• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 öğünle zayiflama yolculuğum

Okuldan geldim
Yesil cay 2 kuru kayisi 2 tam ceviz yiyorum suan
Benim ufaklik bi uyusun sporumu yapicam

Bu sabah 70.3 canım .
69 u yine göremedim :KK43:
Akşamları kabak çorbasına başladım ,birkaç gün içeceğim belki iyi gelir
Yaa senin mesaji da simdi gordum telefon kafayi yedi yada ben :kızgın:
Olsun ya 69u gormeye surda ne kalmis ki 400 gram ver tamamdir.
Bana baksana daha 3 kilo vermem gerekiyor 70 i gormek icin.
Yavas yavas gidiyor bizde kilolar

Sende bende ve mutlumuyum ki arkadasimiz yani 3umuzun kilosu cok aşırı olmadigi icin yavas gidiyor yuksek kilolu olsaydik emin ol daha hizli giderdi.

Yaa senin mesaji da simdi gordum telefon kafayi yedi yada ben :kızgın:
Olsun ya 69u gormeye surda ne kalmis ki 400 gram ver tamamdir.
Bana baksana daha 3 kilo vermem gerekiyor 70 i gormek icin.
Yavas yavas gidiyor bizde kilolar

Sende bende ve mutlumuyum ki arkadasimiz yani 3umuzun kilosu cok aşırı olmadigi icin yavas gidiyor yuksek kilolu olsaydik emin ol daha hizli giderdi.
Evet kilomuz düştükçe hızı da azalıyor ama moral bozmak yok,ısrarla devam ediyorum .
Şimdi yine kabak çorbası içtim yanında da salata yedim .
Eşime köfte yaptım ,bir koktu ki sorma 😬😬😬

Evet kilomuz düştükçe hızı da azalıyor ama moral bozmak yok,ısrarla devam ediyorum .
Şimdi yine kabak çorbası içtim yanında da salata yedim .
Eşime köfte yaptım ,bir koktu ki sorma 😬😬😬
Cok zor oluyor evet ama basaricaz insallah
Azcik ucundan tatsaydin kiz kofteden
Ama bu sefer insn nefsine hakim olamıyor daha cok yemek istiyor degilmi
Hic tadina bakmamak en iyisi
Umarim corba detoksun iyi gelir

Bende dun aksama kadar super gittim spor da yaptim ama aksam kahve yaninda kucuk bir lokum attim agzima

Yaaa aksam olunca noluyor boyle bana bilmiyorum
Ac da degilim ama cocuklar uyuyunca o yorgunlugu atmaya cabalarken yiyip icio tv seyretmeye alismisim bu aliskanligimi birakmaliyim

Kahvalti
1 sigara :)
1 sade turk kahvesi
2 bardak su
1 domates
1 salatalik
6 zeytin
1 dilim peynir

Bakalim gunun ilerleyen saatlerini yazarim kizlar

Merhba canim.
Zayıflamaya fit olmaya calisiyorz :)
Sen ne yapiyorsun nasilsin
valla ben diyetisyen e gidiyor dum 79 la başladım 76.4 oldum 1 haftada sonra bıraktım şuan 81.1 im ne yapcm blmiyorum sabah tam bugday ekmeğinden tost yedm

Cok zor oluyor evet ama basaricaz insallah
Azcik ucundan tatsaydin kiz kofteden
Ama bu sefer insn nefsine hakim olamıyor daha cok yemek istiyor degilmi
Hic tadina bakmamak en iyisi
Umarim corba detoksun iyi gelir

Bende dun aksama kadar super gittim spor da yaptim ama aksam kahve yaninda kucuk bir lokum attim agzima

Yaaa aksam olunca noluyor boyle bana bilmiyorum
Ac da degilim ama cocuklar uyuyunca o yorgunlugu atmaya cabalarken yiyip icio tv seyretmeye alismisim bu aliskanligimi birakmaliyim
Ben kendimi biliyorum ,ucundan alırsam devamı gelir .o yüzden yemeyeyim dedim.ama valla çok zor oluyor .
Sabah da oğlan erken kalktı kahvaltımı erken yaptım ,şimdi de açlık bastırsın diye yeşil çay içiyorum .
Kahvaltım
2 haşlanmış yum
1 ekmek
1 parça peynir
Domates salatalık

Gözümün önünde hamurişleri dans ediyor :)

valla ben diyetisyen e gidiyor dum 79 la başladım 76.4 oldum 1 haftada sonra bıraktım şuan 81.1 im ne yapcm blmiyorum sabah tam bugday ekmeğinden tost yedm
Kendi dıyet sıstemını kendin bulmalısın canım
Eğer gerçekten ınanıyorsan diyet işine giriş yoksa bırak yap daha cok kılo alıyorsun kendını Bos yere yıpratma.biz buradayız bırbırımuze destek oluyoruz sende katılırsan beklerız

Ben kendimi biliyorum ,ucundan alırsam devamı gelir .o yüzden yemeyeyim dedim.ama valla çok zor oluyor .
Sabah da oğlan erken kalktı kahvaltımı erken yaptım ,şimdi de açlık bastırsın diye yeşil çay içiyorum .
Kahvaltım
2 haşlanmış yum
1 ekmek
1 parça peynir
Domates salatalık

Gözümün önünde hamurişleri dans ediyor :)
Agzına uc bes bırsey yolla bırsey olmaz merak etme o kadar dan yoksa oglen doymayacaksın elma ye ayva ye

Kendi dıyet sıstemını kendin bulmalısın canım
Eğer gerçekten ınanıyorsan diyet işine giriş yoksa bırak yap daha cok kılo alıyorsun kendını Bos yere yıpratma.biz buradayız bırbırımuze destek oluyoruz sende katılırsan beklerız
zayıflamayı çok istiyorum ama yapamıyorum nereden nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum

Back