2 senelik evliydim, Boşandim...

Durustlugunuz icin tesekkurler, ha bu hala sizin uyeliginizin yasak oldugunu degistirmiyor...
Fakat gene de zor durumda olan ve yardim isteyen bir 'insan' oldugunuz icin yorum yazmak istedim...
Sizin de anlattiginiz gibi, basta ki siddet, ve evinde ki huzursuzlugu onu siz itmis...
Siz de en azindan anlattiginiz kadariyla onu baskilamadan onu beklemissiniz...
Bunu farketmistir, gidecek yeri olmayan bir kizda, sizin de ona sahip cikmanizdan etkilenerek, evliligi secmis, o da size adim atmis...
Ya ilk basta kurtarayim da kendimi sonrasina bakariz da demis olabailir ya da cok iyi biri zamanla severim zaten de demis olabilir...
IKi yil boyunca iliskinizi anlattiginiz kadariyla ikinci secenek...
Bu arada ben surekli bana minnet duy, nankorluk yapma tavrinizin oldugunu dusunuyorum...
Neyse ise girince de herkesin tahmin edebilecegi gibi guveni gelmis, tekrar cevre, insan gormus, zaten yasi genc ve cahil, kaptirmis gene kendini...2 yil oncekileri hatirlamiyordur bile...
Karsilastilar mi, direkt eski sevdigi kisiyi mi aradi, bir sekilde yollari kesismis ya da kesistirmis...
Ve sonuc, 2 yil oncesini unutup, 2 heyecan pesine gene kalkmis gitmis, evet ne yazik ki pisman olacak ben bu yastaki bir kadinin pisman olmasini her ne kadar istemesem, onun adina uzulsem de evet pisman olacak...
Sizin istediginiz de bu sanirim?
Yapmayin siz zaten 2 yilinizi vermissiniz, daha fazla verip onun pismanligini beklemeye gerek yok, evet caniniz yanmis ama onun aci cekmesi size hicbir sey getirmez...
Kotu tavir doner dolasir sizi bulur, bosverin...Yaptigi cahilligi er ya da gec anlayacak ama iste...
Siz bundan sonraki iliskilerinizde bununla ortak nokta bulmadan, kadinlara guveninizi kaybetmeden devam edin, herkes ayni degil, bir de bu sorunu yasamayin...
Ustelik size minnet duyarak degil de gercekten severek yaninizda olan biri ile emin olun daha mutlu olacaksiniz, gecmis olsun...

Eğer bahsettiğin gibi sevgili saygılı bir evlilik yapıp karına sahip çıktıysan birgün muhakkak pişman olur.........iyi bir evlilik kadınlar için aslında piyango gibidir.......
Bence eşinizinde psikolojik durumu normal değildir.....sorunlu bir aile dışarı atılmalar...inşaatlarda uyumalar.....muhakkak ciddi travmaları vardır ve belki başkasıyla da mutlu olamayacaktır
Bu yüzden bırak bu gariban kadını düşünmeyi onunda Allah yardımcısı olsun

babasıyla geldiğine göre bize anlatmadığınız bir şeyler olabilirmi:ssz:

Hem kadınlar kulübüyle dalga geçer erkekler, hem de burdan akıl isterler vallahi garipsiniz kardeşim:ssz:

Son düzenleme:
sadece kullanıldım diye düşünmeyin onun evlendiğiniz zamanlar ailevi problemleri olduğunu biliyormuşsunuz zaten,20 yaşında bir kızdan çok olgun olmasını beklemek normal değil bence,belkide aşık değildi size..

Abisi derdim bana bunu yapan sizin cinsinizden ve ben sizden gelen yorumları ve fikirleri önemsiyorum nasıl böyle bir düşünceye sahip anlamıyor anlamaya calışıyorum sadce...

:9::9: abicim bu siteye üye olarak hata yaptın .. :51:
bunca yorumlara da maruz kaldın ama ablamı üzdüysen unut derim :ssz:

sadece erkek olduğunu yazdığı için dürüst diğer yaşadıklarının bazılarını saklıyor bence..6. hislerim kuvvetlidir benim:27:

en kısa zamanda kendinize gönlünüze göre bir sevgili bulun yaşayın hayatınızı gerçekten onu önemsemeyip yaşamaya başlayın bakın nasıl kuduruyor...

Çok net pişman olur herşey anlattıklarınla sınırlıysa hem de çok pişman olur... Bunu öğrenir misin hiç bi zaman öğrenemeyebilirsin de

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hem ne saçma derler kadınlar kulübüne bos ınsanların dolduğu yer derler hemde burda konu acarlar...

en kısa zamanda kendinize gönlünüze göre bir sevgili bulun yaşayın hayatınızı gerçekten onu önemsemeyip yaşamaya başlayın bakın nasıl kuduruyor...

sevmiyorki kudursun,hem kız adliyeye babası ile gelmiş korkmasa yalnız gelirdi..

olaydan anladığım aile geçimsizliği yüzünden bunalımda olan bir kızın istemeden biri kucak açtı diye evlilik yapması ve başka çaresi olmadığı için..baktıki bu evlilik işi bir oyun değil ve zor ayrıldı...

Durustlugunuz icin tesekkurler, ha bu hala sizin uyeliginizin yasak oldugunu degistirmiyor...
Fakat gene de zor durumda olan ve yardim isteyen bir 'insan' oldugunuz icin yorum yazmak istedim...
Sizin de anlattiginiz gibi, basta ki siddet, ve evinde ki huzursuzlugu onu siz itmis...
Siz de en azindan anlattiginiz kadariyla onu baskilamadan onu beklemissiniz...
Bunu farketmistir, gidecek yeri olmayan bir kizda, sizin de ona sahip cikmanizdan etkilenerek, evliligi secmis, o da size adim atmis...
Ya ilk basta kurtarayim da kendimi sonrasina bakariz da demis olabailir ya da cok iyi biri zamanla severim zaten de demis olabilir...
IKi yil boyunca iliskinizi anlattiginiz kadariyla ikinci secenek...
Bu arada ben surekli bana minnet duy, nankorluk yapma tavrinizin oldugunu dusunuyorum...
Neyse ise girince de herkesin tahmin edebilecegi gibi guveni gelmis, tekrar cevre, insan gormus, zaten yasi genc ve cahil, kaptirmis gene kendini...2 yil oncekileri hatirlamiyordur bile...
Karsilastilar mi, direkt eski sevdigi kisiyi mi aradi, bir sekilde yollari kesismis ya da kesistirmis...
Ve sonuc, 2 yil oncesini unutup, 2 heyecan pesine gene kalkmis gitmis, evet ne yazik ki pisman olacak ben bu yastaki bir kadinin pisman olmasini her ne kadar istemesem, onun adina uzulsem de evet pisman olacak...
Sizin istediginiz de bu sanirim?
Yapmayin siz zaten 2 yilinizi vermissiniz, daha fazla verip onun pismanligini beklemeye gerek yok, evet caniniz yanmis ama onun aci cekmesi size hicbir sey getirmez...
Kotu tavir doner dolasir sizi bulur, bosverin...Yaptigi cahilligi er ya da gec anlayacak ama iste...
Siz bundan sonraki iliskilerinizde bununla ortak nokta bulmadan, kadinlara guveninizi kaybetmeden devam edin, herkes ayni degil, bir de bu sorunu yasamayin...
Ustelik size minnet duyarak degil de gercekten severek yaninizda olan biri ile emin olun daha mutlu olacaksiniz, gecmis olsun...

Dediğin her kelimede haklısınız ama birşeyi unuttunuz ben evet çok fedekarlık yaptım biliyorum ama onun bu fedekarlığı görüp herşekilde ne olursa olsun evliliğini bitirmesin düşüncesinde değilim beni sevmiyorsa soğudum diyorsa bunu kendine sorguladığında evet gerçekten de öyle duygularımdan eminim dedikten snra karşıma gelse bunları tek tek anlatsa inanın üzülürm yıkılırım belki o anda gözlerim dolar hatta ağlarımda kolay birşey değil çnkü ama yinede anlaşmalı boşanmak için kendim giderdim dava açmaya iyi ve saygılı bir şekilde boşanırdık o bu yolu değilde arkamdan iş çevirme yoluna gitti tlf sessize aldı başkalarıyla yadabaşkasıyla görüştü konuştu mesajlaştı bunu yapmaya hiç gerek yoktu bütün öfkem, sinirim, üzüntüm ve pişman olma isteğim bu yüzden başka birşey istediğim yok bu saatten snra zaten hayatıma bakıcam ama bir gözüm de hep onun pişman olması ümidiyle bekliycek...

sevmiyorki kudursun,hem kız adliyeye babası ile gelmiş korkmasa yalnız gelirdi..

şuan bu arkadaşın onun aşkından ölüp bittiğini ve bırakmak istemediğini düşünüyor muhtemelen. ve konu sahibi arkadaş da ne yazıkki onun canını acıtmak istediğine göre gerçkten sevmiş.. o da bunun farkında.

kıskandırma taktiği işine yaramazsa gel bul beni yine :D:D

Son düzenleme:
ALLAH katında da olsun iyilik yapmayı insanlara el uzatmayı seven bir insanım, uzattım ama sonuç ne oldu evden kovduktan sonra babasının yanına gitmiş hani 3 senedir konuşmadığı ve bana ondan ne kadar çok nefret ettiğini söyleyen kız 3 hafta içinde babasıyla mahkemeye geldlr ve boşandık.
Size sorum şu, Zamanla PİŞMAN olması sadece bunu istiyorum sizcede pişman olurmu? mutlaka yorumlarınızı bekliyorum .s

bu sizin yazınız insanlara iyilik yapmayı seviyorsunuz diye 20 yaşındaki kızı koynunuza almanız gerekmezdi kusura bakmayın..

şuan bu arkadaşın onun aşkından ölüp bittiğini ve bırakmak istemediğini düşünüyor muhtemelen. ve konu sahibi arkadaş da ne yazıkkiş onun canını acıtmak istediğine göre gerçkten sevmiş.. o da bunun farkında.

canım sevgi karşılıklı olursa güzel değilmi...:49:

sadece erkek olduğunu yazdığı için dürüst diğer yaşadıklarının bazılarını saklıyor bence..6. hislerim kuvvetlidir benim:27:

sakladığım birşey olsa inanın söylerdim bu arada burda bu hikayemi 2000 den fazla görüntülenmiş istersen günlüğündeki benim hiçbir suçum olmadığı tek sorun onda olduğu ve bunu tek sayfaya yazdığı kendi el yazısıyla resmini çekip burda herkesin okumasını sağlayabilirim istermisin ?

sakladığım birşey olsa inanın söylerdim bu arada burda bu hikayemi 2000 den fazla görüntülenmiş istersen günlüğündeki benim hiçbir suçum olmadığı tek sorun onda olduğu ve bunu tek sayfaya yazdığı kendi el yazısıyla resmini çekip burda herkesin okumasını sağlayabilirim istermisin ?

sevmedi demekki mecburiyetten çoğu türk kadınının yaptığı gibi kurtulluşu bir adamda aradı..

Back