Canim be bi ara kalori hesabi yaptim faydasini gordum. 10 kimo verdigim zaman yapıyordum ama onda da sıkıldım :)Bu sabah tartıldım ve 64.80 çıktımÇok da mutlu oldum. Biraz az besleniyorum sanırım ama 20 Nisan'a kadar. Ondan sonra daha dengeli besleneceğim. Günlüğümde aldığım kalorileri ve yaktığım kalorileri yazıyorum her gün ve baya iyi gibi duruyor.
Benim gibi kalori hesabı yapan var mı peki aranızda?
Seni de konuma ekliyorum canimBu sabah tartıldım ve 64.80 çıktımÇok da mutlu oldum. Biraz az besleniyorum sanırım ama 20 Nisan'a kadar. Ondan sonra daha dengeli besleneceğim. Günlüğümde aldığım kalorileri ve yaktığım kalorileri yazıyorum her gün ve baya iyi gibi duruyor.
Benim gibi kalori hesabı yapan var mı peki aranızda?
20 nisanda benim kardesimin de nişanı var canim. Tesadufe bakBen de sizlere katılmak istiyorum. 20 Nisanda nişanım var ve bu nişan 2 hafta önce birdenbire ortaya çıktıhayatımın en şişko zamanlarını geçiriyorum sanırım. Geçen sene kilo aldım. 2018 Ocaktan sonra oldu ne olduysa. Eliptik bisiklet aldım. Hedefim 13 kilo vermek. Serüvenimi günlüğüme yazmaya başladım bugün.
Tarçın hariç bütün önerilerinize açığım. Nişan elbisesi bakmaya bile başlamadım bu kiloylaÇok kötü durumdayım yani anlayacağınız...
Hoşgeldin aramiza canim. Kilonu yaz istersen seni konuma ekliyimyok canım yağlı değil çok şükür yagsız ve tuzsuz bile :)
konun mu var canım hemen ekle vallaHoşgeldin aramiza canim. Kilonu yaz istersen seni konuma ekliyim
Elimden geldiğince girip yazıyorum canımY Yeni ben lazim
Y Yasamenerjisi
Kizlar yaa keske konu paylaşımı olsa da sizlerle birlikte yonetebilsek. Siz benden daha aktifsiniz.eksik olmayin canlarr
Sabah biraz zayıf olmuş bence canım ,peynir falan da yeseydin daha tok tutardı sankiKizlar dun giremedim kizimin dis tedavisi vardi surekli disardaydik
Bugun kahvaltida
Sadece 1 krep yedim
Birde yesil cay ictim
Oglen yine ara yapip
Aksam doyana kadar hafif biseyler yerim ne yicegimi bılmiyorum simdilik
20 nisanda benim kardesimin de nişanı var canim. Tesadufe bak
Biraz ertelendi daha erken olacakti.
Ertelenmesi iyi oldu bi kac kilo daha vermem lazim bu sure zarfinda
10 kilo veremesen de dişini sikarsan süzülürsun emin ol 3 4 kilo vermeye calis spor yap evde
Yediklerinizi de buraya yazın ,daha disiplinli oluyor insanGerçekten güzel tesadüf olmuş
Eve eliptik bisiklet aldım. Her gün 1 saat yüksek tempoda kullanıyorum. Umarım zayıflayacağım
Afiyet olsun canım ınsaAllah emeginin karsılıgını alırsın 6 lı rakamları gorursunAkşam yemeğim kabak çorbası ve salata
Çayın yanında bir tane kurabiye yemek istiyorum ,vicdanım el vermiyor
Cok ıyı yapmıssın bende olsam yerdım yarın tartı günümuz bugün aksam hafif gecırelım ..pazartesi yıl güzel karsılayalım...Günaydın kızlar
Sabah klasik kahvaltımı yaptım .
Bu arada dünkü kurabiyeyi yedim :)
Ben yarın başka bir yerde olacağım içim bugun tartı bildirimi yapayım .Cok ıyı yapmıssın bende olsam yerdım yarın tartı günümuz bugün aksam hafif gecırelım ..pazartesi yıl güzel karsılayalım...
Sonuna kadar hakettinBen yarın başka bir yerde olacağım içim bugun tartı bildirimi yapayım .
69.5:)
Sonunda 6 lar geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?