Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Dualarımda asla eksik etmiyorum sizi hep aklımdasınız. Benide siz unutmalıyın lütfen. Sabredin lütfen ve artık olacağına inanın her şey kafanızda bitiyor. Geriye Allah a dua etmek kalıyor...

Biraz zor ama pazartesi salı çarşamba saat 14:00 ve 16:00 arası ararsanız görüştürüyorlar ama tel. sıra bekliyorsunuz ben her seferinde 15 dk beklemişimdir. Ama değdi. Bu an için 4 yıl bekledimm.......

Biraz zor ama pazartesi salı çarşamba saat 14:00 ve 16:00 arası ararsanız görüştürüyorlar ama tel. sıra bekliyorsunuz ben her seferinde 15 dk beklemişimdir. Ama değdi. Bu an için 4 yıl bekledimm.......

bilsemki bir gün o mis kokuyu alıcam ,bilsemki mimicik elleriyle tutucak anne babasının elini ve bilsemki o melek gözleriyle dünyaları anlatıcak bana o gün gelicekse bir gün herşeye değer..dünyalar umrumda değil

Kızlar hepinize merhaba, bu aralar internete giremedim hiç, sürekli yatıyorum önlem amaçlı. Dün doktora gittik, miniğimizin kesesini çok şükür gördük....ınanılmaz bişey, hala gerçek olduğuna inanabilmiş değilim. Hepinize çok dua ediyorum, Rabbim hayırlısıyla hepinize nasip eder ınşallah, sizlerde benden duanızı eksik etmeyin. Topiğimiz bol bol hamile versin ınşallah.

Önce sen elinden geleni yap, mutlaka acabaların olacak, bişeylerin değişmeye başladığını gördüğünde daha çok inanacaksın bebeğinin geleceğine.....
3 ay çabalamıştım gebelik olmayınca tam kendimi bırakacakken sperm tahlilini sonucunun artması, beni umutlu etmişti, 2 ay sonrada hamile kaldım çok şükür. Asla umutsuz olma, dua et, inan ve elinden geleni yap. Bunları yaşayan en tecrübeli kişilerden biri de benim. Allah sana da nasip etsin İnşallah.

canım ümidim hep varda şu hayat bebek konusunda hep süpriz yapıyo bana,tam tedaviye yeni başlamıştım istanbulda herşey elimin altındayken ve konusunda en iyi doktorlar burdayken ve malesefki temmuzda aşılama yaptırıcakken herşey yarım kalıyo ben burdan gidiyorum şimdi her şeye hiç bilmediğim bi şehirde sıfırdan başlıycam,bundada vardır bi hayır diyorum artık, belki yer değişikliği iyi gelir kendiliğinden gelir...umarımÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Sana kesinlikle katılıyorum umutsuzluk asla yok, yapılabileceklerimizi yapıp gerisini Rabbimize bırakıyoruz, benim nerden bu sonuca geldiğimi en iyi siz biliyorsunuz. Dört elle çabalamaya devam.

Canım keseyi gördüğüne çok sewindim,bebeişin büyüyo ne mutlu.
İnşallah kolay bir gebelik geçirirsin çok öpüyorum kendine iyi bak Allaha emanet ol,hazinene çok iyi bak...

Hayranlarıma sevgiler iyi ki varlar ve bu paylaşımları yapabiliyoruz. Çok şey öğrendim ben kadinlar kulubünden:))))

boncuk merhaba ,yazdıklarını okudum ve umut oldun bana,elimden geldiğince bende yapmaya çalışıcam en kötüsü eşim sebzeyi hayatta ağzına sürmez,midesi bulanıyo ve çıkarıyo hemen ağzından,
dün yaptırdığımız test sonucunu paylaşıyorum sen bu konuda bi hayli yol almışsın yorum
layabilirsen çok sevinirim,benim anladığım bizde hereketli sperm sayısı çok az.inşallah en kısa zamanda mutlu haberlerle tekrar konuşuruz.

miktar 3,2
renk kirli sarı
vizkozite vizkoz
ph 8,0
sıvılaşma süresi 30
sıvılaşma derecesi 1
spontan aglütinasyon negatif
früktoz -
lokosit/ml. 112,000
1 ml.deki spermatozoon sayısı 4,800,000
toplam spermatozoon sayısı 15,360,000

ml deki sayısı top.sayısı

hızlı ileri hareketli % 3 144,000 460,800
yavaş ileri hareketli % 1 48,000 153,600
yerinde hareketli % 1 560,000 14,592,000
hareketsiz %95 4,560,000 14,592,000
dağılımı
morfolojik inceleme

Normal %52
baş anomalisi %8 büyük başlı %2 küçük başlı %3 çift başlı %0 mekik başlı
boyun anomalisi %5
kuyruk anomalisi %35 kuyruksuz %2 çift kuyruk %0 dag defek %5 coiled tail

esinin varikoseli varmi ?
Mutlaka keciboynuzu kurune baslayin.

canım aramıza hoş geldin bizim ilk başladığımızdan daha iyi değerlere sahipsin bunu bil. EVET SPERM SAYIN ve hareketliliik az ilk sayfadaki beslenme programını uygula derim ama hemen sonuç bekleme sabret en az 3 ay hiç bir değer artmaya bilir ondan sonra yavaş yavaş artar inşalllah. Listeyi mevsim meyve ve sebzelerine göre güncellemen lazım. Mesela portakal suyu yerine günde 2 tane kivi haftada 3 gün çilek, erik salatada beyaz lahana yerine dometes kırmızı ve yeşil biber kullan. Brokoli ve kereviz yerine bezelye taze fasulye gibi aklına takılan bir şey olursa sor

Her işte vardır mutlaka bir hayır sen elinden geleni yapmaya devam et yeterki

canım bebişinin keseini gördüğüne cok sevındım inş.sağılıklı bır sekılde sonucunada erişmek nasip olur.senın bır tedavı ile olmadı dimi?

canım bebişinin keseini gördüğüne cok sevındım inş.sağılıklı bır sekılde sonucunada erişmek nasip olur.senın bır tedavı ile olmadı dimi?

Teşekkür ederim canım, Rabbim sana da nasip etsin. 1.sayfamda yazdıklarımı yaparak hamile kaldım, tedaviyle değil "doğal" yoldan hamile kaldım.

maşallah Rabiim inş. bizede yardım eder haftaya benım sonuclarımı almaya gıdecez bızde kan tahlılı istemişlerdi 20 gun sonra cıkacakmış.bakalım nasıl cıkacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…