• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
maşallah Rabiim inş. bizede yardım eder haftaya benım sonuclarımı almaya gıdecez bızde kan tahlılı istemişlerdi 20 gun sonra cıkacakmış.bakalım nasıl cıkacak?

İnşallah. Sonuçlardan haberdar et mutlaka bizleri.Umarım çok güzel çıkar sonuçların. Rabbim yardımcın olsun.

Canım çok sevindim senin adına. Keseyi görmek inanılmazdır eminim bu adar bekledikten sonra. Allah hayırlısıyla sağ sağlim bebeğine kavuşmak nasip etsin inşallah canım. Dualarımda bir kademe ilerledin..Darısı diğer kademeye:))

Canım çok sevindim senin adına. Keseyi görmek inanılmazdır eminim bu adar bekledikten sonra. Allah hayırlısıyla sağ sağlim bebeğine kavuşmak nasip etsin inşallah canım. Dualarımda bir kademe ilerledin..Darısı diğer kademeye:))

İçim o kadar acıyorki anlatacak kelime bulamıyorum. Daha 3 gün önce keseyi görmüştüm, hala mucizemin benimle olduğuna inanamıyor ken dün bebeğimin düşmeye başladığını öğrendim. Buna nasıl dayanacağımı bilmiyorum, o kadar bekleyip yeni bulmuşken bu kadar çabuk kaybetmek.....
Eşim ilk ultrason görüntüsünü buzdolabımıza asmıştı, elim varmıyor fotoğrafı kaldırmaya...Hayatın bu kadar zor olduğunu keşke öğrenmeseydim...Lütfen bana dayanmam için dua edin....Bebeğim gitti...;O kadar zor bulmuşken bıraktı beniiiiii....

İçim o kadar acıyorki anlatacak kelime bulamıyorum. Daha 3 gün önce keseyi görmüştüm, hala mucizemin benimle olduğuna inanamıyor ken dün bebeğimin düşmeye başladığını öğrendim. Buna nasıl dayanacağımı bilmiyorum, o kadar bekleyip yeni bulmuşken bu kadar çabuk kaybetmek.....
Eşim ilk ultrason görüntüsünü buzdolabımıza asmıştı, elim varmıyor fotoğrafı kaldırmaya...Hayatın bu kadar zor olduğunu keşke öğrenmeseydim...Lütfen bana dayanmam için dua edin....Bebeğim gitti...;O kadar zor bulmuşken bıraktı beniiiiii....

Canim dualarim seninle . Uzulme Buyuk Allahim yine verecektir degerlerinizi duzellttiniz onumuzdedki aylarda tekrardan hamile kalabilirsin. Sen bizim umudumuzsun sakin umudunu kaybetme bak bukadar insan senin yolundan gidiyoruz senin yaptiklarini yapiyoruz. SENI SEVIYORUZ

canım Allah sabır versin. ne kadar üzülme desek de üzülür insan. yalnız herşeyde bir hayır vardır derler ya öyle düşünmeye çalış. hem şunu gördün ki normal yoldan hamile kalabiliyorsun. sabırla tekrar denemeye devam et. bu imtihanı başarıyla atlatırsan Allah yine mükafatını verecektir.

Canım çok geçmiş olsun. Nasıl oldu hiç anlamıyorum her şey güzel giderken keseyi görmüşken. Allahım tez zamanda bu acını unutturacak sevinçler yaşatsın sana inşallah...

Hepinize teşekkür ederim evet iyi olmaya çalışıyorum ve çalışıcamda...Dün bebeğimi aldılar benden, ciğerlerim söküldü sanki. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. ıyi ki varsınız, sizleri ÇOK SEVıYORUM...

Canim dualarim seninle . Uzulme Buyuk Allahim yine verecektir degerlerinizi duzellttiniz onumuzdedki aylarda tekrardan hamile kalabilirsin. Sen bizim umudumuzsun sakin umudunu kaybetme bak bukadar insan senin yolundan gidiyoruz senin yaptiklarini yapiyoruz. SENI SEVIYORUZ

Teşekkür ederim canım. Herşey o kadar çabuk olup bitiyor ki anlayamıyorum....Rabbime sığınmaktan başka elimden bişey gelmiyor, hamile kaldığımdan beri yerimden bile kalkmadım ki bebeğime bi zarar gelmesin diye ama demekki olmayacağı varsa yatsan bile olmuyor. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.

canım Allah sabır versin. ne kadar üzülme desek de üzülür insan. yalnız herşeyde bir hayır vardır derler ya öyle düşünmeye çalış. hem şunu gördün ki normal yoldan hamile kalabiliyorsun. sabırla tekrar denemeye devam et. bu imtihanı başarıyla atlatırsan Allah yine mükafatını verecektir.

Evet her işte vardır mutlaka bi hayır, demekki bunu dayaşamam gerekiyormuş. Ailemde aynı şeyi söylüyor, en azında normal yolla hamile kalabildim, tabi ki buna da şükür. İnşallah Rabbim daha sonra kucağıma almayı nasip olacak bi evlat verir.

Canım çok geçmiş olsun. Nasıl oldu hiç anlamıyorum her şey güzel giderken keseyi görmüşken. Allahım tez zamanda bu acını unutturacak sevinçler yaşatsın sana inşallah...

Bende anlayamadım. Keseyi görsük, 3 gün sonrada bebeğin düşmeye başladığını öğrendik, dün de alındı zaten. Rabbim yardım etsin hepimize.Sığınacak başka kapımız yok.
Ama çabalamaya devam edicem, kendimi bırakmayı düşünmüyorum, zaman zaman yine patlamalar yaşıycam ama Rabbim bir gün gönlümün dileğini verecek bunu biliyorum. Bunu görene kadar da elimden ne geliyorsa yapmaya devam edicem.

boncuk geçmiş olsun canım
hiç üzülme ben de kasım ayında kalp atışları durduğu için kaybetmiştim bebeğimi bu ay tekrar nasip etti Allah
dilerim sağlıkla kavuşurum bu defa sen de üzülme değerleriniz düzelmiş yine olur
ne kadar iyi olursan vucudun o kadar kolay toparlar

Canım çok geçmiş olsun.Allah sabır versin.Seni çok iyi anlıyorum ben de 3 ay önce 10 haftalıkken kaybettim bebeğimi.1 yıllık bekleyişin ardından kavuşmuştık ama kısa sürdü beraberliğimiz.ÇOk acı yaşamayan bilemez.Hala alışabilmiş değilim ama hayırlısı değilmiş diyorum.Rabbim sağlıklı ve hayırlı olanını nasip etsin.Benim de eşimin sayısı azdı kürlere devam ediyoruz. doğal yolla hamile kaldığım için de ümit etmeye devam ediyoruz.
ALLAH bütün isteyenlere sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin.Dualarım sizinle.

Uzun zamandır girmiyordum siteye.Hamilelik haberini okuyunca o kadar sevindi ki ama üzücü haberi okuyunca da kendi yaşadıklarım aklıma geldi...Çok çok üzgünüm şu an...Büyük bir sınavdan geçiyoruz bence ve inşallah kazananlardan oluruz.Allah sabır versin.bar daha yaşatmasın bu acıları.

boncuk geçmiş olsun canım
hiç üzülme ben de kasım ayında kalp atışları durduğu için kaybetmiştim bebeğimi bu ay tekrar nasip etti Allah
dilerim sağlıkla kavuşurum bu defa sen de üzülme değerleriniz düzelmiş yine olur
ne kadar iyi olursan vucudun o kadar kolay toparlar
Teşekkür ederim canım, Allah bebeğinizi sizlere bağışlasın, tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin İnşallah. Senin adına inan çok sevindim.
Bizler yorgun savaşçılarız, yaşadığımız her tecrübe biraz daha güçlenmemize sebep oluyor. Rabbimin mutlaka vardır bi bildiği, hakkımda hayırlısı...

Canım çok geçmiş olsun.Allah sabır versin.Seni çok iyi anlıyorum ben de 3 ay önce 10 haftalıkken kaybettim bebeğimi.1 yıllık bekleyişin ardından kavuşmuştık ama kısa sürdü beraberliğimiz.ÇOk acı yaşamayan bilemez.Hala alışabilmiş değilim ama hayırlısı değilmiş diyorum.Rabbim sağlıklı ve hayırlı olanını nasip etsin.Benim de eşimin sayısı azdı kürlere devam ediyoruz. doğal yolla hamile kaldığım için de ümit etmeye devam ediyoruz.
ALLAH bütün isteyenlere sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin.Dualarım sizinle.

Çok ama çok geçmiş olsun.Benim ilk gebeliğimdi daha. Hele o kürtajın bu kadar zor olduğunu tahmin bile edemezdim, sanki ciğerlerimi söküp aldılar....Evet yaşamayan anlayamaz gerçekten, hele ki bu kadar bekleyip tam kavuştum derken.....
Hamile olduğumu öğrenince tamam demiştim sonunda sınavdan geçtim, nasip eden Rabbim gerisinde de yardım eder ama demekki hayırlısı bu değilmiş. Farkında olmadan geçirdiğimiz 4,5 haftanın ardından 1,5 haftayıda bebeğimin varlığıyla haberdar olarak geçirdim, buna da şükür. Kısa da sürse Hamile kalabildim. Kendimi bırakmayı asla düşünmüyorum, bebeğimi kucağıma alana kadar çabalamaya devam. Çok şükür Rabbim yardım eder bizlere İnşallah.

Uzun zamandır girmiyordum siteye.Hamilelik haberini okuyunca o kadar sevindi ki ama üzücü haberi okuyunca da kendi yaşadıklarım aklıma geldi...Çok çok üzgünüm şu an...Büyük bir sınavdan geçiyoruz bence ve inşallah kazananlardan oluruz.Allah sabır versin.bar daha yaşatmasın bu acıları.

Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...Eşime diyorum zaten, bi çocuk yapacaktık elimize yüzümüze bulaştırdık...Bunlarda geçecek Allahın izniyle bizde göğsümüzü gere gere hamileliğin doyasıya tadını çıkaracağımız günler yaşıycaz.

Çok ama çok geçmiş olsun.Benim ilk gebeliğimdi daha. Hele o kürtajın bu kadar zor olduğunu tahmin bile edemezdim, sanki ciğerlerimi söküp aldılar....Evet yaşamayan anlayamaz gerçekten, hele ki bu kadar bekleyip tam kavuştum derken.....
Hamile olduğumu öğrenince tamam demiştim sonunda sınavdan geçtim, nasip eden Rabbim gerisinde de yardım eder ama demekki hayırlısı bu değilmiş. Farkında olmadan geçirdiğimiz 4,5 haftanın ardından 1,5 haftayıda bebeğimin varlığıyla haberdar olarak geçirdim, buna da şükür. Kısa da sürse Hamile kalabildim. Kendimi bırakmayı asla düşünmüyorum, bebeğimi kucağıma alana kadar çabalamaya devam. Çok şükür Rabbim yardım eder bizlere İnşallah.

boncuk çok geçmiş olsun hani derlerye verende ALLAH alanda ALLAH bence öyle düşün senin adına çok üzüldüm ama sonuçta dünyanın sonu değil yine olur sıkma canını,herşeyin hayırlısını versin ALLAH herkese

canım şimdı okudum ve çok üzüldüm..Rabbım dayanma gücü versin.bende bugun hormon testımı almıştım sana sonucunu yazacaktım nasıldır dıye ama boşver ...inanmak gerek birgün mutlaka olacağına..neden olduğunu söyledımı dr?

boncuk çok geçmiş olsun hani derlerye verende ALLAH alanda ALLAH bence öyle düşün senin adına çok üzüldüm ama sonuçta dünyanın sonu değil yine olur sıkma canını,herşeyin hayırlısını versin ALLAH herkese

Haklısın canım ama aklına anlattıklarını insan yüreğine anlatamıyor, kurduğun hayaller boğazında kocaaaman bir yumruk halinde oturup kalıyor. Geçecek zor günler....Dediğin gibi "herşeyin hayırlısı"...

canım şimdı okudum ve çok üzüldüm..Rabbım dayanma gücü versin.bende bugun hormon testımı almıştım sana sonucunu yazacaktım nasıldır dıye ama boşver ...inanmak gerek birgün mutlaka olacağına..neden olduğunu söyledımı dr?

Amin. Şimdi daha çok inanıyorum olacağına bir adım daha yaklaştım en azından "doğal" yolla hamile kalabileceğimi gördüm. Doktor bişey demedi sadece sağlıklı olmayan bebeklerin ilk 3 ayda otomatik olarak vücud tarafından dışarıya atıldığını söyledi. Bizde dölleyen spermin kalitesiz olmasından dolayı böyle bişey yaşadığımızı düşünüyoruz. Kısacası Rabbim hayırlısı bu dedi, bizimde Rabbim karşısında da boynumuz kıldan ince. Geçen yıl tüp bebek yaptırdığımda pek yatmamıştım kendimi suçlamıştım dikkat etmedim diye, bu seferse yerimden tuvalet dışında kalkmadım bile, bilgisaya bile bakamadım, yeter ki bebeğime bişey olmasın diye, yattığım yerde bebeğim gitti. Her defasında yeni yeni dersler çıkarıyorum napalım, sınavdan tam not alma zamanım gelmedi demek ki. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder İnşallah. Hamileyken sizlere ettiğim dualar kabul olur İnşallah.
Senin tahlilller ne durumda merak ettim?????

Back
X