- 23 Temmuz 2016
- 57
- 28
-
- Konu Sahibi kremalicorek
Canım benim Rabbim evlatlarını sana ve eşine bağışlasın çok duygulandım yazını okurken. Sağlıklı sıhhatli gecirsinler prensesler inşallah tüm ömürleriniGünlerden 21.07.2016
Klasik kontrol günümüzün sabahı idi.. Doktora gitmeden önce wc ye girdim ki pembe sulu kan geldi.. panik yapmadım nasılsa doktora gidiyorum dieve hazirlandimm . Doktora geldiğimde doktor suyumun gelmiş olabileceğini düşünerek ( bir bebeğinin suyu 24 haftadan beri azdı) ( ve ikinci serklaji olmuştum ) bu gece kontrol altında kal yarın bisi olmazsa taburcu ederim dedi.
Gün boyunca nts serum vs derken sabah son kontrol için dopler önerdi ve bebeklerden birinin kafasının dikisleri zorladığını belirterek odama aldılar. Kendi doktorum geldi ve bebek dikisi parcalicak ve rahim de bebekte Zarar görebilir alalım 32 haftalık dedi.
Sizi çok özlemiş olsamda isteğim vaktibizde sağlığımıza gelmenizdi güzel kizlarim. Önce korku sardı sonrada heycan sonra daha büyük korku.. babamız çok mutluydu erkenden size kavuşacağı için. Hem gozyaslarimi siliyir hem halime gülüyordu.
Derken evdekilere haber verdik yola çıktılar. Vakit geldi catti . Beni hazırladılar. Ağlayarak girdim ameliyata. Aklımda siz kalbimde siz bisi olmasin die dua ede ede narkozu aldım.
Günlerden 22.07.2016 15:44 biriniz 15:45 digefiniz doğdu. 1869-1910 kg 45 cm..
Çok zor bir ameliyat gecirdim 2 saat sürdü. Gözlerimi açtığımda kizlarim nasıl ?babanızın gördüğümde kızlarımız nasıl sorusu idi? Babaniz çok güzeller merak etme iyiler dedi. Bir iki foto çekmiş ve bana göstermeye çalışır ama narkozdan gözlerim ekranı görmüyordu. Bi kaç saate acildim.
Dünyalar güzeli 2 kızım olmuş. O gece goremedim sizi ama sabah kalkar kalkmaz yaninizdaydim foto gibi değilsiniz miniciktiniz... Kuvezde solunum cihazına bağlamışlar çok üzüldüm ama nefes alıp varıyorsunuz ya yetti bana. Heleki parmagimi sıkıca tuttunuz ya ... Ahh güzel kizlarim.
Yarın beni taburcu edicekler sizi burda bırakıp nasıl gidicem ki ben((
Buradaki teyzoslar çok dua ederse bakarsanız doktor 1 ay dedi daha evvel kavusuruz. Öperim koklarim sizi..
İyiki geldiniz hayatıma.. Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin..
iyi olmaları en buyuk tesellın olsun ..zor bir sürec..Günlerden 21.07.2016
Klasik kontrol günümüzün sabahı idi.. Doktora gitmeden önce wc ye girdim ki pembe sulu kan geldi.. panik yapmadım nasılsa doktora gidiyorum dieve hazirlandimm . Doktora geldiğimde doktor suyumun gelmiş olabileceğini düşünerek ( bir bebeğinin suyu 24 haftadan beri azdı) ( ve ikinci serklaji olmuştum ) bu gece kontrol altında kal yarın bisi olmazsa taburcu ederim dedi.
Gün boyunca nts serum vs derken sabah son kontrol için dopler önerdi ve bebeklerden birinin kafasının dikisleri zorladığını belirterek odama aldılar. Kendi doktorum geldi ve bebek dikisi parcalicak ve rahim de bebekte Zarar görebilir alalım 32 haftalık dedi.
Sizi çok özlemiş olsamda isteğim vaktibizde sağlığımıza gelmenizdi güzel kizlarim. Önce korku sardı sonrada heycan sonra daha büyük korku.. babamız çok mutluydu erkenden size kavuşacağı için. Hem gozyaslarimi siliyir hem halime gülüyordu.
Derken evdekilere haber verdik yola çıktılar. Vakit geldi catti . Beni hazırladılar. Ağlayarak girdim ameliyata. Aklımda siz kalbimde siz bisi olmasin die dua ede ede narkozu aldım.
Günlerden 22.07.2016 15:44 biriniz 15:45 digefiniz doğdu. 1869-1910 kg 45 cm..
Çok zor bir ameliyat gecirdim 2 saat sürdü. Gözlerimi açtığımda kizlarim nasıl ?babanızın gördüğümde kızlarımız nasıl sorusu idi? Babaniz çok güzeller merak etme iyiler dedi. Bir iki foto çekmiş ve bana göstermeye çalışır ama narkozdan gözlerim ekranı görmüyordu. Bi kaç saate acildim.
Dünyalar güzeli 2 kızım olmuş. O gece goremedim sizi ama sabah kalkar kalkmaz yaninizdaydim foto gibi değilsiniz miniciktiniz... Kuvezde solunum cihazına bağlamışlar çok üzüldüm ama nefes alıp varıyorsunuz ya yetti bana. Heleki parmagimi sıkıca tuttunuz ya ... Ahh güzel kizlarim.
Yarın beni taburcu edicekler sizi burda bırakıp nasıl gidicem ki ben((
Buradaki teyzoslar çok dua ederse bakarsanız doktor 1 ay dedi daha evvel kavusuruz. Öperim koklarim sizi..
İyiki geldiniz hayatıma.. Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin..
Amin dualarinizi eksik etmeyinCanm cok geçmiş olsun, başından beri seni takip ediyorum tanımıyorum ama hep merak ediyorum sizi ne durumdasiniz die.. Hep duamdasınız rabbm iki kızınıda siZe bağışlasn inşallah büşranızda cok iyi olacak inanıyorum o cok güçlü bir bebek... İnan her yazdığını Gözyaşları ile okuyorum hele kızının ismine büşra demişin nasıl duygulandm bnm ismimde büşra.. Canım adaşım benm duamda o benm rabbmin izni ile cok iyi olacak. Lütfen cok güçlü ol iyi haberlerini bekliyoruz
Allah acil şifalar versin Allah size bağışlasın tezz zamanda kucağınza alıp eve götürmeyi nasip etsin sağlıklı birşekilde03.08.2016 çarşamba
Can özlerim. Güzel yüzlü fistiklarim...
Yüreğim yorgun die yazamiyorum. Doktorlar pazartesi tekrar film cekicekler busrama... Sıvı toplanmasına bakicaklar. Söyledikleri içimi parçalasa da güzel kızım sen atlatirsin inşallah dualarımız seninle fındık burunlum. Rabbim bizi bizle imtihan etmesin kızım. Derdi veren Allah sifasini da verir inşallah...
Kardeşinle konuştuk , seninle evcilik oynicagimiz günlerin hayalini kurduk. Yeter ki sağlığın yerinde olsun, kanaman bitsin hiiicccc agrin sizin olmasın inşallah..
Babaciginiz da sizin için duaci , kıskanmaya başladım sanki biraz sizi kizlarim dio başka bisi demio...
O sizi ben üçünuzu seviyorum...