2 senelik evliydim, Boşandim...

amaç onunla tekrar birlikte olmak değil ki canını acıtmak değil mi??? pişman olmasını sağlamak değil mi... biz kadınlar kaybetmeden kolay kolay değerini bilmiyoruz çoğu zaman...

bence okız yeterince problem yaşamış canım problemli ailede büyümüş,bir erkek yüzünden tekrar hiçbir kadının canının yanmasını istemem doğrusu

diğer yorumlarımda bunu belirttim okursanız benim önce ne amaçla ona yaklaştığımı ve daha sonra kendisi istediği sürece yanında olduğumu anlattım evet iyilik yaptım ama gel benimle evlen diye yapmadım onun sonuçta geçmişini bilmem aile yapısını bilmem 3 aydır görüşüyordum 3 ayın sonunda bana tlf edip herşeyi anlattığında ona sırtmı çevrseydim getrdim ama sulanmadım yavşaklık yapmadım abim evliydi yengemin yanına getrdm orda bile kalmadım işimde gücümdeydim beni bir gün görmeyince gel diyrdu yanmda kal diyrdu kaldım ona önce nereye gitmek istyrsan maddi destek sağlayabilirm dedim yani önce onun ne istediğini anlamay çalştm benimle kendisi isteyerek çıktı isteyerek evlendi ben şerefsiz değilim karaktersiz değilim bir insanın karşı cinsteki birini kimisi 5 senede kimisi 3 veya 1 ayda sever bu insanın karşısındaki bakış açısıdır sen istediğini yazabilir beni kötüleyebilirsin ama ben üstüme almıyorum bu yorumu.

sevmedi demekki mecburiyetten çoğu türk kadınının yaptığı gibi kurtulluşu bir adamda aradı..

o zmaan daha dikkatli düşünerek yorum yaparsan sevinirim tanımadığın sırf artislik olsun diye birine önyargılı yaklaşma ne demek sakladığı birşey var olsa ben derdimi buraya mı yazarım hatam var kabul eder susarım anladın mı beni ?

bence okız yeterince problem yaşamış canım problemli ailede büyümüş,bir erkek yüzünden tekrar hiçbir kadının canının yanmasını istemem doğrusu

yazık değil mi konu sahibi arkadaşa da kullanılmış resmen.. bir erkek bir kadın diye bakmıyorum olaya bilmiyorum. hiç bir insanın başka insanı yarabandı olarak kullanıp işi bitince atması hoş gelmiyor bana.. kadın kadına da olur erkek erkeğe de...

babasıyla geldiğine göre bize anlatmadığınız bir şeyler olabilirmi

Tek başına gelseydi sizce ne olabilirdi adliyede dövermiydim yoksa dışarda sıkıştırırmıydım öldürürmüydüm komik olmayın ben orda 5 dk bile durmak istemedim hakimin konuşmasını dinledikten snra boşanmak istyrm son kararım dedim herkesten önce ben cıktım babası çok düşünceli ya aman kızım tek başına gitme zarar verir sana diye düşünyrsa bende derim ki ulan kızını saçından tutup yerde sürükleye dışarı attığın günleri ne çabuk unuttun da şimdi mi kızına sahip çıkıyorsun demezlermi ben dedim şahsen

biz burada yıllardır kadınların sıkıntılarını okuyoruz arkadaşım,kendin anlattın sadece eski eşin tarafından dinlemeden sadece senin anlattıklarınla vah vah diyecek halimiz yok,anlattığına göre kız 20 yaşında kendi ailesinde huzur görmemiş,şimdi senin bu kızdan olgunluk beklemede fantaziden öte bir şey olamaz..

delikanlı 25 yaşında 20 yaşındaki kızdan nekadar olgun olmasını bekliyorduki:44:

pişman olursa öğrenirim merak etmeyin onda gurur yoksa bir şekilde yine benimle irtibata gecer

olgunluğu asla yaşa bağlamamak gerekir diye düşünüyorum bu kız için diyorsan evet olgun olmadığı kesin ama bunu evlendikten sonra öğrendim yani.

delikanlı 25 yaşında 20 yaşındaki kızdan nekadar olgun olmasını bekliyorduki:44:

Yaşa niye bukadar takıntılısınız anlamıyorum 25 yasndym evet oldukça da genç gösteriyorum ama konumuz yaş değil ki bir kadının cahilliği bir heves uğruna kurduğu bir anlık heyecanın peşinden gitmesi.

ya ben anlatamadım yada anlamak istemiyorsunuz derdim kullanılmak değil arkamdan iş çevirmesi yüzüme söylese boşanırdık konu kapanırdı ben evime ekmek getirmenin derdindeyim o ise öğlene kadar yatağında başka kişi veya kişilerle konuşam mesajlaşma derdinde bunuda dökümanlardan çıkarrtım zaten anladınız mı beni ?

akıl istemiyorum fikrinizi düşüncelerinizi öğrenmek istyrum erkekler deyince bütünü kapsıyor hatrlatırım

siz neden bu kadar agresifsiniz ya hu?

sitede erkek üye yasak. admin gelince üyeliğinizi silecek. sözlüklerden gelip saçma sapan konularla burayla dalga geçmeye çalışıyor erkekler akıllarınca. sonucta da kendileri rezil olup çıkıyor tabi. e bizde de önyargı oluşturdu buraya konu açan erkekler. siz farklıysanız tenzih ederim tabi sizi.
ama geneli öyle yani.

bazı kadınlar ve erkekler kıymet bılmez..sızde o kadınlardan bırıne haketmedıgı halde deger verımısssınız.gerı donermı döner elbet..anladııgm kadarıyla sorunlu bır kısılık ve sorunlu bır aıle eger cıdden o kadına huzur vermıssenız suan sıkıldıgı huzuru özleyecektır..ama bu surecte yapmanız gereken kesınlıkle aramayın ortak arkadaslarınızla onun hakkında konusmayın.kısacası sıze gerı donene kadar hhayatınızda o kısıyı sıfırlayın...kadınlar erkeklerden daha hırslıdır unutulmayı hazmedemez..emın ol gerı donecektır..ama zamanı hakkında bırsey dıyemem 1 ay 1 yıl allah bılır onu..bu surecte onemlı olan sız bunu goze alıp hayatınızı o kadına harcamaya devam edecekmısınız..sevmıssınız ve kıymetınızı bılmemıs gensınız daha.sıze gerı donse bıle hayatınız boyunca gıdecek korkusuyla yasayacaksınız...ınanın 100 kere bosanmayı tercıh edersınız..onunla huzursuz bır yasamdansa onsuz huzurlu bır yasam kurun kendınıze..allaha havale edın..

evet sitede erkek yasak ama üzüldüm açıksası yaşadığınıza...

siz haketmeyene fazla değer vererek yapmışsınız hatayı... artık 18 i dolduran kızlar ailelerine bile sormadan evlenirken sizin yaptığınızı tuhaf görmüyorum.

ki rızasız da olmamış... kızın hevesi kaçmış, gençlik ateşine yenik düşmüş evlenirken...

tutunmaya çalışmış olmamış, ona zarar verebilirdiniz ama iyi birine denk gelmiş.

dilerim istediğiniz gibi biri çıkar karşınıza, önünüze bakın siz herkes ektiğini biçer...

Son düzenleme:
benim aklım almıyor bir kadının hemde ailesi böyle olan, durduk yere mükemmel eşini terketmesini...

balık burcuysa içinde biriktirdiklerini söylememiş ve aniden soğuyup terketmiş olabilir ama uzak bi ihtimal..

sizin hata olarak görmediğiniz, ama onu mutsuz eden yönleriniz vardı bence... yoksa türkiye gibi bi yerde kadınlar durdur yere terketmez kocasını.

ayrıca tüm suç onunsa bu dünyada pişman olmasa bile ahirette pişman olacaktır. pişman olsa geri gelecek mi yıllarınız, hakkınız varsa çıkar mutlaka, ya bu dünya ya ahiret.

İnsan ayrılınca ilk olarak karşıdakinin pişman olmasını ister, bu ayrılık acınızın daha geçmediğini gösteriyor.
Ayrılık acısı küllenince sizdeki bu duygu kalmayacak.. oda sıradan bi insan olacak. ama zaman lazım.

Son düzenleme:

Yasak olduğunu biliyorum sizin bana önyargı ve haksız yorumlarınız karşısında susmaya çalışsamda susamıyorum ben burda en başta erkek olduğumu söyleyip derdimi anlattım sizden de sadede düşünce ve fikirlerinizi öğrenmek içindi hepsi bu.

e iyi ya siz herkese agresif yaklaşıyorsunuz ama bakın burada erkek üyelik yasak oldugu halde size ne güzel fikrini söyleyenler de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…