• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 öğünle zayiflama yolculuğum

Bu sabah tartıldım ve 64.80 çıktım :KK28: Çok da mutlu oldum. Biraz az besleniyorum sanırım ama 20 Nisan'a kadar. Ondan sonra daha dengeli besleneceğim. Günlüğümde aldığım kalorileri ve yaktığım kalorileri yazıyorum her gün ve baya iyi gibi duruyor.

Benim gibi kalori hesabı yapan var mı peki aranızda?
Canim be bi ara kalori hesabi yaptim faydasini gordum. 10 kimo verdigim zaman yapıyordum ama onda da sıkıldım :)

Kizlar dun giremedim kizimin dis tedavisi vardi surekli disardaydik

Bugun kahvaltida
Sadece 1 krep yedim
Birde yesil cay ictim

Oglen yine ara yapip
Aksam doyana kadar hafif biseyler yerim ne yicegimi bılmiyorum simdilik

Bu sabah tartıldım ve 64.80 çıktım :KK28: Çok da mutlu oldum. Biraz az besleniyorum sanırım ama 20 Nisan'a kadar. Ondan sonra daha dengeli besleneceğim. Günlüğümde aldığım kalorileri ve yaktığım kalorileri yazıyorum her gün ve baya iyi gibi duruyor.

Benim gibi kalori hesabı yapan var mı peki aranızda?
Seni de konuma ekliyorum canim

Ben de sizlere katılmak istiyorum. 20 Nisanda nişanım var ve bu nişan 2 hafta önce birdenbire ortaya çıktı :KK17: hayatımın en şişko zamanlarını geçiriyorum sanırım. Geçen sene kilo aldım. 2018 Ocaktan sonra oldu ne olduysa. Eliptik bisiklet aldım. Hedefim 13 kilo vermek. Serüvenimi günlüğüme yazmaya başladım bugün.
Tarçın hariç bütün önerilerinize açığım. Nişan elbisesi bakmaya bile başlamadım bu kiloyla :KK61:Çok kötü durumdayım yani anlayacağınız...
20 nisanda benim kardesimin de nişanı var canim. Tesadufe bak
Biraz ertelendi daha erken olacakti.
Ertelenmesi iyi oldu bi kac kilo daha vermem lazim bu sure zarfinda
10 kilo veremesen de dişini sikarsan süzülürsun emin ol 3 4 kilo vermeye calis spor yap evde

Kizlar dun giremedim kizimin dis tedavisi vardi surekli disardaydik

Bugun kahvaltida
Sadece 1 krep yedim
Birde yesil cay ictim

Oglen yine ara yapip
Aksam doyana kadar hafif biseyler yerim ne yicegimi bılmiyorum simdilik
Sabah biraz zayıf olmuş bence canım ,peynir falan da yeseydin daha tok tutardı sanki
Ben de sabahtan hastanedeydim ,eve gelip kahvaltı yapmam 12 yi buldu

Sabah 2 yumurtalı menemen ,bir parça peynir ,2 zeytin ,bir dilim ekmek yedim
Şimdi ara olarak nescafe içiyorum .
Öğlen yemeği olarak sebze ve salata yiyeceğim .

20 nisanda benim kardesimin de nişanı var canim. Tesadufe bak
Biraz ertelendi daha erken olacakti.
Ertelenmesi iyi oldu bi kac kilo daha vermem lazim bu sure zarfinda
10 kilo veremesen de dişini sikarsan süzülürsun emin ol 3 4 kilo vermeye calis spor yap evde

Gerçekten güzel tesadüf olmuş :KK200:
Eve eliptik bisiklet aldım. Her gün 1 saat yüksek tempoda kullanıyorum. Umarım zayıflayacağım :KK45:

Akşam yemeğim kabak çorbası ve salata
Çayın yanında bir tane kurabiye yemek istiyorum ,vicdanım el vermiyor :(

Ara olarak latte içtim
Saat 5 gibi tavuk ,brokoli ve 5/6 tane elma dilim patates yedim
Akşam yemeği yok
Yatmadan da süt içeceğim

Back