- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
-
- Konu Sahibi kremalicorek
12.08.2016 cuma
Bugün günlerden gönül agrisi, kalp sızısı...
Bilmiorum bilemiyorum... İçimdeki alev yaktı beni.. bugün bin umut ile merhaba derken yine bir telefon yine hastane yine korku.. Doktorumuz bizimle girişmek istemiş. İstemesin arkadaş istiyirsada büşram çok iyi al eve götür desin...
Busram , planladığımiz gibi olmadı. Bu sabah kafandaki baskı büyümeye yol açmış acil ameliyat dedi doktor. O anlatiyorya durumu ameliyatı , ben oturduğum yerde nasıl omur biter yaşıyorum yavrum...
Küçücük sen busbuyuk ameliyat hane( çıldırmak üzereyim. Sizi doğuma giderken oradan çok korkmuştum . Sen de korkar mısın ? Korkma annecim korkma koca yürekli savaşçı kızım ... Kardeşin baban duaciyiz sana.....
Berram , sana yazmiorum die kızma emi.. içim yangın yeri yüreğim yorgun. Kardeşinin iyi haberlerini alalım... Birlikte güzel anlarimizi paylaşalım...
Sizi çok seviyorum...
12.08.2016 cuma
Bugün günlerden gönül agrisi, kalp sızısı...
Bilmiorum bilemiyorum... İçimdeki alev yaktı beni.. bugün bin umut ile merhaba derken yine bir telefon yine hastane yine korku.. Doktorumuz bizimle girişmek istemiş. İstemesin arkadaş istiyirsada büşram çok iyi al eve götür desin...
Busram , planladığımiz gibi olmadı. Bu sabah kafandaki baskı büyümeye yol açmış acil ameliyat dedi doktor. O anlatiyorya durumu ameliyatı , ben oturduğum yerde nasıl omur biter yaşıyorum yavrum...
Küçücük sen busbuyuk ameliyat hane( çıldırmak üzereyim. Sizi doğuma giderken oradan çok korkmuştum . Sen de korkar mısın ? Korkma annecim korkma koca yürekli savaşçı kızım ... Kardeşin baban duaciyiz sana.....
Berram , sana yazmiorum die kızma emi.. içim yangın yeri yüreğim yorgun. Kardeşinin iyi haberlerini alalım... Birlikte güzel anlarimizi paylaşalım...
Sizi çok seviyorum...
Kurban olurumSalı sabahı büşram amelıyatta.... Dualarını eksık etmeyın..
berramda da süt alerjısınden suphelendı dokotr( artık delırmek uzereyım gucum tukenıyor
ay canım benim inşallah büşra atlatacak gülüm sağlığına da kavuşacak berra da süt alerjisi miSalı sabahı büşram amelıyatta.... Dualarını eksık etmeyın..
berramda da süt alerjısınden suphelendı dokotr( artık delırmek uzereyım gucum tukenıyor
Salı sabahı büşram amelıyatta.... Dualarını eksık etmeyın..
Benim kızlarımda 1 ay küvezde kalmışlardı. Doktorum kızların bu süreçte daha dirençli olduğunu söylemişti. Yazılarını okuyunca yaşadıklarımız aklıma geldi. Benimkiler 33 te 1300-1500 doğmuşlardı. İnşallah seninkileri de bir an önce eve götüreceksiniz.Salı sabahı büşram amelıyatta.... Dualarını eksık etmeyın..
evet canım akşama inşallah durumu hakkında bize bildiri yapar ben de YA ŞAFİ okuyorum şimdiKızlar Büşra şu an ameliyatta olabilir, dualarımızı eksik etmeyelim. İnşallah annesinden güzel haberi duyalım.
16.08.2016 salı
Kucagim da berram yazıyorum ...
Büşram ameliyattan çıktı... Doktor ameliyatı iyi geçti dedi. İnşallah bundan sonrasında iyi olur meleğime.
Ben gelemedim anneciğim ameliyata baban kapıda bekledi seni... Kızma bana olurmuben kardeşinle sana dua ettik. onu hastaneye getiremedim kızım. Ama akşam gelicem inşallah yanına sarı lokmam benim.
Üzüntüden sutum azaldı kızım( seni çok seviyoruz. İnşallah bugünlerde atlatiriz . Şantli bi hayat nasıl olcak bizi ne bekliyor bilmiorum ama Rabbim kolaylığını versin.
Buarada duaci olan tüm teyzelerine bende duaciyim
ay geçmiş olsun canım cimcimeler güçlü sana demiştim inşallah bir müddet daha tedavisinden sonra ikisi de kucağında olacak ay resimlerini çekersin biraz büyüyünce bizim için sonra büyüdüklerinde sen de neler yaşadınız benim güçlü kızlarım dersin aman aman bak sütün azalmasın büşraya da berraya da lazım o sütler onlarla daha güçlü olacaklar canım unutma16.08.2016 salı
Kucagim da berram yazıyorum ...
Büşram ameliyattan çıktı... Doktor ameliyatı iyi geçti dedi. İnşallah bundan sonrasında iyi olur meleğime.
Ben gelemedim anneciğim ameliyata baban kapıda bekledi seni... Kızma bana olurmuben kardeşinle sana dua ettik. onu hastaneye getiremedim kızım. Ama akşam gelicem inşallah yanına sarı lokmam benim.
Üzüntüden sutum azaldı kızım( seni çok seviyoruz. İnşallah bugünlerde atlatiriz . Şantli bi hayat nasıl olcak bizi ne bekliyor bilmiorum ama Rabbim kolaylığını versin.
Buarada duaci olan tüm teyzelerine bende duaciyim
hamile misin canım hayırlı olsun bana da dua etÇok çükür canım çok sevindim ameliyatın iyi geçmesine. Bundan sonra hep iyi haberlerini alırsın inş.
Bak ameliyat da geçti, sen artık çok stres yapma ki bol bol süt bebişlere şifa olsun.
hamile misin canım hayırlı olsun bana da dua et
ay hadi hayırlarla inşallah bebeğin seninledir canım amininşallah öyleyimdir tatlım haftasonuna doğru istenmeyen bat tarihim ama şimdi totem yaptım böyle :) hamileysem de dua ederim tabiki.
ay hadi hayırlarla inşallah bebeğin seninledir canım amin