- Konu Sahibi reddevil3449
-
bazı kadınlar ve erkekler kıymet bılmez..sızde o kadınlardan bırıne haketmedıgı halde deger verımısssınız.gerı donermı döner elbet..anladııgm kadarıyla sorunlu bır kısılık ve sorunlu bır aıle eger cıdden o kadına huzur vermıssenız suan sıkıldıgı huzuru özleyecektır..ama bu surecte yapmanız gereken kesınlıkle aramayın ortak arkadaslarınızla onun hakkında konusmayın.kısacası sıze gerı donene kadar hhayatınızda o kısıyı sıfırlayın...kadınlar erkeklerden daha hırslıdır unutulmayı hazmedemez..emın ol gerı donecektır..ama zamanı hakkında bırsey dıyemem 1 ay 1 yıl allah bılır onu..bu surecte onemlı olan sız bunu goze alıp hayatınızı o kadına harcamaya devam edecekmısınız..sevmıssınız ve kıymetınızı bılmemıs gensınız daha.sıze gerı donse bıle hayatınız boyunca gıdecek korkusuyla yasayacaksınız...ınanın 100 kere bosanmayı tercıh edersınız..onunla huzursuz bır yasamdansa onsuz huzurlu bır yasam kurun kendınıze..allaha havale edın..
Kizlar sizin yorumlariniza gercekten ihtihacim var sirf buraya derdimi anlatmak biraz olsun sizlerden en icten samimi cevap almak icin kiz profilinde hesap actim snra kapaticam zaten bir derdim var uzun ama okuyup cvp veririseniz cok sevinirim;
2 senelik evliyim bn 25 eşim 20 yasında onunla tanışmamız sosyal paylşm sitlrinden oldu. Onu 3 ay içinede çok sevdm annesi ve babası 2. Evliliğini yapmış, kız babasından hakaret, el kaldırma ve en sonunda kahvaltıda. Saçından tutup yerden sürükleye dışarı atmış, beni aradı drumu anlattı sevdiğimden alp bize getrdm zamanla duygularımı kendisine anlattım oda hiç düşünmeden kabul etti ve 3 hafta içinde de evlenme teklifi ettim, evlendik ayrı eve onun istediği şekilde eşyalarımızı yerleştirdik 1,5 sene inan çok iyi bir evliliğimiz ve mutlu oldgnu düşünyrdum ama bir gün kendisi benden soğuduğunu artık sevmediğini soyldği an dünyalr başıma yıkldi, insan çaresiz kalsa bile bir umut olur da severim belki mantığıyla evlendiğini bn hiçbir akla mantığa sığmadığını düşünüyorum maddi sıkıntımda yok. İnsan herşeyden önce benim ona yaptığım fedekarlığı babası ailesi arkadaşları hiç biri yapmadı ama gelinen nokta şu ki ben ona hem sevgimi hemde çaresizliğini birleştirdim ona yeni hayat yeni aile herşeyden önce güven, saygı ve sevgi verdim.
Bazı arkadaşlar diyebilir çocuk tipsiz falan olabilirmi hayır ben o hayatıma girmeden önce her istediğim karşıma veya gözüme kestirdiğim her kızla çıkmışımdır. Onu değilde başka birini de seçebilirdim ama onunda bir yuvaya bir aileye mutlu onu sevecek saygı gösterecek birine ihtiyacı olduğunu düşündüm en aZından seviyordum sahip çıkmak ALLAH katında da olsun iyilik yapmayı insanlara el uzatmayı seven bir insanım, uzattım ama sonuç ne oldu evden kovduktan sonra babasının yanına gitmiş hani 3 senedir konuşmadığı ve bana ondan ne kadar çok nefret ettiğini söyleyen kız 3 hafta içinde babasıyla mahkemeye geldlr ve boşandık.
Size sorum şu, Zamanla PİŞMAN olması sadece bunu istiyorum sizcede pişman olurmu? mutlaka yorumlarınızı bekliyorum .s
benim aklım almıyor bir kadının hemde ailesi böyle olan, durduk yere mükemmel eşini terketmesini...
balık burcuysa içinde biriktirdiklerini söylememiş ve aniden soğuyup terketmiş olabilir ama uzak bi ihtimal..
sizin hata olarak görmediğiniz, ama onu mutsuz eden yönleriniz vardı bence... yoksa türkiye gibi bi yerde kadınlar durdur yere terketmez kocasını.
ayrıca tüm suç onunsa bu dünyada pişman olmasa bile ahirette pişman olacaktır. pişman olsa geri gelecek mi yıllarınız, hakkınız varsa çıkar mutlaka, ya bu dünya ya ahiret.
İnsan ayrılınca ilk olarak karşıdakinin pişman olmasını ister, bu ayrılık acınızın daha geçmediğini gösteriyor.
Ayrılık acısı küllenince sizdeki bu duygu kalmayacak.. oda sıradan bi insan olacak. ama zaman lazım.
e iyi ya siz herkese agresif yaklaşıyorsunuz ama bakın burada erkek üyelik yasak oldugu halde size ne güzel fikrini söyleyenler de var.
ark erkek daha önce kizlar soruyor diye br sitede denk geldim aynı soruya orda da geçiyor kk nin ismi kızlar arasında ordan görüpte üye oldu galiba. banlanması yakındırlez de olabilir
Tehdit almis olabilirmi?
ark erkek daha önce kizlar soruyor diye br sitede denk geldim aynı soruya orda da geçiyor kk nin ismi kızlar arasında ordan görüpte üye oldu galiba. banlanması yakındır
Bence kocasini aldatabilen bi şerefsizden tereyagindan kıl ceker gibi kurtuldugunuz icin şükredin.
Eger hersey anlattiginiz gibiyse siz gercekten iyi niyetli bi insansiniz.hatta Allah o yuzden coluk cocuk olmadan size bu insanin ic yuzunu gostermis.
Pisman olsun istiyorsunuz merak etmeyin olacak.ama simdi degil muhtemelen tekrar evlendiginde sizden gordugu anlayisi sevgiyi aşkı goremediginde..cunku bu dunyada ilahi adalet var hatta islemeye coktan baslamis bile..sizin bosanmanizi saglayarak..
Ha o birgun elbet pisman olur ama o pisman oldugunda sizin muhtemelen yaninizda sizi seven guzel bir esiniz ve cocuklariniz olur,o karaktersiz pisman olmus,surunmus sizin umrunuzda olmaz.bu dunyada herkes kalbinin ekmegini yer.
hadi öyle olsunevet sizin dışınızda..
Onun benmle tanışmadan once aklında kalbinde başka biri varmış boşanma zamanlarında ayrıyken mesajda bana bunu iletti ama biliyorum ki yanımdayken arkamdan iş çevirmesi başkalarıyla konuşması ki bu o cocuk değil eminim neden bunu yaptı peki o zmaan bu nasıl bir varlık söylermisiniz hem aklımda kalbimde başka biri var diyor hemde bnmle evliyken ben işteyken başka bir erkekle ( çok eski bir arkdaşı da olsa eskiden çıkıp çıkmadığını bilemem ) benden gizlice konuşması doğru değil o kız bence kimseyi sevemez yada şıp sevdimi adını siz koyun
benimle evlenmesi tamamen belki bir umut ile sevebilirm mantığıymış. benim hatam yok ona evlenmeden öncede boşanma kararı alana kadar hep sevgi saygı ve güven verdim inanın hiç ama hiç hatam yok
Onun benmle tanışmadan once aklında kalbinde başka biri varmış boşanma zamanlarında ayrıyken mesajda bana bunu iletti ama biliyorum ki yanımdayken arkamdan iş çevirmesi başkalarıyla konuşması ki bu o cocuk değil eminim neden bunu yaptı peki o zmaan bu nasıl bir varlık söylermisiniz hem aklımda kalbimde başka biri var diyor hemde bnmle evliyken ben işteyken başka bir erkekle ( çok eski bir arkdaşı da olsa eskiden çıkıp çıkmadığını bilemem ) benden gizlice konuşması doğru değil o kız bence kimseyi sevvemez yada şıp sevdimi adını siz koyun
Bizim bu kadinlarimiz niye hep erkeklerin iffetsiz, namussuz ve kıymet bilmez olduğunu düşünüyor anlamiyorum. Gul gibi adamları canindan bezdiren, yaninda oturmak icin peygamber sabri gerektiren, korkunc derecede şirret pek cok kadin taniyorum.
Adami tek yakaladiniz vurun k.hpeye..
Kedi caninizi siziiiiinnnn
Cunku bu ulkede hic aldatan kadin yok.cunku kadin aldatiyorsa mutlaka mantikli bir sebebi olmali oyle mi ?Tarzinizdan anladigim kadariyla uslup olarak kaba ve saygisiz birisiniz. Esinize yaptiginiz iyilikleri zamanla yuzune vurdugunuzu ve bunu kullanarak ezdiginizi dusunuyorum. Hic bir kadin mukemmel evliligini birakip gitmez. Kadincagizi dinleyemiyoruz ki yorum yapalim. Konunuza cevap veren uyelere yaklasiminiz herseyi anlatiyor gerci...
olay ne zaman oldu bilmiyorum ama sana 1 yıl veriyorum..1YIL İÇinde deli gibi pişman olmazsa gel beni bul
ve bence sende bırak düşünmeyi free takıl...emin ol haberini alırsın zerre şüphen olmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?