• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.opuda bambaska sonuclar alan var mi ?

Amin amin inşallah oradanda sağlıklı bir şekilde gelirlerde en azından kafanız rahat eder zor sıkıntılı süreçler gerçekten bu belirsizlikler insanı yoruyor hayırlısıyla bu süreçi sağlıcakla atlatırsınız inşallah 🤲🥹
Insallah🙏🏼belirsizlik icinde beklemek en zoru gercekten de her surecte. Keske olacaginin bir garantisi olsa bir gun bir sekilde, o zaman yine beklerdik sabredip.

Öyle gerçekten sen hep umutlu ol dilerim sabredeceğine değecek güzel günler göresin inşallah 🤲💕
Amin canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsinler duaların kabul olsun inşallah 🥰🤲
Canim cok guzel kalpli birisin, hep burada pozitifsin herkese duacisin. Allah katiyla fazlasini sana yasamayi kismet etsin🌸🩷🌸 bu bakis acini hic kaybetmezsin umarim yuzun hep guler

Canim cok guzel kalpli birisin, hep burada pozitifsin herkese duacisin. Allah katiyla fazlasini sana yasamayi kismet etsin🌸🩷🌸 bu bakis acini hic kaybetmezsin umarim yuzun hep guler
Amin çok teşekkür ederim canım sende öylesin inan ki kendim yaşadığım için canı gönülden herkese dua 📿 ediyorum Rabbim kabul etsin inşallah kimin duası kabul olur bilinmez Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın emeklerini boşa çıkarmasın inşallah çok zor gerçekten olmaması belirsizlikler herkesi anlıyabiliyorum inan ki üç tüp bebeğimde güzel sonuçlar alamadım yine de pozitif kalmaya çalışıyorum olmuyorsa bir neden aramak gerek belki bizim hayrımızadır biz tabi bunu göremiyoruz bazen 🥰dilerim Rabbim cümlemizi sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelendirsin inşallah sağlıklı güzel gebeliklerimiz olsun Allah’ın izniyle bu günleri gülerek hatırlayalım inşallah 🤲☺️😍

Back