Premature Bebekler 2 Prenses 1 Anne ... 32 haftalık doğan güzel kizlarim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Canım benim Rabbim evlatlarını sana ve eşine bağışlasın çok duygulandım yazını okurken. Sağlıklı sıhhatli gecirsinler prensesler inşallah tüm ömürlerini

iyi olmaları en buyuk tesellın olsun ..zor bir sürec..

Amin dualarinizi eksik etmeyin

31.07.2016 pazar

Ballı lokmalarim benim. Ahh şuan beni bi bilseniz ne haldeyim bir yanim busrama alev alev yanarken bir yanim berrama şükrü'n sonsuzluğu ikinize iken sevinç heycan .... Zor'dayim kizlarim hemde çok. Ama inanıyorum birlikte asicaz bu zorlu günleri ve babanızın başına tatlı bela olucaz...

Bugün ziyarete geldiğimizde Büşrami hala uyutuyorlardi sende uyuyordun kardeşi dedim bugünde varsın olsun uyurken izliyim sizi.. derken biri viyaklamazmi ? Altına yapmış siin edepsiz berram :) şansınıza hemşire çıkardı seni kuvezden cama kadar getirdi sonra gözünüzün onunde bir güzel yikadi pakladi. Sonra yine kuveze koydu misssstin ama cama kadar geldin çirkin şey :)

Babaciniz dioki aynı annesi gözleri zeytin zeytin ayy napicam ben sizle diyip diyip duruyor..

Ömrümüz uzun hayırlı sağlıklı ve imanlı olsun siz ve biz güzel ailemiz 4 kişi hep mutlu mesut yasiyalim canımın özleri...

01.08.2016 pazartesi

Bugün yazabilecegim tek şey yarın beyin usg cekilcek büşram . Dua'm ise kanamanın ilerlememis mucizesi ile karşılaşmak

Korkuyorum güzel kızım çok.. burda açık açık yazmak nekadar doğru bilmiyorum ( birgün okursun ve uzulurmusun die) kaybetmekten çok korkuyorum annecim beni bırakmndan çok korkuyorum. Dualarım hakkımızda hayırlısı olmasi için. Birşey olmadan atlatabilsek keşke ... Ya birşey olursa sana daha çok uzulursen sen .. ahh annecim aklım kalbim hepsi birbirine karisti ( mevlam ne gostericek yarın bakalım.. sen güçlü ol ve savaş kızım. Kardeşin için baban için annen için.. öyle güzel bi bebeksin ki şifa bulman için 500 Yasin topladık inşallah okunan dualar yüzü suyu hurmetine Rabbim şifa verir sana güzel yüzlüm....

Sizi cokkkk seviyorum

03.08.2016 çarşamba

Can özlerim. Güzel yüzlü fistiklarim...

Yüreğim yorgun die yazamiyorum. Doktorlar pazartesi tekrar film cekicekler busrama... Sıvı toplanmasına bakicaklar. Söyledikleri içimi parçalasa da güzel kızım sen atlatirsin inşallah dualarımız seninle fındık burunlum. Rabbim bizi bizle imtihan etmesin kızım. Derdi veren Allah sifasini da verir inşallah...

Kardeşinle konuştuk , seninle evcilik oynicagimiz günlerin hayalini kurduk. Yeter ki sağlığın yerinde olsun, kanaman bitsin hiiicccc agrin sizin olmasın inşallah..

Babaciginiz da sizin için duaci , kıskanmaya başladım sanki biraz sizi kizlarim dio başka bisi demio...

O sizi ben üçünuzu seviyorum...

Canım geçer bugünler sağsalim alırsın bebişlerini kucağına inşallah.Benimde oğlum 10 gündür küvezde Rabbim yardımcımız olsun şifa versin evlatlarımıza bizede sabır versin güç versin çok zor.Dualarım sizinle yakın zamanda güzel haberler alırsın inşallah.Allah şifa versin evlatlarımıza selamete çıkarsın hepimizi

Allah acil şifalar versin Allah size bağışlasın tezz zamanda kucağınza alıp eve götürmeyi nasip etsin sağlıklı birşekilde

Canim Rabbim hayırlısıyla ve sagliklica ikisini de elinize almayi nasip eder inşallah bütün dualarim sizinle canim

Rabbim Şafi ismiyle versin şifasını, ağlamamak için zor tuttum kendimi,

inşallah kızlarınızla eve gittiğiniz ilk gününüzü de burdan paylaşırsınız bizimle..

Allah kolaylık, dayanma gücü versin, ama asıl selamet versin. Hayırlı şifa bulsun yavruların. Allah var, gam yok kardeşim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…