- Konu Sahibi boncukboncuk
-
boncukcum uzun zamandıır giremıyordum şimdı geçmiş iletileri okudum ve güzel haberı aldım çok sevındım.darısı başımıza inş.bakalım keçiboynuzu kürünü bende devam ediyorum ...dualarınıza ihtıyacımız var..
slm arkadaşlar bende aynı sıkıntıları yaşıyorum eşimin sperm sayısı sınırda yani 20 mil hareketlilik ve morfoloji sorunu var ,aynı şekilde bende eşime bi takım kürler uyguluyorum,boncuk senin adına çooo sevindim,inşallah ALLAH o günleri bize gösterir,bir şey sormak istiyorum ibrahim saraçoğluna ulaşmak kolaymı arkadaşlar,yani netten arayıp randevu alıp görüşebiliyormuyuz kendisiyle,yardımcı olursanız sevinirim
Biraz zor ama pazartesi salı çarşamba saat 14:00 ve 16:00 arası ararsanız görüştürüyorlar ama tel. sıra bekliyorsunuz ben her seferinde 15 dk beklemişimdir. Ama değdi. Bu an için 4 yıl bekledimm.......
bilsemki bir gün o mis kokuyu alıcam ,bilsemki mimicik elleriyle tutucak anne babasının elini ve bilsemki o melek gözleriyle dünyaları anlatıcak bana o gün gelicekse bir gün herşeye değer..dünyalar umrumda değil
Hepsi olacak insallah .
Sana kesinlikle katılıyorum umutsuzluk asla yok, yapılabileceklerimizi yapıp gerisini Rabbimize bırakıyoruz, benim nerden bu sonuca geldiğimi en iyi siz biliyorsunuz. Dört elle çabalamaya devam.Arkadaşlar umutsuzluğa kapılmak yok yumurtaya can weren allahım nelere kadirdir...
bilsemki bir gün o mis kokuyu alıcam ,bilsemki mimicik elleriyle tutucak anne babasının elini ve bilsemki o melek gözleriyle dünyaları anlatıcak bana o gün gelicekse bir gün herşeye değer..dünyalar umrumda değil
Önce sen elinden geleni yap, mutlaka acabaların olacak, bişeylerin değişmeye başladığını gördüğünde daha çok inanacaksın bebeğinin geleceğine.....
3 ay çabalamıştım gebelik olmayınca tam kendimi bırakacakken sperm tahlilini sonucunun artması, beni umutlu etmişti, 2 ay sonrada hamile kaldım çok şükür. Asla umutsuz olma, dua et, inan ve elinden geleni yap. Bunları yaşayan en tecrübeli kişilerden biri de benim. Allah sana da nasip etsin İnşallah.
Sana kesinlikle katılıyorum umutsuzluk asla yok, yapılabileceklerimizi yapıp gerisini Rabbimize bırakıyoruz, benim nerden bu sonuca geldiğimi en iyi siz biliyorsunuz. Dört elle çabalamaya devam.
Hayranlarıma sevgiler iyi ki varlar ve bu paylaşımları yapabiliyoruz. Çok şey öğrendim ben kadinlar kulubünden:))))
boncuk merhaba ,yazdıklarını okudum ve umut oldun bana,elimden geldiğince bende yapmaya çalışıcam en kötüsü eşim sebzeyi hayatta ağzına sürmez,midesi bulanıyo ve çıkarıyo hemen ağzından,
dün yaptırdığımız test sonucunu paylaşıyorum sen bu konuda bi hayli yol almışsın yorum
layabilirsen çok sevinirim,benim anladığım bizde hereketli sperm sayısı çok az.inşallah en kısa zamanda mutlu haberlerle tekrar konuşuruz.
miktar 3,2
renk kirli sarı
vizkozite vizkoz
ph 8,0
sıvılaşma süresi 30
sıvılaşma derecesi 1
spontan aglütinasyon negatif
früktoz -
lokosit/ml. 112,000
1 ml.deki spermatozoon sayısı 4,800,000
toplam spermatozoon sayısı 15,360,000
ml deki sayısı top.sayısı
hızlı ileri hareketli % 3 144,000 460,800
yavaş ileri hareketli % 1 48,000 153,600
yerinde hareketli % 1 560,000 14,592,000
hareketsiz %95 4,560,000 14,592,000
dağılımı
morfolojik inceleme
Normal %52
baş anomalisi %8 büyük başlı %2 küçük başlı %3 çift başlı %0 mekik başlı
boyun anomalisi %5
kuyruk anomalisi %35 kuyruksuz %2 çift kuyruk %0 dag defek %5 coiled tail
boncuk merhaba ,yazdıklarını okudum ve umut oldun bana,elimden geldiğince bende yapmaya çalışıcam en kötüsü eşim sebzeyi hayatta ağzına sürmez,midesi bulanıyo ve çıkarıyo hemen ağzından,
dün yaptırdığımız test sonucunu paylaşıyorum sen bu konuda bi hayli yol almışsın yorum
layabilirsen çok sevinirim,benim anladığım bizde hereketli sperm sayısı çok az.inşallah en kısa zamanda mutlu haberlerle tekrar konuşuruz.
miktar 3,2
renk kirli sarı
vizkozite vizkoz
ph 8,0
sıvılaşma süresi 30
sıvılaşma derecesi 1
spontan aglütinasyon negatif
früktoz -
lokosit/ml. 112,000
1 ml.deki spermatozoon sayısı 4,800,000
toplam spermatozoon sayısı 15,360,000
ml deki sayısı top.sayısı
hızlı ileri hareketli % 3 144,000 460,800
yavaş ileri hareketli % 1 48,000 153,600
yerinde hareketli % 1 560,000 14,592,000
hareketsiz %95 4,560,000 14,592,000
dağılımı
morfolojik inceleme
Normal %52
baş anomalisi %8 büyük başlı %2 küçük başlı %3 çift başlı %0 mekik başlı
boyun anomalisi %5
kuyruk anomalisi %35 kuyruksuz %2 çift kuyruk %0 dag defek %5 coiled tail
Canım keseyi gördüğüne çok sewindim,bebeişin büyüyo ne mutlu.
İnşallah kolay bir gebelik geçirirsin çok öpüyorum kendine iyi bak Allaha emanet ol,hazinene çok iyi bak...
canım ümidim hep varda şu hayat bebek konusunda hep süpriz yapıyo bana,tam tedaviye yeni başlamıştım istanbulda herşey elimin altındayken ve konusunda en iyi doktorlar burdayken ve malesefki temmuzda aşılama yaptırıcakken herşey yarım kalıyo ben burdan gidiyorum şimdi her şeye hiç bilmediğim bi şehirde sıfırdan başlıycam,bundada vardır bi hayır diyorum artık, belki yer değişikliği iyi gelir kendiliğinden gelir...umarımÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
canım bebişinin keseini gördüğüne cok sevındım inş.sağılıklı bır sekılde sonucunada erişmek nasip olur.senın bır tedavı ile olmadı dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?