- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 36
-
- Konu Sahibi kremalicorek
28.07.2016 perşembe günü
Koşa koşa yanınıza geldik kuzularim. Kapıda doktorunuza yakaladık. 2 numaralı dedi kendi başına solunumu tolere edemedi tekrar cihaza bağladık dedibunada sukur makine kolaylık olucaksa sana bebeğim biraz daha sabrederiz. Bugün seninde yüzünü çok sukur dondurmusler. Ayy aman aman babaciniz nasıl kıskandıo napicam ben bu guzellerle diyip diyip duruyor..
1 numaralı pamukum sende gerile gerile bi hal oldun . Hemşireler gece uyutmuyormu annem seni.. sole bana kizlarim ben onlara. Ayy ilk defa gerilirken kollar bacaklar up uzunn maşallah boyuna posuna...
Velhasıl bugün yeniden aşık olduk babanizla size..
Cumartesi çok önemli duaciyiz size
Öyle canım ... İnşallah su mübarek saatlerde Rabbim şafi ismi hurmetine şifa versin evlatlar imjza. Hangi hastanede sınıf sizCanim seninle ayni durumdayim bdt ikimizdede ayniyken 11 gun once 32+0 da aldilar bebegimi 11 gundur hastanede gunde 15 dk gorebiliyorum oda aglamakla geciyo zaten. Solunum skntisini atlattiktan sonra beslenmeyi arttiriyolar benim oglumda sutu tolore edemedi 2 gundur yine sadece serumla besliyolar toplamda 300 gram zayifladi dayanmak cok Zor ama sutumuz kesilmesin diye dayanmaliyiz bol su ic sut yap bebislerine insallah bebeklerimizi biran once kucagimiza alir kokularini duyariz dua etmekten baska caremiz yok
Izmir karatas hastanesindeyizÖyle canım ... İnşallah su mübarek saatlerde Rabbim şafi ismi hurmetine şifa versin evlatlar imjza. Hangi hastanede sınıf siz
Canm cok geçmiş olsun, başından beri seni takip ediyorum tanımıyorum ama hep merak ediyorum sizi ne durumdasiniz die.. Hep duamdasınız rabbm iki kızınıda siZe bağışlasn inşallah büşranızda cok iyi olacak inanıyorum o cok güçlü bir bebek... İnan her yazdığını Gözyaşları ile okuyorum hele kızının ismine büşra demişin nasıl duygulandm bnm ismimde büşra.. Canım adaşım benm duamda o benm rabbmin izni ile cok iyi olacak. Lütfen cok güçlü ol iyi haberlerini bekliyoruz30.07.2015 cumartesi
Şimdi sizin yanınızda dönüyoruz canım içleri ballı lokmalarim...
Bugün yoğun bakım kapısında hemşireye Büşramin beyninde kanama var , bana ihtiyacı var lütfen içeri alın ben dediğimde Allah razı olsun hemşire gözyaşlarınızi silin yardimci olucam bekleyin 1 dk dedi.. içeri girdim uyuyotiyorlarmis seni kızım. Su 3 günde kanaman çoğalmasını die uyutuyorlar . Bizde dua ediyoruz... Hemşire mucizeler var neden Büşra da bunlardan biri olmasın dedi... Sırtını ayaklarını kollarını ellerini sevdim güzel kızım.. birde ne göreyim saçların sap sarı ... Yoksa sen babanami benziyorsun.. Babasının busrasi... Baban hiç birşey olmicak kizima dio aramızda kalsin kardeşin kıskanacak amma sana bi ayrı duskun baban.. iyi ol güçlü ol atlatalim bugünlerin emi kızım..
Siz bir numaralı hanım efendi, kardeşin hasta olmasın die dua ediyoruz sende et emi kızım. O hastaneden gulerek çıkalım. Kardeşini sevdikten sonra sanada baktım hemşire dioki senin için ayy bu kız çok yaramaz çok. Senin yanında çok kalamadim kardeşin iyileşme sürecine girsin die daha çok ona bakavildim ki seni camdan izliyebiliyoruz die cami actirdik. Anamm bi kız aglio bitanem gözümüz aydın senidd fanustan çıkar dilar kendi kendine nefes alıyordum maşallah. Ayy bide sütun yok die nasıl aglamalar baban videoya çekti o hallerini ilerde gorup nekadar edepsizmisim dersin :) hemşire emzik verdi de sustun. Bide bugün ilk kez gözlerini açtı saskinim benim...
Bu gunlerimize hamd olsun.. herkes dua ediyor size. Çok sukur ki dua edebilen insalariz.. sizi çok seviyorum