Premature Bebekler 2 Prenses 1 Anne ... 32 haftalık doğan güzel kizlarim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Rabbim acil sifalar versin rabbim yar ve yardimciniz olsun busran guclu olucak o senin savasci kizin guclu olarak cikacak insallah rabbim korusun kizlarini... dua ile ecmain

canim nasilsiniz? var mi guzel bir gelisme. okudugumdan beri dualarim sizinle. bu zolu sureci saglikla ve guclenerek atlatin insallah.

Salı sabahı büşram amelıyatta.... Dualarını eksık etmeyın..

berramda da süt alerjısınden suphelendı dokotr ( artık delırmek uzereyım gucum tukenıyor
Kurban olurum sabirli olun biliyorum coooook zor cooook... rabbim bagislasin kizlarinizi

berramda da süt alerjısınden suphelendı dokotr ( artık delırmek uzereyım gucum tukenıyor
ay canım benim inşallah büşra atlatacak gülüm sağlığına da kavuşacak berra da süt alerjisi mi inek sütüne alerjisi var bebeğimin diyenler vardı da senin anne sütüne deildir heralde ya

Canım benim o ameliyattan çok iyi şekilde çıkacak inşallah, son sıkıntılı bekleyişiniz olsun sonrası iki kızınla birlikte evinde onların gülücükleriyle unut bu günleri.

hepsi geçecek Allah' ın izniyle, dualarımız da minik savaşçı kızlarla olacak.

Benim kızlarımda 1 ay küvezde kalmışlardı. Doktorum kızların bu süreçte daha dirençli olduğunu söylemişti. Yazılarını okuyunca yaşadıklarımız aklıma geldi. Benimkiler 33 te 1300-1500 doğmuşlardı. İnşallah seninkileri de bir an önce eve götüreceksiniz.

Allahümme Rabbenâ Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen.

Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin Bu hastanın ızdırabını gider Şifa ver Şifayı veren sensin Senden başka şifa yaratan yoktur Ancak senin şifan vardır Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle.
Amin amin amin

16.08.2016 salı

Kucagim da berram yazıyorum ...

Büşram ameliyattan çıktı... Doktor ameliyatı iyi geçti dedi. İnşallah bundan sonrasında iyi olur meleğime.

Ben gelemedim anneciğim ameliyata baban kapıda bekledi seni... Kızma bana olurmu ben kardeşinle sana dua ettik. onu hastaneye getiremedim kızım. Ama akşam gelicem inşallah yanına sarı lokmam benim.

Üzüntüden sutum azaldı kızım ( seni çok seviyoruz. İnşallah bugünlerde atlatiriz . Şantli bi hayat nasıl olcak bizi ne bekliyor bilmiorum ama Rabbim kolaylığını versin.

Buarada duaci olan tüm teyzelerine bende duaciyim

Çok çükür canım çok sevindim ameliyatın iyi geçmesine. Bundan sonra hep iyi haberlerini alırsın inş.

Bak ameliyat da geçti, sen artık çok stres yapma ki bol bol süt bebişlere şifa olsun.

ay geçmiş olsun canım cimcimeler güçlü sana demiştim inşallah bir müddet daha tedavisinden sonra ikisi de kucağında olacak ay resimlerini çekersin biraz büyüyünce bizim için sonra büyüdüklerinde sen de neler yaşadınız benim güçlü kızlarım dersin aman aman bak sütün azalmasın büşraya da berraya da lazım o sütler onlarla daha güçlü olacaklar canım unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…