Premature Bebekler 2 Prenses 1 Anne ... 32 haftalık doğan güzel kizlarim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

kremalicorek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
1.968
1.371
36
Günlerden 21.07.2016
Klasik kontrol günümüzün sabahı idi.. Doktora gitmeden önce wc ye girdim ki pembe sulu kan geldi.. panik yapmadım nasılsa doktora gidiyorum dieve hazirlandimm . Doktora geldiğimde doktor suyumun gelmiş olabileceğini düşünerek ( bir bebeğinin suyu 24 haftadan beri azdı) ( ve ikinci serklaji olmuştum ) bu gece kontrol altında kal yarın bisi olmazsa taburcu ederim dedi.
Gün boyunca nts serum vs derken sabah son kontrol için dopler önerdi ve bebeklerden birinin kafasının dikisleri zorladığını belirterek odama aldılar. Kendi doktorum geldi ve bebek dikisi parcalicak ve rahim de bebekte Zarar görebilir alalım 32 haftalık dedi.

Sizi çok özlemiş olsamda isteğim vaktibizde sağlığımıza gelmenizdi güzel kizlarim. Önce korku sardı sonrada heycan sonra daha büyük korku.. babamız çok mutluydu erkenden size kavuşacağı için. Hem gozyaslarimi siliyir hem halime gülüyordu.

Derken evdekilere haber verdik yola çıktılar. Vakit geldi catti . Beni hazırladılar. Ağlayarak girdim ameliyata. Aklımda siz kalbimde siz bisi olmasin die dua ede ede narkozu aldım.

Günlerden 22.07.2016 15:44 biriniz 15:45 digefiniz doğdu. 1869-1910 kg 45 cm..
Çok zor bir ameliyat gecirdim 2 saat sürdü. Gözlerimi açtığımda kizlarim nasıl ?babanızın gördüğümde kızlarımız nasıl sorusu idi? Babaniz çok güzeller merak etme iyiler dedi. Bir iki foto çekmiş ve bana göstermeye çalışır ama narkozdan gözlerim ekranı görmüyordu. Bi kaç saate acildim.

Dünyalar güzeli 2 kızım olmuş. O gece goremedim sizi ama sabah kalkar kalkmaz yaninizdaydim foto gibi değilsiniz miniciktiniz... Kuvezde solunum cihazına bağlamışlar çok üzüldüm ama nefes alıp varıyorsunuz ya yetti bana. Heleki parmagimi sıkıca tuttunuz ya ... Ahh güzel kizlarim.

Yarın beni taburcu edicekler sizi burda bırakıp nasıl gidicem ki ben ((

Buradaki teyzoslar çok dua ederse bakarsanız doktor 1 ay dedi daha evvel kavusuruz. Öperim koklarim sizi..

İyiki geldiniz hayatıma.. Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin..

24.07 . 2016

Prenseslerim bu sabah sizi hastanede bıraktık, bizi taburcu ettiler... Nekadar zorlandıim nekadar ağladım.... Çok zor geldi sizi orda bırakmak (. Giderken size bir çay kaşığı süt birakabildim henüz okadar bal kizlarim. Ama elimden geleni yapicam söz veriorum

Ay kiyamam ya
Cnm benim cok gecmis olsun bebislerin saglikli gelmisler ya dunyaya buna sevindim insallah hastaneden ciktiklari gunude goruceksin dualarim sizinle gozlerim doldu inan okurken bu gunlerde gecicek insallah

25.07.2016 3gunluk prenseslerim..

Size söz verdiğim gibi her 3 saate sağım yaparak cogaltiyorum güzel kizlarim...
Yine çok ağrıların olduğu için bugün yataktan çıkamadım inanın kızlarım çok agrim var yoksa koşarak gelmek istiyorum babaniz bugünde sabret iyi olkk onlar seni iyi girmek isterler dedi.. ve sizi videoya almış ... Nie bu kadar güzelsiniz ki?

Sarılık olmuşsunuuz bugün .. doktor bu dönemde normal tüm erken doğan bebeklerde görülüyor desede yinede çok üzüldüm. Besin verimini arrtircaklarmis çok süt için babaniz bir suru şey yedirip iciriyor. Şifa olsun insallah size dualı süt yolluyorum.

Yarın yanınızda olucam Allah izin verirse pamuklarim benim.. sizi çok seviyorum çok...

Canim gruba da yazdim. Burda okuyunca daha bi iclendim. Sen hic endise etme saglikla kavusacaksin guzel prenseslerine. Sadece uyu dinlen moralini yuksek tut. Minikler cikinca maraton baslayacak o zamana kadar dinlenebildigin kadar dinlen, toparlan ve sut cogaltmaya bak.

Kilolari haftalarina gore cok iyi masallah. Saglikla kavustursun rabbim guzel kizlariniza.

Benim ballı lokmalarim guzeller güzeli pamuklarim...
Annelerinin can taneleri...

Bugün tüm gücümle yaninizdaydim... Önce doktorunuza ugradik babacinizla. Çünkü sadece 12:00_ 12:30 + 18:00- 18:30 arası sizi gösteriyorlar bize.. doktor dediki sizi numaralandırmis 1 numara 2 numara :) 1 numaralı bebeğim cam kenarindasin ama kardeşin arka sırada onu hiç ama hiç görmüyoruz sadece eller ayaklar (( doktorumuz dediki 1 numaralı bebek kendi kendine nefes alabiliyor 2 numaralı ise daha çabuk yoruluyor dedi. Ahh bebeğim 24. Haftadan bu yana suyun azdı haliyle cigerlerin gelişimini etkiledi..... Çok üzülüyorum anneciğim ama güveniyorum basaricaksiniz.. cumartesi gunu beyin usg cekilcekmis Rabbime duam hayırlı sağlıklı haberlerinizi almak.

Sonra yanınıza geldik babanizla ahh kizlarim 1 numara 200 2 numara 100 gr vermişsiniz ( küçüklüğünuze küçüklük katmissiniz.. minicik eller minicik ayaklar kurban olurum sizi Yaradana... Ne olur çabuk toparlandı bizim için olurmu yalvaririm ...
Bugün bide 1 numaraya emzik vermişler pempis kocaman yavrum emmeye çalışırken nasılsa gulimsedin anneciğine , baban nasıl kıskandır ben geliyorum kaç gundur gülen yok die ahh güzel yavrum. kardesinede güç ver olurmu bize uzak ama sana yakın..

Bide çabuk kilo alın anneniz gibi tospaa olun .. sizi çok seviyorum tabi babacinizda.

28.07.2016 perşembe günü

Koşa koşa yanınıza geldik kuzularim. Kapıda doktorunuza yakaladık. 2 numaralı dedi kendi başına solunumu tolere edemedi tekrar cihaza bağladık dedi bunada sukur makine kolaylık olucaksa sana bebeğim biraz daha sabrederiz. Bugün seninde yüzünü çok sukur dondurmusler. Ayy aman aman babaciniz nasıl kıskandıo napicam ben bu guzellerle diyip diyip duruyor..

1 numaralı pamukum sende gerile gerile bi hal oldun . Hemşireler gece uyutmuyormu annem seni.. sole bana kizlarim ben onlara. Ayy ilk defa gerilirken kollar bacaklar up uzunn maşallah boyuna posuna...

Velhasıl bugün yeniden aşık olduk babanizla size..

Cumartesi çok önemli duaciyiz size

Ah kuzum benim kıyamam Allahım tez zamanda acil şifalar versin evlatlarına ve sana.. Ailecek bir an önce kavuşun insallah.. Okurken çok duygulandım ne güzel paylaşmışsın ama NE KADAR GÜÇLÜ BİR ANNESİN SEN ÖYLE Maşallah sana.. Hiç salma kendini güç kuvvet bul kendinde Prenseslerin sana çok ama çok ihtiyacı var.. Akşamları uykunu iyi al çünkü yakında Prensesler seni uyutmayacak annesi :) Allahım sütüne bereket versin hem artırsın sütünü hem şifasını versin.. Takipteyim canım

Canim seninle ayni durumdayim bdt ikimizdede ayniyken 11 gun once 32+0 da aldilar bebegimi 11 gundur hastanede gunde 15 dk gorebiliyorum oda aglamakla geciyo zaten. Solunum skntisini atlattiktan sonra beslenmeyi arttiriyolar benim oglumda sutu tolore edemedi 2 gundur yine sadece serumla besliyolar toplamda 300 gram zayifladi dayanmak cok Zor ama sutumuz kesilmesin diye dayanmaliyiz bol su ic sut yap bebislerine insallah bebeklerimizi biran once kucagimiza alir kokularini duyariz dua etmekten baska caremiz yok

Öyle canım ... İnşallah su mübarek saatlerde Rabbim şafi ismi hurmetine şifa versin evlatlar imjza. Hangi hastanede sınıf siz

29.07.2016 cuma günü

Bugün babanızın size ugurladim halaniz babannenizde geldi ... Babaniza demiski hemşire evde süt varsa getirin bu süt yarına yetmez.. babaniz beni aradı buzluktadaki tüm sütleri topladım yolladim. Çok mutluydu babaniz. Dedi litre litre süt icicek kizlarim annesi boş durma süt sağ dedi...

Bugün kimliklerinizi cikaricaktiki gitmiş bekliyordu. Bana gelen bir telefon (( Maf olduk. Hastaneden aradılar doktor sizinle gorusucek hemen gelin. Yandım güzel kizlarim sol gogsum alev alev yandı.. Ben ısrar ettim birşey mi oldu usg sonucu için gorusucek 2 numaralı bebek için dedi. Acaba dedim usg sonucmu yoksa ben gidene kadar bahnemiydi.... Ölüyorum sandım sana birşey olucak die Büsram. Evet busram babaniz busra olması istedi berranin kardeşinin... O animi anlatamam . Yok yok gerçekten anlatamicam..

Aradım babaniz 1 saatlik yolu 15 dk da gitti. Doktor busranin beyninde 2 derece kanama var. Salı günü tekrar bakicaz 3 olduysa beyin cerrahi müdahale edecek demis. Telefonda caninizin ustunuzde olduğunu söyledi ya

Yok kizlarim yok size anlatamicam....

Minicik bedeninle Karnımda 24 haftadan beri mücadele ediyorsun be kuzum... Sen çok guzlusun ama ben !
Rabbim salı günü mucizesini gösterip ilerleme olmamış bu kendiliğinden geçer dedirtsin doktorunuza inşallah...

Elimden birşey gelmiyor ya Annemm. Kahr oluyorum.... Zaten senin kuvezin camdan uzak hiç yakın gorusemiyoruz. Ama dualarım hep seninle annecim.. pamukum benim..

Baban üzgün ben üzgün bizi sevindir olurmu meleğim. Sana çok ihtiyacımız var kardeşinle.. sizi çok ama çok seviyorum. Canımın içi can özüm ....

Yarın goruscez bitanem salıya kadar kanamayı Rabbimin melekleri durdursun..

30.07.2015 cumartesi

Şimdi sizin yanınızda dönüyoruz canım içleri ballı lokmalarim...

Bugün yoğun bakım kapısında hemşireye Büşramin beyninde kanama var , bana ihtiyacı var lütfen içeri alın ben dediğimde Allah razı olsun hemşire gözyaşlarınızi silin yardimci olucam bekleyin 1 dk dedi.. içeri girdim uyuyotiyorlarmis seni kızım. Su 3 günde kanaman çoğalmasını die uyutuyorlar . Bizde dua ediyoruz... Hemşire mucizeler var neden Büşra da bunlardan biri olmasın dedi... Sırtını ayaklarını kollarını ellerini sevdim güzel kızım.. birde ne göreyim saçların sap sarı ... Yoksa sen babanami benziyorsun.. Babasının busrasi... Baban hiç birşey olmicak kizima dio aramızda kalsin kardeşin kıskanacak amma sana bi ayrı duskun baban.. iyi ol güçlü ol atlatalim bugünlerin emi kızım..

Siz bir numaralı hanım efendi, kardeşin hasta olmasın die dua ediyoruz sende et emi kızım. O hastaneden gulerek çıkalım. Kardeşini sevdikten sonra sanada baktım hemşire dioki senin için ayy bu kız çok yaramaz çok. Senin yanında çok kalamadim kardeşin iyileşme sürecine girsin die daha çok ona bakavildim ki seni camdan izliyebiliyoruz die cami actirdik. Anamm bi kız aglio bitanem gözümüz aydın senidd fanustan çıkar dilar kendi kendine nefes alıyordum maşallah. Ayy bide sütun yok die nasıl aglamalar baban videoya çekti o hallerini ilerde gorup nekadar edepsizmisim dersin :) hemşire emzik verdi de sustun. Bide bugün ilk kez gözlerini açtı saskinim benim...

Bu gunlerimize hamd olsun.. herkes dua ediyor size. Çok sukur ki dua edebilen insalariz.. sizi çok seviyorum

Canm cok geçmiş olsun, başından beri seni takip ediyorum tanımıyorum ama hep merak ediyorum sizi ne durumdasiniz die.. Hep duamdasınız rabbm iki kızınıda siZe bağışlasn inşallah büşranızda cok iyi olacak inanıyorum o cok güçlü bir bebek... İnan her yazdığını Gözyaşları ile okuyorum hele kızının ismine büşra demişin nasıl duygulandm bnm ismimde büşra.. Canım adaşım benm duamda o benm rabbmin izni ile cok iyi olacak. Lütfen cok güçlü ol iyi haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…