- 27 Ekim 2016
- 1.234
- 799
- 123
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #120.221
Iyi çikar inş sonuçlariniz bende pcos var ama adetlerim genel olarak duzenlidir esimde sikınti olduğunu ogrenmeden önce yumurtlama takibi falan oldu 5 6 ay çok iyi yumurtlama falanda oldu doktor em sonunda olmuyor boyle eşndede sperm testine bakalim dedi...testi görünce direk tup bebek dediler bize... eşimin sperm sayisı yukselirse inş yumurtlama takibine giderim yinesizin tüp bebek sebebi eşinin sperm değerlerimiydi? bizde 3-4 aydır saglıklı beslenıyoruz, haftada 2-3 gun noghut yemegı, ev yogurdu hergun 1 kase, koy yumurtası ve tavugu getirtiyorum, kuruyemıs incir, keciboynuzu özü, portakal suyu, ısırgan cayı tüketiyor. kaan aydos ta tedavıye basladı emodex ve trental diye de ilac kullanıyor 1 haftadır. valla okdr cok yüklendıkki adama sonuc ne olacak 3 ay sonra bılmem :)
bizim tüp bebege gittiğimizdeki değerler normaldı , sebepsiz infertilite dendi ztn , ıkımızdede sorun yoktu, ama tüp bebek tutmayınca detaylı arastrma yaptırdık , sperm dna hasarı olblr dedıler ama hasar cıkmadı. bızde canlı sperm oranı düşük cıktı. hala sebep bu mu bılmıyorum. kaan hoca doğal yolla cocuk olmamasını acıklar ama tüp bebekte sorun yaratmaz yazmıs. ama bız tüpte de pozitifi göremedık. bnce hala neden tam olarak tespit edilemedi, çabalıyoruz bakalım ıkımızde daha saglıklı beslenıyoruz doğal takvıyelerle desteklıyoruz ıns olumlu sonuc alırız. tüp bebege de umutla bakamıyorum artıkIyi çikar inş sonuçlariniz bende pcos var ama adetlerim genel olarak duzenlidir esimde sikınti olduğunu ogrenmeden önce yumurtlama takibi falan oldu 5 6 ay çok iyi yumurtlama falanda oldu doktor em sonunda olmuyor boyle eşndede sperm testine bakalim dedi...testi görünce direk tup bebek dediler bize... eşimin sperm sayisı yukselirse inş yumurtlama takibine giderim yine
Hayirlisi olsun inş sayinizmi dusuk yani hareketibizim tüp bebege gittiğimizdeki değerler normaldı , sebepsiz infertilite dendi ztn , ıkımızdede sorun yoktu, ama tüp bebek tutmayınca detaylı arastrma yaptırdık , sperm dna hasarı olblr dedıler ama hasar cıkmadı. bızde canlı sperm oranı düşük cıktı. hala sebep bu mu bılmıyorum. kaan hoca doğal yolla cocuk olmamasını acıklar ama tüp bebekte sorun yaratmaz yazmıs. ama bız tüpte de pozitifi göremedık. bnce hala neden tam olarak tespit edilemedi, çabalıyoruz bakalım ıkımızde daha saglıklı beslenıyoruz doğal takvıyelerle desteklıyoruz ıns olumlu sonuc alırız. tüp bebege de umutla bakamıyorum artık
canlı sperm dölleme kabılıyetı olan sperm demekmıs. dışarıdan bellı olmuyormus yanı muhtemelen sperm seçiminde anlaşılamayan bırsey. ölü sperm sayımız oldukca yuksek bu da hıcbır sekılde dolleme yapamayan spermmıs. bunlar spermıyogramda bellı olmuyor daha detyalı testler ıstedıler orada cıktı. son spermıyogramda ileri hız %0 cıktı morfolojı de % 2 yanı onlarda kotulesmıs. bakalım tedavılerden nasıl bır sonuc alacagızHayirlisi olsun inş sayinizmi dusuk yani hareketi
Inş iyi çıkar sonuçlarinizcanlı sperm dölleme kabılıyetı olan sperm demekmıs. dışarıdan bellı olmuyormus yanı muhtemelen sperm seçiminde anlaşılamayan bırsey. ölü sperm sayımız oldukca yuksek bu da hıcbır sekılde dolleme yapamayan spermmıs. bunlar spermıyogramda bellı olmuyor daha detyalı testler ıstedıler orada cıktı. son spermıyogramda ileri hız %0 cıktı morfolojı de % 2 yanı onlarda kotulesmıs. bakalım tedavılerden nasıl bır sonuc alacagız
Saraçoğlundan dinlemiştim olur demişti. Çünkü benim eşim içemedi kürünü özünü içirdim.kızlar merhaba bende sizlere bişey danışmak istiyorum. ben 6 ay vajinusmusla uğraştım yener yenmez bebek olur sandık ama 3 aydır hiç korunmamıza rağmen ( hatta belimin altına yastık koyup beklememe rağmen ) hamile olamadım. sonra ilk olarak ben doktora gittim bana vajinal muayene yaptı sanırım yumurtalıkta yada rahimde bişey yokmuş. bide kan tahlili yaptı ama regl değildim normal bi hormon testiydi ve ondada hormonlar yetişkin değerdedir yazıyordu. sonra eşim semen testi yaptırdı sperm 26 milyon harektli 14 milyon ileri hareket %54 yerinde hareket %38 ve morfoloji %3 çıktı. biz araştırdık ve eşim evicap kullandı aynı zamanda keçiboynuzu kürür yaptık ama çabuk bitiyordu aktar uzaktı onu bırakıp eczaneden hünnap marka soğuk pres keçiboynuzu özü aldık. sormak istediğim şey keçiboynuzu yerine soğuk pres özünü kullansak olur mu deneyip fayda gören var mı? bide ben ne gibi tahliller yaptırmalıyım ben lh fsh gibi sonuçların olduğu tahlili yaptırmadım çünkü doktorum bana bundan bahsetmedi onu yaptırmalı mıyım? başka ne gibi öneriniz var bilgi verirseniz çok sevinirim
Reglinizin 2 ya 3. Gününde hormon testlerinizi yaptırmalısınız.önemli olanlar onlar. Keçiboynuzu özü yerine de keçiboynuzu tozunu önerdi bizim doktorumuzkızlar merhaba bende sizlere bişey danışmak istiyorum. ben 6 ay vajinusmusla uğraştım yener yenmez bebek olur sandık ama 3 aydır hiç korunmamıza rağmen ( hatta belimin altına yastık koyup beklememe rağmen ) hamile olamadım. sonra ilk olarak ben doktora gittim bana vajinal muayene yaptı sanırım yumurtalıkta yada rahimde bişey yokmuş. bide kan tahlili yaptı ama regl değildim normal bi hormon testiydi ve ondada hormonlar yetişkin değerdedir yazıyordu. sonra eşim semen testi yaptırdı sperm 26 milyon harektli 14 milyon ileri hareket %54 yerinde hareket %38 ve morfoloji %3 çıktı. biz araştırdık ve eşim evicap kullandı aynı zamanda keçiboynuzu kürür yaptık ama çabuk bitiyordu aktar uzaktı onu bırakıp eczaneden hünnap marka soğuk pres keçiboynuzu özü aldık. sormak istediğim şey keçiboynuzu yerine soğuk pres özünü kullansak olur mu deneyip fayda gören var mı? bide ben ne gibi tahliller yaptırmalıyım ben lh fsh gibi sonuçların olduğu tahlili yaptırmadım çünkü doktorum bana bundan bahsetmedi onu yaptırmalı mıyım? başka ne gibi öneriniz var bilgi verirseniz çok sevinirim
Benim eşimde keçiboynuzu kurü ve aynı marka özü nü kullandi cok şükür iyi çıktı sonuclari 3 ay daha devam edicekkızlar merhaba bende sizlere bişey danışmak istiyorum. ben 6 ay vajinusmusla uğraştım yener yenmez bebek olur sandık ama 3 aydır hiç korunmamıza rağmen ( hatta belimin altına yastık koyup beklememe rağmen ) hamile olamadım. sonra ilk olarak ben doktora gittim bana vajinal muayene yaptı sanırım yumurtalıkta yada rahimde bişey yokmuş. bide kan tahlili yaptı ama regl değildim normal bi hormon testiydi ve ondada hormonlar yetişkin değerdedir yazıyordu. sonra eşim semen testi yaptırdı sperm 26 milyon harektli 14 milyon ileri hareket %54 yerinde hareket %38 ve morfoloji %3 çıktı. biz araştırdık ve eşim evicap kullandı aynı zamanda keçiboynuzu kürür yaptık ama çabuk bitiyordu aktar uzaktı onu bırakıp eczaneden hünnap marka soğuk pres keçiboynuzu özü aldık. sormak istediğim şey keçiboynuzu yerine soğuk pres özünü kullansak olur mu deneyip fayda gören var mı? bide ben ne gibi tahliller yaptırmalıyım ben lh fsh gibi sonuçların olduğu tahlili yaptırmadım çünkü doktorum bana bundan bahsetmedi onu yaptırmalı mıyım? başka ne gibi öneriniz var bilgi verirseniz çok sevinirim
Benim eşimde keçiboynuzu kurü ve aynı marka özü nü kullandi cok şükür iyi çıktı sonuclari 3 ay daha devam edicek
Peki sadece özünü kullanmak işe yaradı mı biz ramazandan sonra tekrar semenn testi yaptırmayı düşünüyoruz daSaraçoğlundan dinlemiştim olur demişti. Çünkü benim eşim içemedi kürünü özünü içirdim.
2.5 bardak içme suyunu kaynatiyorum kaynamaya başlayınca 7 tane keçiboynuzunu kirıp içine atiyorum 5 dakka kısık ateşte kapagi kapali kaynatip 30 dakika dinlendikten sonra iki gün boyunca veriyorumkeçi boynuzu kürü nasıl yapıyorsunuz suda kaynatıp içirme değil mi ?
Valla bilemiyorum ondan sonra tekrar test yapmadık ama gebelik de olmadıPeki sadece özünü kullanmak işe yaradı mı biz ramazandan sonra tekrar semenn testi yaptırmayı düşünüyoruz da
Bu kürlerden sonra ha milelik oldumuİyi akşamlar arkadaşlar. Beni bazılarınız bilir, bilmeyenler için tekrar anlatayım. 2 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz.
İlk 1 yıl herşeyin yolunda olduğunu düşünerek beklemekle geçti. sonra eşimin sperm sayısının 2 milyon ile 3 milyon arasında olduğunu öğrendik. Hemen ne yapalım derken Mayıs 2009 da tüp bebek yaptırdık negatif sonuç aldık.
Şimdi ne oldu. Ocak ayından itibaren Allahın izniyle, değerli hocam Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlunun sitesinden satın almış olduğumuz bitkisel çay ve eşime uyguladığım beslenme programı sayesinde geçen hafta yaptırdığımız sperm testinde 2 milyondan 76 milyona yükseldiğini gördük.
Bizi en çok bizler anlarız ve yardımcı oluruz, bunu en iyi bilenlerden biri de benim. Neler çektiğimizi bi Allah bide bizler biliyoruz.
Gelelim uyguladığım beslenme programına:
Her sabah:
1 tatlı kaşığı, cevizli--ballı--arı sütü--polen karışımı
Zeytinyağında bekletilmiş 1 incir.
Kahvaltıda mutlaka keçiboynuzu pekmezi--yumurta--peynir--kuşburnu marmelatı--
ballı süt
İşe giderken 1 elma, 3 ceviz içi, 10 adet siyah üzüm kurusu, 3 kayısı, 3 incir kurusu
Öğlen muzlu--ballı--cevizli--tarçınlı karışım
Haftada 4 kere roka--tere--kıvırcık--turp--havuç--taze soğan--dereotu--maydonuz limonlu zeytinyağlı nar ekşili salata
Haftada 1 kere brokoli salatası
Haftada 1 kere kereviz salatası
Haftada 1 kere pırasa, 1 kere ıspanak, 1 kere bürüksel lahanası
Haftada 1 kere balık,
Haftada 1 kere bol kimyon--kekik--karabiberli tavuk ve kırmızı et
Her akşam 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
Bir akşam ayçekirdeği bir akşam yerfıstığı mutlaka
Her akşam keçiboynuzu kürü
Haftada 2 kere Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlu Hocamızdan aldığımız bitkisel çay.
Umarım sizlere faydalı olur. Daha hamile kalamadım ama en azından İLAÇ kullanmadan doğal yollarla doktorların hiç yükselmez dedikleri sayısı yükselttik. Pes etmeyin ben yukarda yazdığım listeyi 3 aydır şaşmadan uyguladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Tez zamanda böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin
Antikdeniz merhabakaann hoca fsh için hiç bişe demedi cnmm hatta normal yoldab bekleyin olmazsa tüpe gecin dedi sayımız 3 milyonken hemdee bunu soledii((dün histeroskobi oldumm üzerimize düşen herseyi yapıorumm düşünüyorum da ne kadar cabalarsan cabala kısmettt herhalde olmuyo çünkü (
siz ne için buralardaydınız?bebeğiniz oldu mu?normal yolla mı oldu?neler yedirip içirdiniz?hız içinAllah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Burda yaşanmış çok yaşanmışlıklar var
Eskilerden gelen yok buraya artık
Ama benim icin burası çok ozel
Antikdeniz merhaba
Beni hatirladim mi
Eskilerden
Nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?