- 24 Nisan 2010
- 4.193
- 5.762
- 408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sabah 70.3 canım .
Ben sabah ac katna tartildimTartı bıldırimi yapacak mısın yarın mı yapacaksın
Kusura bakma canim siteye henuz alisamadim bu mesajini goremedim. Simdi gördüm
70.3 canımKusura bakma canim siteye henuz alisamadim bu mesajini goremedim. Simdi gördüm
Y Yasamenerjisi yaz sende kilonu canm
Yaa senin mesaji da simdi gordum telefon kafayi yedi yada benBu sabah 70.3 canım .
69 u yine göremedim
Akşamları kabak çorbasına başladım ,birkaç gün içeceğim belki iyi gelir
Evet kilomuz düştükçe hızı da azalıyor ama moral bozmak yok,ısrarla devam ediyorum .Yaa senin mesaji da simdi gordum telefon kafayi yedi yada ben
Olsun ya 69u gormeye surda ne kalmis ki 400 gram ver tamamdir.
Bana baksana daha 3 kilo vermem gerekiyor 70 i gormek icin.
Yavas yavas gidiyor bizde kilolar
Sende bende ve mutlumuyum ki arkadasimiz yani 3umuzun kilosu cok aşırı olmadigi icin yavas gidiyor yuksek kilolu olsaydik emin ol daha hizli giderdi.
Merhba canim.merhaba kızlar
Cok zor oluyor evet ama basaricaz insallahEvet kilomuz düştükçe hızı da azalıyor ama moral bozmak yok,ısrarla devam ediyorum .
Şimdi yine kabak çorbası içtim yanında da salata yedim .
Eşime köfte yaptım ,bir koktu ki sorma
valla ben diyetisyen e gidiyor dum 79 la başladım 76.4 oldum 1 haftada sonra bıraktım şuan 81.1 im ne yapcm blmiyorum sabah tam bugday ekmeğinden tost yedmMerhba canim.
Zayıflamaya fit olmaya calisiyorz :)
Sen ne yapiyorsun nasilsin
Ben kendimi biliyorum ,ucundan alırsam devamı gelir .o yüzden yemeyeyim dedim.ama valla çok zor oluyor .Cok zor oluyor evet ama basaricaz insallah
Azcik ucundan tatsaydin kiz kofteden
Ama bu sefer insn nefsine hakim olamıyor daha cok yemek istiyor degilmi
Hic tadina bakmamak en iyisi
Umarim corba detoksun iyi gelir
Bende dun aksama kadar super gittim spor da yaptim ama aksam kahve yaninda kucuk bir lokum attim agzima
Yaaa aksam olunca noluyor boyle bana bilmiyorum
Ac da degilim ama cocuklar uyuyunca o yorgunlugu atmaya cabalarken yiyip icio tv seyretmeye alismisim bu aliskanligimi birakmaliyim
Neden bıraktın canım ,valla ben diyetisyen e gidiyor dum 79 la başladım 76.4 oldum 1 haftada sonra bıraktım şuan 81.1 im ne yapcm blmiyorum sabah tam bugday ekmeğinden tost yedm
Kendi dıyet sıstemını kendin bulmalısın canımvalla ben diyetisyen e gidiyor dum 79 la başladım 76.4 oldum 1 haftada sonra bıraktım şuan 81.1 im ne yapcm blmiyorum sabah tam bugday ekmeğinden tost yedm
Agzına uc bes bırsey yolla bırsey olmaz merak etme o kadar dan yoksa oglen doymayacaksın elma ye ayva yeBen kendimi biliyorum ,ucundan alırsam devamı gelir .o yüzden yemeyeyim dedim.ama valla çok zor oluyor .
Sabah da oğlan erken kalktı kahvaltımı erken yaptım ,şimdi de açlık bastırsın diye yeşil çay içiyorum .
Kahvaltım
2 haşlanmış yum
1 ekmek
1 parça peynir
Domates salatalık
Gözümün önünde hamurişleri dans ediyor :)
çok samimi gelmedibana bide çok maddi imkan gerekiyor ve çalıştıpım için tam uyum sağlayamıyordum canmNeden bıraktın canım ,
zayıflamayı çok istiyorum ama yapamıyorum nereden nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorumKendi dıyet sıstemını kendin bulmalısın canım
Eğer gerçekten ınanıyorsan diyet işine giriş yoksa bırak yap daha cok kılo alıyorsun kendını Bos yere yıpratma.biz buradayız bırbırımuze destek oluyoruz sende katılırsan beklerız