-
- Konu Sahibi kremalicorek
çok sevindim canım büşranın da iyi olmasına doktor ne diyor ne zaman çıkacak hastaneden22.08.2016 pazartesi..
Artık yazamiyorum değil mi ? Fırsatım olmuyor evdeki cadidan...
Busramin minik.ablasi ile büyümeye çalışıyoruz derken 10gun olmuş berra hanımı evde agarliyali. Busramada dört gözle bekliyorum.
Bugün tam 1 ay oldu kizcelerim 1 ay siz dogali.... Bi anne olarak bu bir ay nasıl geçti .. üzüntununde şükürunde nirvanasindayim..
1 ay sonra ilk defa busrami kucağıma verdiler. Aman allahımmmmm nekadarda güzelsin , kokun missss.. ilk emzirme bugün oldu annecim. Baktimda berramin aynısı ama tombulu anam berra nekadarda küçük senin yaninda halbuki Abla o 1 dk ile :) ağırlığını sevim senin güzel kızım.
Bugünlerde çabucak geçsin evimize gel .. seni bekliyoruz dört gözle. Bu günleri hiç yaşanmamış gibi unutalim inşallah..
Soylemismiydim bilmiorum ama sizi çok seviyorum kizcelerimm
dualarımdasın gülüm bak inşallah bundan sonra bebişlerini büyüteceksin beraberce bizlere de dua etBu hafta inşallah teyzeleri. Dualarimizi eksik etmeyin. Bu hasret hayırlısı ile sona ersin Rabbim başka elem keder ayrılık gostwrmesin
Allahım tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin içinde de size aminnnnHem uzuldum hem sevindim.dualarim sizinle Rabbim saglik sihhat versin Busrana tez zamanda buyurler insaallah..Sen gercekten cok guclusun okurken bunlari senin yerine kendimi koydumda ben bu kadar guclu olmazdim diyordum.
Bende evlat kokusuna hasretim her yolu denedik olmadi ellerim bos kucagim bos
Bana da dua eder misin bende dualarla yasayan dualarla umitlenen biriyim..
Canim Rabbim ailecek guc versin acilarini gostermesin ve cok sanslisin iki tane kuzun var her zaman olumlu dusun saglicakla kal..
Ne doktor ne hastane ne de baska bisey tek umudum dua.Allahım tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin içinde de size aminnnn
Yer gök dua ile. İnsallah Rabbim sizede bu guzel duyguyu nasip edecek. Umarım hayirlisi ile en kısa zamanda olur.AminnnNe doktor ne hastane ne de baska bisey tek umudum dua.
Ins canim cok istiyorum ama her ay husran sorun esimdeydi esimin tedavisini bekliycem diye gecen zamanda fshm artmaya baslamis her gecen gun aleyhime isler gibi olmus,Yer gök dua ile. İnsallah Rabbim sizede bu guzel duyguyu nasip edecek. Umarım hayirlisi ile en kısa zamanda olur.Aminnn
Rabbim senin için de "ol" der "olur" insaallah. Dualarimdasin kardeşim en kisa ve hayırlı şekilde evladına kavuşursun insaallah.Hem uzuldum hem sevindim.dualarim sizinle Rabbim saglik sihhat versin Busrana tez zamanda buyurler insaallah..Sen gercekten cok guclusun okurken bunlari senin yerine kendimi koydumda ben bu kadar guclu olmazdim diyordum.
Canim Rabbim ailecek guc versin acilarini gostermesin ve cok sanslisin iki tane kuzun var her zaman olumlu dusun saglicakla kal..
Ayy canim dogdu mu prenseslerin:)gözün aydin22.08.2016 pazartesi..
Artık yazamiyorum değil mi ? Fırsatım olmuyor evdeki cadidan...
Busramin minik.ablasi ile büyümeye çalışıyoruz derken 10gun olmuş berra hanımı evde agarliyali. Busramada dört gözle bekliyorum.
Bugün tam 1 ay oldu kizcelerim 1 ay siz dogali.... Bi anne olarak bu bir ay nasıl geçti .. üzüntununde şükürunde nirvanasindayim..
1 ay sonra ilk defa busrami kucağıma verdiler. Aman allahımmmmm nekadarda güzelsin , kokun missss.. ilk emzirme bugün oldu annecim. Baktimda berramin aynısı ama tombulu anam berra nekadarda küçük senin yaninda halbuki Abla o 1 dk ile :) ağırlığını sevim senin güzel kızım.
Bugünlerde çabucak geçsin evimize gel .. seni bekliyoruz dört gözle. Bu günleri hiç yaşanmamış gibi unutalim inşallah..
Soylemismiydim bilmiorum ama sizi çok seviyorum kizcelerimm
Insaallah Allah razi olsunRabbim senin için de "ol" der "olur" insaallah. Dualarimdasin kardeşim en kisa ve hayırlı şekilde evladına kavuşursun insaallah.
41 gün meryem suresi okudun ya da okuttun muInsaallah Allah razi olsun3 senedir bekliyorum ama olmuyor bazen ya hic olmazsa diye dusunuyorum tek carem dualariniz..
Yok onu okumadim cok dualar arastrip okuduk okuttuk onu da yeni duydum ..41 gün meryem suresi okudun ya da okuttun mu
Kuran okumasını biliyor musun? Bilmiyorsan bile mealini okuyabilirsin Arapça okunuşunu da okuyabilirsin ben de 2 seneyi geçti bebek istemem ama henüz nasip olmadı önceden çok üzülüyordum ama şimdi biraz daha oluruna bıraktım sürekli Meryem Suresini dinleyen arkadaşlardan da hamile kalanlar oldu ben de dinleyeceğim otururken falan video falan izliyorum onun yerine daha çok Kuran dinlemek ya da uykuya dalarken de olabilir..Yok onu okumadim cok dualar arastrip okuduk okuttuk onu da yeni duydum ..
sorun var mı doktor kontrolünde misin?Insaallah Allah razi olsun3 senedir bekliyorum ama olmuyor bazen ya hic olmazsa diye dusunuyorum tek carem dualariniz..
Canim benim... Bende cok cabaladim bebeklerime sahip olana kadar . 2 kaybim var.. Her husran sonrasi bu kez tukendim birdaha cabalamicam yoruldum dedim.. Sadece 15 gun surdu. Sonra sil bastan yeni basladim.. +30 kilo aldim.. Artik kalcalarimda yer kalmamisti igneden. Ictigim haplarin hatti hesabi yok. Duydugum her bitki ve kur vs.... Yilmamisim...Hem uzuldum hem sevindim.dualarim sizinle Rabbim saglik sihhat versin Busrana tez zamanda buyurler insaallah..Sen gercekten cok guclusun okurken bunlari senin yerine kendimi koydumda ben bu kadar guclu olmazdim diyordum.