Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sanırım öğretmenler zor anne oluyo:))))))))))))))))))))

halbuki bu aylar bizim için ne kadar güzel hamile kalsak 2.dönemi kapatabiliyoruz:)))))
şanslı aydasın boncuk bebeğin annesini rahat ettirmek için bekledi demekki bu ayı:))))))))))
benim de gelse keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Canım aslanpançesini neden kullanmıştın sen?

boncukcum uzun zamandıır giremıyordum şimdı geçmiş iletileri okudum ve güzel haberı aldım çok sevındım.darısı başımıza inş.bakalım keçiboynuzu kürünü bende devam ediyorum ...dualarınıza ihtıyacımız var..

slm arkadaşlar bende aynı sıkıntıları yaşıyorum eşimin sperm sayısı sınırda yani 20 mil hareketlilik ve morfoloji sorunu var ,aynı şekilde bende eşime bi takım kürler uyguluyorum,boncuk senin adına çooo sevindim,inşallah ALLAH o günleri bize gösterir,bir şey sormak istiyorum ibrahim saraçoğluna ulaşmak kolaymı arkadaşlar,yani netten arayıp randevu alıp görüşebiliyormuyuz kendisiyle,yardımcı olursanız sevinirim

Saraçoğlu Hocamızın sitesindeki telefon numarasından ulaşabilirsin. Tahlil sonuçlarınızı fax olarak isteyeceklerdir. Sonra onlar sana tekrar dönüyorlar Hocamızla görüştürmek için. Hocamız ne zaman müsaitse, bizzat kendisiyle telefonda görüşebiliyorsun canım. Ama salı, çarşamba öğleden sonralarıydı yanlış hatırlamıyorsam.

çok teşekkür ederim,en kısa zamanda arıycam kendisini

BONCUKBONCUK canımmmm çok sewindin ,diğer topik lerdede çok sewdiğim arkadaşlarım hamileolduklarını yazmışlar bu ay sende onlara katıldın Rabbimin izniyle.
Bebişin we sen Allaha emenet ,kendine ve hazinene çokıyı bak mutlulıklar .....

slm arkadaşlar benimde eşimiden kaynaklanan sıkıntılarımız var ve bir yıldır olmuyor,sayı tam sınırda yani 20 milyon morfoloji ve hareketlilikte öyle ,ben her hasta olduğumda fazlasıyla ümidimi kaybediyodum ama burdaki paylaşımları okuduktan sonra ümidim fazlasıyla arttı ve inanmaya başladım artık,inşallah isteyen herkes o mutluluğu yaşar.

senın ısın kolay bızler yanalım halımıze :) vreır canım ınş hayırlı bır evlat sanada. vaktı saatı vardır gelmesı ıcın .hayırlı zamnda gelsın ınşşşşşşşşşşşşşş

öyle deme canım ALLAH tan ümidimizi kesmeyelim ,ben bi sorunumuz olduğunu öğrendiğimden beri internetten bu konuyu araştırıyorum doktor sitesi uzman tz vs eşimiz sperm sonuçlarını hangi uzmana gönderdiysem bana cvp ları direk doğal yolla olmaz vakit kaybetmeden tüp bebeğe geçin oldu,çok üzüldüm ve o yüzden hiç ümidim yoktu hatta bu ay iyi bi dktor bulup direk aşılama istedim ,doktorum sa iki ay sonra dedi doğal yollada olabilir dedi,bilmiyorum ya karışık biraz ama umutlu nun yazılarını okudum dün ve kürlerin işe yarıycana inancım arttı.ne biliyim RABBİM yardımcımız olsun

canım yeni gördüm tebrik ederim,Allah tamamına edrirsin.benim artık böyle haberler ilkine olmasa da ikinciye doğal yolla olmasına ümit etmemi sağlıyor,sağlıkla kal..

degerlerınız nasıl.ya herkes dogal yollan hamıle kalabılır sonucta 1 tanesı kacacak yeterkı allh ol desın

degerlerınız nasıl.ya herkes dogal yollan hamıle kalabılır sonucta 1 tanesı kacacak yeterkı allh ol desın

çok kötü değii şükürler olsun,toplamda 22 mil sayı hızlı ileri hareketli ve morfoloji düşük net yazamıyorum son yaptırdığımız test oldukça karışık hiç bir şey anllamadım 3 sayfadan ibaret ama doktor fena sayılmaz dedi bende eşimin morali bozulmasın diye detayı soramadım..ama bizim değerlerimize yakın insanların bitkisel kürlerle artış sağlayıp hamile kalabildiklerini okudum sitede o yüzden ümidim var artık

Canım dualarımı artık hep sizler için yapıyorum. <sabır ve Allah a inancınızı eksik etmezseniz bir gün sizde bu mutluğu tadarsınız İnşallah. Dualarınızı benden esirgemeyin lütfen

Allah ım sanada hayırlısını nasip eder İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…