2.opuda bambaska sonuclar alan var mi ?

Selam bende 2 cı opu oldu ama tam 1 sene sora ılkde vw ıkıncı aynı saysa yumurra toplandı 13 )) say aynı ve döllemede aynı 12 sı döllendı , ama 5 cı gune ıılkee7 gıtmısdı , şimdi 5 gıtdı , yaş artdı dıyemı anlamadım amh aynı
Olsun iki eksikten bir sey olmaz bence bir sene ara icin guzel geldi bana. Zaten ilkinde masallah 7 embriyo harika bir sayiymis ❤️

Selam bende 2 cı opu oldu ama tam 1 sene sora ılkde vw ıkıncı aynı saysa yumurra toplandı 13 )) say aynı ve döllemede aynı 12 sı döllendı , ama 5 cı gune ıılkee7 gıtmısdı , şimdi 5 gıtdı , yaş artdı dıyemı anlamadım amh aynı
Yanlis anlamazsaniz sormak istedim, ilkinde zaten cokca embriyonuz olusmus besinci gun. Neden tekrar opu oldunuz

3 ay arayla iki opu yapıldı. İlkinde 6 yumurta toplandı 3 tanesi 3. Gün donduruldu ve c sınıfıydı ortanın da altında kalitede yani. İkincide 8 yumurta toplandı 4 tane 5. Gün AA kalitede embriyo oldu. Amh çok düşük bende. Ama değişiyo sonuç her ay aynı sayıda aynı kalitede yumurta olmuyor. Tabi yaşam tarzı beslenme egzersizle desteklemek lazım.
Bu arada su an hamile misiniz veya bebeginize coktan kavustunuz mu o guzel 5aa embriyolardan ❤️

Olsun iki eksikten bir sey olmaz bence bir sene ara icin guzel geldi bana. Zaten ilkinde masallah 7 embriyo harika bir sayiymis ❤️
Ama orda kımysala ve negatıf 2 denemem oldu ilkse ordan gerı kalanları ımha etdıırdım , 2 cı opu oldum 5 embryon oluşdu olarda genetoye 2 sağlıklı embryonım var şu an

Ama orda kımysala ve negatıf 2 denemem oldu ilkse ordan gerı kalanları ımha etdıırdım , 2 cı opu oldum 5 embryon oluşdu olarda genetoye 2 sağlıklı embryonım var şu an
Anladim, cok guzel iki genetikliyi bulabilmis olmaniz❤️ bu sefer umarim benim de en azindan 2-3 saglikli gelir genetikten opu faslim biter 🙏🏼

InshAllah, umudu kayb etmemek lazım, olcak deyin olcak , şimdi şubatsa transfwr olcam 3 cı denemem bu ama ılk geneteklı olcak
Insallah hayirli haberlerinizi yazarsiniz buraya da🙏🏼❤️ ben artik transfer ne zaman olur dusunemiyorum kendim icin her sey cok belirsiz malesef, bir de kisti olan herkese bir kac ay baskilama mi yapiliyor cok cozemedim orayi. Oyle bir gecikme eklenirse surecime sasirmayacagim

Ah ne guzel cok sevindim, allah tamamina saglikla erdirsin dilerim✨🎈🌸 sizin tup bebek yapmanizin sebebi neydi ozel olmazsa sorabilir miyim
Çok teşekkür ederim 🙏 Tüplerde sıvı birikmesi (hidroselpenks ) vardı tüplerim alındı. Sonrasında rezerv azalmış onu öğrendim. Amh 0.233 çıktı

Çok teşekkür ederim 🙏 Tüplerde sıvı birikmesi (hidroselpenks ) vardı tüplerim alındı. Sonrasında rezerv azalmış onu öğrendim. Amh 0.233 çıktı
anladim cok gecmis olsun🙏🏼 amh degerinize gore embriyo sayiniz cok guzelmis ama sayi da kalite de 🩷 darisi bizlerin basina

Insallah hayirli haberlerinizi yazarsiniz buraya da🙏🏼❤️ ben artik transfer ne zaman olur dusunemiyorum kendim icin her sey cok belirsiz malesef, bir de kisti olan herkese bir kac ay baskilama mi yapiliyor cok cozemedim orayi. Oyle bir gecikme eklenirse surecime sasirmayacagim
Allah yardımçınız olsun, amın

X