- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
-
- Konu Sahibi kremalicorek
çok şükür canım çok sevindim sizin için, hep sağlıklı ve mutlu olsun güzel prenseslerin, zor zamanlarda bu kadar güçlü duran anneye de tebrikler; sen yılmadın onlar da seni hüsrana uğratmadı, maşallah size. kucak dolusu sevgilerTeyzoslar bizim evimize bayram geldi umut geldi melek geldi kabul olunmus dua geldi...
Imtihanimiz büyük.. Rabbimiz daha buyuk.
Evet evet teyzoslar Büsram geldi yuvamiza Berram karsiladi kardesini...
Şükür var yureklerde.. Doktorlar vazgecsede kizimdan biz gecmedik birbirimizden. Simdi uc kiz el ele verdik. Busrami iyi edicez insallah.
Guzel yavrum ... Kucucuk bedeni ile buyuk sinavlatdan gecen bebegim. Unuttursun rabbim acilarini.. Hic uzulme bir daha insallah.
Herkese kolay olan. Bize zor oldu. Rabbim bizi sevdi pamugum.. 1 dklikta olsa ablan baban biz seni cokk seviyoruz ve burdaki teyzelerin..
Dualariniz bizimle oldu bizde size duaciyiz. Rabbim razi olsun
Rabbime binlerce sukurler olsun evlat nasip etti sana ..Canim benim... Bende cok cabaladim bebeklerime sahip olana kadar . 2 kaybim var.. Her husran sonrasi bu kez tukendim birdaha cabalamicam yoruldum dedim.. Sadece 15 gun surdu. Sonra sil bastan yeni basladim.. +30 kilo aldim.. Artik kalcalarimda yer kalmamisti igneden. Ictigim haplarin hatti hesabi yok. Duydugum her bitki ve kur vs.... Yilmamisim...
Bu gebeligimde okadar zorduki.. Korku dolu... Ilac dolu... Onlem dolu....
Dogumum daha zordu...
En zoru dogum sonrasi elim bos eve gelmemdi. Haftalarca kuvez deki bebeklerimi camdan izlemek kokusunu bilememek ahh ne zordu..
Zordu.... Degilmis belli taki bebegim beyin kanama si gecirene dek.. Bu en zoru idi.. Yok yok daha zoru ameliyata almalari sant takmalari idi. Bebegimi bekleyen zorluklari düşünmek cok daha zordu....
Velhasıl guzelim iki bebegim kucagimda cok sukur binsukur. Rabbim bugunlerimizi aratmasin. Sende sakin pes etme cabala. Ama olmadiginda kendini paralama. Vardir bir hayir de.. Emin ol Rabbim bizim icin hayr olani iyi bilen. Cok dua ettim evlat evlat die.. Rabbim kabul buyurdu hamd olsun. Ama imtihan dunyasi . bilemedim cok isterken bunlari bebegime yasaticagimi. Ama dedim ya Rabbim hakkimizda hayrnolani bilen. Bakalim ne yazdi yazgimiza bakalim ne gorucez. Duam evlatlarim bugunleri unutturucak guzellikler sihatlar bulsun.
Ayyy masallah gozunuz aydin,Rabbime sukurler olsun miniklerin,mucizelerin evinde artikTeyzoslar bizim evimize bayram geldi umut geldi melek geldi kabul olunmus dua geldi...
Şükür var yureklerde.. Doktorlar vazgecsede kizimdan biz gecmedik birbirimizden. Simdi uc kiz el ele verdik. Busrami iyi edicez insallah.
Guzel yavrum ... Kucucuk bedeni ile buyuk sinavlatdan gecen bebegim. Unuttursun rabbim acilarini.. Hic uzulme bir daha insallah.
Herkese kolay olan. Bize zor oldu. Rabbim bizi sevdi pamugum.. 1 dklikta olsa ablan baban biz seni cokk seviyoruz ve burdaki teyzelerin..
bebeklerini getirdin mi evine canım benim dualarını sen de bizden esirgeme benim de bata 3 günüm var test yapacağım bakalımCanim benim... Bende cok cabaladim bebeklerime sahip olana kadar . 2 kaybim var.. Her husran sonrasi bu kez tukendim birdaha cabalamicam yoruldum dedim.. Sadece 15 gun surdu. Sonra sil bastan yeni basladim.. +30 kilo aldim.. Artik kalcalarimda yer kalmamisti igneden. Ictigim haplarin hatti hesabi yok. Duydugum her bitki ve kur vs.... Yilmamisim...
Bu gebeligimde okadar zorduki.. Korku dolu... Ilac dolu... Onlem dolu....
Dogumum daha zordu...
En zoru dogum sonrasi elim bos eve gelmemdi. Haftalarca kuvez deki bebeklerimi camdan izlemek kokusunu bilememek ahh ne zordu..
Zordu.... Degilmis belli taki bebegim beyin kanama si gecirene dek.. Bu en zoru idi.. Yok yok daha zoru ameliyata almalari sant takmalari idi. Bebegimi bekleyen zorluklari düşünmek cok daha zordu....
Velhasıl guzelim iki bebegim kucagimda cok sukur binsukur. Rabbim bugunlerimizi aratmasin. Sende sakin pes etme cabala. Ama olmadiginda kendini paralama. Vardir bir hayir de.. Emin ol Rabbim bizim icin hayr olani iyi bilen. Cok dua ettim evlat evlat die.. Rabbim kabul buyurdu hamd olsun. Ama imtihan dunyasi . bilemedim cok isterken bunlari bebegime yasaticagimi. Ama dedim ya Rabbim hakkimizda hayrnolani bilen. Bakalim ne yazdi yazgimiza bakalim ne gorucez. Duam evlatlarim bugunleri unutturucak guzellikler sihatlar bulsun.
Ben de 3 yıl bekledim canim. Birçok kez denedim olmadı. Gecen yıl hamileligim sonlandı yıkıldım ama Rabbimden umidimi hiç kesmedim. Şimdi iki kuzucuk la mukafatlandirdi şükürler olsun ki. Senin de yüzün gülecek ümidin daim, Yaradanim yardimcin olsun...Insaallah Allah razi olsun3 senedir bekliyorum ama olmuyor bazen ya hic olmazsa diye dusunuyorum tek carem dualariniz..
Can'ım yazılarını duygu yüklü okuyorum hepTeyzoslar bizim evimize bayram geldi umut geldi melek geldi kabul olunmus dua geldi...
Insaallah canim Allah razi olsun..Ben de 3 yıl bekledim canim. Birçok kez denedim olmadı. Gecen yıl hamileligim sonlandı yıkıldım ama Rabbimden umidimi hiç kesmedim. Şimdi iki kuzucuk la mukafatlandirdi şükürler olsun ki. Senin de yüzün gülecek ümidin daim, Yaradanim yardimcin olsun...
Tabiki hersey Allahtan.. Lakin sebepler diyarindayiz bize sebep ne olcak bilemeyiz belki bi ot belki bi ilac belki bindoktor belki tup bebek.. Oyuzden silkelen.. Bugune kadar yasadiklarini tedavileri unut. Sanki ilk defa imis gibi ogucle yeniden arastir. Doktor cok onemli.. Dualarim tum bebek bekleyenlerleRabbime binlerce sukurler olsun evlat nasip etti sana ..
Bende 3 senedir nasip diye bekliyordum hic doktora gtmeden.Bir gun esimle gittik benim butun hormon degerlerim normaldi esimiden test istediler ve 0 yaziyordu ama biz hic birsey anlamamistik doktor yerinde yoktu yanindaki sekrrter baska doktora sordu geldi hic bisey yok sonuc cok iyi dedi ve bizi eve gonderdi..ama icime suphe dustu 0 yazdigi icin butun degerler hemen netten arastrdim azosperm oldugunu ogrendim ama esime diyemedim bunu
Kendi kendimin doktoru oldum iste tekrar hastaneye gttik doktorda azoseprm sizin cocugunuz olmaz yapcagim hic bisey yok dynce beyniden kaynar sular dokuldu ve hastane koridorlarinda gozyaslarim sel olmustu..
Ankaraya sevk edildik orda tup bebege basladik bu seferde benim fsh 12ye cikmis yumurta rezervlerinde azalma var dedi normal yolla olmaz dyince ben2.sokumu yasadimben esimi dusunurken bide kendi sorunum cikti ve daha 23 yasindayim doktorun en genc hastasi tek bendim
O igneler ilaclar bitirdi beni omrumden omur gidiyordu esimde sperm olmaya basladi ama ilacla arabamizi sattik dunyanin parasini harcadik ama doktordan yeterli ilgiyi goremedim..neyse iste trdaviye basladik herseyi cok iyi diye diye beni hep umutlandirdi sonra tedavi biti derken ..
Ben tedavinin 6.gununde hasta oldum ve umitlerum o an bitmisti gebelik testi bile yapmak nasip olmamistisonrada esimin sperm sayisi azaldi gitti oyle doktor desen telefnlari acmaz oldu
Iki tane dondurulmus embrym var ama onu dahi istemiyorum artik canim yaniyor bunye kaldirmiyorbazen benim hic cocugum olmuycam diye kendimi oyle alistryrm cocuk neden tutmadi acaba fsh degerim yuksek mi olmadi diye kendimi yedim bitirdim esim cocugu cok istiyordu uzuluyordu o oyle sinirlendikce sorunu kendimde buluyordum artik kaldiramiyordum uzerime gelmez olmuyor iste olmuyor diye cok sinir krizleri gecirdim
Artik herseyi biraktim tek carem Allah ve dualar..Rabbim ol der ve olur..Rabbim sizide evlatlarinizida korusun..bundan sonra tek inancim tek umudum dualar..
Canim senin hakkin cok bizde cok dua ettin hakkini helal et.. Insallah bu ay mucizen seninle birliktte olsun dualarim seninle guzelnhaberlerini bekliorumbebeklerini getirdin mi evine canım benim dualarını sen de bizden esirgeme benim de bata 3 günüm var test yapacağım bakalım
Canim senin hakkin cok bizde cok dua ettin hakkini helal et.. Insallah bu ay mucizen seninle birliktte olsun dualarim seninle guzelnhaberlerini bekliorum
senin de mi ikizlerin olacak canım?kremalicorek canim sukur kizlarin evdeler insallah bir daha ayrilmazsiniz rabbim sizi korusun insallah
Teyzoslar bizim evimize bayram geldi umut geldi melek geldi kabul olunmus dua geldi...
Evet rabbim izin verirse iki kizim olucak insallah saglikla nasip etsin rabbim... bebegi olmayan herkese rabbim tez vakitte nasip etsin insallah dua ile ... ecmainsenin de mi ikizlerin olacak canım?
Canim hamilemisin cok sevindim rabbim saglikla nasip etsin bu defa insallahcanım benim nasıl sevindiğimi anlatamam, çok şükür ki kavuştun kızlarına. Rabbim bir daha hep sağlıklı mutlu günler göstersin size.
bana da dua edinEvet rabbim izin verirse iki kizim olucak insallah saglikla nasip etsin rabbim... bebegi olmayan herkese rabbim tez vakitte nasip etsin insallah dua ile ... ecmain
Canim hamilemisin cok sevindim rabbim saglikla nasip etsin bu defa insallah
Aýyu insallah canim rabbim nasip etsin bu ay hadi son 17 gun adet olmazsinda pozitiffff gorursunuz insallahhayır canım keşke olsam ama hala çalışmalara devam ediyoruz. totem yaptım imzamda :) umarım Allah söyletmiştir sana ve bu ay bebiş yerini bulur :)