Premature Bebekler 2 Prenses 1 Anne ... 32 haftalık doğan güzel kizlarim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Canim minik savascinin durumu nasil? Cabucak toparlayip ins annesine babasina gelecek kardesoyle beraber. Sen guclu ol umutlu ol ki onlar daha guclu olsun

22.08.2016 pazartesi..

Artık yazamiyorum değil mi ? Fırsatım olmuyor evdeki cadidan...

Busramin minik.ablasi ile büyümeye çalışıyoruz derken 10gun olmuş berra hanımı evde agarliyali. Busramada dört gözle bekliyorum.

Bugün tam 1 ay oldu kizcelerim 1 ay siz dogali.... Bi anne olarak bu bir ay nasıl geçti .. üzüntununde şükürunde nirvanasindayim..

1 ay sonra ilk defa busrami kucağıma verdiler. Aman allahımmmmm nekadarda güzelsin , kokun missss.. ilk emzirme bugün oldu annecim. Baktimda berramin aynısı ama tombulu anam berra nekadarda küçük senin yaninda halbuki Abla o 1 dk ile :) ağırlığını sevim senin güzel kızım.

Bugünlerde çabucak geçsin evimize gel .. seni bekliyoruz dört gözle. Bu günleri hiç yaşanmamış gibi unutalim inşallah..

Soylemismiydim bilmiorum ama sizi çok seviyorum kizcelerimm

çok sevindim canım büşranın da iyi olmasına doktor ne diyor ne zaman çıkacak hastaneden

Hem uzuldum hem sevindim.dualarim sizinle Rabbim saglik sihhat versin Busrana tez zamanda buyurler insaallah..Sen gercekten cok guclusun okurken bunlari senin yerine kendimi koydumda ben bu kadar guclu olmazdim diyordum.
Bende evlat kokusuna hasretim her yolu denedik olmadi ellerim bos kucagim bos
Bana da dua eder misin bende dualarla yasayan dualarla umitlenen biriyim..
Canim Rabbim ailecek guc versin acilarini gostermesin ve cok sanslisin iki tane kuzun var her zaman olumlu dusun saglicakla kal..

Allahım tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin içinde de size aminnnn

Yer gök dua ile. İnsallah Rabbim sizede bu guzel duyguyu nasip edecek. Umarım hayirlisi ile en kısa zamanda olur.Aminnn
Ins canim cok istiyorum ama her ay husran sorun esimdeydi esimin tedavisini bekliycem diye gecen zamanda fshm artmaya baslamis her gecen gun aleyhime isler gibi olmus, ama olsun inancim sonsuz her ne kadar dayanamasamda uzulsemde Rabbim buyuk..

Rabbim senin için de "ol" der "olur" insaallah. Dualarimdasin kardeşim en kisa ve hayırlı şekilde evladına kavuşursun insaallah.

Ayy canim dogdu mu prenseslerin:)gözün aydin
Ne çabuk geçiyo dimi cogul gebelik :)iste boyle erken geliyo kuzular :)
Inşallah en kisa surede diğer prensesini de evinize getirip mutlu mesut kocaman bi aile olursunuz

Yok onu okumadim cok dualar arastrip okuduk okuttuk onu da yeni duydum ..
Kuran okumasını biliyor musun? Bilmiyorsan bile mealini okuyabilirsin Arapça okunuşunu da okuyabilirsin ben de 2 seneyi geçti bebek istemem ama henüz nasip olmadı önceden çok üzülüyordum ama şimdi biraz daha oluruna bıraktım sürekli Meryem Suresini dinleyen arkadaşlardan da hamile kalanlar oldu ben de dinleyeceğim otururken falan video falan izliyorum onun yerine daha çok Kuran dinlemek ya da uykuya dalarken de olabilir..

Canim benim... Bende cok cabaladim bebeklerime sahip olana kadar . 2 kaybim var.. Her husran sonrasi bu kez tukendim birdaha cabalamicam yoruldum dedim.. Sadece 15 gun surdu. Sonra sil bastan yeni basladim.. +30 kilo aldim.. Artik kalcalarimda yer kalmamisti igneden. Ictigim haplarin hatti hesabi yok. Duydugum her bitki ve kur vs.... Yilmamisim...

Bu gebeligimde okadar zorduki.. Korku dolu... Ilac dolu... Onlem dolu....
Dogumum daha zordu...

En zoru dogum sonrasi elim bos eve gelmemdi. Haftalarca kuvez deki bebeklerimi camdan izlemek kokusunu bilememek ahh ne zordu..

Zordu.... Degilmis belli taki bebegim beyin kanama si gecirene dek.. Bu en zoru idi.. Yok yok daha zoru ameliyata almalari sant takmalari idi. Bebegimi bekleyen zorluklari düşünmek cok daha zordu....

Velhasıl guzelim iki bebegim kucagimda cok sukur binsukur. Rabbim bugunlerimizi aratmasin. Sende sakin pes etme cabala. Ama olmadiginda kendini paralama. Vardir bir hayir de.. Emin ol Rabbim bizim icin hayr olani iyi bilen. Cok dua ettim evlat evlat die.. Rabbim kabul buyurdu hamd olsun. Ama imtihan dunyasi . bilemedim cok isterken bunlari bebegime yasaticagimi. Ama dedim ya Rabbim hakkimizda hayrnolani bilen. Bakalim ne yazdi yazgimiza bakalim ne gorucez. Duam evlatlarim bugunleri unutturucak guzellikler sihatlar bulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…