- 16 Şubat 2016
- 2.837
- 3.718
- 83
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #120.261
Hasar duzelmeden mi oldu sizin. Allah bagislasin darisi bizeBizde erkek infertilitesiydi. Eşimin değerler düşük aynı zamanda %98 DNA hasarı vardı.
2010 da ilk tüp bebek denemesini yaptık. Hamile kaldım fakat 2.5 aylıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.
2011 de ikinci tedaviye başladık ve başarılı olduk şükürler olsun. 2012 de oğlum Mert doğdu. Şuna da 5.5 yaşında.
Aradan 5 yıl geçti olmaz artık derken ikinci oğlum sürpriz yaptı kendiliğinden geldi. 25.haftanın içindeyim şubatta doğumum olacak nasip olursa.
Çok acılar çektik çok üzüntüler yaşadık ama hep destek olduk burada birbirimize. Nihayetinde Allah’a binlerce şükür kavuştuk evlatlarımıza.
Bizimki 2010 dan süre gelen yıllardır verdiğimiz bi mücadeleydi.
Allah isteyen herkese nasip etsin aratmasın.
Sizlerde umudunuzu kaybetmeyin..
Allah bağışlasın. Sayı ve morf sorunu var mıydı? Buna rağmen tüp bebek tuttu mu?Hasar duzelmeden mi oldu sizin. Allah bagislasin darisi bize
Canm bagrsakdaki.kolit ne durumdacanim goturduk akcigerlerinde ve kalp te hicbir sorun yok dedi
oksurukle ciglik arasi cikardigi sese anlam veremedi kameraya alin oyle anlayabilirim dedi
ama alerjik bunyesi varmis sanirim alerji sorunumuz olacak . banada sut urunleri kuruyemis susam ve tahin gibi seyleri yasakladi
barsakta kolit var dedi ilaclar verdi
burnu icin aspirator ve serum verdi
bobrek ultrosonu istedi
takip edecegiz bakalim
muhteşem üçlü nedir?Selam kızlar uzun zamandır k.k ya giremiyorum bizde 2 gün önce muhteşem üçlü başladık tabi bu topiğin sayesinde umarım bizede faydası olur
Kesinlikle faydasını göreceksin kaliteyi çok iyi artırıyor.forum sayesinde bizde denedik şu an 6.5 aylık hamileyim. Allah herkese nasip etsin inşallah.Selam kızlar uzun zamandır k.k ya giremiyorum bizde 2 gün önce muhteşem üçlü başladık tabi bu topiğin sayesinde umarım bizede faydası olur
Ne güzel maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizde kullanıyoruz inşallah faydasını görürüz bizde ileri hızlı hareket ve morfoloji 0 sizin değerleriniz nasıldıKesinlikle faydasını göreceksin kaliteyi çok iyi artırıyor.forum sayesinde bizde denedik şu an 6.5 aylık hamileyim. Allah herkese nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederim. Morfoloji 3 ileri hız yüzde 8-10 civarıydı.Ne güzel maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizde kullanıyoruz inşallah faydasını görürüz bizde ileri hızlı hareket ve morfoloji 0 sizin değerleriniz nasıldı
Canım içeriği nedirKesinlikle faydasını göreceksin kaliteyi çok iyi artırıyor.forum sayesinde bizde denedik şu an 6.5 aylık hamileyim. Allah herkese nasip etsin inşallah.
Canım bu ne güzel bir mutluluk neler yaptınız eşinizin durumu nasıldı ne kullandınız. Bizimde sayı hız yetersiz varikoselden ameliyat olacak eşimSelam millet. Geçmiş mesajları okurken resmen gözlerim doldu. Bi mesaj yazayım belki eskilerden gören olur dedim .
Ne günlerimiz geçmiş yaaa. Ne acılar , ne mutluluklar...
Mert 25 günlük yazmışım bi mesajımda 2012 de.
Şimdi 5.5 yaşında okula gidiyor sıpa.
24 haftalık da hamileyim. Allah nasip ederse 2.oğlum Meriç gelecek Şubat ayında teyzeleri.
Hepinizi çok öpüyorum canlarım
Pharmaton vitamin, zinco 220, ve sıvıCanım içeriği nedir
Teşekkür ederimPharmaton vitamin, zinco 220, ve sıvı
l-carnitin. Eczanelerden bulabilirsiniz.
Kürleri boşverin. Eşinizin hayatını ve beslenme şeklini düEne koyması lazım. Haftada üç gün ıslatıldığı suyuyla yapılmış nohut yesin. Isırgan otu çayı içsin her gün. Her gün bol habuç bol yeşillik. Keçiboynuzu tozu . Ve ıZgaradan uzak dursun. Eti de sadece yemeğin içine koyacaksın. Ve kesinlik bahçeci fulyadaki güvenç beyi öneririm . Biz de çok uğraştık kardeş ama bu şekilde 3.deneme sonuç aldık. Keşke daha ilk seferde böyle yapsaydık. Benim eşim de aşırı inattı asla ihtimal vermiyordu bunları yapınca olacağına vesigara da içiyordu. Günde 2.5 paket falan. Ama ankarada kaan aydosa gittik ve eşimi o ikna etti. Allah ondan razı olsun. Üstelik sayınız morflojiniz falan da iyi. Biz 500.000 spermle ve sıfır morfoloji ile son denemede 9 tane blast embriyo elde ettik .hepsi de 1-2.kalite üstelik. Bu konuda da Güvenç karlıkayaya minnettarız. Ama yaşınız var hiç geç kalmayın. He bir de sakın telefon ve pc olan odada yatmayın. Eşin telefonu asla cebinde taşımasın. Pc ye 15 cm den fazla yaklaşmasın. En çok radyasyon etki ediyor. Muhtemelen oksidatif stres bozukluğu var eşinde ve spermlerinin çoğu cansız olabilir. Kaan aydos sayfalarına bak anlarsın ne demek istediğini canım. Allah yardımcınız olsun.Merhaba ne yazık ki bu konuyu yeni keşfettim. Tum sayfalari okumaya calistim hatta bazi kurleri yapiyor oldugumu da farkettim. Ancak beni cok zorlaysn nirsey var; esim... Yaklaşık 2 sene evvel evlendim. Şu an 35 yaşındayım. Ilk yıl benim ısrarlarıma rağmen korunduk. Ikıncı yıl korunmayı bıraktık ancak eşimin işlerinin batmasından kaynaklı olduğunu zannederim ki eşimin ereksiyon sorunu başladı. Bu arada ben de soğudum cinsellikten. Aynı zamanda benim cabalarimla yeditepe hastanesinde bir ürolog gittik bi süredir korunmamamiza rağmen gebe olamadığımi belirttik. Ereksiyon sorunundan bahsetmekse ne mümkün... sperm testinde dr sayımızın üç acıcı olmadığını 12 milyon sperm ve yüzde 3 morfoloji olduğunu hareketliliğin ise iyi olduğunu belirtti. Progeny verdi 3 ay kullandık. Eşim dr un yalan söylediğini iddia etse de bu sefer acibademe gitmek için ikna ettim.oradaki sperm sonuclarimiz ise 19milyon sperm morfoloji ise yüzde 1... Dr tüp bebek olabileceğini belirtti ve acıbadem maslak yolunu tuttuk. 4 aylık ohss tehlikesi dahil yaşadığım pek çok soruna rağmen sonuç koca bir negatif... Ilk gördüğümde beni heyecanlandıran bu başlıkta gördüğüm kadarıyla ise morfoloji sorununda tüp bebek ihtimali de düşükmüş. Özellikle krishazel isimli kullanıcının tüm yorumlarını okumaya çalıştım. Evet ben de elimden geleni yapıyorum yapicam da ama karşımda bir dağ var.. kola içmeye sigara içmeye düzensiz ve hareketsiz yaşamaya, aşırı uykuya devam..bazen şeytan kibrisa gir diyor. Buradaki herkes ne guzelumutluymus bense ne yapsam ne kürler alsam boş gibi geliyor. Içinizde eşi sigara içmesine rağmen bu kürlerle düzelen hamil e kalan var mı acaba? Ben çok yoruldum artık bur umut arıyorum.
Bu arada sigarayı bırakmalı kesinlikle. Elektronik içebilir. Eşim 2 yıldır elektronik içiyorKürleri boşverin. Eşinizin hayatını ve beslenme şeklini düEne koyması lazım. Haftada üç gün ıslatıldığı suyuyla yapılmış nohut yesin. Isırgan otu çayı içsin her gün. Her gün bol habuç bol yeşillik. Keçiboynuzu tozu . Ve ıZgaradan uzak dursun. Eti de sadece yemeğin içine koyacaksın. Ve kesinlik bahçeci fulyadaki güvenç beyi öneririm . Biz de çok uğraştık kardeş ama bu şekilde 3.deneme sonuç aldık. Keşke daha ilk seferde böyle yapsaydık. Benim eşim de aşırı inattı asla ihtimal vermiyordu bunları yapınca olacağına vesigara da içiyordu. Günde 2.5 paket falan. Ama ankarada kaan aydosa gittik ve eşimi o ikna etti. Allah ondan razı olsun. Üstelik sayınız morflojiniz falan da iyi. Biz 500.000 spermle ve sıfır morfoloji ile son denemede 9 tane blast embriyo elde ettik .hepsi de 1-2.kalite üstelik. Bu konuda da Güvenç karlıkayaya minnettarız. Ama yaşınız var hiç geç kalmayın. He bir de sakın telefon ve pc olan odada yatmayın. Eşin telefonu asla cebinde taşımasın. Pc ye 15 cm den fazla yaklaşmasın. En çok radyasyon etki ediyor. Muhtemelen oksidatif stres bozukluğu var eşinde ve spermlerinin çoğu cansız olabilir. Kaan aydos sayfalarına bak anlarsın ne demek istediğini canım. Allah yardımcınız olsun.
Sağlıklı beslenmesine dikkat et nohut yemeği suyunu süzmeden. Kırmızı biber yeşillik havuç soğan karışık salata ama hergün saf zeytinyağlı. Kırmızı et çok az tüketmeli et suyunu salmalı suyu tüketilmemeli. Brokoli lahana karnabahar pırasa tarzı yeşillikler yesin. Ev yoğurdu çiğ badem siyah üzüm ceviz kabak çekirdeği fındık ama az tüketilecek hergün.Merhaba ne yazık ki bu konuyu yeni keşfettim. Tum sayfalari okumaya calistim hatta bazi kurleri yapiyor oldugumu da farkettim. Ancak beni cok zorlaysn nirsey var; esim... Yaklaşık 2 sene evvel evlendim. Şu an 35 yaşındayım. Ilk yıl benim ısrarlarıma rağmen korunduk. Ikıncı yıl korunmayı bıraktık ancak eşimin işlerinin batmasından kaynaklı olduğunu zannederim ki eşimin ereksiyon sorunu başladı. Bu arada ben de soğudum cinsellikten. Aynı zamanda benim cabalarimla yeditepe hastanesinde bir ürolog gittik bi süredir korunmamamiza rağmen gebe olamadığımi belirttik. Ereksiyon sorunundan bahsetmekse ne mümkün... sperm testinde dr sayımızın üç acıcı olmadığını 12 milyon sperm ve yüzde 3 morfoloji olduğunu hareketliliğin ise iyi olduğunu belirtti. Progeny verdi 3 ay kullandık. Eşim dr un yalan söylediğini iddia etse de bu sefer acibademe gitmek için ikna ettim.oradaki sperm sonuclarimiz ise 19milyon sperm morfoloji ise yüzde 1... Dr tüp bebek olabileceğini belirtti ve acıbadem maslak yolunu tuttuk. 4 aylık ohss tehlikesi dahil yaşadığım pek çok soruna rağmen sonuç koca bir negatif... Ilk gördüğümde beni heyecanlandıran bu başlıkta gördüğüm kadarıyla ise morfoloji sorununda tüp bebek ihtimali de düşükmüş. Özellikle krishazel isimli kullanıcının tüm yorumlarını okumaya çalıştım. Evet ben de elimden geleni yapıyorum yapicam da ama karşımda bir dağ var.. kola içmeye sigara içmeye düzensiz ve hareketsiz yaşamaya, aşırı uykuya devam..bazen şeytan kibrisa gir diyor. Buradaki herkes ne guzelumutluymus bense ne yapsam ne kürler alsam boş gibi geliyor. Içinizde eşi sigara içmesine rağmen bu kürlerle düzelen hamil e kalan var mı acaba? Ben çok yoruldum artık bur umut arıyorum.
Çok çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinBu arada sigarayı bırakmalı kesinlikle. Elektronik içebilir. Eşim 2 yıldır elektronik içiyor
Çok teşekkür ederim ben bunları da hemen aktarlarda bulmaya çalışacağım bu 3 ay benim için çok onemli. Ben hayatımda büyük konuşmayayım ama ne iş ne kariyer hiç bir şey istemedim. Ama bi şekilde oldu. En büyük isteğim anne olmaktı ne yazık ki okul ve iş yaşamı yüzünden evliliği çok erteledim zaten bu hayat şartlarında birileriyle tanışmam ve guvenmem çok zor oldu. Neticede eşim çok tesadüfen cıktı karşıma geç oldu ama iyi oldu demem bu sorun çıktı. Her şeyin hayırlısı işte.esime kızamam bile bu onun suçu değil ama beni anlaması imkansız gibi şu an. Ev hanımı olsam gün boyu koştururdum peşinde. Şu an bile ilaçları ağzına ben tıkıyorum çocuk gibi. Belki anne olmamak da benim sınavım.. tek çarem dua ve sizlersinizSağlıklı beslenmesine dikkat et nohut yemeği suyunu süzmeden. Kırmızı biber yeşillik havuç soğan karışık salata ama hergün saf zeytinyağlı. Kırmızı et çok az tüketmeli et suyunu salmalı suyu tüketilmemeli. Brokoli lahana karnabahar pırasa tarzı yeşillikler yesin. Ev yoğurdu çiğ badem siyah üzüm ceviz kabak çekirdeği fındık ama az tüketilecek hergün.
İnternetten sağlıklı beslenme konularını okuyup uygula. Çiftlik yumurtasını da ihmal etme güzel düzenli kahvaltı ile protein alın.
Bizim ileri hız problemimiz var hiç düzelmiyor fakat sayımız 16/40 milyon arasıydı şuan 150 milyonları gördük çok şükür. Size yazdıklarımı bıkmadan yaptım. Eşim sigarayı günde 3/4 indirdi.
Ekstra takviye aldık. Sperra veya opstravent muhakkak kullansın eşin. Aktardan karışık ballı macun yaptırın tüketsin. Evicap 200lük e vitamini alsın. Akstaklantin adında antioksidan var muhakkak kullansın. Benim profilden bakarsanız yaptıklarıma ulaşabilirsiniz aklıma şuan bunlar geliyor.
Resimdeki takviyeleri aktardan aldım. Kutu içinde olanları ve büyük kavonozda ki balı da tavsiye ederim.
Geçmiş olsun.sabredin değerler hemen yükselmez 3 ay yoğun bir takviyelerle birlikte yükselir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?