldırma ve en sonunda kahvaltıda. Saçından tutup yerden sürükleye dışarı atmış, beni aradı drumu anlattı sevdiğimden alp bize getrdm zamanla duygularımı kendisine anlattım oda hiç düşünmeden kabul etti ve 3 hafta içinde de evlenme teklifi ettim, evlendik ayrı eve onun istediği şekilde eşyalarımızı yerleştirdik 1,5 sene inan çok iyi bir evliliğimiz ve mutlu oldgnu düşünyrdum ama bir gün kendisi benden soğuduğunu artık sevmediğini soyldği an dünyalr başıma yıkldi, insan çaresiz kalsa bile bir umut olur da severim belki mantığıyla evlendiğini bn hiçbir akla mantığa sığmadığını düşünüyorum maddi sıkıntımda yok. İnsan herşeyden önce benim ona yaptığım fedekarlığı babası ailesi arkadaşları hiç biri yapmadı ama gelinen nokta şu ki ben ona hem sevgimi hemde çaresizliğini birleştirdim ona yeni hayat yeni aile herşeyden önce güven, saygı ve sevgi verdim.
Bazı arkadaşlar diyebilir çocuk tipsiz falan olabilirmi hayır ben o hayatıma girmeden önce her istediğim karşıma veya gözüme kestirdiğim her kızla çıkmışımdır. Onu değilde başka birini de seçebilirdim ama onunda bir yuvaya bir aileye mutlu onu sevecek saygı gösterecek birine ihtiyacı olduğunu düşündüm en aZından seviyordum sahip çıkmak ALLAH katında da olsun iyilik yapmayı insanlara el uzatmayı seven bir insanım, uzattım ama sonuç ne oldu evden kovduktan sonra babasının yanına gitmiş hani 3 senedir konuşmadığı ve bana ondan ne kadar çok nefret ettiğini söyleyen kız 3 hafta içinde babasıyla mahkemeye geldlr ve boşandık.
Size sorum şu, Zamanla PİŞMAN olması sadece bunu istiyorum sizcede pişman olurmu? mutlaka yorumlarınızı bekliyorum .s
diğer yorumlarımda bunu belirttim okursanız benim önce ne amaçla ona yaklaştığımı ve daha sonra kendisi istediği sürece yanında olduğumu anlattım evet iyilik yaptım ama gel benimle evlen diye yapmadım onun sonuçta geçmişini bilmem aile yapısını bilmem 3 aydır görüşüyordum 3 ayın sonunda bana tlf edip herşeyi anlattığında ona sırtmı çevrseydim getrdim ama sulanmadım yavşaklık yapmadım abim evliydi yengemin yanına getrdm orda bile kalmadım işimde gücümdeydim beni bir gün görmeyince gel diyrdu yanmda kal diyrdu kaldım ona önce nereye gitmek istyrsan maddi destek sağlayabilirm dedim yani önce onun ne istediğini anlamay çalştm benimle kendisi isteyerek çıktı isteyerek evlendi ben şerefsiz değilim karaktersiz değilim bir insanın karşı cinsteki birini kimisi 5 senede kimisi 3 veya 1 ayda sever bu insanın karşısındaki bakış açısıdır sen istediğini yazabilir beni kötüleyebilirsin ama ben üstüme almıyorum bu yorumu.
siz neden bu kadar agresifsiniz ya hu?
sitede erkek üye yasak. admin gelince üyeliğinizi silecek. sözlüklerden gelip saçma sapan konularla burayla dalga geçmeye çalışıyor erkekler akıllarınca. sonucta da kendileri rezil olup çıkıyor tabi. e bizde de önyargı oluşturdu buraya konu açan erkekler. siz farklıysanız tenzih ederim tabi sizi.
ama geneli öyle yani.
Yasak olduğunu biliyorum sizin bana önyargı ve haksız yorumlarınız karşısında susmaya çalışsamda susamıyorum ben burda en başta erkek olduğumu söyleyip derdimi anlattım sizden de sadede düşünce ve fikirlerinizi öğrenmek içindi hepsi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?