- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
-
- Konu Sahibi kremalicorek
Aýyu insallah canim rabbim nasip etsin bu ay hadi son 17 gun adet olmazsinda pozitiffff gorursunuz insallah
Bebek isteyen bekleyen arkadaslar dualarim sizinle . Rabbim tez vakitte hayirlisi ve en onemlisi saglikli bebekler nasip etsin sizlerede. Ben cok bekledim siz tez kavusun. Benide teyzos yapin inşallah.
Beklemeyi , her ay husran yasamayi iyi bilirim. Her ay umut edip yikilmayi.
Ben hic bir tedavimi aileme soledim. Eşim ile el ele verdik gizli gizli gittik. Cunku kimseye anlaticak gucum yoktu. Anlatsam da anlamicaklarini biliodum.
Hep diodum ki dusunmemeye calis dediklerinde nasil dusunmem her ay test tarihini bekliorum.. Gercekten cokta dusunmemek lazim. Feyiz almak lazim ben gibilerden. Dusundun kafayi yedin bak simdi yavrun ne buyuk savaslarda belkide bukadar israr etmemek lazim ? Yooo sakin soyledigimi yanlis anlamayin ben sukur ediorum hergunume belki bebegim zorluk cekicek cekio ama hayatimdaki iyikilerim onlar. Iyiki okadar ugrasmisim iyiki maddi maenvi kendimi sonuna kadar zorlamisim.
Velhasil demem oki simdi bebek arzularken anlamak zor amma ( diceksiniz ki birgun olucagini bilsek ogunu bekleriz ) herseyin vakti var. Siz elbette cabalayin doktora gidin ilac kullanin kur yapin vs ama dusunceginiz tek sey eger nasibimde var ise olucak yoksa olmicak.. Var ise ne ala insallah saglikli hayirli olsun ama yoksa ? Napabilcez hic birsey hersey Allahtan imtihanimiz bu diyip oturcaz.
Simdi siz sil bastan yapin bugun sanki sizin bebeginiz 2017 de olcakmis gibi rahatlatin kendinizi ama kesin olucak aklinizda o olsun. Uzmeyin ya olmazsa die. Olucak sadece vakti var siz bu vakti benim givi husran etmeyin tadini cikarin. 4 yilda doktogum gozyasini son 4 haftadir toptan doktum.
Siz benim yasadiklarimi. Yasamayin insallah. Sorunsuz gebelik harika bi dogum ve sonrasi gorun.
Opuyorum sizi
merhaba cnm ikiz forumundan hatirliyorum seni. dogumunu ve kızlarının durumunu yeni okudum. cok zor gunler yasamissin. suan ikisinde saglukli olarak yani basinda olmasina cok sevindim. hayirli ugurlu olsum, Rabbim sana kuzularina evine saglik ve huzur ihsan eglesin.Bebek isteyen bekleyen arkadaslar dualarim sizinle . Rabbim tez vakitte hayirlisi ve en onemlisi saglikli bebekler nasip etsin sizlerede. Ben cok bekledim siz tez kavusun. Benide teyzos yapin inşallah.
Beklemeyi , her ay husran yasamayi iyi bilirim. Her ay umut edip yikilmayi.
Ben hic bir tedavimi aileme soledim. Eşim ile el ele verdik gizli gizli gittik. Cunku kimseye anlaticak gucum yoktu. Anlatsam da anlamicaklarini biliodum.
Hep diodum ki dusunmemeye calis dediklerinde nasil dusunmem her ay test tarihini bekliorum.. Gercekten cokta dusunmemek lazim. Feyiz almak lazim ben gibilerden. Dusundun kafayi yedin bak simdi yavrun ne buyuk savaslarda belkide bukadar israr etmemek lazim ? Yooo sakin soyledigimi yanlis anlamayin ben sukur ediorum hergunume belki bebegim zorluk cekicek cekio ama hayatimdaki iyikilerim onlar. Iyiki okadar ugrasmisim iyiki maddi maenvi kendimi sonuna kadar zorlamisim.
Velhasil demem oki simdi bebek arzularken anlamak zor amma ( diceksiniz ki birgun olucagini bilsek ogunu bekleriz ) herseyin vakti var. Siz elbette cabalayin doktora gidin ilac kullanin kur yapin vs ama dusunceginiz tek sey eger nasibimde var ise olucak yoksa olmicak.. Var ise ne ala insallah saglikli hayirli olsun ama yoksa ? Napabilcez hic birsey hersey Allahtan imtihanimiz bu diyip oturcaz.
Simdi siz sil bastan yapin bugun sanki sizin bebeginiz 2017 de olcakmis gibi rahatlatin kendinizi ama kesin olucak aklinizda o olsun. Uzmeyin ya olmazsa die. Olucak sadece vakti var siz bu vakti benim givi husran etmeyin tadini cikarin. 4 yilda doktogum gozyasini son 4 haftadir toptan doktum.
Siz benim yasadiklarimi. Yasamayin insallah. Sorunsuz gebelik harika bi dogum ve sonrasi gorun.
Opuyorum sizi
gozun aydın canım yazını bugun gordum ve bastan sona okudum rabbım herkesı sevındırsın kımsenın yurgını sızlatmasın oy kurban olurum onlara bende 22 haftalık kızcelerıme hamıleyım ınsllh saglıkla dogarlar rabbıme emanetler hepsı tekrar tekrar gozun aydın canımmm allaha emanet olun aılecek ınsllh cok sevındım yazının sonunda ınan mutluluklar aılece hepınıze hepımıze ınsllhhhhhTeyzoslar bizim evimize bayram geldi umut geldi melek geldi kabul olunmus dua geldi...
Imtihanimiz büyük.. Rabbimiz daha buyuk.
Evet evet teyzoslar Büsram geldi yuvamiza Berram karsiladi kardesini...
Şükür var yureklerde.. Doktorlar vazgecsede kizimdan biz gecmedik birbirimizden. Simdi uc kiz el ele verdik. Busrami iyi edicez insallah.
Guzel yavrum ... Kucucuk bedeni ile buyuk sinavlatdan gecen bebegim. Unuttursun rabbim acilarini.. Hic uzulme bir daha insallah.
Herkese kolay olan. Bize zor oldu. Rabbim bizi sevdi pamugum.. 1 dklikta olsa ablan baban biz seni cokk seviyoruz ve burdaki teyzelerin..
Dualariniz bizimle oldu bizde size duaciyiz. Rabbim razi olsun
bu ay ben de yine umut ederek bekl,yorum dua et canımBiz artik formlara giremioruz ama sizi opuyoruz dualarimizdssiniz
Canim sen neden tedavi olmuyorsun?bu ay ben de yine umut ederek bekl,yorum dua et canım
Kızzz ben 40 yasindayim umut ediyorum da daha 23 unde sana noluyo?once dogal beslenmeye basla bi.bu konuyu arastir.bir yerde akapunkturun,yoganin cok cok iyi geldigini,yumurtlamayi arttirdigini,hormonal degerleri duzenledigini okudum.onlari da bir arastir.Dua edicez ama elimizden geleni yapip tevekkul edicez.Ne yazik ki gdo lu urunler erken yasta bozmaya basladi metobolizmayi.11 kez tup bebek deneyenler var.daha ilkinde pes etmissin.baxi seyleri duzeltince belki tup bebege bile gerek kalmayacak.ne oyle sinir krizleri gecirmeler falan.yazik degil mi kocana da.yine de elinden geleni yapmis.butun sorun sende deyip yalnizda birakabilirdi seni.Simdi silkin internetten baya bir arastirma yapmaya basla.fsh ne ki o her ay degisen bir sey merak etme.stres bile etkiliyor onu.Rabbime binlerce sukurler olsun evlat nasip etti sana ..
Bende 3 senedir nasip diye bekliyordum hic doktora gtmeden.Bir gun esimle gittik benim butun hormon degerlerim normaldi esimiden test istediler ve 0 yaziyordu ama biz hic birsey anlamamistik doktor yerinde yoktu yanindaki sekrrter baska doktora sordu geldi hic bisey yok sonuc cok iyi dedi ve bizi eve gonderdi..ama icime suphe dustu 0 yazdigi icin butun degerler hemen netten arastrdim azosperm oldugunu ogrendim ama esime diyemedim bunu
Kendi kendimin doktoru oldum iste tekrar hastaneye gttik doktorda azoseprm sizin cocugunuz olmaz yapcagim hic bisey yok dynce beyniden kaynar sular dokuldu ve hastane koridorlarinda gozyaslarim sel olmustu..
Ankaraya sevk edildik orda tup bebege basladik bu seferde benim fsh 12ye cikmis yumurta rezervlerinde azalma var dedi normal yolla olmaz dyince ben2.sokumu yasadimben esimi dusunurken bide kendi sorunum cikti ve daha 23 yasindayim doktorun en genc hastasi tek bendim
O igneler ilaclar bitirdi beni omrumden omur gidiyordu esimde sperm olmaya basladi ama ilacla arabamizi sattik dunyanin parasini harcadik ama doktordan yeterli ilgiyi goremedim..neyse iste trdaviye basladik herseyi cok iyi diye diye beni hep umutlandirdi sonra tedavi biti derken ..
Ben tedavinin 6.gununde hasta oldum ve umitlerum o an bitmisti gebelik testi bile yapmak nasip olmamistisonrada esimin sperm sayisi azaldi gitti oyle doktor desen telefnlari acmaz oldu
Iki tane dondurulmus embrym var ama onu dahi istemiyorum artik canim yaniyor bunye kaldirmiyorbazen benim hic cocugum olmuycam diye kendimi oyle alistryrm cocuk neden tutmadi acaba fsh degerim yuksek mi olmadi diye kendimi yedim bitirdim esim cocugu cok istiyordu uzuluyordu o oyle sinirlendikce sorunu kendimde buluyordum artik kaldiramiyordum uzerime gelmez olmuyor iste olmuyor diye cok sinir krizleri gecirdim
Artik herseyi biraktim tek carem Allah ve dualar..Rabbim ol der ve olur..Rabbim sizide evlatlarinizida korusun..bundan sonra tek inancim tek umudum dualar..
kuzum ya 2 aralıkta doğum günüm hayırlısıyla hamile olduğumu öğrensem dua et kuzum yateyzoskolar biz girmeyi unutuyoruz siz dualarınızda bizi unutmayın .. büyümeye calısıyoruz ıkı cadı olarak
yeni yaşın yeni uğurun olsun inaşşalah canım yenı yasında Rabbım sanada anne olmayı nasip etsın herdaım dualarımdasın. senın duanı bız cok aldık Rabbımde sana merhamet etsınkuzum ya 2 aralıkta doğum günüm hayırlısıyla hamile olduğumu öğrensem dua et kuzum ya
ALLAH RAZI OLSUN CANIMyeni yaşın yeni uğurun olsun inaşşalah canım yenı yasında Rabbım sanada anne olmayı nasip etsın herdaım dualarımdasın. senın duanı bız cok aldık Rabbımde sana merhamet etsın
ay kuzum benim lütfen dualarını eksik etme bu sıralar çok dua ediyorum tüm arkadaşlarıma da kendime de dilek tesbihi yaptım içimden bir ses hamilesin diyor kasık ağrım göbeğimin altındaki batmalar kramp gibi batmalar gögüs uçlarımda 10 gündür hassasiyet var adet olacağım zaman sadece ağrırdı gögüslerim bilemedim pazartesi kan tahlili yaptıracağım var mı yok mu belli olur eğer yoksa yine adetim gecikti diper aya umutla bekleme diyeceğim..aaynaa hayirli mutlu haberlerini beklio kizlarim gelicek arkadaslari icin duaci
Canim napton test yaptirdinmiay kuzum benim lütfen dualarını eksik etme bu sıralar çok dua ediyorum tüm arkadaşlarıma da kendime de dilek tesbihi yaptım içimden bir ses hamilesin diyor kasık ağrım göbeğimin altındaki batmalar kramp gibi batmalar gögüs uçlarımda 10 gündür hassasiyet var adet olacağım zaman sadece ağrırdı gögüslerim bilemedim pazartesi kan tahlili yaptıracağım var mı yok mu belli olur eğer yoksa yine adetim gecikti diper aya umutla bekleme diyeceğim..
ya hayırlısıyla hamileysemay kendimi düşünemiyorum hiç
Canım bugün gidecektim sağlık ocağına bir gün daha bekleyeyim tam çıksın sonuç varsa yoksa da umut etmiyim dedim yarın gideceğim çarşamba günü çıkar sonuç dua et gülümCanim napton test yaptirdinmi