Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben aldım ama tabı anlamıyorum daha dr gostermedik,bugun annem amelıyat oldu gelmişken alayım dedım..neyse yazıyorum;
tsh 1.701
fsh 4.77

lh 2.17

estradıol 34.00 pg/ml

prolaktın 27.30 ng/ml

ınhıbın b 82.06 pg/ml

antı mullrıan hormon 4.22 ng/ml

bunlar yeterlımıdır yanlarından sayısal değerlerde var ama yazmadım bak bakalım ne dıyor?

yaşadıkların eminimki fazlasıyla canını acıtıyordur,ben yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarımdan biliyorum ne berbat bişey oolduğunu ALLAH ım sabrını versin inşallah,biliyomusun yaşadıkların çook acı ama bide şöyle bişey var çok kısa bi süre de olsa o duyguyu yaşadın içinde senden bir canın varlığını hissettin bu duyguyu bile yaşayamayan okadar çok insan varki.ben mesela bir yıldır korunmuyorum ama hamilelik belirtisi bile yaşamadım hiç nasıl bişeydir onu bile bilmiyorum iki kere test yaptım sadece onlarda gereksizdi,ALLAH bir gün hepimizin sesini duyacak zamanı var demekki,inşallah bundan sonrakini sıkıntısız sağ salim kucağına alırsın dualarım sen ve isteyen herkesle

Canım benim ya..Çok çok üzgünüm gerçekten..Hayır gibi görünen de şer, şer gibi görünen de hayır varmış. İnşallah hayırlısı böyledir. Sağlıklı olsaydı tutunurdu. Sağlıksız bir bebek dünyaya getirmek çok daha acı olurdu. Ben eminim ki; sağlıklı bir bebek sahibi olacaksın. Sakın kendini bırakma canım. Unutma senden güç alan çok insan var..Düşünsene sadece kendi çabanla sayıyı artırıp, üstelik doğal yollla hamile kalabildin..Bu küçümsenecek bir ilerleme değil. Ben eminim daha güzel sonuçlar alacağına. Hep dualarımdasın hepp..

okuyunca şok oldummmm....rabbım herseyın hayılısını verır.bız bu yola hep bırlıkte cıktık.sen azmınlen ınancınlan esının degerlerını yukselttın.dogal yolla hamıle kalabıldıgını gordun vede bunada sevındın...
bende senın gbı azmımlen ınancımlan hıc sasmadan herseyı yaptım ama degerlerımız yukselmedi.ve dogal yollan hamıle kalma umudum yok cunku dgeerlerımız sızınkının yanında sonuk kalıor.yasadıgın cok acı.allh belkı 1 alıp 2 verecek sana.cok ama cokkkkk uzuldum buna emın ol.dulaımızı eksık etmeyelım.en yakın zamnda melegıne gene kavusacaksın arkadasım ben buna ınanıyorum....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Canım dün akşam yazacaktım arkadaşım geldi geçmiş olsuna, öğlende yine arkadaşlarım geldi geçmiş olsuna, sana cevap yazamadım bi türlü. Referans aralıklarına göre değerlendirmek lazım, onu da tam net hatırlamıyorum. Doktorla görüştükten sonra bize söylersin sonucu.COLOR]

Rabbim hepimize bu yolda güç ve sabır versin ki yaşadıklarımızın altından kalkabilelim. Evet 10 gün kadar yaşadım, hormonlarımda değişmeye başlamıştı. Rabbim kimseyi bu yolla sınamasın, hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Evet her işte vardır bi hayır. Rabbim biraz daha beklememi uygun gördü demek ki diyorum. Bunu da yaşamam gerekiyormuş, daha beterinden sakınsın İnşallah. Beta hcgnin düştüğünü öğrendiğimde dünyam yıkıldı, bağıra bağıra ağladım, o rahatlattı beni galiba. Şimdi daha iyiyim, yoluma herzamankinden daha sağlam devam edicem. Sizlerde benim hep dualarımdasınız, bende beraber buraya hamilelik, sağlıklı doğum haberlerimizi yazacağımıza eminim. Rabbim yardımcımız olsun.

Umudun her zaman olmalı benim her zamankinden daha çok umudum var yaşadığımdan doğru yolda olduğumu bir kez daha gördüm evet hamileliğmin devamı gelmedi ama en azından sen asla doğal yolla hamile kalamazsın diyen doktorların tezini Rabbim izniyle çürütmüş oldum., ....
Sen de sakın umutsuz olma...Bizim herkezden daha çok anne olcağımıza inancımız olmalı ki güçlü olabilelim.

sen ayakta alkıslanacak kadınsın
rabbım en kısa zamnda yuzunu guldursun
tekrardan

Selam kızlar hepinize....Bugün internetten, biz bayanlar için "yumurta kalitesini" arttırmak için özellikle hangi besinleri tüketmemiz gerektiği ile ilgili araştırma yaptım. Demir, Kalsiyum, Çinko, B vitamini, Folik asit, C Vitamini ve yüksek protein içeren besinler tüketmek çok önemliymiş. Kendime de bir beslenme programı hazırlıycam bitirdikten sonra sizlerle paylaşacam.
Ne yapalım karaları bağlayıp yerimde oturmak istemiyorum, hedefime ulaşıncaya kadar elimden gelen herşeyi yapıcam.

Benimde cok ihtiyacim var canim o bilgilere . Omega 3 u biliyorum ben mesela . Somon veya sardalya baliginda var. Doktorum soylemisti.

Canım ben de öğrendiklerimi paylaşayım seninle. Hamile kalmak isteyen bayanların özellikle yemesi gerekenler olarak vermişlerdi televizyon programında.

DEMİR: Kırmızı et, kümes hayvanları
LİF : Tam tahıllı ekmek
ÇİNKO: Kuru fasulye, peynir, mısır, istiridye, dana eti
ANTİOKSİDAN: Yaban mersini, kıvırcık, kırmızı biber
VİTAMİN, MİNERAL, LİF: Brokoli, kabak, bezelye

Aslında eşlerimize yedirdiklerimizin aynısı birçoğu. Diğerlerini de kendimiz için özel hazırlayıp yiyeceğiz artık napalım. Etrafımdaki insanlar aç geziyor, ne beslenme ne uyku düzeni denen bişey yok. Çatır çatır doğuruyorlar..Gözüm yok Allah herkesin dileğini versin. Rabbim bizlerede sabır, güç versin..Yardım etsin..Bazen sabretmek çok zor geliyorrr..Ama durmak yorulmak yok..Değil mi Özlemcim?

bazen sabretmek öyle zor geliyoki anlatılmaz.millet aç geziyo hormonlu yiyecekler tüketiyo dengesiz besleniyo hiç bişi olmuyo.bizdeyse ne ararsan var.(rabbim bundan aşağısına düşürmesin)bizde bugün saraçoğlu hocamızla görüştük sipariş verdik.eşime ve debana adet düzensizliği için bitkiseller kullanacaz.inş özlem arkadaşımız gibi bizde burda sevincimizi paylaşırız.rabbim büyük elbet olcak birgün.durmak yılmak yok,sabır ve dua ile inş rabbim gönderecek meleklerimizi...

boncukboncuk canım geçen burda düşük yaptığını okuyunca öyle şok oldum ,öyle üzüldüm ki inan yazacak bişey bulamamıştım.böyle bi durumda ne söylenir ,ne anlatılır ki hiç bilemedim.emeklerinin karşılığını aldığına öyle çok sevinmiştim ki sanki kendimmiş gibi .canım inş rabbim en kısa zamanda tekrar gönderir bebişini.rabim sabır versin bir daha aynı acıları yaşattttttttmasın inş..bu günleri hep beraber atlatacaz inş.

Evet bu sefer oluşturacağım listede eşimle aynı şeyleri yiycez. Çünkü hem bize hem de eşlerimize aynı vitaminler gerekli. Doğru söylüyorsun ama bizim daha çok dikkat etmemiz gerekiyo ki çatır çatır doğuranlarla aramızda ki farkları kapatabilelim.Durmak, yorulmak, ben yapmıyorum demek yok. Rabbim yolumuzu hayırlısıyla aydınlık kılsın, bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…