2 senelik evliydim, Boşandim...

Geri dönsede eskisi gibi güvenemem asla o yzden hep içimde bir kuşku kalacak bu yüzdende zaten hayatıma bakmaya çalışıyorum en son istediğim şeydi buraya derdimi anlatmak onuda anlattım sizlerden gelen olumlu_olumsuz yorumlarınız içinde teşekkür ederim adminin üyeliğimi silmesiyle de bu konu da kapanmış olur zaten

Bence kocasini aldatabilen bi şerefsizden tereyagindan kıl ceker gibi kurtuldugunuz icin şükredin.
Eger hersey anlattiginiz gibiyse siz gercekten iyi niyetli bi insansiniz.hatta Allah o yuzden coluk cocuk olmadan size bu insanin ic yuzunu gostermis.
Pisman olsun istiyorsunuz merak etmeyin olacak.ama simdi degil muhtemelen tekrar evlendiginde sizden gordugu anlayisi sevgiyi aşkı goremediginde..cunku bu dunyada ilahi adalet var hatta islemeye coktan baslamis bile..sizin bosanmanizi saglayarak..
Ha o birgun elbet pisman olur ama o pisman oldugunda sizin muhtemelen yaninizda sizi seven guzel bir esiniz ve cocuklariniz olur,o karaktersiz pisman olmus,surunmus sizin umrunuzda olmaz.bu dunyada herkes kalbinin ekmegini yer.

belki... zaman ne gösterir bilinmez.. ama size önerim pişman olur mu diye bekleyerek zaman geçirmeyin. kendi hayatınızı kurun, bir şekilde devam edin..bu işler maddiyata, tipe bakmaz maalesef. kendinizi de o açıdan sorgulamayın.

not: ilk kez erkek üye gördüm yahuu

Onun benmle tanışmadan once aklında kalbinde başka biri varmış boşanma zamanlarında ayrıyken mesajda bana bunu iletti ama biliyorum ki yanımdayken arkamdan iş çevirmesi başkalarıyla konuşması ki bu o cocuk değil eminim neden bunu yaptı peki o zmaan bu nasıl bir varlık söylermisiniz hem aklımda kalbimde başka biri var diyor hemde bnmle evliyken ben işteyken başka bir erkekle ( çok eski bir arkdaşı da olsa eskiden çıkıp çıkmadığını bilemem ) benden gizlice konuşması doğru değil o kız bence kimseyi sevvemez yada şıp sevdimi adını siz koyun

ark erkek daha önce kizlar soruyor diye br sitede denk geldim aynı soruya orda da geçiyor kk nin ismi kızlar arasında ordan görüpte üye oldu galiba. banlanması yakındır

ordanda aynı soruyu sordum banlanabilirm sorun yok ama orası erkeklerin düşüncelerini paylaşmak içinde bir site sadce bu site sadece bayalara özel o yüzden bu konuyuda birazdan üyeliğimle birlikte silicem zaten

Son düzenleme:
olay ne zaman oldu bilmiyorum ama sana 1 yıl veriyorum..1YIL İÇinde deli gibi pişman olmazsa gel beni bul
ve bence sende bırak düşünmeyi free takıl...emin ol haberini alırsın zerre şüphen olmasın...

Hakkımı helal etmediğimi onu ALLAH a havale ettiğimi söyledim gerisi ona kalmış

Tarzinizdan anladigim kadariyla uslup olarak kaba ve saygisiz birisiniz. Esinize yaptiginiz iyilikleri zamanla yuzune vurdugunuzu ve bunu kullanarak ezdiginizi dusunuyorum. Hic bir kadin mukemmel evliligini birakip gitmez. Kadincagizi dinleyemiyoruz ki yorum yapalim. Konunuza cevap veren uyelere yaklasiminiz herseyi anlatiyor gerci...

Ayrica hemcinslerimi de anlayamadim hic..yok 20 yasindaki kizi koynuna almis yok herseyi tam anlatmiyor yalan soylemis.. Yahu adamcagiz o kadar aci cekiyor ki bi kadin sitesine yazmis amaci yardim almak niye biseler uydursun ki niye sayfalarca yazsin..
Ayrica 18 20 yas gayet de bu ulkede kadinlarin evlendigi bir yas ha dogru yanlis orasi sorgulanir ama adam kizi hicbiseye zorlamamis dusun demis vakit vermis imkan saglamis bisey talep etmemis..
Ayrica mesele bu da degil yasi kucuktur yanlis secim yapmistir bosanmak isteyebilir olabilir ama cikip adam gibi bosanalim diyecek o zaman,aldatmayacak gizlemeyecek şerefsizlik yapmayacak..
Su adamin burada anlattiklarini bir kadin anlatiyo olsaydi muhtemelen gul gibi karisini mutlu yuvasini birakip nasil baska kadina gider,vay h.yvan herif hicbir iyiligi haketmemis,Allahindan bulur,yaziklar olsun diye döşenirdiniz buraya. hayret dogrusu

aldattıysa zaten söylenecek bişey yoktur. öyle bir kadından çocuğunuz olmadan kurtulduğunuz için şükredin.
pişman olsun düşüncesi zaten gececektir bu durumu atlattığınızda...
boşverin önünüze bakın... hayat tecrübesi oldu.. bir musibet bin nasihatten iyidir deyip geçin.

daha dikkatli karar verirsiniz bundan sonra...

benimle evlenmesi tamamen belki bir umut ile sevebilirm mantığıymış. benim hatam yok ona evlenmeden öncede boşanma kararı alana kadar hep sevgi saygı ve güven verdim inanın hiç ama hiç hatam yok

sizi hiç sevmemiş birisi için üzülmeye değmez unutmaya çalışın burnu sürtünce sziin kıymetinizi anlar ama iş işten geçmiş olur hayatınıza yeni insnalara devam ederseniz başkasını seversinz mutlu olursunz inş

Bizim bu kadinlarimiz niye hep erkeklerin iffetsiz, namussuz ve kıymet bilmez olduğunu düşünüyor anlamiyorum. Gul gibi adamları canindan bezdiren, yaninda oturmak icin peygamber sabri gerektiren, korkunc derecede şirret pek cok kadin taniyorum.
Adami tek yakaladiniz vurun k.hpeye..
Kedi caninizi siziiiiinnnn

bu kadından kurtulduğun için şükretmelisin bence allh yolunu açık etsin

aynen katılıyorum

Cunku bu ulkede hic aldatan kadin yok.cunku kadin aldatiyorsa mutlaka mantikli bir sebebi olmali oyle mi ?
Yahu bu ulkede birak kocayi kendi cocugunu acliktan olduren bogan biyerlere birakan kadinlar var da sebepsiz yere kocasini mi aldatamayacak ?
Ben turkiyede yasiyorum ama sanirim siz ütopyadasiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…