Premature Bebekler 2 Prenses 1 Anne ... 32 haftalık doğan güzel kizlarim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Canim benimde erken dogum oldugu icin kuvez git gel sut sag vs derken cok girememistim dogum yaptigini gormemisim ikizler bolumunde oncelikle hayirli olsun veeee hic canini sikma alacaksin minik kizlarini kucagina inan onlar bizden daha guclu ben minik savascilarim diyorum ogullarima sadece inan onlarin basaracagina bol bol dua et yavrularina
Ilk gunler her gittigimde kuvez basina aglamak istiyordum surekli ama sonra dedim neden aglayayim ki ben ne kadar guclu olursam onlarda o kadar guclu olup cabucak bana gelecekler sutum artacak beni hissedecekler hep iyi seyler dusun burdan mutlu haberlerinizi de alacagiz ins. Allah yavrularimizi bize bagislasin Amin

04.08.2016 perşembe

Bugün uyuyan büşram....
Altına kakasini yapan berram. Bugun ilk defa kızımın poposunu gordum... Opmemek için zor tuttum kendimi....

Ahhh güzel kizlarim.. Rabbim korusun sizi....
canım bizde haber bekliyoruz ne oldu son durum ne canım

06.08.2016 cumartesi

Bir anne düşünün ikiye bölünmüş .. sevinci yarım hüznü yarım.

15 gün sonra ilk defa evladımin birini kucağıma verdiler... Berramii göğsüme aldım dokundum emzirdim..... Kimine göre nekadar sıradan değil mi ? Ben dün geceden beri evladimla bulusucam die heyecandan uyuyamamisken kimi bunu yapmanin öneminin farkında bile değil..

Berra'm güzel kızım canımın içi... Bugün aldım seni koynuma anneciğim süt durdum ağzına emdin beni bal kızım. Hem kendini hem parmagimi tuttun.. Bir rüya gibi... Emdikten sonra sardılar , babacigina gösterdiler seni berram.. Ahh büşram sende iyileş güçlü kızım, babacigin seni bekliyor.. güzel kızım Rabbim sağlık omur versin... İçim parçalanıyor ama elim kolum bağlı... Hala ne zaman dogurdum nezaman siz hastahanede kaldiniz, büşram ne ara beyin kanaması geçirdi (( bilemiyorum..

Bildiğim tek şey siz canımın içi özüm kiyamadiklarim , sizi çok seviyorum.. EvimiE geldiğiniz, mutlu gunlerimizi dört gözle bekliyorum.. Aşksiniz ..

ben yine dua edeceğim canım büşra hakkında doktor ne dedi kanama devam mı ediyormuş?
berrayı kucağına alıp emdirmene çok sevindim inş Rabbim Şifasını verecek büşraya ikisini bir giydirip sağlıcakla gülerek büyüteceksiniz inş canım benim bol bol ben de dua edeceğim

Her umutlu bekleyişin ardından hançerle yüreğime konuşan doktorlar...

Busram... O küçücük bedenin neler yasiyor güzel kızım.. imtihanimiz böyle imiş bizimde...

Su toplamış kanama sonrası ... Hiç istemedikleri şey idi. ameliyat gozukuyor kızım.. dualarımız var bizim...

Sen çok guclusun biliyorum ama ben gucsuzmusum kızım sana elim kolum bagli camdan bakarken daha iyi anladim. Baba nın Rabbime teslimiyeti güç veriyor bana sanada versin ballı lokmalarim. Rabbim merhametine üzerimizde eksik etmesin...

Sizi çok seviyorum..

Ne soylenir gercekten bilemiyorum rabbim hakkinizda hayirli olani nasip etsin sizin icinde busra icinde hayirli olan olur insallah

Kelimeler yetmiyor hakikaten, acil sifa diliyorum guzel kiziniza, size de bol sabir diliyorum. Her sey guzel olacak Allah'in izniyle iki guzel melegini de alip evinize gideceksiniz insallah canim benim, dualarimiz sizin icin.

Canım benim rabbim mesleklerini sana kavustursun sağlıkla sihhatle duacinizim rabbim şafi isminin yuU suyu hurmetine bebeklerin açık şifalar versin

kremalicorek canım beni Eylül annelerinden hatırlarsın belki, aranızdan erken ayrılmak zorunda kalmıştım. Şimdi buradan güzel kızlarının doğduğunu öğrendim. Berra iyiymiş çok sevindim, çok daha iyi olsun bir an önce sağlıkla evinize gelsin inşallah. Büşra' nın sağlığı için de dualarım eksik olmayacak ve inşallah kardeşine, anneciğine, babacığına, evine en kısa zamanda o da gelecek. Yapabileceğimiz bir şey olursa hemen yaz nolur, aynı şehirdeyiz koşar geliriz.

ameliyat ne zaman canım dua ederiz hepimiz inşallah küçük kızın atlatacak bu günleri hayırlarla inş canım amin

Canım tesekkur ederim güzel dusuncem için. Şimdi nasılsın ? Rabbim sanada kucağını Sağlıkla nasip etsin

Canım tesekkur ederim güzel dusuncem için. Şimdi nasılsın ? Rabbim sanada kucağını Sağlıkla nasip etsin

Şimdi çalışmalar devam ediyor tatlım. bazen iyi oluyorum bazen bunalıyorum. şimdi kocaman olacaktı diyorum. Sonra kızıyorum kendime, böylesi hayırlıymış demekki diyorum. Karışık bir hal içindeyim yani. Amin inş o en özel anı bizler de yaşarız.

sen miniklerden haber ver esas, iyiler mi? ikisinde de her şey çok iyiye gidiyordur umarım.

12.08.2016 cuma
Bugün günlerden gönül agrisi, kalp sızısı...

Bilmiorum bilemiyorum... İçimdeki alev yaktı beni.. bugün bin umut ile merhaba derken yine bir telefon yine hastane yine korku.. Doktorumuz bizimle girişmek istemiş. İstemesin arkadaş istiyirsada büşram çok iyi al eve götür desin...

Busram , planladığımiz gibi olmadı. Bu sabah kafandaki baskı büyümeye yol açmış acil ameliyat dedi doktor. O anlatiyorya durumu ameliyatı , ben oturduğum yerde nasıl omur biter yaşıyorum yavrum...

Küçücük sen busbuyuk ameliyat hane ( çıldırmak üzereyim. Sizi doğuma giderken oradan çok korkmuştum . Sen de korkar mısın ? Korkma annecim korkma koca yürekli savaşçı kızım ... Kardeşin baban duaciyiz sana.....

Berram , sana yazmiorum die kızma emi.. içim yangın yeri yüreğim yorgun. Kardeşinin iyi haberlerini alalım... Birlikte güzel anlarimizi paylaşalım...

Sizi çok seviyorum...

canım ameliyatın tam tarihi belli mi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…